2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
4 e yüklen ama korkma
4 baya aşırı gidermiş

Bende a101 e gelecek molfix sarı paket 2.55 e gelecek tanesi galiba uygun
@Kaskade-Biyolog ne dersin 4 numara
21 eylül de indirimde alalım mı?
Ben cırtlı bez alıyordum, arkadasım 4 ve uzerını kulot bez de al dedı, bır sure sonra baglatmak ıstemıcek dedı, kulot gıbı giydirirsin dedı.. 4 ten 2 paket 152lı almıstım, bundan sorna kulot bez mı alayım?

Külot bezi çocuklar çıkartıyormus

Kulot bez kullanimi bana pek kullanisli gelmemisti. 1 paket alip denersin cocuk da severse devamini alirsin.

Tansiyon düşük benim de öyle düşük çıkıyor ayakta beklesem ya da otursam hiç farketmez sanki o an sıkıntı başlıyor bu hep tansiyon yüzünden sürekli tuzlu şeyler yiyorum aç kalmamaya özen gösteriyorum bir de günlük 2-3 litre su içiyorum yoksa beni de çok etkiliyor

Kizlar merhaba hepinize nasılsınız ben sürekli yazamıyorum okumaya da fırsat bulamıyorum bı giriyorum 100 sayfa olmuş umarım hepiniz iyisinizdir emzirme sütyeni alanınız olsu mu ne marka aldınız ben LCW da bakıyorum aslında bı kere magzada gotmustum çok yumuşak ve güzeldi ama dün baktım yoktu uygulamada var ama emin olamdim bundan kulananiz var mı yada ne aldınız

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-16-19-52-56-25_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2023-09-16-19-52-50-22_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 68
Kız cocugu arkadsımınkı, baglatmak ıstemıyordu dedı, o tavsıye ettı kulot bezı de 4 ve 5 numara kulot bez de al dedı
Kız çocukları belki daha akıllıdır arkadaşım normal pijama gibi çıkarıyordu dedi

Kız çocukları belki daha akıllıdır arkadaşım normal pijama gibi çıkarıyordu dedi
Oglum da cikartiyordu. 1 paketi zor bitirmistim. Yanlarini kopartarak cikarmak gerekiyor kulot bezin, cok zor kopariliyordu benim kullandigim. Ayaktayken popoyu silmek de zor oluyordu. Ama kisiye gore degisir. Belki bazi cocuklarda kullanisli oluyordur

Hayır hayır alma.
Yeğenimin kızı 2 yaşında hala kilot bez kullanmıyor belinden düşüyor
4 zaten 1-2 yaş arası mı ne
Cırtlıda çocugun kilosuna göre ileri geri ayarlarsın
Kilot 6 da 7 de bence.
Yeğeniin kızı zayıf mesela
Benim oğlum göbüşlü idi
Ve ben hiç kilot bez kullanmadım

300 bez bence 4 için yine çok değil.
1 sene kullansa ya da 6 ay.
Günde 8 bezden 1.5 ay gider.
Tek problem pişik yapmama garantisi olmalı

Bazı çocuklar bez istemiyorlar büyük ihtimalle 1 2 uğraşıp nasıl çıktığını ogreniyorlar

3 maxı de vardı, 100 kusur tane paketı. dıger numaralsrı almıcam sımdı.. O zaman sımdılık cırtlı bez devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…