- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.401
Ben cırtlı bez alıyordum, arkadasım 4 ve uzerını kulot bez de al dedı, bır sure sonra baglatmak ıstemıcek dedı, kulot gıbı giydirirsin dedı.. 4 ten 2 paket 152lı almıstım, bundan sorna kulot bez mı alayım?4 e yüklen ama korkma
4 baya aşırı gidermiş
Bende a101 e gelecek molfix sarı paket 2.55 e gelecek tanesi galiba uygun
@Kaskade-Biyolog ne dersin 4 numara
21 eylül de indirimde alalım mı?
Külot bezi çocuklar çıkartıyormusBen cırtlı bez alıyordum, arkadasım 4 ve uzerını kulot bez de al dedı, bır sure sonra baglatmak ıstemıcek dedı, kulot gıbı giydirirsin dedı.. 4 ten 2 paket 152lı almıstım, bundan sorna kulot bez mı alayım?
Kulot bez kullanimi bana pek kullanisli gelmemisti. 1 paket alip denersin cocuk da severse devamini alirsin.Ben cırtlı bez alıyordum, arkadasım 4 ve uzerını kulot bez de al dedı, bır sure sonra baglatmak ıstemıcek dedı, kulot gıbı giydirirsin dedı.. 4 ten 2 paket 152lı almıstım, bundan sorna kulot bez mı alayım?
Tansiyon düşük benim de öyle düşük çıkıyor ayakta beklesem ya da otursam hiç farketmez sanki o an sıkıntı başlıyor bu hep tansiyon yüzünden sürekli tuzlu şeyler yiyorum aç kalmamaya özen gösteriyorum bir de günlük 2-3 litre su içiyorum yoksa beni de çok etkiliyorBöyle bazen dünya başıma yıkılıyor elim ayağım tutmuyor gibi bir hallere giriyorum tarif edemediğim bir şey
Çoğu zaman ayaktayken nadirende otururken oluyor
öyle hamilelikle ilgili şikayetim pek yok iyi geçiyoruz çok şükür ama bu haller normal mi sizde de oluyormu
Tansiyonum en iyi 8-4 çıkıyor ama bu beni etkilemiyor normal hali bu
Mamajoo Emzik Askısı (Pembe) https://amzn.eu/d/b2dXziGRenkleri guzel degil onlarin da. Guzel bi sey bulursan bana da haber ver. Bulamadim hic guzel bi sey
Guzelmiş canim bu. Ben de mavisini alayim
Külot bezi çocuklar çıkartıyormus
Kız cocugu arkadsımınkı, baglatmak ıstemıyordu dedı, o tavsıye ettı kulot bezı de 4 ve 5 numara kulot bez de al dedıKulot bez kullanimi bana pek kullanisli gelmemisti. 1 paket alip denersin cocuk da severse devamini alirsin.
Kız çocukları belki daha akıllıdır arkadaşım normal pijama gibi çıkarıyordu dediKız cocugu arkadsımınkı, baglatmak ıstemıyordu dedı, o tavsıye ettı kulot bezı de 4 ve 5 numara kulot bez de al dedı
Ben de kuponu yeni gördüm saat kaçta geldi acaba ya yüksek miktarlar bitmiş hephttps://www.hepsiburada.com/bamm-ba...O?magaza=Bamm+Bamm&url_src=and-product-detail
Poşet kapsülü buldum çantaya atıyorsunuz poşet isteme arama derdi olmuyorHb 50 TL üstüne 25 TL indirim var
Ben de az önce gördümBen de kuponu yeni gördüm saat kaçta geldi acaba ya yüksek miktarlar bitmiş hep
Oglum da cikartiyordu. 1 paketi zor bitirmistim. Yanlarini kopartarak cikarmak gerekiyor kulot bezin, cok zor kopariliyordu benim kullandigim. Ayaktayken popoyu silmek de zor oluyordu. Ama kisiye gore degisir. Belki bazi cocuklarda kullanisli oluyordurKız çocukları belki daha akıllıdır arkadaşım normal pijama gibi çıkarıyordu dedi
Hayır hayır alma.Ben cırtlı bez alıyordum, arkadasım 4 ve uzerını kulot bez de al dedı, bır sure sonra baglatmak ıstemıcek dedı, kulot gıbı giydirirsin dedı.. 4 ten 2 paket 152lı almıstım, bundan sorna kulot bez mı alayım?
Bazı çocuklar bez istemiyorlar büyük ihtimalle 1 2 uğraşıp nasıl çıktığını ogreniyorlarOglum da cikartiyordu. 1 paketi zor bitirmistim. Yanlarini kopartarak cikarmak gerekiyor kulot bezin, cok zor kopariliyordu benim kullandigim. Ayaktayken popoyu silmek de zor oluyordu. Ama kisiye gore degisir. Belki bazi cocuklarda kullanisli oluyordur
Bu cocuklar cok fenaKız çocukları belki daha akıllıdır arkadaşım normal pijama gibi çıkarıyordu dedi
3 maxı de vardı, 100 kusur tane paketı. dıger numaralsrı almıcam sımdı.. O zaman sımdılık cırtlı bez devamHayır hayır alma.
Yeğenimin kızı 2 yaşında hala kilot bez kullanmıyor belinden düşüyor
4 zaten 1-2 yaş arası mı ne
Cırtlıda çocugun kilosuna göre ileri geri ayarlarsın
Kilot 6 da 7 de bence.
Yeğeniin kızı zayıf mesela
Benim oğlum göbüşlü idi
Ve ben hiç kilot bez kullanmadım
300 bez bence 4 için yine çok değil.
1 sene kullansa ya da 6 ay.
Günde 8 bezden 1.5 ay gider.
Tek problem pişik yapmama garantisi olmalı
Bio mu stokladın3 maxı de vardı, 100 kusur tane paketı. dıger numaralsrı almıcam sımdı.. O zaman sımdılık cırtlı bez devam
3 maxı bıo, 4 numaralar natural.. Baza altında da var yarın heosını toparlayıp kac tane oldugına bakıcam hepsınınBio mu stokladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?