- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.441
Bence de doktorlarımıza guvenmeliyizEvet, kimsenin kötü niyeti yoktur diye dusunuyorum ben de ama hassas konularda bence tanıdığımızın yaşadığı kötü tecrübeleri yazıp kafa bulandırmamak daha iyi olur çünkü tıp da bazı şeyler de 5-10 tane bişi olmalı ki ona göre bisi yapılsın, hepimizin çok farklı problemleri olur ve aynı tedavi olmaz gibi… Bu nedenle yanlış anlaşılmaya müsait konular, hepimizin doktoru bizi tanıyor biliyor, onlara güvenip devam etmeliyiz
Benim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hepKargocular bıktı benden artık, kapınım onune bırakıp gıdıyorlar artık,, yerımden kalkamayacak olursam tel ıle arıyorlar kapının onune bırakın dıyordım, sımdı hıc aramıyorlar artık
Kesinlikle, hep böyle güzel bilgler verelim birbirimize ve kolaylaştıralım sürecimiziBence de doktorlarımıza guvenmeliyizonunda ikiz bebekleri var ve gittiği doktor yaşadığımız şehirdeki en iyi doktorlardan biri büyük ihtimale o da erken doğumdan çok korktuğu için okuduğu şeyleri faydam olsun diye söylemiştir ama söylerken bir an düşünmemis olabilir kötü etkileyeceğini ben bu konu için değil ama tedbir alınacak şeyleri okumayı faydalı buluyorum hamilelikte kaşıntını çok önemli bir sorun olduğunu ben burada öğrendim ya da aminyon sıvıyi çok fazla meyve yemenin arttığini kısacası burada ortalama 90 guncuk kaldı herkes bebisleri sıkı sıkı tutsun
Benim eşim kargocuya okulda bunun adına kargo gelirse getirmeyin geri iade edin dediBenim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hepyemek temiz yapmaktan sikayet etmiyor valla ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Napalım baba olmak kolay ıs deıl, ben de kredı kartını oderken yarısını da sen öde dedım 17bın ıcıme oturduBenim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hepyemek temiz yapmaktan sikayet etmiyor valla ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Acaba doğal kumaşlardan alsak mikrop için balmumuna batırsak nasıl olur. Silikona hiç gitmiyor elimKızlar emzik askıları varya silikon mu daha iyi olur kumaş gibi olanlar mi
Tuzu azaltın ödem yapıyor dediler hep hamilelere bende tuzdan uzak durdum hiç şişme ödem yaşamadım henüz ama tuzsuzluk ta iyi bir şey değilmiş demekki günde dört litre ye kadar su içiyorum onuda çok abartıyorum ama yıllardır bağımlılık yaptı bırakamadım8-4 tansiyon çok düşük bol su içip tuz oranını ayarlayamiyorsan o da yapıyor ben 5 yıl önce 2.5 3 litre su içmiştim 1 günde normalde 1 1.5 litre bile zor basım dönüyor midem bulanıyor bayılacak gibi oldum acile gittik Su zehirlenmesi geçirmişim doktor bana herkesin vücuduna 2 litre su gerekmez dedi vücuduna olması gerekenden fazla su aldığın için vücut sodyumu da atmış idrarla. Şu ve tuz dengesini ayarlarsan inşallah düzelir
Bende tuzlu yiyorum şuan çok şükür pek ödem yok galiba o da bol su içtiğimden kaynaklı. sürekli tansiyonum düşük 8-4 indiği zaman bayılma aşamasına geliyorum gözlerim gidiyor artık kararmaya başım dönmeye başlıyor. Özellikle ilk 3 ay çok yaşadım o zaman da midem bulandıgi için bir şey yiyemiyodum. limonda tansiyonu düşürüyor yememeye dikkat etTuzu azaltın ödem yapıyor dediler hep hamilelere bende tuzdan uzak durdum hiç şişme ödem yaşamadım henüz ama tuzsuzluk ta iyi bir şey değilmiş demekki günde dört litre ye kadar su içiyorum onuda çok abartıyorum ama yıllardır bağımlılık yaptı bırakamadım
Ya arkadaşım attığım mesajı tekrar oku doktorun neden yaptı keşke olmasaydın yanlış bişi yapmış fln gibi birşey mi yazıyor kaldiki ne siz ne ben sağlıkçı olmama rağmen yorum yapacak son kişiyiz tıp bile bazı konularda ikilemdeyken burda herkes fikrini beyan ediyor söylediğim yada yazdığım şeylerde kimseyi yargılama yada üzme adına bir durum olduğunu düşünmüyorum riskli gebelik adına bnde arastiriyrum burda amacımız bilgi paylasimi yapmak doğrular hakkında ahkam kesmek kafamıza göre karar vermek değil tekrar oku bakalım ne demişim her geblik farklı durum farklı doktor bakış acisida ona göre hekimlerin iyi kotulugunede karar vericek biz degiliz uygun görmüş sende tmm demişsin tedavini ona göre olmuşsun oldu bitti burda da yazılmış bnde sordugumu aldığım farklı cevabı belirtmisim bilgi paylaşımı hani amaçta o yaBence bunları yazmanıza gerek yoktu.
Herkesin telaşı stresi farklı.
Her doktorun görüşü de farklı olabilir.
Doktorlar zzaten yeterince kafamızı karıştırıp allak bullak ediyor.
Stressiz bir hamilelik de çok değerli bence.
Bazen de güvenip teslim olmak lazım.
Fazla güven kötü evet ben kötü deneyimler de yaşadım fakat.
Kaygılı insanlar rahatlamışken öyle böyle dememek lazım.
Doktor risk görmüş yapmış.
Bana da yapılmadı keşke yapılsaydı diyorum 12 senedir.
Ben de aldim bu termostan bugun. Gecen sene arkadasim okula yemek getiriyordu. Sabah corbayi pisirip icine koyuyordu. Oglen actiginda hala corbanin dumani tutuyordu. Isiyi iyi koruyor
Kızlar mama termosu 337 liraya düşmüş iyi mi fiyatı tavsiye eden var mi?
Ben aldım 2 gun once, bugun geldı hatta
Kızlar mama termosu 337 liraya düşmüş iyi mi fiyatı tavsiye eden var mi?
Yaz canım birbirimizin her şeyine şahitiz sonuçta. İyi haber olunca ben koşarak yazıyorum kızlar sevinsin diye.Evet ben de gun boyu bu yorumu dusundum, acaba neden boyle yazdı dedım, buraya da gelıp sevıncle dun ve bugun bırıncı dozum ıkıncı dozum dıye de yazdım. Rabbıme emanet bebegımdoktorum elınden gelenı yaptı, gerısı takdırı ılahı
Bundan sonra da yazmayı dusunmuyorum hıc, belkı benım durumumda olan bırı vardır gelır okur, fıkır olur demıstım.
Her bildiğimiz her doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi rahatlamış insanlara dikte etmeye gerek yok bence.Ya arkadaşım attığım mesajı tekrar oku doktorun neden yaptı keşke olmasaydın yanlış bişi yapmış fln gibi birşey mi yazıyor kaldiki ne siz ne ben sağlıkçı olmama rağmen yorum yapacak son kişiyiz tıp bile bazı konularda ikilemdeyken burda herkes fikrini beyan ediyor söylediğim yada yazdığım şeylerde kimseyi yargılama yada üzme adına bir durum olduğunu düşünmüyorum riskli gebelik adına bnde arastiriyrum burda amacımız bilgi paylasimi yapmak doğrular hakkında ahkam kesmek kafamıza göre karar vermek değil tekrar oku bakalım ne demişim her geblik farklı durum farklı doktor bakış acisida ona göre hekimlerin iyi kotulugunede karar vericek biz degiliz uygun görmüş sende tmm demişsin tedavini ona göre olmuşsun oldu bitti burda da yazılmış bnde sordugumu aldığım farklı cevabı belirtmisim bilgi paylaşımı hani amaçta o ya
Lütfen ısrarla diyorum tekrar okuyun yazdığımı farklı uygulamar olduğunu diyorum senin hekimin yanlış yapmış demiyorum tıpkı sizin dediğiniz gibi sekerdeki ikilemde kaldıkları gibi arkadaşım 37 de oldu dedim ki çoğu hekim o hftaya gelmiş hiç bir gebeye yapmazken sizinki bu hftada uygun görmüş bnm hekimimde bunu dedi diyorum yani kimsenin bilgisini tutumunu yargılanıyorum yada kötü birşey yapmış tüh bak demiyorum akademik yazıda baktım yorumlarada baktım diyorum bu kdr uzatıp kendini gün boyu bunla meşgul edecek bir durum olduğunu düşünmüyorumYaz canım birbirimizin her şeyine şahitiz sonuçta. İyi haber olunca ben koşarak yazıyorum kızlar sevinsin diye.
Seni ben çok iyi anlıyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Bazı şeyler psikolojik bile. Bana da iğneye gerek yok dedi habire gittikçe sorup darlıyorum çünkü korkun kaygım pişmanlığım var. Gerek olsa yapar ama hepimizin haftası ayı günü vs aynı değil ki.
Benim perinatalog da Allah razı olsun beni rahatlatıyor bu sefer bebeğin odaya gelecek eve onla gideceksin dedi onun umuduyla yaşıyorum. Hatta son baktığında muayene ücreti bile almadı insanı bir durum yani.
Her bildiğimiz her doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi rahatlamış insanlara dikte etmeye gerek yok bence.
Amacınız iyi olabilir niyetiniz değil benim takıldığım ısrarınız.
Faydası olacak konu ise burda bende herkesi korkutuyorum aman diyet aman şeker aman insülin diye ama burda ben yandım siz yanmayın durumu var.
Sizinki modu aşagı çekiyor farkında olmadan.
Eminim farkında değilsiniz bende sizin modunuzu düşürmek istemiyorum.
Hepimiz sağlıkla kuzularımıza kavuşalım.
O zaman sorun yokLütfen ısrarla diyorum tekrar okuyun yazdığımı farklı uygulamar olduğunu diyorum senin hekimin yanlış yapmış demiyorum tıpkı sizin dediğiniz gibi sekerdeki ikilemde kaldıkları gibi arkadaşım 37 de oldu dedim ki çoğu hekim o hftaya gelmiş hiç bir gebeye yapmazken sizinki bu hftada uygun görmüş bnm hekimimde bunu dedi diyorum yani kimsenin bilgisini tutumunu yargılanıyorum yada kötü birşey yapmış tüh bak demiyorum akademik yazıda baktım yorumlarada baktım diyorum bu kdr uzatıp kendini gün boyu bunla meşgul edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum
Silikonla cam aynı ham maddeden bilindik bir markanın silikonu güvenilir oluyorAcaba doğal kumaşlardan alsak mikrop için balmumuna batırsak nasıl olur. Silikona hiç gitmiyor elim
Büyük ihtimalle vücut su tuz dengesini ayarlayamiyorTuzu azaltın ödem yapıyor dediler hep hamilelere bende tuzdan uzak durdum hiç şişme ödem yaşamadım henüz ama tuzsuzluk ta iyi bir şey değilmiş demekki günde dört litre ye kadar su içiyorum onuda çok abartıyorum ama yıllardır bağımlılık yaptı bırakamadım
Sen de kötü bisi yazmadın zaten sadece eksik bilgi olduğu için yanlış anlaşılmaya ve moral bozmaya müsait bir yazı olmuş farkında olmadan, yoksa kötü niyetli vs değil..Lütfen ısrarla diyorum tekrar okuyun yazdığımı farklı uygulamar olduğunu diyorum senin hekimin yanlış yapmış demiyorum tıpkı sizin dediğiniz gibi sekerdeki ikilemde kaldıkları gibi arkadaşım 37 de oldu dedim ki çoğu hekim o hftaya gelmiş hiç bir gebeye yapmazken sizinki bu hftada uygun görmüş bnm hekimimde bunu dedi diyorum yani kimsenin bilgisini tutumunu yargılanıyorum yada kötü birşey yapmış tüh bak demiyorum akademik yazıda baktım yorumlarada baktım diyorum bu kdr uzatıp kendini gün boyu bunla meşgul edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?