2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence de doktorlarımıza guvenmeliyiz onunda ikiz bebekleri var ve gittiği doktor yaşadığımız şehirdeki en iyi doktorlardan biri büyük ihtimale o da erken doğumdan çok korktuğu için okuduğu şeyleri faydam olsun diye söylemiştir ama söylerken bir an düşünmemis olabilir kötü etkileyeceğini ben bu konu için değil ama tedbir alınacak şeyleri okumayı faydalı buluyorum hamilelikte kaşıntını çok önemli bir sorun olduğunu ben burada öğrendim ya da aminyon sıvıyi çok fazla meyve yemenin arttığini kısacası burada ortalama 90 guncuk kaldı herkes bebisleri sıkı sıkı tutsun

Benim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hep yemek temizlik yapmaktan sikayet etmiyor valla, ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde

Son düzenleme:
Kesinlikle, hep böyle güzel bilgler verelim birbirimize ve kolaylaştıralım sürecimizi

Benim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hep yemek temiz yapmaktan sikayet etmiyor valla ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Benim eşim kargocuya okulda bunun adına kargo gelirse getirmeyin geri iade edin dedi

Benim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hep yemek temiz yapmaktan sikayet etmiyor valla ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Napalım baba olmak kolay ıs deıl, ben de kredı kartını oderken yarısını da sen öde dedım 17bın ıcıme oturdu

Tuzu azaltın ödem yapıyor dediler hep hamilelere bende tuzdan uzak durdum hiç şişme ödem yaşamadım henüz ama tuzsuzluk ta iyi bir şey değilmiş demekki günde dört litre ye kadar su içiyorum onuda çok abartıyorum ama yıllardır bağımlılık yaptı bırakamadım

Bende tuzlu yiyorum şuan çok şükür pek ödem yok galiba o da bol su içtiğimden kaynaklı. sürekli tansiyonum düşük 8-4 indiği zaman bayılma aşamasına geliyorum gözlerim gidiyor artık kararmaya başım dönmeye başlıyor. Özellikle ilk 3 ay çok yaşadım o zaman da midem bulandıgi için bir şey yiyemiyodum. limonda tansiyonu düşürüyor yememeye dikkat et

Ya arkadaşım attığım mesajı tekrar oku doktorun neden yaptı keşke olmasaydın yanlış bişi yapmış fln gibi birşey mi yazıyor kaldiki ne siz ne ben sağlıkçı olmama rağmen yorum yapacak son kişiyiz tıp bile bazı konularda ikilemdeyken burda herkes fikrini beyan ediyor söylediğim yada yazdığım şeylerde kimseyi yargılama yada üzme adına bir durum olduğunu düşünmüyorum riskli gebelik adına bnde arastiriyrum burda amacımız bilgi paylasimi yapmak doğrular hakkında ahkam kesmek kafamıza göre karar vermek değil tekrar oku bakalım ne demişim her geblik farklı durum farklı doktor bakış acisida ona göre hekimlerin iyi kotulugunede karar vericek biz degiliz uygun görmüş sende tmm demişsin tedavini ona göre olmuşsun oldu bitti burda da yazılmış bnde sordugumu aldığım farklı cevabı belirtmisim bilgi paylaşımı hani amaçta o ya

Hayır yani anlamadigim konu burası adı üstünde kadinlar kulübü günde nasıl kadinlar birbirine birşeyler sorup bilgi paylasmi yapıyor farkı olmayan bilimsellikten tamamen uzak bir ortam yani kaldiki hepimiz gebeyiz psikolojik seni etkileyen bnide etkileyeceğini çok iyi biliyorum yargılayacak bir yorumda yokken yok bir daha yazmam yok şöyle böyle burayı bu kdr ciddeye alıp kötü birşey desem bile modunu duygu durumunu bozuyorsan hiç bir şey okuyup netten bakmamani tavsiye ederim çünkü grip belirtileri bile kanserle bnzer çıkabiliyor malum

Yaz canım birbirimizin her şeyine şahitiz sonuçta. İyi haber olunca ben koşarak yazıyorum kızlar sevinsin diye.
Seni ben çok iyi anlıyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Bazı şeyler psikolojik bile. Bana da iğneye gerek yok dedi habire gittikçe sorup darlıyorum çünkü korkun kaygım pişmanlığım var. Gerek olsa yapar ama hepimizin haftası ayı günü vs aynı değil ki.
Benim perinatalog da Allah razı olsun beni rahatlatıyor bu sefer bebeğin odaya gelecek eve onla gideceksin dedi onun umuduyla yaşıyorum. Hatta son baktığında muayene ücreti bile almadı insanı bir durum yani.
Her bildiğimiz her doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi rahatlamış insanlara dikte etmeye gerek yok bence.
Amacınız iyi olabilir niyetiniz değil benim takıldığım ısrarınız.
Faydası olacak konu ise burda bende herkesi korkutuyorum aman diyet aman şeker aman insülin diye ama burda ben yandım siz yanmayın durumu var.
Sizinki modu aşagı çekiyor farkında olmadan.
Eminim farkında değilsiniz bende sizin modunuzu düşürmek istemiyorum.
Hepimiz sağlıkla kuzularımıza kavuşalım.

Lütfen ısrarla diyorum tekrar okuyun yazdığımı farklı uygulamar olduğunu diyorum senin hekimin yanlış yapmış demiyorum tıpkı sizin dediğiniz gibi sekerdeki ikilemde kaldıkları gibi arkadaşım 37 de oldu dedim ki çoğu hekim o hftaya gelmiş hiç bir gebeye yapmazken sizinki bu hftada uygun görmüş bnm hekimimde bunu dedi diyorum yani kimsenin bilgisini tutumunu yargılanıyorum yada kötü birşey yapmış tüh bak demiyorum akademik yazıda baktım yorumlarada baktım diyorum bu kdr uzatıp kendini gün boyu bunla meşgul edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

O zaman sorun yok

Acaba doğal kumaşlardan alsak mikrop için balmumuna batırsak nasıl olur. Silikona hiç gitmiyor elim
Silikonla cam aynı ham maddeden bilindik bir markanın silikonu güvenilir oluyor doğal kumaşı alsak eminim çok fazla kirlenecek bebek onu agzina sokacak makinede yikanmiyor sürekli elde yika kurut zor olacak gibi geldi bana

8
Büyük ihtimalle vücut su tuz dengesini ayarlayamiyor

Sen de kötü bisi yazmadın zaten sadece eksik bilgi olduğu için yanlış anlaşılmaya ve moral bozmaya müsait bir yazı olmuş farkında olmadan, yoksa kötü niyetli vs değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…