2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bi yarım gün girmedim dünyayı yazmışsınız oku oku zor bitti kafam yerinde de değil yazdıklarınızı da yanlış anlama tartışması çıkmış kendi aranızda bastırmışsınız onu anladım bi tek doğru mu anladım onu da bilmiyorum

4 e yüklen ama korkma
4 baya aşırı gidermiş

Bende a101 e gelecek molfix sarı paket 2.55 e gelecek tanesi galiba uygun
K Kaskade ne dersin 4 numara
21 eylül de indirimde alalım mı?
Ben bugün e bebekte denk geldim 4 numara attım hemen köşeye 84’lü 260 TL aldım

Anaaaam genelde bende olurum bole zitlasmalarda bikax saat giremedim neler olmus. Canim kizlarim sakin ayol. Hepimiz ayni hedefe kitlendik. Birbirimize dik konusuyo olsak bile tek derdimiz bebeklerimiz saglikla gelsin dunyaya diye. Kimse kimseyi kirmaya calismiyo.
Ayrica bu grupta erken dogum yasak. Rahat olun hicbirimiz erken dogurmayacak

Kızlar yemekten sonra benim gibi davul olan var mı patlayacak kadar şişiyorum çözümü var mı bunun bilen varsa çok dua ederim valla

Ben porsiyonlarimi kuculttum ve yurusyus yapiyorum yemekten sonra. Doktor da diyetisyen de ayni seyi dedi. 2-3 gundur rahatim. Yanmaya da reflu iciyorum cicek gibi oldum

Tamamdır D d_g_g sen hangisini aldin

Li puna ymis markasi. Bunlardan aldim. Kullanisliysa benzerlerini alirim dedim yoksa deri almam bi daha dedim

Silikonla cam aynı ham maddeden bilindik bir markanın silikonu güvenilir oluyor doğal kumaşı alsak eminim çok fazla kirlenecek bebek onu agzina sokacak makinede yikanmiyor sürekli elde yika kurut zor olacak gibi geldi bana
Evet kumaş zor iyi silikon hangi markada vardır acaba. Çünkü kesin ısırır onu şuan gözümde canlandı sulanmış ağzı

Benim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hep yemek temizlik yapmaktan sikayet etmiyor valla, ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Ayyy eşin mühendis mi yoksa senin de artık kardeş olduğumuzu düşüneceğim benim eşimde evde her kargo toplantıya denk geliyormuş ahahah giderek her şeyimiz daha benzer çıkıyor

Ohhhh çok şükür canım gitsin gelmesin reflü inşallah ben de dün yüzmenin üstüne bi yürüdüm şimdi ayaklarımın yorgunluğuna uyandım ayarsız bi anne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum

Ay kizlar benim emzirme sütyenine fikir yazan olmamiş bana da fikir banaaaaa daaaaaa
Ben büyük göğüslü olduğum için ve daha da büyüyeceği için şuan kullandığım m&s ın hamile sütyenini alacağım canım. Çünkü normalde bi onunkilerde rahat ettim. Bi de çok geniş sporcu sütyeni alıp askılarına kendim çıt çıt ( bunu yazınca aklına o malum şarkı gelen tek ben değilimdir inşallah ) yaptıracağım

İlk kızımda bende 2 doz vuruldum 2380 kg 37 haftalık doğdu iğne kurtarıcımız oldu ve biz küveze girmeden evimize geldik

Ay kizlar benim emzirme sütyenine fikir yazan olmamiş bana da fikir banaaaaa daaaaaa
Kom alcam son ayda almayı düşünüyorum çünkü büyüme oranı ne olacak bilmiyorum kalıptan dolayı. 3.ayda gidip bakmıştım kumaşı antibakteriyel kumaş güzel biraz fiyatı fazla gelebilir ama ben tamamen kalıptan kaynaklı onu alcam bana başka bi marka gitmiyo senelerdir onu kullanıyorum. Ama etrafımda kalıp sorunu olmayıp ebebekten alıp memnun kalan var özellikle tecrübeli annelerden aldığım tavsiye dagi kullanmam genel olarak dagi kullananlar çok çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…