- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.481
Ben e bebekten 3 al 2 öde kampanyasında almistim aşırı rahatlar ama 75 80 olurken 90 bile zorluyor şu anAy kizlar benim emzirme sütyenine fikir yazan olmamiş bana da fikir banaaaaa daaaaaa
Tanesi kaça geldiBen bugün e bebekte denk geldim 4 numara attım hemen köşeye 84’lü 260 TL aldım
Balım seninki 3 e gelmiş sankiBen bugün e bebekte denk geldim 4 numara attım hemen köşeye 84’lü 260 TL aldım
Balım aynısı işte 219 a gelecekBen bugün e bebekte denk geldim 4 numara attım hemen köşeye 84’lü 260 TL aldım
Kızlar yemekten sonra benim gibi davul olan var mıpatlayacak kadar şişiyorum çözümü var mı bunun bilen varsa çok dua ederim valla
Evet kumaş zor iyi silikon hangi markada vardır acaba. Çünkü kesin ısırır onu şuan gözümde canlandı sulanmış ağzıSilikonla cam aynı ham maddeden bilindik bir markanın silikonu güvenilir oluyordoğal kumaşı alsak eminim çok fazla kirlenecek bebek onu agzina sokacak makinede yikanmiyor sürekli elde yika kurut zor olacak gibi geldi bana
Ayyy eşin mühendis mi yoksa senin deBenim esim evde. Adam yildi saat basi kapi calmasindan. Tam toplantisina denk geliyor bir de hepyemek temizlik yapmaktan sikayet etmiyor valla, ama kargoya bir laf yapiyor her seferinde
Ohhhh çok şükür canım gitsin gelmesin reflü inşallahBen porsiyonlarimi kuculttum ve yurusyus yapiyorum yemekten sonra. Doktor da diyetisyen de ayni seyi dedi. 2-3 gundur rahatim. Yanmaya da reflu iciyorum cicek gibi oldum
Li puna ymis markasi. Bunlardan aldim. Kullanisliysa benzerlerini alirim dedim yoksa deri almam bi daha dedimLi Puna Bronz Deri Emzik Askısı - Korumalı Metal Klipsli Emzik Zinciri Lpemzk40 - Fiyatı, Yorumları
Li Puna Bronz Deri Emzik Askısı - Korumalı Metal Klipsli Emzik Zinciri Lpemzk40 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben büyük göğüslü olduğum için ve daha da büyüyeceği için şuan kullandığım m&s ın hamile sütyenini alacağım canım. Çünkü normalde bi onunkilerde rahat ettim. Bi de çok geniş sporcu sütyeni alıp askılarına kendim çıt çıt ( bunu yazınca aklına o malum şarkı gelen tek ben değilimdir inşallahAy kizlar benim emzirme sütyenine fikir yazan olmamiş bana da fikir banaaaaa daaaaaa
Canım nasıl nasılsınız? Dua ettik biz burda güzel dileklerle korkma sende geçip gitmiştir inşallah. Şimdi iyisindir
İlk kızımda bende 2 doz vuruldum 2380 kg 37 haftalık doğdu iğne kurtarıcımız oldu ve biz küveze girmeden evimize geldikBu tarz ornekler benım cevremde de var, 28+4te cocugu dogan arkadsım var 24.haftada yaoılmıs o ıgne sayesınde yasadı vocugum dıyo, aynı haftaada vandan geln bırı varmıs, kalp krızı gecırmıs coger gelısımı yeterlı gelmedıgı ıcın. Acıkcası mesajını okuyınca şok oldım, yenı yaptırdım ıgneyı ve modumu dırek asagı cektı, ve ben guzel umutlarla yaptırdım o iğneyı, allaha emanet bebegım dedım, ustune o yorum.. Ben de arastırdım tabıkı sadece yorum okumadım..makale de cıktı karsıma. Bebegın cıger gelısımıne destek olmak ıcın yapılan ogne. Ha bu ıgneyı yaptırdım ıllakı yasayacak bı durum tabıkı yok, o mesajımda da acıkladım, 2 hafta 3 hafta ılerı tasıyor cıger gelısımını. Belkı de benegım 38.haftaya kadar gıdecek bılemeyız, belkı de yarın sancım cıkıcak erken dogum olacak, garantımız var mı kı..
Her zaman soylerım herkes doktoruna guvenmelı, ben de guvenıyorum doktoruma, tedbır amaclı yapılmıs bır ığne.
Umarım hepımız vaktınde cocugumuzu kucağmza alırız.
Kom alcam son ayda almayı düşünüyorum çünkü büyüme oranı ne olacak bilmiyorum kalıptan dolayı. 3.ayda gidip bakmıştım kumaşı antibakteriyel kumaş güzel biraz fiyatı fazla gelebilir ama ben tamamen kalıptan kaynaklı onu alcam bana başka bi marka gitmiyo senelerdir onu kullanıyorum. Ama etrafımda kalıp sorunu olmayıp ebebekten alıp memnun kalan var özellikle tecrübeli annelerden aldığım tavsiye dagi kullanmam genel olarak dagi kullananlar çok çok memnunAy kizlar benim emzirme sütyenine fikir yazan olmamiş bana da fikir banaaaaa daaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?