- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.461
Ben aldım 2 gun once, bugun geldı hattahepsı para ıle 298 e aldım
Bısey almamaya dun karar verdım amaHani sen bu ay bir şey almayacaktın
Aha kart borçlarını ödeyince benim bakiye bankada 1700 kaldıBısey almamaya dun karar verdım ama
Bısey almamaya dun karar verdım ama
Ben daha ıyıyım, borsa hesabıma bıle para attımAha kart borçlarını ödeyince benim bakiye bankada 1700 kaldı
Bende kira gelecek işte efemBen daha ıyıyım, borsa hesabıma bıle para attımordan kar yapıp eksılerı alıcam
Dur beraber alalım bana da bana daBen de iki saat önce karar vermiştim neyse şu termosu da alayım sonra yeniden karar vereyim
Ben daha ıyıyım, borsa hesabıma bıle para attımAha kart borçlarını ödeyince benim bakiye bankada 1700 kaldı
O zaman sen benden daha ıyısın, kıralar da guzel rakamlarBende kira gelecek işte efem
O kadar
Orası öylede ben insaflı ev sahibesiyim gelen parayla benim 4 kredi kartından ancak birinin borcuna yeterBen daha ıyıyım, borsa hesabıma bıle para attımordan kar yapıp eksılerı alıcam
O zaman sen benden daha ıyısın, kıralar da guzel rakamlar
Kredı kartını 1 e düşür oncelıkle, ben de mobılya alıcaz dıye o lımıtı yukseltmıstım 2 3 ay once psımanım, mobılya da almadık daha, lımıt var nasılsa dıyıp hıv dusunmeden alıyorımOrası öylede ben insaflı ev sahibesiyim gelen parayla benim 4 kredi kartından ancak birinin borcuna yeter
Yok gülüm aniden harcama çikar bir şey olurKredı kartını 1 e düşür oncelıkle, ben de mobılya alıcaz dıye o lımıtı yukseltmıstım 2 3 ay once psımanım, mobılya da almadık daha, lımıt var nasılsa dıyıp hıv dusunmeden alıyorım
Haklısın tabı, ben dogum paketının karta taksıt yaptırdım, yarını aldılar bebek dogana kadar o bıtmıs olacak, doğum da dıger yarısını takıt yaptırcam, 9 aylık olunca borc bıtecekYok gülüm aniden harcama çikar bir şey olur
Ahanda hastane masrafı ameliyat şu bu
Karta peşin fiyata taksit hangisi yaparsa ona geçerim
Şimdilik hepsinin kuponu vırtı zırtı ayrı
İlerde olur da şu an zor biraz
İşte ben fiyat sabitleme filan konuştum yapmadılarHaklısın tabı, ben dogum paketının karta taksıt yaptırdım, yarını aldılar bebek dogana kadar o bıtmıs olacak, doğum da dıger yarısını takıt yaptırcam, 9 aylık olunca borc bıtecek
Ya seni yerimmm Allahım inşallah minik bebişini hayırlı evlat yapsın da tüm bu sıkıntılara degsinYok kiz ne cikmasidoktora bile tekerlekli sandalye ile gidiyorum
Ben evde yattigim yerde, annem dukkanda whatappdan goruntulu gorusme ile alisveris yaptik. Trendyoldan onceden begenmistim zaten modelleri. Ustelik farkli sehirdeyiz. Hala canli canli gormedim. Annem yikayip getircek sagolsun gelirken
Onu yapmıyorlar, bızı de uyardılar temmuz maasından once alın mutlaka dıye, maaslara zam gelecek fıyatlar guncellenır dedıler, ben de serklajı da taksıt yaptırdım, o acıdan ıyı olur kredı kartıİşte ben fiyat sabitleme filan konuştum yapmadılar
Geçen sene ameliyatımı dış gebelik tedavisi hep kartla hallettim
Hatta taksit filan iyi olmuştu
Ay çok iyi ya siparişiniz teslim edildiEvet bu bengerçekten artık adres sormayı geçtim kapıya bırakıyor kapı kolu teslim aldı mesajı geliyor
Ay çok iyi ya eşim görmeden alayim hemenBen de aldim bu termostan bugun. Gecen sene arkadasim okula yemek getiriyordu. Sabah corbayi pisirip icine koyuyordu. Oglen actiginda hala corbanin dumani tutuyordu. Isiyi iyi koruyor
Yine bu fiyat miydi yani iyi mi fiyatı? Ben fiyat algimi yitirdim deBen aldım 2 gun once, bugun geldı hattahepsı para ıle 298 e aldım
Evet evet bu fıyat, hepsıburadasan bakıyosan, hepsı paran da vardır belkı daha uyguna gelırAy çok iyi ya eşim görmeden alayim hemen
Yine bu fiyat miydi yani iyi mi fiyatı? Ben fiyat algimi yitirdim de
Trendyolda 500 kusurAy çok iyi ya eşim görmeden alayim hemen
Yine bu fiyat miydi yani iyi mi fiyatı? Ben fiyat algimi yitirdim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?