2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben daha ıyıyım, borsa hesabıma bıle para attım ordan kar yapıp eksılerı alıcam

O zaman sen benden daha ıyısın, kıralar da guzel rakamlar
Orası öylede ben insaflı ev sahibesiyim gelen parayla benim 4 kredi kartından ancak birinin borcuna yeter
Bir de benim ev sahibi de zam yapacak son bir ay daha rahatım sonra cüzdana sığmayan paralar verecem

Orası öylede ben insaflı ev sahibesiyim gelen parayla benim 4 kredi kartından ancak birinin borcuna yeter
Kredı kartını 1 e düşür oncelıkle, ben de mobılya alıcaz dıye o lımıtı yukseltmıstım 2 3 ay once psımanım, mobılya da almadık daha, lımıt var nasılsa dıyıp hıv dusunmeden alıyorım

Yok gülüm aniden harcama çikar bir şey olur
Ahanda hastane masrafı ameliyat şu bu
Karta peşin fiyata taksit hangisi yaparsa ona geçerim
Şimdilik hepsinin kuponu vırtı zırtı ayrı
İlerde olur da şu an zor biraz

Haklısın tabı, ben dogum paketının karta taksıt yaptırdım, yarını aldılar bebek dogana kadar o bıtmıs olacak, doğum da dıger yarısını takıt yaptırcam, 9 aylık olunca borc bıtecek

Haklısın tabı, ben dogum paketının karta taksıt yaptırdım, yarını aldılar bebek dogana kadar o bıtmıs olacak, doğum da dıger yarısını takıt yaptırcam, 9 aylık olunca borc bıtecek
İşte ben fiyat sabitleme filan konuştum yapmadılar
Geçen sene ameliyatımı dış gebelik tedavisi hep kartla hallettim
Hatta taksit filan iyi olmuştu

Ya seni yerimmm Allahım inşallah minik bebişini hayırlı evlat yapsın da tüm bu sıkıntılara degsin rabbim bizi evlatlarımızla evlatlarımızı da bizlerle sınamasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar anne olmak zormuş öğreniyoruz

İşte ben fiyat sabitleme filan konuştum yapmadılar
Geçen sene ameliyatımı dış gebelik tedavisi hep kartla hallettim
Hatta taksit filan iyi olmuştu
Onu yapmıyorlar, bızı de uyardılar temmuz maasından once alın mutlaka dıye, maaslara zam gelecek fıyatlar guncellenır dedıler, ben de serklajı da taksıt yaptırdım, o acıdan ıyı olur kredı kartı

Ben de aldim bu termostan bugun. Gecen sene arkadasim okula yemek getiriyordu. Sabah corbayi pisirip icine koyuyordu. Oglen actiginda hala corbanin dumani tutuyordu. Isiyi iyi koruyor
Ay çok iyi ya eşim görmeden alayim hemen
Ben aldım 2 gun once, bugun geldı hatta hepsı para ıle 298 e aldım
Yine bu fiyat miydi yani iyi mi fiyatı? Ben fiyat algimi yitirdim de

Ay çok iyi ya eşim görmeden alayim hemen

Yine bu fiyat miydi yani iyi mi fiyatı? Ben fiyat algimi yitirdim de
Bende az önce aldım
N11 yüzde 10 indirim kuponu ile alalım dedi L Lmntbrdgi sağolsun öyle olunca uyguna geldi
Kuponun duruyor ise onla al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…