2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın kızlar
Pazar kuponları saat kaçta yükleniyor?
9 filan mı?
Gece termos
Alıştırma bardağı aldım

Güle güle kullansin.

Günaydın kızlar
Pazar kuponları saat kaçta yükleniyor?
9 filan mı?
Gece termos
Alıştırma bardağı aldım
Günaydın,
9da bannerda gözüküyor , ama alt limiti yükseltmişler. bannerde olmayanlar var altlimitleri daha düşük onların

Kızlar günaydın,
Gebelik okulu oluyor hastanelerin ücretsiz. Geçenlerde hisarda vardı kaçırmıştım .Dün yine varmış.yeni gördüm . Ücretsiz oluyor
Eğer denk gelirseniz görürseniz birbirimizi bilgilendirelim mi ?

Cok sevındım, darısı bana ınsallah, moral oldunuz, cok tesekkur ederım
Balım oğlumda bende vuruldum 33 de sancım gelmişti
Şükür 36+5 de doğdu
4 hafta iki günde bir kontrol ile diyet ile ötelendi
Doktorum da çok ilgilendi Allah razı olsun her ne kadar onu bırakıp kankasına geçsem de
Sarılığın önüne geçemedik bir tek o da erken doğdugu için sanırım

Dün sabah n11 kupon mesaisi başlattım ve 950 TL ödemem oldu, 390tl ise indirimden dolayı fazladan ödemedim, gece bile uyandım kuponları aldım, sürdürülebilir değil ama çok zevkliydi S saskito
bir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyor TLc de kupon çılgınlari vardı eşimle izlerdik bunların hiç mi işi gücü yok derdim

Benim gördüklerim boncuk gibi diziliydi koparır ağzına kaçar diye almadım bu isim falan yazılı olanlar çok hoşuma gidiyordu yoksa
Ben de onları çok beğendim önceden aramızda kullanan var mı acaba? Amirugumi ipleriyle yapılmış kolay kopacağını sanmıyorum ama bakalım inşallah kullanan çıkar

bir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyor TLc de kupon çılgınlari vardı eşimle izlerdik bunların hiç mi işi gücü yok derdim
Dun doktordan sonra e bebege ugradik. Son eksikler vardi bi kac. Dedigin gibi icim gitti indirimsiz aliyorum diye ama 1000 lirayi gectigi icin 200 lira indirim kuponu tanimladilar hesabima 23 unden sonra kullanabilecekmisim

Dun doktordan sonra e bebege ugradik. Son eksikler vardi bi kac. Dedigin gibi icim gitti indirimsiz aliyorum diye ama 1000 lirayi gectigi icin 200 lira indirim kuponu tanimladilar hesabima 23 unden sonra kullanabilecekmisim
Teselli olmuş

Dun emzirme sutyeni sorulmustu. Dun e bebekten ve lcw den emzirme atleti aldim. Lcw den kaplilardan aldim, sutyen kismi biraz dar gibi geldi bana kalibina gore. E bebekten kapsizlardan aldim onlar daha rahat oldu. E bebekten kapsiz sutyen de aldim bi tane. 75 buyuk geliyordu normalde, dunku aldiklarim 85-90 beden

Bende e bebeğe bakıyordum şimdi sepette düşmedi diye almadım ikiyuz lira sonra mi tanımlanıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…