- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.501
Ahahah ben silikon bir tek mamajoonun buldum yorumları da iyidiEvet kumaş zor iyi silikon hangi markada vardır acaba. Çünkü kesin ısırır onu şuan gözümde canlandı sulanmış ağzı
Güle güle kullansin.Ben porsiyonlarimi kuculttum ve yurusyus yapiyorum yemekten sonra. Doktor da diyetisyen de ayni seyi dedi. 2-3 gundur rahatim. Yanmaya da reflu iciyorum cicek gibi oldum
Li puna ymis markasi. Bunlardan aldim. Kullanisliysa benzerlerini alirim dedim yoksa deri almam bi daha dedimLi Puna Bronz Deri Emzik Askısı - Korumalı Metal Klipsli Emzik Zinciri Lpemzk40 - Fiyatı, Yorumları
Li Puna Bronz Deri Emzik Askısı - Korumalı Metal Klipsli Emzik Zinciri Lpemzk40 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günaydın,Günaydın kızlar
Pazar kuponları saat kaçta yükleniyor?
9 filan mı?
Gece termos
Alıştırma bardağı aldım
Cok sevındım, darısı bana ınsallah, moral oldunuz, cok tesekkur ederımİlk kızımda bende 2 doz vuruldum 2380 kg 37 haftalık doğdu iğne kurtarıcımız oldu ve biz küveze girmeden evimize geldik
Balım oğlumda bende vuruldum 33 de sancım gelmiştiCok sevındım, darısı bana ınsallah, moral oldunuz, cok tesekkur ederım
Şu ahşap olanlar var ya doğal ahşap falan yazmışlar onlar nasıl sence?Ahahah ben silikon bir tek mamajoonun buldum yorumları da iyidiemzik ve biberonlari da iyi Mamajoo Emzik Askısı (Pembe) https://amzn.eu/d/gZlqzVn
Benim gördüklerim boncuk gibi diziliydi koparır ağzına kaçar diye almadım bu isim falan yazılı olanlar çok hoşuma gidiyordu yoksaŞu ahşap olanlar var ya doğal ahşap falan yazmışlar onlar nasıl sence?
bir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyor
Ben de onları çok beğendim önceden aramızda kullanan var mı acaba? Amirugumi ipleriyle yapılmış kolay kopacağını sanmıyorum ama bakalım inşallah kullanan çıkarBenim gördüklerim boncuk gibi diziliydi koparır ağzına kaçar diye almadım bu isim falan yazılı olanlar çok hoşuma gidiyordu yoksa
Dun doktordan sonra e bebege ugradik. Son eksikler vardi bi kac. Dedigin gibi icim gitti indirimsiz aliyorum diyebir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyorTLc de kupon çılgınlari vardı eşimle izlerdik bunların hiç mi işi gücü yok derdim
Yorumları nasılBen de onları çok beğendim önceden aramızda kullanan var mı acaba? Amirugumi ipleriyle yapılmış kolay kopacağını sanmıyorum ama bakalım inşallah kullanan çıkar
Ben de begendim onlari ama agir olmaz mi bebek icinBen de onları çok beğendim önceden aramızda kullanan var mı acaba? Amirugumi ipleriyle yapılmış kolay kopacağını sanmıyorum ama bakalım inşallah kullanan çıkar
Teselli olmuşDun doktordan sonra e bebege ugradik. Son eksikler vardi bi kac. Dedigin gibi icim gitti indirimsiz aliyorum diyeama 1000 lirayi gectigi icin 200 lira indirim kuponu tanimladilar hesabima 23 unden sonra kullanabilecekmisim
Bende e bebeğe bakıyordum şimdi sepette düşmedi diye almadım ikiyuz lira sonra mi tanımlanıyor acabaDun doktordan sonra e bebege ugradik. Son eksikler vardi bi kac. Dedigin gibi icim gitti indirimsiz aliyorum diyeama 1000 lirayi gectigi icin 200 lira indirim kuponu tanimladilar hesabima 23 unden sonra kullanabilecekmisim
Evet telefon numaraniza tanimlanacak dedilerBende e bebeğe bakıyordum şimdi sepette düşmedi diye almadım ikiyuz lira sonra mi tanımlanıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?