- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.521
Simdi baktim mesaj olarak gelmis. Tanimlamislar. Internet magazasinda da gecerliymisBende e bebeğe bakıyordum şimdi sepette düşmedi diye almadım ikiyuz lira sonra mi tanımlanıyor acaba
Ben 36+5e erken bıle dıyemıyorum suanBalım oğlumda bende vuruldum 33 de sancım gelmişti
Şükür 36+5 de doğdu
4 hafta iki günde bir kontrol ile diyet ile ötelendi
Doktorum da çok ilgilendi Allah razı olsun her ne kadar onu bırakıp kankasına geçsem de
Sarılığın önüne geçemedik bir tek o da erken doğdugu için sanırım
Bıseyy dıcem, dun gece 1500 ml olanı 133 e aldım hepsıparacıklarla
Çok iyi almışsınBıseyy dıcem, dun gece 1500 ml olanı 133 e aldım hepsıparacıklarlabugunden ıtıbaren bısey almıyorım, dun gece ebebekten mesaj geldı stoga gırmıs dıye, hepsı buradada aynı fıyattı
Gece pazar50 kuponu gelmiş demin kullandım 12ye kadar geçerliydi 150₺ üstüneGünaydın kızlar
Pazar kuponları saat kaçta yükleniyor?
9 filan mı?
Gece termos
Alıştırma bardağı aldım
Bende alacam da daha beğenmedim tüylü bişi bakıyorumTrendyol 150 lira uzerine kargoyu karsiliyor artik. Hastane terligi alacaktim 30 lira kargo koyuyor uzerine
CarrefourSA da 90 küsür tl ye düşmüştü kızlar yakınında olan bir baksın derimKızlar bu da indirime girmiş Depend Emici Külot Kadın Orta 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ici tuylu disi eva olan terliklerden baktim ben deBende alacam da daha beğenmedim tüylü bişi bakıyorum
Aha yokmuşbir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyorTLc de kupon çılgınlari vardı eşimle izlerdik bunların hiç mi işi gücü yok derdim
Bunu mu alıcaz incia noldu
Ah balım 30 ve 33 de sancı gelinceBen 36+5e erken bıle dıyemıyorum suanılk hedefımız 28 dusun, saglıkla dogmus gerısını bosver
Gece denedim olmadı ya hemen mı kapnıilar ben mı yapmaya yapmaya acemi leştimGece pazar50 kuponu gelmiş demin kullandım 12ye kadar geçerliydi 150₺ üstüne
Premıumsun de mı, hepsı pay hesabını aktıf et, otomaatık olarak yuklenecek kayıtlı kartına hepsı pay aracılıgınla, odeme yaparken de hepsı pay bakıyenı kullan secenegı var, orda ne kadar bırıkmısse kesıntıyı yapıyor kredı kartı ekstrene ınmıs halı dusuyor
Premıum oldumPremıumsun de mı, hepsı pay hesabını aktıf et, otomaatık olarak yuklenecek kayıtlı kartına hepsı pay aracılıgınla, odeme yaparken de hepsı pay bakıyenı kullan secenegı var, orda ne kadar bırıkmısse kesıntıyı yapıyor kredı kartı ekstrene ınmıs halı dusuyor
EvetPremıum oldum
Hepsi pay ı de gece aktif ettim
Karttan da 1 tl gönderdim aktive için
Şimdi normal alış veriş de yapsam paracık mı yüklenecek
Kız sizin için uzmanı olmuşsunuzEvetesıne gonnder lınklesın once o lınkten al, esınde de lınkgelırden para bırıkır %7veya %10u kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?