2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 36+5e erken bıle dıyemıyorum suan ılk hedefımız 28 dusun, saglıkla dogmus gerısını bosver

Bıseyy dıcem, dun gece 1500 ml olanı 133 e aldım hepsıparacıklarla bugunden ıtıbaren bısey almıyorım, dun gece ebebekten mesaj geldı stoga gırmıs dıye, hepsı buradada aynı fıyattı
Çok iyi almışsın

bir yerden sonra kuponsuz alışveriş yapınca modun düşüyor TLc de kupon çılgınlari vardı eşimle izlerdik bunların hiç mi işi gücü yok derdim
Aha yokmuş
Bunu mu alıcaz incia noldu
Ben 36+5e erken bıle dıyemıyorum suan ılk hedefımız 28 dusun, saglıkla dogmus gerısını bosver
Ah balım 30 ve 33 de sancı gelince
Ama korkma rahim her bebekte daha da büyüyüp kapasitesini arttırıyor Allah'ın izniyle
D d_g_g gamzenin dediği gibi kimse erken doğurma yacak inşallah
Gece pazar50 kuponu gelmiş demin kullandım 12ye kadar geçerliydi 150₺ üstüne
Gece denedim olmadı ya hemen mı kapnıilar ben mı yapmaya yapmaya acemi leştim

Sohrab S saskito help me
Hepsi burada paracık kullanmsk için bütün alışverişleri hepsi para ile mı yapıcaz?
Peki nasıl olacak ne alacaksak bankadan o kadarlık para mı aktar caz ben hala çözemedim bu işi

Premıumsun de mı, hepsı pay hesabını aktıf et, otomaatık olarak yuklenecek kayıtlı kartına hepsı pay aracılıgınla, odeme yaparken de hepsı pay bakıyenı kullan secenegı var, orda ne kadar bırıkmısse kesıntıyı yapıyor kredı kartı ekstrene ınmıs halı dusuyor

Premıum oldum
Hepsi pay ı de gece aktif ettim
Karttan da 1 tl gönderdim aktive için
Şimdi normal alış veriş de yapsam paracık mı yüklenecek

Premıum oldum
Hepsi pay ı de gece aktif ettim
Karttan da 1 tl gönderdim aktive için
Şimdi normal alış veriş de yapsam paracık mı yüklenecek
Evet esıne gonnder lınklesın once o lınkten al, esınde de lınkgelırden para bırıkır %7veya %10u kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…