2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar nasilsiniz bayadır girmiyordum umarım herkes iyidir cuma günü seker yuklemesi için gittim Allahtan bisi çıkmadı ama cinsiyetine bakalim dedi artik belli değil mi zaten neden sürekli bakma gereksinimi duyuyor anlamadım gitti hayır pipiyi de göremedi resmen 5 dakikanın 3 dakikası cinsiyet aramakla geçti neyse başka sefere bakarız dedi

Hâlâ belli değil mi cinsiyet

Hâlâ belli değil mi cinsiyet
Canim belli aslinda ayrıntılı da erkek dedi doktor ama zaten 1 ay olmuş görmeyeli bebegi 5 dakkanin 3 dakikasını cinsiyetini görmekle ugrasmasini anlamadım yani değişeceğini sanmıyorum 21 haftalikken erkek dendi tescillendi de ilk defa doktoruma ayar oldum

Linki paylaşan kişi Premium olmazsa linkten Alışveriş yapılınca yine de hepsi para kazanabiliyor mı link gönderen

Ben sabah ufak bir yürüyüş yapayım dedim , yolum gene marketlere düştü :)
Familia 3 katlı 40 lı rula Migros’ta 169a düşmüş
Carrefour’da 179a düşmüş . Bana uygun gibi geldi sudem34 sen sanırım familyadan başka kullanmıyordun , yanlış hatırlamıyorsam . Uygun mu sence ?

Gerçekten de değişikmis doktorun ayrıntılı da erkek dediyse sanmıyorum değişeceğini

Süper :) neler aldın ?
Gogus kremi aldım 30ml incia 149dan 119
Termometre xiamio 168den 118
Göğüs pedi 40*3 weebaby 173ten 123
Bebek bezi 1no sleepy nat 84lü 1175ten 125
Bebek temizleme pamuğu 6*60 212den 172
Bepanthol 100ml 189dan 134verdm
Emzirme örtüsü Pierre Cardin 164ten 114
Agiz mendili babyjem 10adet 28*28 106tl
Süt kaşığı babyjem 54ten 14 verdim
Omuz örtüsü hellobaby 2 adet 65ten 40verdm
Mama örtüsü 5 adet 134ten 104

burası için 1056 tl ödedim, 420 tl kuponlardan dolayı vermedim, çok mutluyum

sonrada e bebekten 1000 tl alışveriş yaptım 200 çek tanımlandı.
e bebekten de ;
gümüş kapak , emzirme sütyeni, süt kabı, alt değiştirme örtüsü, deterjan, şampuan, kulak çöpü, banyo süngeri aldım.

Ayyy eşin mühendis mi yoksa senin de artık kardeş olduğumuzu düşüneceğim benim eşimde evde her kargo toplantıya denk geliyormuş ahahah giderek her şeyimiz daha benzer çıkıyor
Muhendis degil ama ikimizde BT ciyiz. Ikimizde evden calisiyoruz normalde. Hatta bebekler dogsun toparlansin istanbul disina tasinacagiz insallah.
Ben de onları çok beğendim önceden aramızda kullanan var mı acaba? Amirugumi ipleriyle yapılmış kolay kopacağını sanmıyorum ama bakalım inşallah kullanan çıkar
Ben kendim amigurumi orecegim ve artik kumaslardan dikecegim. Sadece emzik klipsi almam lazim. Iki tarafinida cikarilabilir takilabilir yapacagim boylece file icinde makineye atarim :) ben de proje cok, elimden de gelir. ama yatis olunca biraz sekteye ugruyor cevrenizde azcik elinden gelen var ise youtube ekliyorum, yaptirin cok basit. :) sadece iki taraf da sabit degil kurdele olacak. Tuhafiyeciden emzik klipsi alacaksiniz.

Amigurumi boncuk karisimi yapildiysa kopmaz bu arada. Ama icinden misina ipi gecirdilerse bilemem. Ama ben bir sürü yapip makineye atacagim icin boncuk koymak istemiyorum.

Linki paylaşan kişi Premium olmazsa linkten Alışveriş yapılınca yine de hepsi para kazanabiliyor mı link gönderen
Benim esim premium degil. Esimden kendime link paylasinca esim %7, alisverisi yapan ben premium oldugum icin %3 kazaniyorum. Yani evet.

Ama tam tersi ben esime link paylasirsam ben %7 aliyorum ama esim bir sey almiyor. Bazen banka kampanyalarindan yararlanmak icin onu da yaptigim Oldu. :) cunku %3 un 15 tl limiti var. 5binlik urunden ikiser alinca malum, bankadaki harcama hedefi puanlari icin iki farkli karttan almak daha iyi oluyor. Yakinda beynim yanacak kupan puan hesaplamaktan

Ben de kom aldim. Ama bitane aldim. Ne kdr lazim olucak bilemedim. Kumasi fln harika ama durusu acaip kotu ama yani hic ben degil bununla lohusalihi fln atlatirim dedim. Sonra oysho nunkilere baktim internetten onlardan alirim daha duzgun duruyo yaza onlardan takarim dedim ama bilemedim. Ms ninkilere baktim hep poliamid. Komun kalitesi en iyiydi
Kactane lazim bundan kac beden alicaz de bakiym kuzum?

Balım familya Sohrab kullanıyor.
Ben a101 de kampanya var papia 16 lı 59 a parfümlü onu seviyorum pembe.
Geçen şokta ve tarım kredide indirimde idi

Teno iyi mı bilmiyorum ama murat paylaşmış 48 ı 129

Solo bile ince kalıyor papia nın yanında. Papia çok kalın az yaprak gidiyor parçalanmıyor.

Selpakta güzel oluyor

Bu e bebek in 200 TL çeki belli bir alışveriş üstü mu kullanılıyor

Merhabalar kızlar burayı yeni takip etmeye başladım herkes herşeyi paylaşmış kendimi çok cahil hissettim hiç araştırmadım ve 23+4 ikiz hamileyim hiç birşey almayanlardanım 28. Haftayı bekliyorum almadığım için de bakmıyorum benim gibi olup tek bir şey almayan varmı burayı okudukça strese girdim

Mama sandalyesi önerim olacak. Normalde ahşap ayaklıların fiyatı hep yüksek ben e bebekten luxus elite mama sandalyesi aldım şu an hiçbir mağazasında kalmamıştı sordurdum online a gelmiş gelince aldım hemen 3 adet var sanırım

Hic gerek yok tatlim stres olmaya. Normalde ben de 28. Haftayi bekleyecektim. Hic bir sey almamistim. Ama 23 de erken dogum riski cikinca ben de panige kapildim. 25. Haftada basladim 2 haftada hersey bitti :) burdaki kizlarin tecrubesinden de cok yararlandim. Indirim haberlerini hep paylasiyoruz. Giristin mi hemen biter. Yeter ki bebisler saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…