2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım hoşgeldin hic stres olma , bende hiçbir sey almamıştım bir gunde hastane çantası yaptım, biraz maddi olarak sıkışmaym diye bu ay ve diger aya bölücem ama indirimler varken almakta çok işe yarıyor senin tercihin

Teşekkür ediyorum evet baktım bayağı sayfalara e bebeği öğrenmiş oldum bende sayenizde benimde ikiz olduğu için riskli diye almadım biraz da tabiki en önemlisi sağlık çıplak kalan bebek görmedim daha

W world1 evet canım fıyat olarak uygun, bız de 3 hafta kadar once tarım kredıden aynı fıyata aldık, bıdaha zor bu fıyatlar. Famılıa dan ben memnunum

23+0’ım bugün. Ben de hiç bir şey almadım. Sadece kendime hamile külodu siparişi verdim. Spor çantama da bir gecelik, bir sabahlık, bir pijama takımı koydum. Onlar da yeni değil. Kuzenlerimin 5 ve 3 aylık bebekleri var. Onlardan biraz kıyafet geldi. Dolapta poşet içinde duruyorlar. Sağlık olsun da hepsi alınır

İs sebebiyle birkaç ay sonra nerede olacağımız belli olmadığı için ben de hiçbir şey almadım doğru dürüst, taşınma işi olacak çünkü. Ufak tefek hediyeler geliyor, ben de hastane çıkışı vs aldım o kadar. Burada arkadaşların paylaştığı, aldığı şeyleri araştırıp kendime uygun liste yapıyorum. Hiç stres olma, hepsi hallolur Allah'ın izniyle

Canım bir de herhangi bir sebeple şuan almıyorsan bile alacağın zaman için bir not defteri tutabilirsin, buradaki arkadaşlar herkes bir şeyleri araştırıyor , temiz içerikli markalar var, biraz uygun olan, butcesi uygun olup daha kaliteli almak isteyen var, eski yazıları okuyabilirsin, ihtiyaç listesi olusturabilirsin, alacağın zaman kolaylık olur

Kizlar gecen gun kehribar kolye de konusmustuk. Komsumun bebegi var 6-7 aylik onda gordum. Internetten almis. Cok arastirdim dedi. Tuz testini filan da yapmis. Cok faydasini gordum dedi. Bebegin uykusunda bile etki etmis. Sertifikasiyla geliyormus. Ben de siparis verdim biraz once. Insallah orjinal gelir. Kehribarkolyedunyasi sitesi, instagramdan da takip ediyordum bi suredir

Benim ilk işim emzirme sütyeni bakmaktı kumaşı çok güzel bide kalıbı çok iyi ben şimdilik 3 tane almayı düşünüyorum sütyenden yeterli muhtemelen. Depend işide şöyle oluyomuş. Eğer adet günleriniz normalde yoğun geçiyorsa iki paket yeterde artar dediler. Sonrasında lohusa pedi ya da normal pedleri ihtiyaca göre kullanmak yeterli oluyomuş. Eğer adet günleriniz azsa 1 paket Depend in yarısı bile fazla gelebilirmiş. Bu bi olasılık bu arada çünkü kişiye göre değişebiliyomuş. Bende bi paket aldım şimdilik. Baktım çok geliyo aldırırım bi pakette lohusa pedi alcam. Çünkü zamanla yavaşlıyo kanama da. İhtiyaç halinde yine aldırırım fazla kalırsa da doğuran çok başkasına veririm diye düşündüm. Bedeni de m beden 70-90 kilo arası uygun oluyo dediler m aldım

S saskito hb premium uzmanı arkadaşım şimdi ben eşimden link paylaşıp bebek arabası aldım ona %7 geldide görünüyor profilinde bakınca ama ben premiumlu olarak %3 nasıl almalıydım onu anlamadım bana mak 15 hepsi para yatıyor her alışverişten ben bi şeyleri yanlışmı anladım acaba

Hee bu ole 4-5 paket alicagimiz bisey degil yani. Bende 1 paket alirim ozmn ya baya markete gittigimde market alisverisine dahil ederim. Ben bunu baya baya kullanicaz sandim cnku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…