- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.561
1000 TL'lik alışveriş yaptiktan sonra tanımlanıyor, bir ay sonra kullandirtiyorBu e bebek in 200 TL çeki belli bir alışveriş üstü mu kullanılıyor
Bir ay sonra belli bir miktar üzerinde mi geçerli oluyor yoksa 200 TL sepete atıp 0 TL odesek oluyor mu1000 TL'lik alışveriş yaptiktan sonra tanımlanıyor, bir ay sonra kullandirtiyor
Canım hoşgeldin hic stres olma , bende hiçbir sey almamıştım bir gunde hastane çantası yaptım, biraz maddi olarak sıkışmaym diye bu ay ve diger aya bölücem ama indirimler varken almakta çok işe yarıyor senin tercihinMerhabalar kızlar burayı yeni takip etmeye başladım herkes herşeyi paylaşmış kendimi çok cahil hissettim hiç araştırmadım ve 23+4 ikiz hamileyim hiç birşey almayanlardanım 28. Haftayı bekliyorum almadığım için de bakmıyorum benim gibi olup tek bir şey almayan varmı burayı okudukça strese girdim
Bir ay sonra belli bir miktar üzerinde mi geçerli oluyor yoksa 200 TL sepete atıp 0 TL odesek oluyor mu
Teşekkür ediyorum evet baktım bayağı sayfalara e bebeği öğrenmiş oldum bende sayenizde benimde ikiz olduğu için riskli diye almadım biraz da tabiki en önemlisi sağlık çıplak kalan bebek görmedim dahaHic gerek yok tatlim stres olmaya. Normalde ben de 28. Haftayi bekleyecektim. Hic bir sey almamistim. Ama 23 de erken dogum riski cikinca ben de panige kapildim. 25. Haftada basladim 2 haftada hersey bitti :) burdaki kizlarin tecrubesinden de cok yararlandim. Indirim haberlerini hep paylasiyoruz. Giristin mi hemen biter. Yeter ki bebisler saglikli olsun
Üç bin olunca tek faturada 600 TL çek vermiyor dimi açıklamadan onu anladım amaMinumum tutar vermemiş direk ikiyuzu harcayabilicez olarak düşünüyorm
Olmuyor, maksimum ikiyuz lira kullandirtiyor. Ama eşinin telefonuna da e bebek yükleyip oradan da bi ikiyuz kazanabilirsin fikir olsunÜç bin olunca tek faturada 600 TL çek vermiyor dimi açıklamadan onu anladım ama
Tamam çok teşekkür ediyorumOlmuyor, maksimum ikiyuz lira kullandirtiyor. Ama eşinin telefonuna da e bebek yükleyip oradan da bi ikiyuz kazanabilirsin fikir olsun
W world1 evet canım fıyat olarak uygun, bız de 3 hafta kadar once tarım kredıden aynı fıyata aldık, bıdaha zor bu fıyatlar. Famılıa dan ben memnunumBalım familyaSohrab kullanıyor.
Ben a101 de kampanya var papia 16 lı 59 a parfümlü onu seviyorum pembe.
Geçen şokta ve tarım kredide indirimde idi
Teno iyi mı bilmiyorum ama murat paylaşmış 48 ı 129
Solo bile ince kalıyor papia nın yanında. Papia çok kalın az yaprak gidiyor parçalanmıyor.
23+0’ım bugün. Ben de hiç bir şey almadım. Sadece kendime hamile külodu siparişi verdim. Spor çantama da bir gecelik, bir sabahlık, bir pijama takımı koydum. Onlar da yeni değil. Kuzenlerimin 5 ve 3 aylık bebekleri var. Onlardan biraz kıyafet geldi. Dolapta poşet içinde duruyorlar. Sağlık olsun da hepsi alınırTeşekkür ediyorum evet baktım bayağı sayfalara e bebeği öğrenmiş oldum bende sayenizde benimde ikiz olduğu için riskli diye almadım biraz da tabiki en önemlisi sağlık çıplak kalan bebek görmedim daha
İs sebebiyle birkaç ay sonra nerede olacağımız belli olmadığı için ben de hiçbir şey almadım doğru dürüst, taşınma işi olacak çünkü. Ufak tefek hediyeler geliyor, ben de hastane çıkışı vs aldım o kadar. Burada arkadaşların paylaştığı, aldığı şeyleri araştırıp kendime uygun liste yapıyorum. Hiç stres olma, hepsi hallolur Allah'ın izniyleMerhabalar kızlar burayı yeni takip etmeye başladım herkes herşeyi paylaşmış kendimi çok cahil hissettim hiç araştırmadım ve 23+4 ikiz hamileyim hiç birşey almayanlardanım 28. Haftayı bekliyorum almadığım için de bakmıyorum benim gibi olup tek bir şey almayan varmı burayı okudukça strese girdim
Canım bir de herhangi bir sebeple şuan almıyorsan bile alacağın zaman için bir not defteri tutabilirsin, buradaki arkadaşlar herkes bir şeyleri araştırıyor , temiz içerikli markalar var, biraz uygun olan, butcesi uygun olup daha kaliteli almak isteyen var, eski yazıları okuyabilirsin, ihtiyaç listesi olusturabilirsin, alacağın zaman kolaylık olurTeşekkür ediyorum evet baktım bayağı sayfalara e bebeği öğrenmiş oldum bende sayenizde benimde ikiz olduğu için riskli diye almadım biraz da tabiki en önemlisi sağlık çıplak kalan bebek görmedim daha
Benim ilk işim emzirme sütyeni bakmaktı kumaşı çok güzel bide kalıbı çok iyi ben şimdilik 3 tane almayı düşünüyorum sütyenden yeterli muhtemelen. Depend işide şöyle oluyomuş. Eğer adet günleriniz normalde yoğun geçiyorsa iki paket yeterde artar dediler. Sonrasında lohusa pedi ya da normal pedleri ihtiyaca göre kullanmak yeterli oluyomuş. Eğer adet günleriniz azsa 1 paket Depend in yarısı bile fazla gelebilirmiş. Bu bi olasılık bu arada çünkü kişiye göre değişebiliyomuş. Bende bi paket aldım şimdilik. Baktım çok geliyo aldırırım bi pakette lohusa pedi alcam. Çünkü zamanla yavaşlıyo kanama da. İhtiyaç halinde yine aldırırım fazla kalırsa da doğuran çok başkasına veririm diye düşündüm. Bedeni de m beden 70-90 kilo arası uygun oluyo dediler m aldımBen de kom aldim. Ama bitane aldim. Ne kdr lazim olucak bilemedim. Kumasi fln harika ama durusu acaip kotuama yani hic ben degil bununla lohusalihi fln atlatirim dedim. Sonra oysho nunkilere baktim internetten onlardan alirim daha duzgun duruyo yaza onlardan takarim dedim ama bilemedim. Ms ninkilere baktim hep poliamid. Komun kalitesi en iyiydi
Kactane lazim bundan kac beden alicaz de bakiym kuzum?
Kendimi zor tutuyorum almamak içinKizlar trendyolda sleepy ürünlerinde ikincisi 1.tlye indirim var, bebek bezi 2tlye geliyor
Benim ilk işim emzirme sütyeni bakmaktı kumaşı çok güzel bide kalıbı çok iyi ben şimdilik 3 tane almayı düşünüyorum sütyenden yeterli muhtemelen. Depend işide şöyle oluyomuş. Eğer adet günleriniz normalde yoğun geçiyorsa iki paket yeterde artar dediler. Sonrasında lohusa pedi ya da normal pedleri ihtiyaca göre kullanmak yeterli oluyomuş. Eğer adet günleriniz azsa 1 paket Depend in yarısı bile fazla gelebilirmiş. Bu bi olasılık bu arada çünkü kişiye göre değişebiliyomuş. Bende bi paket aldım şimdilik. Baktım çok geliyo aldırırım bi pakette lohusa pedi alcam. Çünkü zamanla yavaşlıyo kanama da. İhtiyaç halinde yine aldırırım fazla kalırsa da doğuran çok başkasına veririm diye düşündüm. Bedeni de m beden 70-90 kilo arası uygun oluyo dediler m aldım
Ben tutamadim ve battım battımmKendimi zor tutuyorum almamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?