- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.581
Canım fiyat olarak çok iyi ama sleepy hakkında biraz araştırma yaptım en azından ilk aylar molfix öneriliyor, sen bilirsin tabiiKızlar sizce iyi mi? Ben 1 numarayı molfix aldım çok kararsızım şu an
Canım fiyat olarak cok uyguna geliyor, ben ilk aylar zaten kesin daha özenli olacağız sık sık değiştirecegiz diye sleepy olmasina takılmıyorum. Bir cok anneden sık sık degisirseniz pişik olmaz markayla çok alakalı değil diye duydumKızlar sizce iyi mi? Ben 1 numarayı molfix aldım çok kararsızım şu an
Çok güzel bunlar ben de deneyeyim gelir elimden böyle şeyler hadi bakalım yeni hobi çıktı banaMuhendis degil ama ikimizde BT ciyiz.Ikimizde evden calisiyoruz normalde. Hatta bebekler dogsun toparlansin istanbul disina tasinacagiz insallah.
Ben kendim amigurumi orecegim ve artik kumaslardan dikecegim. Sadece emzik klipsi almam lazim. Iki tarafinida cikarilabilir takilabilir yapacagim boylece file icinde makineye atarim :) ben de proje cok, elimden de gelir. ama yatis olunca biraz sekteye ugruyorcevrenizde azcik elinden gelen var ise youtube ekliyorum, yaptirin cok basit. :) sadece iki taraf da sabit degil kurdele olacak. Tuhafiyeciden emzik klipsi alacaksiniz.
Amigurumi boncuk karisimi yapildiysa kopmaz bu arada. Ama icinden misina ipi gecirdilerse bilemem. Ama ben bir sürü yapip makineye atacagim icin boncuk koymak istemiyorum.
Hayırlı olsun baya da şey almışsın :)Gogus kremi aldım 30ml incia 149dan 119
Termometre xiamio 168den 118
Göğüs pedi 40*3 weebaby 173ten 123
Bebek bezi 1no sleepy nat 84lü 1175ten 125
Bebek temizleme pamuğu 6*60 212den 172
Bepanthol 100ml 189dan 134verdm
Emzirme örtüsü Pierre Cardin 164ten 114
Agiz mendili babyjem 10adet 28*28 106tl
Süt kaşığı babyjem 54ten 14 verdim
Omuz örtüsü hellobaby 2 adet 65ten 40verdm
Mama örtüsü 5 adet 134ten 104
burası için 1056 tl ödedim, 420 tl kuponlardan dolayı vermedim, çok mutluyum
sonrada e bebekten 1000 tl alışveriş yaptım 200 çek tanımlandı.
e bebekten de ;
gümüş kapak , emzirme sütyeni, süt kabı, alt değiştirme örtüsü, deterjan, şampuan, kulak çöpü, banyo süngeri aldım.
Sağol canım bakayım hemenKizlar gecen gun kehribar kolye de konusmustuk. Komsumun bebegi var 6-7 aylik onda gordum. Internetten almis. Cok arastirdim dedi. Tuz testini filan da yapmis. Cok faydasini gordum dedi. Bebegin uykusunda bile etki etmis. Sertifikasiyla geliyormus. Ben de siparis verdim biraz once. Insallah orjinal gelir. Kehribarkolyedunyasi sitesi, instagramdan da takip ediyordum bi suredir
Cnm tuzlu çubuk kraker ye biraz ben bulantım olunca sürekli uyurdum bir deAy kızlar yemek sonrası mide bulantısı terleme bayılma hissi yaşadım. Sonra afedersiniz kustum. Hala daha biraz bulantım var. Nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım bilmiyorum. Hiç yaşamadım gebeliğimde. Sizleri şimdi anladım gerçekten. Ne yapmak iyi gelir bilgi verirseniz çok sevinirim
%3 15 gun sonra yatiyor ama max 15 tl kazanabiliyorsun evet. Yani 500 tl uzeri alisverislerde hep 15 tl yatiyor. Kucuk seyler aldigimda bir sepete max 3 urun ( 3 u gecersen %7 yatmiyor) ve 500 tl lik aliyorum bu yuzden. Gun gun aldim hep
Sleepy bio natural tekli paketler N11 de 157 tl. 150 ye 50 tl kupon hep geliyor. Tek tek kuponla alirsan 107 tl ye gelir. Sadece 1 2 3 numaralar var. Satici e bebek.Kızlar sizce iyi mi? Ben 1 numarayı molfix aldım çok kararsızım şu an
Bebek çantasını yapmayı hedefledim bu ay ilk 15 gün lazım olucak şeyler ama daha da eksikler varHayırlı olsun baya da şey almışsın :)
Hahaha sen harikasın bu işin uzmanısın, sen yazdıktan sonra 2 numara olan siparişimi iptal ettim ama 3 numarasi yok n11de%3 15 gun sonra yatiyor ama max 15 tl kazanabiliyorsun evet. Yani 500 tl uzeri alisverislerde hep 15 tl yatiyor. Kucuk seyler aldigimda bir sepete max 3 urun ( 3 u gecersen %7 yatmiyor) ve 500 tl lik aliyorum bu yuzden. Gun gun aldim heppahali parcalarda da ayri ayri gunlerde aldim ikizlere hem de garanti bankasi da 1500 tl ye 60 tl veriyordu, 2. Yi farkli gunlerde alinca ondan da faydalanmis oldum
Sleepy bio natural tekli paketler N11 de 157 tl. 150 ye 50 tl kupon hep geliyor. Tek tek kuponla alirsan 107 tl ye gelir. Sadece 1 2 3 numaralar var. Satici e bebek.
Kızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edinCanım nasıl nasılsınız? Dua ettik biz burda güzel dileklerle korkma sende geçip gitmiştir inşallah. Şimdi iyisindir
Geçmiş olsun canım yine yaz stres yapmaKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Canımmm geçmiş olsun tekrardan dua edicez bol bol sen stres yapmamaya çalış, inşallah sorunsuz çıkacaksınKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Bebek çantasını yapmayı hedefledim bu ay ilk 15 gün lazım olucak şeyler ama daha da eksikler var
Hahaha sen harikasın bu işin uzmanısın, sen yazdıktan sonra 2 numara olan siparişimi iptal ettim ama 3 numarasi yok n11de
O kadar kötü bişeymiş ki yaşayanlara Allah sabır versin yaCnm tuzlu çubuk kraker ye biraz ben bulantım olunca sürekli uyurdum bir de
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir ayaklarını sıcak tutmaya çalışO kadar kötü bişeymiş ki yaşayanlara Allah sabır versin yasabahtan beri böyleyim üşüttüm sanırım, kraker aldırayım. Teşekkürler canım
Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Teşekkür ederim canım, öyle yapıyorumGeçmiş olsun canım inşallah düzelir ayaklarını sıcak tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?