2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizce iyi mi? Ben 1 numarayı molfix aldım çok kararsızım şu an

Eklentiler

• FB22B7F3-52E3-4AEB-9135-E657151D5B98.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 53
Ay kızlar yemek sonrası mide bulantısı terleme bayılma hissi yaşadım. Sonra afedersiniz kustum. Hala daha biraz bulantım var. Nasıl geçirebilirim ne yapmam lazım bilmiyorum. Hiç yaşamadım gebeliğimde. Sizleri şimdi anladım gerçekten. Ne yapmak iyi gelir bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım fiyat olarak cok uyguna geliyor, ben ilk aylar zaten kesin daha özenli olacağız sık sık değiştirecegiz diye sleepy olmasina takılmıyorum. Bir cok anneden sık sık degisirseniz pişik olmaz markayla çok alakalı değil diye duydum

Çok güzel bunlar ben de deneyeyim gelir elimden böyle şeyler hadi bakalım yeni hobi çıktı bana
Sağolasın saskito
Biz de ev arayışında ara ara başka şehirlere bakıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin canım

Pantolonlarım sığmıyor diye pantolon almaya çıktık 42 bedenler bile olmuyot eşofman takımı aldım

Hayırlı olsun baya da şey almışsın :)

Sağol canım bakayım hemen

Cnm tuzlu çubuk kraker ye biraz ben bulantım olunca sürekli uyurdum bir de

%3 15 gun sonra yatiyor ama max 15 tl kazanabiliyorsun evet. Yani 500 tl uzeri alisverislerde hep 15 tl yatiyor. Kucuk seyler aldigimda bir sepete max 3 urun ( 3 u gecersen %7 yatmiyor) ve 500 tl lik aliyorum bu yuzden. Gun gun aldim hep pahali parcalarda da ayri ayri gunlerde aldim ikizlere hem de garanti bankasi da 1500 tl ye 60 tl veriyordu, 2. Yi farkli gunlerde alinca ondan da faydalanmis oldum
Sleepy bio natural tekli paketler N11 de 157 tl. 150 ye 50 tl kupon hep geliyor. Tek tek kuponla alirsan 107 tl ye gelir. Sadece 1 2 3 numaralar var. Satici e bebek.

Hayırlı olsun baya da şey almışsın :)
Bebek çantasını yapmayı hedefledim bu ay ilk 15 gün lazım olucak şeyler ama daha da eksikler var
Hahaha sen harikasın bu işin uzmanısın, sen yazdıktan sonra 2 numara olan siparişimi iptal ettim ama 3 numarasi yok n11de

Canım nasıl nasılsınız? Dua ettik biz burda güzel dileklerle korkma sende geçip gitmiştir inşallah. Şimdi iyisindir
Kızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin

Geçmiş olsun canım yine yaz stres yapma

Canımmm geçmiş olsun tekrardan dua edicez bol bol sen stres yapmamaya çalış, inşallah sorunsuz çıkacaksın

Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle bol bol dua edip stressiz kalmaya çalış. Biliyorum elde değil ama yine de elinden geldiğince azalt stresini kötü etkilemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…