2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hee bu ole 4-5 paket alicagimiz bisey degil yani. Bende 1 paket alirim ozmn ya baya markete gittigimde market alisverisine dahil ederim. Ben bunu baya baya kullanicaz sandim cnku.
Bende öyle sandım kime desem güldü vardır heralde bi bildikleri çünkü öyle aşırı kanama durumu pek olan bişi değilmiş hatta baya yavaşlıyomuş kısa süre sonra ara ara kesilebiliyomuş 40 gün sürmüyormuş çoğu kişinin çok az 40 günü geçiyormuş. Tabi aktif uzun süren bi kanama var. Sadece miktar konusunu biraz abartmışım

Ayni dusunmusuz bak bende 40 gun fln kanicaz olmadi 20gun bebege alir gibi kendimize alicaz sandim. Tmm bunu eliyorum ozmn cok sey degil bu

Ben varım . Sadece kendime pijama ve gecelik aldım. Bebek için bekliyorum henüz. Önce kendimi halledeyim diyorum. Bebek için doğunca da alınır nasılsa diyorum internetten de alinır boyu posuna gore. Çanta eskiden kalma vardı fermuarı bozuk onu yaptıracağım. Benim önceki hamileliğim ikizdi. Kıyafet almıştım ama yikamamışım 32 ye kadar neyime güvendiysem. Pijama takimı da almamışım. 32 de sancı geldi hastaneye yatmak zorunda kaldım. Eşim pijama almaya gitti hatta ben L beden al dedim o da gözume çok buyük göründü M aldım demişti. Nohut yutmuş solucan gibi oldu ablam başka pijama alana kadar gezmiştim onlarla hastanede. Çıkınca hazirladım bebek çantasını. zaten çıktıktan 2 gün sonra doğdular 33 te. Ama kuvöze girdikleri için kıyafetleri giymeleri 2 hafta sonraya kısmet oldu. İnşallah seninkiler vakitlice doğarlar saglıkla.

Ayni dusunmusuz bak bende 40 gun fln kanicaz olmadi 20gun bebege alir gibi kendimize alicaz sandim. Tmm bunu eliyorum ozmn cok sey degil bu
Ay ilk sorduğunda çok güldüler bana manyakmısın zecmel kansızlıktan gideriz o kadar kanamaya dediler ki haklılarda mantıken bunu nasıl düşünemediysem artık

Ay ilk sorduğunda çok güldüler bana manyakmısın zecmel kansızlıktan gideriz o kadar kanamaya dediler ki haklılarda mantıken bunu nasıl düşünemediysem artık
Ben de öyle sanıyordum cidden yani en azından 20 gün aşırı yoğun regl gibi devam eder diye düşünmüştüm

Evet ilk başlarda maksimum iki saatte bir değistiriyorsun. Aksine kalite sonraki aylarda belli ediyor kendini. Mesela ileriki ay ve yaşlarda Prima daha uzun süre kuru tutarken denedigimiz birçok bez ıslatmıştı altlarını. Daha sık değiştirmek zorunda kalmıştık. Yine aynı paraya gelmişti yani. O yuzden birçok bez değişirme teşbbüsünden sonra her seferinde primaya geri dönmüştük. Ama ben 3 yaş civari falan 101 in di sanırım Jenny ve bişey vardı onu kullanıyordum.

Çok geçmiş olsun Rabbim korktuğumuzu uğratmasın inşallah Dualarım seninle, inşallah güzel haberlerle çıkacaksın

Cok gecmis olsun Allah yardımcın olsun

Ben de öyle sanıyordum cidden yani en azından 20 gün aşırı yoğun regl gibi devam eder diye düşünmüştüm
Doğuranlar daha tecrübelidir tabiki. Mesela düşük yaptığımda da 3gün yoğun kanama oluyodu sonra azalıyordu yani biraz uzun sürüyordu 12 gün falan oluyodu bu da onun gibi bişi aslında. Doğumda düşününce süt üreteceksin ve mantıken kanama sürekli çok olursa kansızlığa dönüşür bebeğe sağlıklı süt üretimi olmayabilir sonuçta bizdeki vitaminler sütle bebeğe gidecek falan filan

Ay ben bunu yeni gördüm Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelecek korkma bebeğine de bişi olmayacak ben inanıyorum dua ediyoruz Allah kalbine göre versin

Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Bir cahil soru daha soracagim sezeryanda kanama oluyor mu peki. Dikisler disinda tabi.

Kızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor. birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle çok geçmiş olsun geçecek insallah hastanedesin güvenli ellerdesin Allahım seni ve bebeğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…