- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.601
Bende öyle sandım kime desem güldüHee bu ole 4-5 paket alicagimiz bisey degil yani. Bende 1 paket alirim ozmn ya baya markete gittigimde market alisverisine dahil ederim. Ben bunu baya baya kullanicaz sandim cnku.
Ahahahhh bende kendimi tutuyorum şu ayı bi atlatırsam tamamBen tutamadim ve battım battımm
Artık paramda bittiğine göre alamıcam da rahatladım
Ayni dusunmusuz bak bende 40 gun fln kanicaz olmadi 20gun bebege alir gibi kendimize alicaz sandim. Tmm bunu eliyorum ozmn cok sey degil buBende öyle sandım kime desem güldüvardır heralde bi bildikleri çünkü öyle aşırı kanama durumu pek olan bişi değilmiş hatta baya yavaşlıyomuş kısa süre sonra ara ara kesilebiliyomuş 40 gün sürmüyormuş çoğu kişinin çok az 40 günü geçiyormuş. Tabi aktif uzun süren bi kanama var. Sadece miktar konusunu biraz abartmışım
Ben varımMerhabalar kızlar burayı yeni takip etmeye başladım herkes herşeyi paylaşmış kendimi çok cahil hissettim hiç araştırmadım ve 23+4 ikiz hamileyim hiç birşey almayanlardanım 28. Haftayı bekliyorum almadığım için de bakmıyorum benim gibi olup tek bir şey almayan varmı burayı okudukça strese girdim
Ay ilk sorduğunda çok güldüler banaAyni dusunmusuz bak bende 40 gun fln kanicaz olmadi 20gun bebege alir gibi kendimize alicaz sandim. Tmm bunu eliyorum ozmn cok sey degil bu
Ben de öyle sanıyordum ciddenAy ilk sorduğunda çok güldüler banamanyakmısın zecmel kansızlıktan gideriz o kadar kanamaya dediler ki haklılarda mantıken bunu nasıl düşünemediysem artık
Evet ilk başlarda maksimum iki saatte bir değistiriyorsun. Aksine kalite sonraki aylarda belli ediyor kendini. Mesela ileriki ay ve yaşlarda Prima daha uzun süre kuru tutarken denedigimiz birçok bez ıslatmıştı altlarını. Daha sık değiştirmek zorunda kalmıştık. Yine aynı paraya gelmişti yani. O yuzden birçok bez değişirme teşbbüsünden sonra her seferinde primaya geri dönmüştük. Ama ben 3 yaş civari falan 101 in di sanırım Jenny ve bişey vardı onu kullanıyordum.Canım fiyat olarak cok uyguna geliyor, ben ilk aylar zaten kesin daha özenli olacağız sık sık değiştirecegiz diye sleepy olmasina takılmıyorum. Bir cok anneden sık sık degisirseniz pişik olmaz markayla çok alakalı değil diye duydum
Çok geçmiş olsunKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Cok gecmis olsun Allah yardımcın olsunKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Doğuranlar daha tecrübelidir tabiki. Mesela düşük yaptığımda da 3gün yoğun kanama oluyodu sonra azalıyordu yani biraz uzun sürüyordu 12 gün falan oluyodu bu da onun gibi bişi aslında. Doğumda düşününce süt üreteceksin ve mantıken kanama sürekli çok olursa kansızlığa dönüşür bebeğe sağlıklı süt üretimi olmayabilir sonuçta bizdeki vitaminler sütle bebeğe gidecek falan filanBen de öyle sanıyordum ciddenyani en azından 20 gün aşırı yoğun regl gibi devam eder diye düşünmüştüm
Ben 112 tane bionatureli n11 den 208 TL'ye aldım 258 tlydi 50 TL kupon vardıKızlar sizce iyi mi? Ben 1 numarayı molfix aldım çok kararsızım şu an
Ay ben bunu yeni gördüm Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelecek korkmaKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Bende öyle sandım kime desem güldüvardır heralde bi bildikleri çünkü öyle aşırı kanama durumu pek olan bişi değilmiş hatta baya yavaşlıyomuş kısa süre sonra ara ara kesilebiliyomuş 40 gün sürmüyormuş çoğu kişinin çok az 40 günü geçiyormuş. Tabi aktif uzun süren bi kanama var. Sadece miktar konusunu biraz abartmışım
Kız tabiki oluyo aynı hesap yani farklı değil sende benden beterBir cahil soru daha soracagim sezeryanda kanama oluyor mu peki.Dikisler disinda tabi.
Dikişlerden kanama gelmiyo bu aradaBir cahil soru daha soracagim sezeryanda kanama oluyor mu peki.Dikisler disinda tabi.
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle çok geçmiş olsun geçecek insallah hastanedesin güvenli ellerdesin Allahım seni ve bebeğini korusunKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Dev kupon ise ilk üyeliğe özel 125 tl veriyor :)Bunu aldım kızlar LCW ye yeni üye oldum sepette 144 oldu nasıl oldu anlamadım ama . S beden ama umarım geniştir kalıpları120 günde iade edebiliyormuşsun . Beden olmazsa en kötü iade ederim dedim
Eki Görüntüle 3302645
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?