- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.621
Çok çok geçmiş olsunKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Allahım yardımcın olsun canım, ınsallah sancın hemen durur, evınize gecersınızKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Ay böyle değil miymişBen de öyle sanıyordum ciddenyani en azından 20 gün aşırı yoğun regl gibi devam eder diye düşünmüştüm
Cekelım canım ben okurum ınsallahKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
Kızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
Dev mi değil mi anlayamıyorum ki hiçDev kupon ise ilk üyeliğe özel 125 tl veriyor :)
Bende çektim bağışladım rabbim kabul etsinbirminikask2020 arkadaşım için çektim, bağışladım. Rabbim kabul etsin inşallah Bedenine, miniğine sağlık; gönlüne ferahlık versin Allah
Cok gecmis olsun canimKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Aynen bende baktım şimdi yenidoğan için 0+ olması lazımmış uygunsa alırsın olmadı başlığını yeni alırsınKızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
1+ olanin akis hizi fazladir canim. 0+ olandan da alman lazim bunu alirsan. 0+ nin ucunda 1 delik varsa bunda 3 tur gibiKızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
Doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum artık hızlı kilo alma zamanı gelmiş son aylar öyleymiş bnde m alayım o zamanBen 50 kiloyum m aldim. Insallah olur. En kucuk m oluyor diye biliyorum
Sımdı baktım soru cevap yapmıslar ıkısı de 260 ml, 1 ay uzerı ıcın uygunmus, fıyatı uygun da bılemedım, baslık ayrı satılıyor de mıAynen bende baktım şimdi yenidoğan için 0+ olması lazımmış uygunsa alırsın olmadı başlığını yeni alırsın
Evet ayrı satılıyor ama fiyatı ney hiç bilmiyorumSımdı baktım soru cevap yapmıslar ıkısı de 260 ml, 1 ay uzerı ıcın uygunmus, fıyatı uygun da bılemedım, baslık ayrı satılıyor de mı
Bu sekılde almam gerek o zaman demi1+ olanin akis hizi fazladir canim. 0+ olandan da alman lazim bunu alirsan. 0+ nin ucunda 1 delik varsa bunda 3 tur gibi
Üstteki tekli yenidoğan için işte diğerleri de 1. Aydan itibaren kullanım ben şimdi baktım bu ikili olan var ya onda iki delik varmış yenidoğan da bir oluyormuş o yüzden 1+ yazılıBu sekılde almam gerek o zaman demi
Canım geçmiş olsun, sen yazınca haberim oldu. İnşallah yakın zaman da evine dönersin bir sıkıntı çıkmadanKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
0+ alayım ben oncelıkle, dıgerını de alsam mı kı, lazım olur demıÜstteki tekli yenidoğan için işte diğerleri de 1. Aydan itibaren kullanım ben şimdi baktım bu ikili olan var ya onda iki delik varmış yenidoğan da bir oluyormuş o yüzden 1+ yazılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?