2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
0+ alayım ben oncelıkle, dıgerını de alsam mı kı, lazım olur demı
Ben 0+ olanlardan aldim 2 tane. Bebek buyudukce biberon emzigini yenileriz. Oglumda oyle yapmistim. Ama mama icmemisti. Mama icerse yetersiz kalabilir kucuk olan.

Harika bir fikir ben hemen çekiyorum

Kızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
Canım bak böyle yap ama senin tek bebiş diye hatırlıyorum niye 2 biberon alıyorsun tek alsan daha uygun değil mi baktın mı fiyatına ?

Eklentiler

• IMG_4930.webp
    27 KB · Görüntüleme: 40
Ben öyleydim işin aslı çok önceden beri araştırdım çok ürün favladım ama almadım sonra gün geçtikçe favladıgım zaman ve aldığım zaman arasında dünya kadar fiyat farkı vardı tek pişmanlığım indirimde gördüğüm favoriledigim ne varsa almalıymışım şuan hepsi daha fazla fiyatta indirimde gibi görünsede yani aslında bakmaya başla indirimde bulduklarını al benim fikrim bu yönde Allahım yardımcın olsun ve hepimizin yardımcısı olsun

Evet evet ilgimi çeken konu ne kadarmış acaba

Ben çekerim

Rabbime emanet olun insallah bir an önce saglıgınıza kavuşursunuz iyi haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…