- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.641
İllaki lazım olur bence şöyle yapabilirsin eğer başlıklar uygunsa yenidoğan biberon yerine sadece başlığını al diğerine de takarsın0+ alayım ben oncelıkle, dıgerını de alsam mı kı, lazım olur demı
Ben 0+ olanlardan aldim 2 tane. Bebek buyudukce biberon emzigini yenileriz. Oglumda oyle yapmistim. Ama mama icmemisti. Mama icerse yetersiz kalabilir kucuk olan.0+ alayım ben oncelıkle, dıgerını de alsam mı kı, lazım olur demı
Harika bir fikir ben hemen çekiyorumKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
Canım bak böyle yap ama senin tek bebiş diye hatırlıyorum niye 2 biberon alıyorsun tek alsan daha uygun değil mi baktın mı fiyatına ?Kızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
Ben öyleydim işin aslı çok önceden beri araştırdım çok ürün favladım ama almadım sonra gün geçtikçe favladıgım zaman ve aldığım zaman arasında dünya kadar fiyat farkı vardı tek pişmanlığım indirimde gördüğüm favoriledigim ne varsa almalıymışımMerhabalar kızlar burayı yeni takip etmeye başladım herkes herşeyi paylaşmış kendimi çok cahil hissettim hiç araştırmadım ve 23+4 ikiz hamileyim hiç birşey almayanlardanım 28. Haftayı bekliyorum almadığım için de bakmıyorum benim gibi olup tek bir şey almayan varmı burayı okudukça strese girdim
Trendyol da şu başlık 2li 180 liraydı galiba az önce baktım daCanım bak böyle yap ama senin tek bebiş diye hatırlıyorum niye 2 biberon alıyorsun tek alsan daha uygun değil mi baktın mı fiyatına ?
Evet evet ilgimi çeken konu ne kadarmış acabaKizlar gecen gun kehribar kolye de konusmustuk. Komsumun bebegi var 6-7 aylik onda gordum. Internetten almis. Cok arastirdim dedi. Tuz testini filan da yapmis. Cok faydasini gordum dedi. Bebegin uykusunda bile etki etmis. Sertifikasiyla geliyormus. Ben de siparis verdim biraz once. Insallah orjinal gelir. Kehribarkolyedunyasi sitesi, instagramdan da takip ediyordum bi suredir
Buda 2 li canım fiyatı daha uygun o zaman hb deTrendyol da şu başlık 2li 180 liraydı galiba az önce baktım da
340 liraya aldim. Bi de anne bilekligi hediye ettiler akik tasi. Sutu artiriyormus. Gelince ben de tuz testini yaparimEvet evet ilgimi çeken konu ne kadarmış acaba
Ben çekerimKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
Cam olani için çok gaz yapıyor yorumu okumuştum canımKızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
Boyle daha mantıklı, evet tek bebıs canım, bu sekılde alıyım o zamannben deCanım bak böyle yap ama senin tek bebiş diye hatırlıyorum niye 2 biberon alıyorsun tek alsan daha uygun değil mi baktın mı fiyatına ?
Rabbime emanet olunKızlar acilen yazıyorum esım yanıma geldi teli aldılar az yazayım yasakmış tel neyse doğumhaneye aldılar bende hıc bilmiyorum serviste yatıcam falan sandım, neyse eşyalar tel hepsı yasak 12 saatten fazla nst de kaldım serum yedim ishalim bir yandan lavabo nst birde kolda serum hıc uyumadım stres tavam yaptı 27+4 bugun. Yarın sabah belli olucak durumum asama asama olcakmıs doktor dedi bırakmıyolarda. Güya özele gidiodum paketim vardı ama doğum olunca para odemıomusun. Daha sonra uzun yazarım şehir hastanesi cok zor kızlar Dualarınıza cok tesekkur ler burda Allahtan Baska sıgınacak bir kapı yok kendinize dikkat edin
Cnaım sadece baslıgın lınkını gonderır mısınn?Canım bak böyle yap ama senin tek bebiş diye hatırlıyorum niye 2 biberon alıyorsun tek alsan daha uygun değil mi baktın mı fiyatına ?
Onu cıkardım lısteden sımdı, baslık alıcam sadece 0+Cam olani için çok gaz yapıyor yorumu okumuştum canım
Bu avent yeni doğan seti var ben ondan almıştım onun da tek deliği var sendeki biberon hangisiOnu cıkardım lısteden sımdı, baslık alıcam sadece 0+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?