2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hee bu ole 4-5 paket alicagimiz bisey degil yani. Bende 1 paket alirim ozmn ya baya markete gittigimde market alisverisine dahil ederim. Ben bunu baya baya kullanicaz sandim cnku.
İki sezeryanda da çok kanamam olmadı orkidler yetti.
20 gün sonra azalıyor zaten.
Aşırı olmayabiliyor.
Zaten vakumla iyice temizliyorlardır.
Ben 112 tane bionatureli n11 den 208 TL'ye aldım 258 tlydi 50 TL kupon vardı
5 ve 6 yı gördün mü paketi değişmişlee sanırım farklı şekli şemali
Tamam canım çekelim inşallah
Kızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
O olanın başlığını
260 ml olanın biberonunu aldım.
Hatta bir de kolik önleyici aparat aldım

Ben yaptım kuzum Rabbim şifa versin inşallah önce birminikask2020 sonra tüm hastalarımıza cümlemize sağlıkla kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

0 olanın baslıgını bulamadım ben, bana lınk atar mısın canım?

Ben de hıcbısey yok bıberonla ılgılı suanda ılk kez alıcam, ındırımdeymıs aventler o yuzden alıyım dedım
4 biberon 1 fırça 1 emzik seti var aventin bana onu çok önerdiler baya da araştırdım istersen ona da bak

Ayyy amin inşallah korkuyorum bende erkenden gelmelerinden kendime bakıyorum pijama evde giymek içinde aslında ama hiç bir şey beğenemiyorum en azından kendime alacaklarımı hızlandırayım şöyle şık zarif lohusa pijaması öneriniz varsa alırım Bu arada tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum Şuan ikizleriniz kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…