- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.661
Haber eder misin lütfen340 liraya aldim. Bi de anne bilekligi hediye ettiler akik tasi. Sutu artiriyormus. Gelince ben de tuz testini yaparim
Amin ben de şimdi çektimTesbihimi cektim. Rabbim kabul etsin insallah. Saglikla evine gecsin arkadasimiz
Cam olan neden gaz yapiyormus canimCam olani için çok gaz yapıyor yorumu okumuştum canım
Ederim canim. Gelince hemen yaparimHaber eder misin lütfen
Ayyy olabilir üşütmüşsündür belki çokta sıcakladıysan geçer inşallah hemen canım geçmiş olsunTeşekkür ederim canım, öyle yapıyorumgece çok terlemiş uyandım, kalkıp duş aldım o da etkilemiş olabilir
Ben de hıcbısey yok bıberonla ılgılı suanda ılk kez alıcam, ındırımdeymıs aventler o yuzden alıyım dedımBu avent yeni doğan seti var ben ondan almıştım onun da tek deliği var sendeki biberon hangisi
İki sezeryanda da çok kanamam olmadı orkidler yetti.Hee bu ole 4-5 paket alicagimiz bisey degil yani. Bende 1 paket alirim ozmn ya baya markete gittigimde market alisverisine dahil ederim. Ben bunu baya baya kullanicaz sandim cnku.
5 ve 6 yı gördün mü paketi değişmişlee sanırım farklı şekli şemaliBen 112 tane bionatureli n11 den 208 TL'ye aldım 258 tlydi 50 TL kupon vardı
Tamam canım çekelim inşallahKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
O olanın başlığınıKızlar bundan alan var mı, sanırım yenıdogan ıcın deıl bu, 1+ yazıyor, ben hıc anlayammadım bunu
Ben yaptım kuzum Rabbim şifa versin inşallah önceKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor.birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
0 olanın baslıgını bulamadım ben, bana lınk atar mısın canım?İki sezeryanda da çok kanamam olmadı orkidler yetti.
20 gün sonra azalıyor zaten.
Aşırı olmayabiliyor.
Zaten vakumla iyice temizliyorlardır.
5 ve 6 yı gördün mü paketi değişmişlee sanırım farklı şekli şemali
Tamam canım çekelim inşallah
O olanın başlığını
260 ml olanın biberonunu aldım.
Hatta bir de kolik önleyici aparat aldım
4 biberon 1 fırça 1 emzik seti var aventin bana onu çok önerdiler baya da araştırdım istersen ona da bakBen de hıcbısey yok bıberonla ılgılı suanda ılk kez alıcam, ındırımdeymıs aventler o yuzden alıyım dedım
4 bıberon cok olmaz mı4 biberon 1 fırça 1 emzik seti var aventin bana onu çok önerdiler baya da araştırdım istersen ona da bak
Evde eczaneden aldım galiba0 olanın baslıgını bulamadım ben, bana lınk atar mısın canım?
Ayyy amin inşallah korkuyorum bende erkenden gelmelerinden kendime bakıyorum pijama evde giymek içinde aslında ama hiç bir şey beğenemiyorum en azından kendime alacaklarımı hızlandırayım şöyle şık zarif lohusa pijaması öneriniz varsa alırımBen varım. Sadece kendime pijama ve gecelik aldım. Bebek için bekliyorum henüz. Önce kendimi halledeyim diyorum. Bebek için doğunca da alınır nasılsa diyorum internetten de alinır boyu posuna gore. Çanta eskiden kalma vardı fermuarı bozuk onu yaptıracağım. Benim önceki hamileliğim ikizdi. Kıyafet almıştım ama yikamamışım 32 ye kadar neyime güvendiysem. Pijama takimı da almamışım. 32 de sancı geldi hastaneye yatmak zorunda kaldım. Eşim pijama almaya gitti hatta ben L beden al dedim o da gözume çok buyük göründü M aldım demişti. Nohut yutmuş solucan gibi oldu ablam başka pijama alana kadar gezmiştim onlarla hastanede. Çıkınca hazirladım bebek çantasını. zaten çıktıktan 2 gün sonra doğdular 33 te. Ama kuvöze girdikleri için kıyafetleri giymeleri 2 hafta sonraya kısmet oldu. İnşallah seninkiler vakitlice doğarlar saglıkla .
İnşallah tatlım çok sağol, terslik eşim de cezaevinde nöbetteydi telefon yok yaşadığım yerde aileler yok. İyi atlattınAyyy olabilir üşütmüşsündür belki çokta sıcakladıysan geçer inşallah hemen canım geçmiş olsun
Geçmiş gitmiş olsun canım kısa süreli bağışıklık kazandın diyelim inşallah.İnşallah tatlım çok sağol, terslik eşim de cezaevinde nöbetteydi telefon yok yaşadığım yerde aileler yok. İyi atlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?