- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.681
Ben çektim rabbim şifa versin inşallahKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor. @birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
S beden var mı işteYa ben m l bedenlerine baktım muhtemelen sana s gider 70 olacağını sanmıyorum doğumdan sonra zaten kilo veriliyo
Yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimciddenBir arkadaş şu sallanan emzirme koltuklarından bahsetmişti anadolu yakasında bir yerde varmış bakacağım demişti ismini unuttumacaba ürüne bakma imkanı oldu mu?
İşte onu bende bilmiyorumS beden var mı işte
Sanırım evet oydu inşallah incelemiştir aklımda kaldı o koltuklar çok tatlı. Vivensede var ama kalite iyi değilmiş.Yanlış hatırlamıyorsam O ofsistimcidden
S beden hic gormedim canim. Su an bana buyuk duruyor ama lastikli ya cikip gitmez sanirimS beden var mı işte
5 6 hiç almadım konuşmuştuk yaİki sezeryanda da çok kanamam olmadı orkidler yetti.
20 gün sonra azalıyor zaten.
Aşırı olmayabiliyor.
Zaten vakumla iyice temizliyorlardır.
5 ve 6 yı gördün mü paketi değişmişlee sanırım farklı şekli şemali
Tamam canım çekelim inşallah
O olanın başlığını
260 ml olanın biberonunu aldım.
Hatta bir de kolik önleyici aparat aldım
Ben şöyle düşündüm okula giderken sağma makinasındaki sütü biberona sagarim anneme bırakırım onlardan içirir 2 tanesi de ileri yaş4 bıberon cok olmaz mı
Gece gelen haricinde gelmedi bugun elim ayağım titriyorKupon geldi mi
Başlığı ile tam oturmuyor diye okumuştum arkadaşım da ilk cam aldı sonra o da plastik olana geçti gaz yapıyor diyCam olan neden gaz yapiyormus canim
S hic gormedim depend de ama ben de zayifim, hamilelikten once laparoskopi olmustum, m getirmisti hastane olmustu bana. O zamanlar 58 kg idim ama boyum 1.74. Simdi 66 kgS beden var mı işte
Canım yat Uzan oturma geçen bende bebeğin kıyafeti ütüsü derken sabahtan akşama kadar uğraştım ertesi gün kalktım kaburgamin altı ağrıyor şuan az da olsa var oyseki o kadar zorlamadim bile temizlik yaptıysan olmuştur zaten son 3 aylık döneme girdik ya daha da büyüyorlar kafana takma uzan rahat et dinlen geçerKızlar 1-2 saattir sağ alt karnım içerden geriliyor sürekli, temizlik yapıp zorladım galiba. Tedirgin oldum daha önce yaşayan var mı bunu?
Kac cikmisti aclik sekerin? Benimde gecen hafta buyuk seker testinde aclik 95 cikti endokrine yonlendirdi. Ilac mi verecek diyetle mi bakicaz artikTarçın şekeri dengeleme özelliği var ama diyetin yanında vermiştir diyetisyen.
Ben direk endokrine gittim hem diyet hem insülin başladı.
Ayakta çok durduysan büyük ihtimalle kasların gerilmistir bana öyle olunca ılık bir duş alıp uzanıyorum rahatlıyorKızlar 1-2 saattir sağ alt karnım içerden geriliyor sürekli, temizlik yapıp zorladım galiba. Tedirgin oldum daha önce yaşayan var mı bunu?
Sola ya da sağ tarafına uzan en rahat pozisyona gelince gerginlik gecer inşallahKızlar 1-2 saattir sağ alt karnım içerden geriliyor sürekli, temizlik yapıp zorladım galiba. Tedirgin oldum daha önce yaşayan var mı bunu?
Philips Avent Natural Biberon Emziği Yenidoğan 0 ay+ 2'li SCF041/27Cnaım sadece baslıgın lınkını gonderır mısınn?
Galiba yok baktım da bulamadımS beden var mı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?