2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben çektim rabbim şifa versin inşallah

5 6 hiç almadım konuşmuştuk ya
4 bıberon cok olmaz mı
Ben şöyle düşündüm okula giderken sağma makinasındaki sütü biberona sagarim anneme bırakırım onlardan içirir 2 tanesi de ileri yaş

Kızlar 1-2 saattir sağ alt karnım içerden geriliyor sürekli, temizlik yapıp zorladım galiba. Tedirgin oldum daha önce yaşayan var mı bunu?

Kızlar 1-2 saattir sağ alt karnım içerden geriliyor sürekli, temizlik yapıp zorladım galiba. Tedirgin oldum daha önce yaşayan var mı bunu?
Canım yat Uzan oturma geçen bende bebeğin kıyafeti ütüsü derken sabahtan akşama kadar uğraştım ertesi gün kalktım kaburgamin altı ağrıyor şuan az da olsa var oyseki o kadar zorlamadim bile temizlik yaptıysan olmuştur zaten son 3 aylık döneme girdik ya daha da büyüyorlar kafana takma uzan rahat et dinlen geçer

Bana annemin çok yakın arkadaşı kehribar kolye hediye etmiştim böyle doğal taşlar sattığı bir yer var oraya gitmiştik tezgahta vardı bana onları alma ben evden getirecem sana dedi getirdiği kolye e bebektekinden falan farklıydı kehribarin da türü var gibi bir şey demisti

Eklentiler

• IMG_20230917_213219.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
Tarçın şekeri dengeleme özelliği var ama diyetin yanında vermiştir diyetisyen.
Ben direk endokrine gittim hem diyet hem insülin başladı.
Kac cikmisti aclik sekerin? Benimde gecen hafta buyuk seker testinde aclik 95 cikti endokrine yonlendirdi. Ilac mi verecek diyetle mi bakicaz artik

Ayakta çok durduysan büyük ihtimalle kasların gerilmistir bana öyle olunca ılık bir duş alıp uzanıyorum rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…