2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayakta çok durduysan büyük ihtimalle kasların gerilmistir bana öyle olunca ılık bir duş alıp uzanıyorum rahatlıyor
Sola ya da sağ tarafına uzan en rahat pozisyona gelince gerginlik gecer inşallah
Baya zorladım dünden beri kendimi gece de hiç uyuyamadım nezle gibiyim, teşekkür ederm kızlar

Ben de almistim zamaninda bebek kehribar kolyesi ama biraz cekistirip kendim tasma gibi taktim hep, alerjime iyi gelir diye ilerde de bebege kullanirim diye niyet etmistim.ama simdi bir tane daha lazim bunu tahmin etmemistim
Çok tatlı olacaklar ama bizim burada var ikizler ikisi de kız pıtı pıtı o kadar şirinler ki maşallah yazın annesi birine kırmızı birine Pembe ayakkabı almış kendileri istiyor diye sonra evde kıyamet kopmuş ben pembe istiyorum ben istiyorum en son çareyi ayakkabı eşlerini değiştirip giydirerek bulmuştu annesi birinin bir teki pembe birinin kirmizi ortada geziyorlardo bakalım senin başına ne gibi şeyler gelecek

Baya zorladım dünden beri kendimi gece de hiç uyuyamadım nezle gibiyim, teşekkür ederm kızlar
Ondandır canım zorlamışsin normal uzan dinlen kendini çok yorma bazen bende yoruyorum benim de öyle oluyor diyor anne ben burdayım dikkat et kendine hasta olma

Bak bu güzel bende 2.5 aylık hamileyken aldım indirim var diye taşları küçük boynuna sıkışıyomuş küçük olunca, pek araştırmamıştım böyle olması daha kullanışlıymış

Ay kız çok mantıklı ya

Bak bu güzel bende 2.5 aylık hamileyken aldım indirim var diye taşları küçük boynuna sıkışıyomuş küçük olunca pek araştırmamıştım böyle olması daha kullanışlıymış
Hatırlıyorum senin kehribar kolye aldığını hatta şey demiştin bebeğe aldığım ilk şey kehribar kolye

Ondandır canım zorlamışsin normal uzan dinlen kendini çok yorma bazen bende yoruyorum benim de öyle oluyor diyor anne ben burdayım dikkat et kendine hasta olma
Maşallah kıpır kıpır zaten ben gece uyuyamadım içimde drift atıyordu resmen en son oturarak uyuya kalmışım

Maşallah kıpır kıpır zaten ben gece uyuyamadım içimde drift atıyordu resmen en son oturarak uyuya kalmışım
Ya bu bebişler hep mi öyle benim ki de 11 12 olunca tam yaticam tekme atıyor hiç de hafif değil

Ay evet 2.5aylık detayı o yüzden dedim hani bişi olursa birine hediye ederim kafası olduydu çok şükür bugünlere geldik
Bir de lohusa takımı aklıma lohusa takımı diyince hala leylek şeklinde zecmel geliyor

Tabiki hemen çekiyorum Allah'ım şifa versin

Ben de yassi tasli olanlardan aldim. Digerleri bebege batar gibi geldi

Ay bugün terlik baktım hastane için LCW den güzel şeyler gelmiş kışlık çok minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…