- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.701
Bnde bulamadımGaliba yok baktım da bulamadım
O ofsistimciddenBir arkadaş şu sallanan emzirme koltuklarından bahsetmişti anadolu yakasında bir yerde varmış bakacağım demişti ismini unuttumacaba ürüne bakma imkanı oldu mu?
Canım yat Uzan oturma geçen bende bebeğin kıyafeti ütüsü derken sabahtan akşama kadar uğraştım ertesi gün kalktım kaburgamin altı ağrıyor şuan az da olsa var oyseki o kadar zorlamadim bile temizlik yaptıysan olmuştur zaten son 3 aylık döneme girdik ya daha da büyüyorlar kafana takma uzan rahat et dinlen geçer
Ayakta çok durduysan büyük ihtimalle kasların gerilmistir bana öyle olunca ılık bir duş alıp uzanıyorum rahatlıyor
Baya zorladım dünden beri kendimi gece de hiç uyuyamadım nezle gibiyim, teşekkür ederm kızlarSola ya da sağ tarafına uzan en rahat pozisyona gelince gerginlik gecer inşallah
Çok tatlı olacaklar amaBen de almistim zamaninda bebek kehribar kolyesi ama biraz cekistirip kendim tasma gibi taktim hep, alerjime iyi gelir diyeilerde de bebege kullanirim diye niyet etmistim.ama simdi bir tane daha lazim bunu tahmin etmemistim
Ondandır canım zorlamışsin normal uzan dinlen kendini çok yorma bazen bende yoruyorum benim de öyle oluyor diyor anne ben burdayımBaya zorladım dünden beri kendimi gece de hiç uyuyamadım nezle gibiyim, teşekkür ederm kızlar
Bak bu güzel bende 2.5 aylık hamileyken aldım indirim var diye taşları küçük boynuna sıkışıyomuş küçük olunca, pek araştırmamıştım böyle olması daha kullanışlıymışBana annemin çok yakın arkadaşı kehribar kolye hediye etmiştim böyle doğal taşlar sattığı bir yer var oraya gitmiştik tezgahta vardı bana onları alma ben evden getirecem sana dedi getirdiği kolye e bebektekinden falan farklıydı kehribarin da türü var gibi bir şey demisti
Ay kız çok mantıklı yaÇok tatlı olacaklar amabizim burada var ikizler ikisi de kız pıtı pıtı o kadar şirinler ki maşallah yazın annesi birine kırmızı birine Pembe ayakkabı almış kendileri istiyor diye sonra evde kıyamet kopmuş ben pembe istiyorum ben istiyorum en son çareyi ayakkabı eşlerini değiştirip giydirerek bulmuştu annesi birinin bir teki pembe birinin kirmizi ortada geziyorlardo bakalım senin başına ne gibi şeyler gelecek
Hatırlıyorum senin kehribar kolye aldığınıBak bu güzel bende 2.5 aylık hamileyken aldım indirim var diye taşları küçük boynuna sıkışıyomuş küçük olunca pek araştırmamıştım böyle olması daha kullanışlıymış
Maşallah kıpır kıpır zaten ben gece uyuyamadım içimde drift atıyordu resmen en son oturarak uyuya kalmışımOndandır canım zorlamışsin normal uzan dinlen kendini çok yorma bazen bende yoruyorum benim de öyle oluyor diyor anne ben burdayımdikkat et kendine hasta olma
Ya bu bebişler hep mi öyle benim ki de 11 12 olunca tam yaticam tekme atıyor hiç de hafif değilMaşallah kıpır kıpır zaten ben gece uyuyamadım içimde drift atıyordu resmen en son oturarak uyuya kalmışım
Ay evet 2.5aylık detayı o yüzden dedimHatırlıyorum senin kehribar kolye aldığınıhatta şey demiştin bebeğe aldığım ilk şey kehribar kolye
Ay evet 2.5aylık detayı o yüzden dedimhani bişi olursa birine hediye ederim kafası olduydu çok şükür bugünlere geldik
Tabiki hemen çekiyorum Allah'ım şifa versinKızlar gebelik kaybını önlemek bebeğin sağlıklı doğması için “ya mübdi” zikri çekiliyor. @birminikask2020 için hepberaber 99 tane çekelim mi size de uygunsa? Yani böyle tehlikeli sürece kim girerse onun için grupça çekelim. Hem manevi olarakta rahatlatır zaten bi tur tesbih çekecez çok zorda değil
Gündüzleri uyuyorlar gece bir başlıyor tamam sabaha kadarYa bu bebişler hep mi öyle benim ki de 11 12 olunca tam yaticam tekme atıyor hiç de hafif değil
Ama lohusa takımını 5.aylıkken aldım lütfen onu karıştırmayalımBir de lohusa takımı aklıma lohusa takımı diyince hala leylek şeklinde zecmel geliyor
Doğunca da aynısı olursa yandıkGündüzleri uyuyorlar gece bir başlıyor tamam sabaha kadar
Ben de yassi tasli olanlardan aldim. Digerleri bebege batar gibi geldiBana annemin çok yakın arkadaşı kehribar kolye hediye etmiştim böyle doğal taşlar sattığı bir yer var oraya gitmiştik tezgahta vardı bana onları alma ben evden getirecem sana dedi getirdiği kolye e bebektekinden falan farklıydı kehribarin da türü var gibi bir şey demisti
Ben hiç bakmamıştım hangisi iyi hangisi kötü ama bunu özellikle evden getirdi daha iyidir diye düşündümBen de yassi tasli olanlardan aldim. Digerleri bebege batar gibi geldi
Tüylü gibi mi plastik miAy bugün terlik baktım hastane için LCW den güzel şeyler gelmiş kışlık çok minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?