2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay evet yaaa. Dillenene kadar farkli renkler giydirecegim ama sonra basim agrimamasi icin tipatip ayni seyleri alacagim buyuk ihtimal
Bir de ben yillarca hobi olarak amigurumi ordum. Kendi bebegime diye sakladigim da bir suru var. Ama hepsi birer tane tabi. Ya kavga ederlerse diye arada aklima geliyor herhalde en cok kavga cikanlar icin en azindan oturup birer tane daha orecegim
Saglikla gelsinler de tatli belalar

Kızlar iyi akşamlar konuyla alakasız ama haftasonu bebeksiz son tatil için Cunda’ya gitmeyi düşünüyoruz . Kalacak yer bulamadım tavsiyesi olan var mıdır?

O ikizlere aynı bebekten almış anneleri ikisine de sadece biri için kavga ediyorlardı menesa ile Merve isimleri bir gün parka gittim birbirlerinin saçlarından tutmuşlar annesi ayırdı ne oldu dedim menesa benim adım da Merve olacak demiş Merve de benim ismim sana vermem demiş amigurumiden çok başka sebepler olacak şu an zorlanıyorsun Allah sağlıkla kucağına aldirsin ikisini de ama ileri de o kadar şanslı olacaksın ki kızlarınla kol kola gezerken

Aynen çünkü gaz konusu var ne kadarda olsa kış ayaklar üşüyünce hele de sezeryanda çok sıkıntı hem anne hem bebek için. Bide lohusa terliklerini bi kere giyiyon madem para verecem hep kullanayım evde de giyerim.

5 6 hiç almadım konuşmuştuk ya

Ben şöyle düşündüm okula giderken sağma makinasındaki sütü biberona sagarim anneme bırakırım onlardan içirir 2 tanesi de ileri yaş
Aynen bende 5-6 almadım
Ama 4 sarı molfix alıcam
Kac cikmisti aclik sekerin? Benimde gecen hafta buyuk seker testinde aclik 95 cikti endokrine yonlendirdi. Ilac mi verecek diyetle mi bakicaz artik
92
Sohrab balım bundan aynı.
Misafir var fırsat olmadı arayan arayana
Hatırlıyorum senin kehribar kolye aldığını hatta şey demiştin bebeğe aldığım ilk şey kehribar kolye
Sendeki hafızaya şapka çıkarıyorum

benim gün boyunca aşırı kalça ağrım var sağ tarafımda yürürken otururken sizde de oldu mu? Sebebi ne olabilir hiç bilmiyorum

Bence hastaneye yine de plastik cross tarzı gibi götür temizlemesi kolay olsun

Sezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuş

Kızlar bugün giremedim 12 sayfa konuşmuşsunuz nasıll okucam önemli gelişmeler var mı, kaçırdığım bir şeyler?

Benim dayım kendisi yağıyor bu tür şeyleri. Onun yaptıkları ile satılanların arasında o kadar fark var ki. Türleri var evet mesela bebeklere şeffaf sarı olan iyi geliyormuş

Merhaba arkadaşlar ben de bir süredir geriden gelerek mesajları okuyordum ve samimi bir ortam olduğunu görünce üye olup aranıza katılmak istedim Z Zecmel sanırım size yazmam gerekiyor (dogru hatırlıyorsam) ilk bebeğim, cinsiyeti erkek, sat 17 Mart, ismi de Yavuz Kaan olacak inşallah

Nasıl zorunlu yaaaaa, kime göre neye göre ben üniversiteye gidiyorum prof dan takipliyim 38. Haftaya planlarız demişti doktor
1 hafta önce alınmış karar herhalde okuduğum yeri tekrar görürsem atarım çok fazla keyfi sezeryan oluyormuş doktor boş gününe koyuyormus yok anne baba şu gün şu burc olsun diye öne çekiyormuş bunları önüne geçmek istemişler

Benim dayım kendisi yağıyor bu tür şeyleri. Onun yaptıkları ile satılanların arasında o kadar fark var ki. Türleri var evet mesela bebeklere şeffaf sarı olan iyi geliyormuş
Bebek kehribarı normal kehribardan ayriymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…