- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.721
tüylü bakıyorum yaa yani tüylü dediğimde yeni gelin terliği gibi tüylü değil normal kışlık pofuduk krem terlik bakıyorumTüylü gibi mi plastik mi
Sıcakta tutartüylü bakıyorum yaa yani tüylü dediğimde yeni gelin terliği gibi tüylü değil normal kışlık pofuduk krem terlik bakıyorum
Ay evet yaaa. Dillenene kadar farkli renkler giydirecegim ama sonra basim agrimamasi icin tipatip ayni seyleri alacagim buyuk ihtimalÇok tatlı olacaklar amabizim burada var ikizler ikisi de kız pıtı pıtı o kadar şirinler ki maşallah yazın annesi birine kırmızı birine Pembe ayakkabı almış kendileri istiyor diye sonra evde kıyamet kopmuş ben pembe istiyorum ben istiyorum en son çareyi ayakkabı eşlerini değiştirip giydirerek bulmuştu annesi birinin bir teki pembe birinin kirmizi ortada geziyorlardo bakalım senin başına ne gibi şeyler gelecek
O ikizlere aynı bebekten almış anneleri ikisine de sadece biri için kavga ediyorlardıAy evet yaaa. Dillenene kadar farkli renkler giydirecegim ama sonra basim agrimamasi icin tipatip ayni seyleri alacagim buyuk ihtimal
Bir de ben yillarca hobi olarak amigurumi ordum. Kendi bebegime diye sakladigim da bir suru var. Ama hepsi birer tane tabi. Ya kavga ederlerse diye arada aklima geliyorherhalde en cok kavga cikanlar icin en azindan oturup birer tane daha orecegim
Saglikla gelsinler de tatli belalar
Sitede gözüküyor mu o kuponlar nerden bulunuyor.
Gece gelen haricinde gelmedi bugun elim ayağım titriyor
Aynen çünkü gaz konusu var ne kadarda olsa kış ayaklar üşüyünce hele de sezeryanda çok sıkıntı hem anne hem bebek için. Bide lohusa terliklerini bi kere giyiyon madem para verecem hep kullanayım evde de giyerim.Sıcakta tutar
Aynen bende 5-6 almadım5 6 hiç almadım konuşmuştuk ya
Ben şöyle düşündüm okula giderken sağma makinasındaki sütü biberona sagarim anneme bırakırım onlardan içirir 2 tanesi de ileri yaş
92Kac cikmisti aclik sekerin? Benimde gecen hafta buyuk seker testinde aclik 95 cikti endokrine yonlendirdi. Ilac mi verecek diyetle mi bakicaz artik
Philips Avent Natural Biberon Emziği Yenidoğan 0 ay+ 2'li SCF041/27
Al kuzum
Sendeki hafızaya şapka çıkarıyorumHatırlıyorum senin kehribar kolye aldığınıhatta şey demiştin bebeğe aldığım ilk şey kehribar kolye
Bence hastaneye yine de plastik cross tarzı gibi götür temizlemesi kolay olsunAynen çünkü gaz konusu var ne kadarda olsa kış ayaklar üşüyünce hele de sezeryanda çok sıkıntı hem anne hem bebek için. Bide lohusa terliklerini bi kere giyiyon madem para verecem hep kullanayım evde de giyerim.
Sezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuşAynen çünkü gaz konusu var ne kadarda olsa kış ayaklar üşüyünce hele de sezeryanda çok sıkıntı hem anne hem bebek için. Bide lohusa terliklerini bi kere giyiyon madem para verecem hep kullanayım evde de giyerim.
İnşallah çok teşekkürler güzel desteğin içinGeçmiş gitmiş olsun canım kısa süreli bağışıklık kazandın diyelim inşallah.
Nasıl zorunlu yaaaaa, kime göre neye göreSezeryan demisken artik acil bir şey olmazsa planli sezeryanin 39+0 - 39+6 arasında olması zorunlu olmuş
Benim dayım kendisi yağıyor bu tür şeyleri. Onun yaptıkları ile satılanların arasında o kadar fark var ki. Türleri var evet mesela bebeklere şeffaf sarı olan iyi geliyormuşBana annemin çok yakın arkadaşı kehribar kolye hediye etmiştim böyle doğal taşlar sattığı bir yer var oraya gitmiştik tezgahta vardı bana onları alma ben evden getirecem sana dedi getirdiği kolye e bebektekinden falan farklıydı kehribarin da türü var gibi bir şey demisti
1 hafta önce alınmış karar herhalde okuduğum yeri tekrar görürsem atarım çok fazla keyfi sezeryan oluyormuş doktor boş gününe koyuyormus yok anne baba şu gün şu burc olsun diye öne çekiyormuş bunları önüne geçmek istemişlerNasıl zorunlu yaaaaa, kime göre neye göreben üniversiteye gidiyorum prof dan takipliyim 38. Haftaya planlarız demişti doktor
Bebek kehribarı normal kehribardan ayriymisBenim dayım kendisi yağıyor bu tür şeyleri. Onun yaptıkları ile satılanların arasında o kadar fark var ki. Türleri var evet mesela bebeklere şeffaf sarı olan iyi geliyormuş
Hiç bir kuvvet bana büyük konuşmayım o terlikleri giydiremez asla benlik değilBence hastaneye yine de plastik cross tarzı gibi götür temizlemesi kolay olsun
Süslü seniHiç bir kuvvet bana büyük konuşmayım o terlikleri giydiremez asla benlik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?