- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.921
Ayyyy yok yok enfeksiyondan kurtuldum çok şükür en son geçen hafta Salı temiz çıktıcanım hafif kramp ve ara ara sancıda oluyor wc ye zor yetişiyorsan nur topu gibi idrar yolu enfeksiyonun olabilir.
Ne güzel sadece göbişten almışsın galibaBenim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Senin ikiz olduğu halde böyle peki ben tek olduğu hâlde böyle olması aynısı benim göbüşüm resmenBenim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Karnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibiBenim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Gecmis olsun, ben tüm yaz boyunca ve hala evde çoraplı dolaşıyorum, ceyranda kalmamaya bakıyorum ve her gün bir limon sıcak suyla içiyorum, şimdilik iyiyimMevsim değişikliği sizi de etkiledi mi kızlar? Akşamları soğuk oluyor fark etmeden üşütmüşüm nezleyim bir kaç gündür gece oturarak uyuyorum burnum tıkalı olduğu için. Sağlık ocağına gideceğim şimdi ne verir bilmiyorum ama adam diyecek her hafta buradasın bir defol git
Bir de gogusNe güzel sadece göbişten almışsın galiba
Ayyy çoraptan nefret geldi bana hamilelikte ayaklarım çok yanıyor bence fark etmeden böyle üşütüyoruz çoğu zamanGecmis olsun, ben tüm yaz boyunca ve hala evde çoraplı dolaşıyorum, ceyranda kalmamaya bakıyorum ve her gün bir limon sıcak suyla içiyorum, şimdilik iyiyim
Yaa cok guzelsin sen deKarnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibi
İnsallahhhh en uzun sure ne kadar kalıyorlarsa kalsınlarBir de gogus
Sadece gobek ve gogus 9kg aldirdi banabaska yerlerim alsa ne olcakti acaba
9 ay dururlarsa ben yerimden kalkamam herhalde. Neyse dursunlar durduklari kadar da Allah yardimcimiz olur insallah
Evet ben de çok sevmem ama çorap giyinmeyince hastalanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu filan da olmustumAyyy çoraptan nefret geldi bana hamilelikte ayaklarım çok yanıyor bence fark etmeden böyle üşütüyoruz çoğu zaman
MaşallahKarnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibi
Bu benim göbüşMaşallahminnacık görünüyor çok şanslısın küçük olduğu için
Ben dışarı terliği düşünüyorum. Doğumdan sonra kan falan bulaşabilir tuvalette. Kolayca yikanıp kuruması gerek diye düşünüyorum.Böyle evde giyilecek terlik mi yoksa dışarda giyilenden mi tercih etcez benim aklım karıştı
Aman bebek var sonuçta büyük olsun nolacakBeni gören doğuracak sanıyorgeçen randevuya gittiğim de bir kadın vardı 9 aylık hamile son gunleriymis doktoru yoktu benim doktorumla konuştu kadının karnı benimkinin yarısi kadardı bir özendim özenmedim değil yani
canım sende iki tane var anlarım benim tek hali böyleBenim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Geçen gün gittim 7sinde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum 11 gün olmuş dahaAman bebek var sonuçta büyük olsun nolacak
canım sende iki tane var anlarım benim tek hali böyletosuncuk olacam doğurana kadar
Ben en son 25yaşımda 52 kiloydum şuan 74 olmuşum misssGeçen gün gittim 7sinde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum 11 gün olmuş dahaben böyle devam ederse 70 kiloyla doğuma gidecem hayatım da ilk defa bu kadar kilo aldım ben en son 51-52 olmuştum
Bende 5inde gittim 66.7 kiloydum. 2 gün önce tartıldım 68 kilo olmuşum. Şok geçirdim. Ben 70i geçeceğim galiba.Geçen gün gittim 7sinde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum 11 gün olmuş dahaben böyle devam ederse 70 kiloyla doğuma gidecem hayatım da ilk defa bu kadar kilo aldım ben en son 51-52 olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?