2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
canım hafif kramp ve ara ara sancıda oluyor wc ye zor yetişiyorsan nur topu gibi idrar yolu enfeksiyonun olabilir.
Ayyyy yok yok enfeksiyondan kurtuldum çok şükür en son geçen hafta Salı temiz çıktı cranberry ve bol su devam ediyorum canım galiba bastırıyo

Benim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Senin ikiz olduğu halde böyle peki ben tek olduğu hâlde böyle olması aynısı benim göbüşüm resmen

Benim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)
Karnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibi

Eklentiler

• 340FC59C-02C3-4B83-BF3B-22820E821754.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 130
Gecmis olsun, ben tüm yaz boyunca ve hala evde çoraplı dolaşıyorum, ceyranda kalmamaya bakıyorum ve her gün bir limon sıcak suyla içiyorum, şimdilik iyiyim

Gecmis olsun, ben tüm yaz boyunca ve hala evde çoraplı dolaşıyorum, ceyranda kalmamaya bakıyorum ve her gün bir limon sıcak suyla içiyorum, şimdilik iyiyim
Ayyy çoraptan nefret geldi bana hamilelikte ayaklarım çok yanıyor bence fark etmeden böyle üşütüyoruz çoğu zaman

Ayyy çoraptan nefret geldi bana hamilelikte ayaklarım çok yanıyor bence fark etmeden böyle üşütüyoruz çoğu zaman
Evet ben de çok sevmem ama çorap giyinmeyince hastalanıyorum, idrar yolu enfeksiyonu filan da olmustum
O nedenle çorapla devam, uyurken bile sadece duştan sonra biraz açıkta bırakıyorum hava alsınlar hahahahah

Aman bebek var sonuçta büyük olsun nolacak
canım sende iki tane var anlarım benim tek hali böyle tosuncuk olacam doğurana kadar

Aman bebek var sonuçta büyük olsun nolacak

canım sende iki tane var anlarım benim tek hali böyle tosuncuk olacam doğurana kadar
Geçen gün gittim 7sinde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum 11 gün olmuş daha ben böyle devam ederse 70 kiloyla doğuma gidecem hayatım da ilk defa bu kadar kilo aldım ben en son 51-52 olmuştum

Geçen gün gittim 7sinde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum 11 gün olmuş daha ben böyle devam ederse 70 kiloyla doğuma gidecem hayatım da ilk defa bu kadar kilo aldım ben en son 51-52 olmuştum
Ben en son 25yaşımda 52 kiloydum şuan 74 olmuşum misss

Bende 5inde gittim 66.7 kiloydum. 2 gün önce tartıldım 68 kilo olmuşum. Şok geçirdim. Ben 70i geçeceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…