2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok ama çok geçmiş olsun, geçsin gitsin inşallah Kontrol altındasın, güvendesin. Çok şükür yavaş yavaş yoluna girecek inşallah her şey. Her birimiz sağlıkla, hayırlısıyla, kolaylıkla, tam vaktinde, tam gelişiminde fındıklarımızı kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle Bazılarımızın yolu daha meşakkatli ama hepimizin sonu çok güzel olacak inşallah

Ben şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştı
Ben de tam aynı şeyi düşünüyodum rahim uzunluğu normal sancı yok niye illa yatış dedi acaba doktor boşuna geriyo ay insanlarııııı

Canım sen normalde doktor olarak nereye gidiyorsun Ankara’da , sanırım şimdi şehir hastanesindesin.

Kızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuz Bebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
WC ayrı açlık ayrı. Tuvaletten kalkarken bak abartmıyorum yalan da değil daha kalkarken tekrar geliyo. Tekrar oturuyorum gerçekten de gelmiş oluyo şok oluyom daha yeni yaptım. Yemek içinde geçerli artık doymuyorum yaa bu hafta güncellemem geldi galiba. Ben daha şimdiye kadar sürekli yemek yediğimi sanıyodum meğer daha yeni başlamış sürekli açım hele gece daha fena zor tutuyorum kendimi

Aynıyız ama benim
Debeglik şekerim çıktı hafif şimdi 10
Gün evde takip ediyorum yiyemiyorum istediğimi herşey bebeklerimiz için artık evden çıkmak istemiyorum, dışarıda WC vs kullanmamak için

Ben de tam aynı şeyi düşünüyodum rahim uzunluğu normal sancı yok niye illa yatış dedi acaba doktor boşuna geriyo ay insanlarııııı
Yanlış hatırlamıyorsam devlette şuan devlet biraz böyle kızı bi sürü korkutmuşlar bu yüzden istemiyorum ilk doğum özelde olsun çok sert davranıyorlar. Yani özel ilgi beklemiyo aslında kimse sadece korkuyoruz haklı olarak niye böyle davranıyorlar bilmiyorum. Biyandan da iyi olmuş nolur nolmaz sancısıda çıkmış çünkü başta, enfeksiyon da var takipte kalınması güzel ama kaba olunması kötü

Aynıyız ama benim
Debeglik şekerim çıktı hafif şimdi 10
Gün evde takip ediyorum yiyemiyorum istediğimi herşey bebeklerimiz için artık evden çıkmak istemiyorum, dışarıda WC vs kullanmamak için
Bende yaa arabaya binince araba bi küçük sallıyo anında tuvaletim geliyo daha yeni çıktığımız anda başlıyorum benim WC ye gitmem lazım diye. Kendi kendime söylene söylene gidiyorum

Cok geçmiş olsun canım çok dua ettik sana Allahın izniyle bugün çıkarsın hastaneden. Benimde geçen haftalarda kasık bölgemde ağrım vardı progestan kullandım ağrılarım geçti çok şükür. İlaç falan verirlerse ihmal etme doktorlar bizden daha iyi biliyor herşeyi. Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Kızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?

Kızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
Yatakda dönerken olan ağrı tam olarak nerede canım benim ağrım rahimde gibi hissediyordum sağa sola dönerken onun için doktora gittim muayene falan oldum. Sanırım o çatı ağrısı oluyor sonradan öğrendiğim kadarıyla çok kişide olan birşeymiş. Ama midede olan ağrıyı bilmiyorum

Sanırım rahim değildi dönerken acı çekiyordum vücudum çekiliyormuş gibi

Sanırım rahim değildi dönerken acı çekiyordum vücudum çekiliyormuş gibi
Onu yaşamadım canım bilen bi arkadaş çıkar belki ciddi bişey oldugunu sanmıyorum yinede. Doktor muayenene çok var mı bi mesaj atıp sor istersen belki fikir verirdi

Kendini yormuş yada üşütmüş olabilirsin Hiçbir gece rahat rahat uyuyamıyorum dönerken ağrılar oluyor ya belim ya bacaklarım
bu gecede sağ böbrek tarafım ağrıyordu tuvalet ihtiyacı cabası kalkarken işkenceler çekiyorum resmen
Merak ediyorum bende bu normal mi sabaha kadar deliksiz uyuyabilen oluyormu
Eşim de bıktı inlemelerime uyanmaktan
Bebeğe bişey oldu sanıp telaşlanıyor

Kızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuz Bebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
canım hafif kramp ve ara ara sancıda oluyor wc ye zor yetişiyorsan nur topu gibi idrar yolu enfeksiyonun olabilir.

Bende yaa arabaya binince araba bi küçük sallıyo anında tuvaletim geliyo daha yeni çıktığımız anda başlıyorum benim WC ye gitmem lazım diye. Kendi kendime söylene söylene gidiyorum
Arabada 15dakikalik yolda 1 bazen de 2 kere benzinciye giriyorum shell ve opetler benden sorulur gece kac kere kalkiorum bilmiorum. 2,5-3 lt civari su, kefir derken ben pert. Buarada surekli kilot yikiorum o da var. Yani 2,5 ay kaldi ya sabir diyorum. 9. Ayi fln dusunemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…