- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.881
Çok ama çok geçmiş olsun, geçsin gitsin inşallahGönlü güzel arkadaşlarım ay duygulandım bebiraz uzun olcak yazayım yine. Dualarınıza cok cok teşekkürler Rabbim bütün herkesın saglıkla mutlulukla bebeklerınızı kucaginiza almayı nasip etsin. Etiket yapamadım bıldırım coktu.
Basından anlatayım gecen hafta kontrolde nstye baglandım şikayetim vardı sancı cıkmadı gaz sancısıdır dediler, İstirahat almstm bir hafta evdeydim 2 3 gün gaz sancısı agrısı ishal derken bir doktora gideyim. Acile geldim orda hafta kucuk oldugu ıcın baktılar rahım kapalı, uzunluk iyi ama serum verdiler 3 kere doktor illa yatıs dedı. ordan doğumhaneye cıkardılar onuda öğrendik kendı doktorum bıle aramama konusmadan üzerimi alelacele değiştirtiler ay oyle cahılımkı koskaca kadın. Önlük giydim tel yasak vajınal parmak la baktı ay ne zormuş. Doğumhanede 12 saat kaldım nst bagladı serum verildi orada 2 kere gene parmak muayene hocaya yapıldı diyorum yine yapıo olede sertler ki. Sonra bisey cıkmayınca servis gibi odaya cıktım orda da dun kaldım. Orda da gene muayene ve nst derken Neyse Bugun normal kata cıktım telimi aldım yazıyorum.
Ödüm patladı buzamana kadar enfeksiyon oldu ufak tefek olurdu ama bu derece olması korkuttu.
Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz kızlar. Gene calısırım dıodum bundan sonra dinlencem. Haftasonu alısverıse cıkacaktım kısmet olmadı.
Canınızı sıkmayın yok kaynana yok şu bu, keyifli olun uzanın dinlenin güzel beslenin üzülmeyin. Zamanında doğum yapmak nasip olur hepimize inşallah.
Böyle bir süreç basımızdan geçio bakalım 27+5 oldum.
Ben de tam aynı şeyi düşünüyodum rahim uzunluğu normal sancı yok niye illa yatış dedi acaba doktor boşuna geriyo ay insanlarıııııBen şuan sorunu anlamıyorum ishal vardı karın ağrısı diye gittin sancı yok açıklık yok ama yatış var kafam karıştı
Canım sen normalde doktor olarak nereye gidiyorsun Ankara’da , sanırım şimdi şehir hastanesindesin.Sancı yok ilk geldıgımde minik var dedi ilerler die tedbir amaclı yatıs verdı ,tabi sancı olmasaydı eve yollıcaktı kendı doktorumla knstm aslında taburcu olman lazım dedi bugun için, sorun deıl doktor gözetimi iyi olur ne olur ne olmaz. Burda 6 saatte nst yapıcaz tek artısı bu, crp yuksek cıkmıs cıkmayan tahliller var.
WC ayrı açlık ayrı. Tuvaletten kalkarken bak abartmıyorum yalan da değil daha kalkarken tekrar geliyo. Tekrar oturuyorum gerçekten de gelmiş oluyo şok oluyom daha yeni yaptım. Yemek içinde geçerli artık doymuyorum yaa bu hafta güncellemem geldi galiba. Ben daha şimdiye kadar sürekli yemek yediğimi sanıyodum meğer daha yeni başlamış sürekli açım hele gece daha fena zor tutuyorum kendimiKızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuzBebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
Sık sık tuvalete çıkıyorum, arada altıma işiyorumKızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuzBebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
Aynıyız ama benimWC ayrı açlık ayrı. Tuvaletten kalkarken bak abartmıyorum yalan da değil daha kalkarken tekrar geliyo. Tekrar oturuyorum gerçekten de gelmiş oluyo şok oluyom daha yeni yaptım. Yemek içinde geçerli artık doymuyorum yaa bu hafta güncellemem geldi galiba. Ben daha şimdiye kadar sürekli yemek yediğimi sanıyodum meğer daha yeni başlamış sürekli açım hele gece daha fena zor tutuyorum kendimi
Güzel haberlerini hepimiz bekliyoruz, dualarımız seninleYemekten sonra yazarım canım. Yemek yiyip bakıcaklarms
Baktığım tüm park beşiklerin uygunu bol aparatlısı ve kalitelisi diyebilirimBuldumben de almayı düşünüyorum ilk yorumun nedir almalı mıyım
Yanlış hatırlamıyorsam devlette şuan devlet biraz böyle kızı bi sürü korkutmuşlar bu yüzden istemiyorum ilk doğum özelde olsun çok sert davranıyorlar. Yani özel ilgi beklemiyo aslında kimse sadece korkuyoruz haklı olarak niye böyle davranıyorlar bilmiyorum. Biyandan da iyi olmuş nolur nolmaz sancısıda çıkmış çünkü başta, enfeksiyon da var takipte kalınması güzel ama kaba olunması kötüBen de tam aynı şeyi düşünüyodum rahim uzunluğu normal sancı yok niye illa yatış dedi acaba doktor boşuna geriyo ay insanlarııııı
Bende yaa arabaya binince araba bi küçük sallıyo anında tuvaletim geliyo daha yeni çıktığımız anda başlıyorum benim WC ye gitmem lazım diye. Kendi kendime söylene söylene gidiyorumAynıyız ama benim
Debeglik şekerim çıktı hafif şimdi 10
Gün evde takip ediyorum yiyemiyorum istediğimiherşey bebeklerimiz için artık evden çıkmak istemiyorum, dışarıda WC vs kullanmamak için
Cok geçmiş olsun canım çok dua ettik sana Allahın izniyle bugün çıkarsın hastaneden. Benimde geçen haftalarda kasık bölgemde ağrım vardı progestan kullandım ağrılarım geçti çok şükür. İlaç falan verirlerse ihmal etme doktorlar bizden daha iyi biliyor herşeyi. Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahSancı çıkmadı ama kontrol altındayım yine nst devam şimdi 6 saatte olcakmıs birazdan gene baslıcaz bakalım. Biraz kabızm ve belim ağrıo bişey cıkacak die ödüm patlıo.
Bir ark tanıştım burda serumla durmamış ılac tedavisi yapılmaya baslanmıs.
Yatakda dönerken olan ağrı tam olarak nerede canım benim ağrım rahimde gibi hissediyordum sağa sola dönerken onun için doktora gittim muayene falan oldum. Sanırım o çatı ağrısı oluyor sonradan öğrendiğim kadarıyla çok kişide olan birşeymiş. Ama midede olan ağrıyı bilmiyorumKızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
Sanırım rahim değildi dönerken acı çekiyordum vücudum çekiliyormuş gibiYatakda dönerken olan ağrı tam olarak nerede canım benim ağrım rahimde gibi hissediyordum sağa sola dönerken onun için doktora gittim muayene falan oldum. Sanırım o çatı ağrısı oluyor sonradan öğrendiğim kadarıyla çok kişide olan birşeymiş. Ama midede olan ağrıyı bilmiyorum
Canım benimde oluyordu magnezyum içmeye başlayınca rahatladımSanırım rahim değildi dönerken acı çekiyordum vücudum çekiliyormuş gibi
Onu yaşamadım canım bilen bi arkadaş çıkar belki ciddi bişey oldugunu sanmıyorum yinede. Doktor muayenene çok var mı bi mesaj atıp sor istersen belki fikir verirdiSanırım rahim değildi dönerken acı çekiyordum vücudum çekiliyormuş gibi
Kendini yormuş yada üşütmüş olabilirsin Hiçbir gece rahat rahat uyuyamıyorum dönerken ağrılar oluyor ya belim ya bacaklarımKızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
canım hafif kramp ve ara ara sancıda oluyor wc ye zor yetişiyorsan nur topu gibi idrar yolu enfeksiyonun olabilir.Kızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuzBebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
ben sabahları gece peki takıp çıkıyorum evden. Ne zamn kaçacağı belli olmuyorSık sık tuvalete çıkıyorum, arada altıma işiyorumHer şey var
Kızlar, siz de benim gibi 15 dk da bir WC çıkıyor musunuzBebek bastırıyo diye mi ikide bir lavabodayiz? ben de son 1 haftada çoğaldı, 25. Haftadayım
Arabada 15dakikalik yolda 1 bazen de 2 kere benzinciye giriyorumBende yaa arabaya binince araba bi küçük sallıyo anında tuvaletim geliyo daha yeni çıktığımız anda başlıyorum benim WC ye gitmem lazım diye. Kendi kendime söylene söylene gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?