- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.901
Çok mantıklı bunu bende yapacağım çünkü aniden geliyor tuvalet yavaş yavaş sinyal vermiyorben sabahları gece peki takıp çıkıyorum evden. Ne zamn kaçacağı belli olmuyor
Bende o yüzden yeni donlar aldım kendimeArabada 15dakikalik yolda 1 bazen de 2 kere benzinciye giriyorumshell ve opetler benden sorulur gece kac kere kalkiorum bilmiorum. 2,5-3 lt civari su, kefir derken ben pert. Buarada surekli kilot yikiorum o da var. Yani 2,5 ay kaldi ya sabir diyorum. 9. Ayi fln dusunemiyorum ben
Ay zaten çok sıcak havalar anca biraz serinledi ama ben yanıyorum ayaklarım hele aşırı bide ped taksam anaaamm benden dumanlar çıkmaya başlarben sabahları gece peki takıp çıkıyorum evden. Ne zamn kaçacağı belli olmuyor
Evde istirahat modunda olduğum için sık sık çamaşır değiştiriyorum. Öksürürken, hapşırırken kaçıyor aradaben sabahları gece peki takıp çıkıyorum evden. Ne zamn kaçacağı belli olmuyor
Normal muhtemelen bende dönerken bi süredir zorlanıyorum ağrım oluyo arada karnıma doğru yatıyorum farkında olmadan hem canım acıyo hem bebek tekme atıyo karışıyo ortalıkKızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
İçiyorum canım magnezyumCanım benimde oluyordu magnezyum içmeye başlayınca rahatladım
Var canım bugün de yaşarsam sorucam bakalım dün çok yoruldum belki ondan da olmuş olabilirOnu yaşamadım canım bilen bi arkadaş çıkar belki ciddi bişey oldugunu sanmıyorum yinede. Doktor muayenene çok var mı bi mesaj atıp sor istersen belki fikir verirdi
Ben ilk düşüğümde yakın diye apar topar devlete gitmiştim.Yanlış hatırlamıyorsam devlette şuan devlet biraz böyle kızı bi sürü korkutmuşlar bu yüzden istemiyorum ilk doğum özelde olsun çok sert davranıyorlar. Yani özel ilgi beklemiyo aslında kimse sadece korkuyoruz haklı olarak niye böyle davranıyorlar bilmiyorum. Biyandan da iyi olmuş nolur nolmaz sancısıda çıkmış çünkü başta, enfeksiyon da var takipte kalınması güzel ama kaba olunması kötü
Evet dün çok yoruldum yorgun olunca uyuyamıyorum da pekKendini yormuş yada üşütmüş olabilirsin Hiçbir gece rahat rahat uyuyamıyorum dönerken ağrılar oluyor ya belim ya bacaklarım
bu gecede sağ böbrek tarafım ağrıyordu tuvalet ihtiyacı cabası kalkarken işkenceler çekiyorum resmen
Merak ediyorum bende bu normal mi sabaha kadar deliksiz uyuyabilen oluyormu
Eşim de bıktı inlemelerime uyanmaktan
Bebeğe bişey oldu sanıp telaşlanıyor
ben bu hafta gidince doktoruma soracağım uygun derse grip aşısı filan dönemi başlayınca hemen olacağım.Mevsim değişikliği sizi de etkiledi mi kızlar? Akşamları soğuk oluyor fark etmeden üşütmüşüm nezleyim bir kaç gündür gece oturarak uyuyorum burnum tıkalı olduğu için. Sağlık ocağına gideceğim şimdi ne verir bilmiyorum ama adam diyecek her hafta buradasın bir defol git
Ve maalesef yaptıklarının hiç farkında değiller. Sanki işin uzmanıymışız gibi beklenti içindeler. İşlerini o kadar sevmiyorlar ki keşke bizden çıkmasa acısı ve gerçekten işini seven insanlar yapsaBen ilk düşüğümde yakın diye apar topar devlete gitmiştim.
Keseyi göremediler beni bi dövmedikleri kaldı. Bir ara bebekten çok gördüğüm saçma mualeme için ağlarken buldum kendimi.
Kimyasal gebelikmiş. Evdeki teste çıktı diğer günde kan testi ve ilk randevum vardı zaten . Ama sonuç olarak 10 gün adet olmadım ve süre zarfında yaptığım tüm ev tesleri pozitif çıkmıştı.Keseyi görmüyoruz sen hamile değilsin diye bastırdılar ne kanamayı durdurucu iğne yaptılar nede adam akıllı muayene
Beni kanamam var deyince sertçe muayne ettikleri çatal halen aklımdan çıkmıyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama mecbur kalmadıkça kadın doğumda devlettin kapısından bile geçmek istemiyorum.
Beni gören doğuracak sanıyorKızlar son iki hafta da maşallah karnım baya baya büyüdü benim iyice top oldu
Normal canım, rahmi tutan bağ ve dokular gerildiğin zaman, ani döndüğün hareket ettiğin zaman ağrıyo, ben bu nedenle dönerken vs hep yavaş yavaş dönüyorumKızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
Valla ben de… bu gidişle son 2 ay dışarı çıkamaıcaz, zırt pırt tuvalet de yoruyor hahahahArabada 15dakikalik yolda 1 bazen de 2 kere benzinciye giriyorumshell ve opetler benden sorulur gece kac kere kalkiorum bilmiorum. 2,5-3 lt civari su, kefir derken ben pert. Buarada surekli kilot yikiorum o da var. Yani 2,5 ay kaldi ya sabir diyorum. 9. Ayi fln dusunemiyorum ben
Dün akşam bu soru aklıma takıldı benimde haftaya sorayım eğer sakıncası yoksa olmakta fayda var dediğin gibiben bu hafta gidince doktoruma soracağım uygun derse grip aşısı filan dönemi başlayınca hemen olacağım.
Kendime bu konuda hiç güvenmiyorum.
Havalar serinledi ben ufaktan mevsimlikleri giymeye başladım bile
Benim de aniden büyüdüKızlar son iki hafta da maşallah karnım baya baya büyüdü benim iyice top oldu
Benim de aniden bir atilim yapti gobek. Gerci her goren basket topu yutmussun gibi diyor. Basket topu ektedir :)Kızlar son iki hafta da maşallah karnım baya baya büyüdü benim iyice top oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?