2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende o yüzden yeni donlar aldım kendime yetmiyo çünkü altıma yapmadım ama sürekli akıntıdan dolayı baktım yetiştiremiyorum yeni alim dedim

Kızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
Normal muhtemelen bende dönerken bi süredir zorlanıyorum ağrım oluyo arada karnıma doğru yatıyorum farkında olmadan hem canım acıyo hem bebek tekme atıyo karışıyo ortalık

Mevsim değişikliği sizi de etkiledi mi kızlar? Akşamları soğuk oluyor fark etmeden üşütmüşüm nezleyim bir kaç gündür gece oturarak uyuyorum burnum tıkalı olduğu için. Sağlık ocağına gideceğim şimdi ne verir bilmiyorum ama adam diyecek her hafta buradasın bir defol git

Ben ilk düşüğümde yakın diye apar topar devlete gitmiştim.
Keseyi göremediler beni bi dövmedikleri kaldı. Bir ara bebekten çok gördüğüm saçma mualeme için ağlarken buldum kendimi.
Kimyasal gebelikmiş. Evdeki teste çıktı diğer günde kan testi ve ilk randevum vardı zaten . Ama sonuç olarak 10 gün adet olmadım ve süre zarfında yaptığım tüm ev tesleri pozitif çıkmıştı.Keseyi görmüyoruz sen hamile değilsin diye bastırdılar ne kanamayı durdurucu iğne yaptılar nede adam akıllı muayene
Beni kanamam var deyince sertçe muayne ettikleri çatal halen aklımdan çıkmıyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama mecbur kalmadıkça kadın doğumda devlettin kapısından bile geçmek istemiyorum.

Evet dün çok yoruldum yorgun olunca uyuyamıyorum da pek

ben bu hafta gidince doktoruma soracağım uygun derse grip aşısı filan dönemi başlayınca hemen olacağım.
Kendime bu konuda hiç güvenmiyorum.
Havalar serinledi ben ufaktan mevsimlikleri giymeye başladım bile

Ve maalesef yaptıklarının hiç farkında değiller. Sanki işin uzmanıymışız gibi beklenti içindeler. İşlerini o kadar sevmiyorlar ki keşke bizden çıkmasa acısı ve gerçekten işini seven insanlar yapsa

Kızlar son iki hafta da maşallah karnım baya baya büyüdü benim iyice top oldu
Beni gören doğuracak sanıyor geçen randevuya gittiğim de bir kadın vardı 9 aylık hamile son gunleriymis doktoru yoktu benim doktorumla konuştu kadının karnı benimkinin yarısi kadardı bir özendim özenmedim değil yani

Kızlar dün gece hem midemde hem karnımda kasılmam vardı. Dönerken öyle acı çekiyordum ki inleye inleye uyudum, gece kendimde olsa yazacaktım uyuyakalmışım öyle. Normal mi yaşayan var mı?
Normal canım, rahmi tutan bağ ve dokular gerildiğin zaman, ani döndüğün hareket ettiğin zaman ağrıyo, ben bu nedenle dönerken vs hep yavaş yavaş dönüyorum bir de magnezyum kullanımı iyileştirdi…

Valla ben de… bu gidişle son 2 ay dışarı çıkamaıcaz, zırt pırt tuvalet de yoruyor hahahah

ben bu hafta gidince doktoruma soracağım uygun derse grip aşısı filan dönemi başlayınca hemen olacağım.
Kendime bu konuda hiç güvenmiyorum.
Havalar serinledi ben ufaktan mevsimlikleri giymeye başladım bile
Dün akşam bu soru aklıma takıldı benimde haftaya sorayım eğer sakıncası yoksa olmakta fayda var dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…