- Konu Sahibi sunshine__
-
- #28.981
Valla bence gülünecek bişi yok, hassas dönemlerden geçiyoruzBen de havlu coraplardan giyiiyorum, eşim bakıp bakıop gülüyorbugun saglık ocağına gıderken cıksrmadım, ayakkabı da sıktı, terlıgın ıcınde havlu corapla gıttım, ebeye bastan soyledım gulmeyın ayaklarım usuyor terlık oldu bu corapla sadece dedım, cok tatlısınız ama dedı nezaketen sanırım
Bu ben ama akşam üşüyorumEvde hala sort atlet oturan ben
Bebek öksürdügümüzü vs. hissetmiyormus, çoğu yerde öyle yazıyorGeçmiş olsun canım senin fazla ilerlemediyse ondan ilaç vermemiştir. Bana 1000lik amoklavin verdi bugün maleseffena üşütmüşüm resmen öksürdügümde karnım ağrıyor artık. Ateşimde vardı iki gün kadar şuan fazla yok. İlerlemeden gitmedigime pişman oldum iki günde yataga düşürdü beni hastalık çabucak geçer inşallah bebeğime üzülüyorum valla ben öksürdükçe korkuyordur içerde sesten ve sallantıdan diye
Ay inşallah öyledir vicdan yaptım gerçekten, eşim hastaydı farkedip odaları ayırana kadar bana bulaştı çok üzüldüm o yüzden dikkat edemediğim içinBebek öksürdügümüzü vs. hissetmiyormus, çoğu yerde öyle yazıyorsadece anne çekiyor zorluğunu, geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun dinlen ve bol bol c vitamini tüket inşallah daha da ilerlemeden geçerAy inşallah öyledir vicdan yaptım gerçekten, eşim hastaydı farkedip odaları ayırana kadar bana bulaştı çok üzüldüm o yüzden dikkat edemediğim içinhamilelik çok farklı bişeymiş kendimi değil sadece ve sadece bebeğimi düşünüyorum
İnşallah canım çok sağolcanım çok geçmiş olsun dinlen ve bol bol c vitamini tüket inşallah daha da ilerlemeden geçer
Canım cok gecmıs olsun, bol sarımsaklı tarhana corbası yap ic, köy tavugu suyuna corba ıc, cabucak atlatırsın ınsallahGeçmiş olsun canım senin fazla ilerlemediyse ondan ilaç vermemiştir. Bana 1000lik amoklavin verdi bugün maleseffena üşütmüşüm resmen öksürdügümde karnım ağrıyor artık. Ateşimde vardı iki gün kadar şuan fazla yok. İlerlemeden gitmedigime pişman oldum iki günde yataga düşürdü beni hastalık çabucak geçer inşallah bebeğime üzülüyorum valla ben öksürdükçe korkuyordur içerde sesten ve sallantıdan diye
Ev cok sicak oluyor. Pike var yatakta ama hicbirimiz ortunmuyoruzBu ben ama akşam üşüyorum
valla kızlar kimse bize gülmesinValla bence gülünecek bişi yok, hassas dönemlerden geçiyoruzmecbur koruyacağız kendimizi
Ankara buzEvde hala sort atlet oturan ben
Sıcak tarhana geçiriyor ben içine de bu biberiye var ya turşu azıcık acı ondan 1 yemek kaşığı da suyundan atıyorum çok çabuk geçiyorCanım cok gecmıs olsun, bol sarımsaklı tarhana corbası yap ic, köy tavugu suyuna corba ıc, cabucak atlatırsın ınsallah
Tarhana içmekten içim dışım tarhana oldu valla ama en iyi gelen şeyde o canım çok haklısın. Çabucak geçer insallah sizde dikkat edin yine değişik bir salgın var herkes kırılıyor sağlıkla hastalanmadan doğuma kadar süreci rahat geçiririz bundan sonra inşallahCanım cok gecmıs olsun, bol sarımsaklı tarhana corbası yap ic, köy tavugu suyuna corba ıc, cabucak atlatırsın ınsallah
Bunları okuyunca aklıma ilk aylar çok kusuyordum günde en az 4-5 kere eşim yanımdan ayrılmaz ufak bir ses gelse ayrı odada olsak koşa koşa gelirdi uykusunda olsa bile duyar uyanirdi ben çektim ama yanımda o da çektivalla kızlar kimse bize gülmesin
Eşimin yanında bir anda pırttt osuruyorum. yada gak gak geğiriyorum ve istemsizce oluyor çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum.Elimde değil oda ben çekinince kızıyor. Sen keyfinden yapmıorsun ben huylanmıyorum sen rahatsız olma diyor.
Dün yine kahvaltıdan sonra kustum. Bir hayli altıma kaçırdım. Sabah sabah bütün üstümü başımı değiştirdiğimi sorunca anlıyor zaten kaçırdığımı.
Bu dönemde bizim için herşey mübaaah olmalıı
Onu bılmıyordım bak, bıgun deneyım onu daSıcak tarhana geçiriyor ben içine de bu biberiye var ya turşu azıcık acı ondan 1 yemek kaşığı da suyundan atıyorum çok çabuk geçiyor
Öyle valla herkese fotoğrafını çekip alın göbek demek istiistiyorumaz moral bozmadılar zamanındaTarihlerimiz aynı nerdeyseherkes hani göbek hani göbek diyordu alın size göbek
Ev hala 30 derece simdi. Ama ayaklari sicak tutmak lazim dediign gibi. Hasta olunca toparlanmamiz zorAnkara buz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineTarhana içmekten içim dışım tarhana oldu valla ama en iyi gelen şeyde o canım çok haklısın. Çabucak geçer insallah sizde dikkat edin yine değişik bir salgın var herkes kırılıyor sağlıkla hastalanmadan doğuma kadar süreci rahat geçiririz bundan sonra inşallah
Akşam sadece battaniye örtüyorumEv cok sicak oluyor. Pike var yatakta ama hicbirimiz ortunmuyoruz
Lohusa takımın çok hoş görünüyorDemin lohusa takımını bi deneyim şuan nasıl oluyo derken çektiydimbenimki aştı gitti Eki Görüntüle 3303112
Eşlerimiz iyi günde kötü günde bize evet dediya o günler kesinlikle hamilelik.Bunları okuyunca aklıma ilk aylar çok kusuyordum günde en az 4-5 kere eşim yanımdan ayrılmaz ufak bir ses gelse ayrı odada olsak koşa koşa gelirdi uykusunda olsa bile duyar uyanirdi ben çektim ama yanımda o da çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?