2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Valla bence gülünecek bişi yok, hassas dönemlerden geçiyoruz mecbur koruyacağız kendimizi

Bebek öksürdügümüzü vs. hissetmiyormus, çoğu yerde öyle yazıyor sadece anne çekiyor zorluğunu, geçmiş olsun

Bebek öksürdügümüzü vs. hissetmiyormus, çoğu yerde öyle yazıyor sadece anne çekiyor zorluğunu, geçmiş olsun
Ay inşallah öyledir vicdan yaptım gerçekten, eşim hastaydı farkedip odaları ayırana kadar bana bulaştı çok üzüldüm o yüzden dikkat edemediğim için hamilelik çok farklı bişeymiş kendimi değil sadece ve sadece bebeğimi düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun dinlen ve bol bol c vitamini tüket inşallah daha da ilerlemeden geçer

canım çok geçmiş olsun dinlen ve bol bol c vitamini tüket inşallah daha da ilerlemeden geçer
İnşallah canım çok sağol limonlu ballı sıcak su içiyorum tüm gün, birde mandalinalar çıkmış onlara abanmış durumdayım

Canım cok gecmıs olsun, bol sarımsaklı tarhana corbası yap ic, köy tavugu suyuna corba ıc, cabucak atlatırsın ınsallah

Valla bence gülünecek bişi yok, hassas dönemlerden geçiyoruz mecbur koruyacağız kendimizi
valla kızlar kimse bize gülmesin
Eşimin yanında bir anda pırttt osuruyorum. yada gak gak geğiriyorum ve istemsizce oluyor çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum.Elimde değil oda ben çekinince kızıyor. Sen keyfinden yapmıorsun ben huylanmıyorum sen rahatsız olma diyor.
Dün yine kahvaltıdan sonra kustum. Bir hayli altıma kaçırdım. Sabah sabah bütün üstümü başımı değiştirdiğimi sorunca anlıyor zaten kaçırdığımı.
Bu dönemde bizim için herşey mübaaah olmalıı

Canım cok gecmıs olsun, bol sarımsaklı tarhana corbası yap ic, köy tavugu suyuna corba ıc, cabucak atlatırsın ınsallah
Sıcak tarhana geçiriyor ben içine de bu biberiye var ya turşu azıcık acı ondan 1 yemek kaşığı da suyundan atıyorum çok çabuk geçiyor

Tarhana içmekten içim dışım tarhana oldu valla ama en iyi gelen şeyde o canım çok haklısın. Çabucak geçer insallah sizde dikkat edin yine değişik bir salgın var herkes kırılıyor sağlıkla hastalanmadan doğuma kadar süreci rahat geçiririz bundan sonra inşallah

Bunları okuyunca aklıma ilk aylar çok kusuyordum günde en az 4-5 kere eşim yanımdan ayrılmaz ufak bir ses gelse ayrı odada olsak koşa koşa gelirdi uykusunda olsa bile duyar uyanirdi ben çektim ama yanımda o da çekti

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Eşlerimiz iyi günde kötü günde bize evet dediya o günler kesinlikle hamilelik.
2 aydan fazla acilde sabahladım günde 10-15 kere çılgınlar gibi kusup kendimden geçerken.2 ay yanımdaki sedyede sabahladı. Sabah klktık tıpış tıpış işe gittik.Akşamları eve uğamadan hastaneye geri geliyorduk.
Harbi onlarda 9 doğuruyor biizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…