- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.001
Sağol tatlımLohusa takımın çok hoş görünüyor
Benim eşimin uykusu aşırı aşırı ağır. Evi taşısan uyanmazBunları okuyunca aklıma ilk aylar çok kusuyordum günde en az 4-5 kere eşim yanımdan ayrılmaz ufak bir ses gelse ayrı odada olsak koşa koşa gelirdi uykusunda olsa bile duyar uyanirdi ben çektim ama yanımda o da çekti
Z Zecmel M maviiikelebekkk doğum tarihlerimiz aynı benimkide böyle öne doğru erkek oldukları için mi böyle acaba top gibiBu da benim göbüşüm
Bizde de tam tersi ben tuvalete gitmek için daha başımı kaldırıyorum yataktan eşim kafasını kaldırıp noldu noldu bişi mi oldu diye peşime düşüyoBenim eşimin uykusu aşırı aşırı ağır. Evi taşısan uyanmazben geceleri kalkıp kusuyordum başlarda bide yatak odası ve banyo çok yakın. Sabah soruyordum gece sesimi duymadın mı çok kustum yine diye. Hayal meyal bir şeyler hatırlıyorum ama rüya sandım diyordu her sabah
HahahaAaa evet 19 Aralık benim de ama Kasım sonu doğurursun dedi doktorumo tarihler tam 40+7 yani 41 haftayı gösteriyormuş genelde 39 da olur ilk doğum dedi benim de dışarıdan daha yeni yeni hamile duruyorum ama çıplakken uhuuu
Valla süpersin ne diyeyim aklımıza gelebilecek bütün soruları hazirlamissin zaten böyle sistematik planlı çalışan insanlara bayılıyorum keske bende öyle olsaydimUltrasonda bebeğin önden gitmesi raporu etkilemiyor benim bildiğim.
Yada e-nabızda hafta olarak önde görünmemiz. Her zaman SAT baz alınır dedi bana sağlık ocağındaki doktor.
32. hafta muhabbeti biraz sakat olduğu için ben bu cumaresi gidince doktorumla detaylı görüşcem.
HEPİCİĞİNİZİ AYDINLATICAM.
*** İlk soracağım e-nabızda önden gidiyorum hafta olarak siz rapor verirken SAT 'a göre mi vereceksiniz?
*** Bebeğin önden gidiyor olması raporu etkiler mi?
*** 32. haftam dolduğunda çalışmak istiyorum 32. hafta öncesi rapor düzenlemeniz için hangi gün gelmek gerekir.
şuan aklıma gelen sorular bunlar.Bunları %100 netleştirirsem hepimiz aydınlık sabahlara uyanabiliriz.
Bunların dışında randevusu yakın olmayan hazır sormuşken teyit al dediğiniz bir kısım varsa yazın kızlar hepsini aradan çıkaralım
Canım çok çok geçmiş olsun. Nacizane fikrim bence bu nstde de sanci çıkmazsa imza at çık sen o hastaneden gerekirse kendi doktoruna git zaten paketin varmış afedersin gelen parmak atmış giden atmış Allah korusun erken doğum olacağı yoksa da olur böyle Allah bin kere korusun. Az mi duyduk parmak, çatı muayenesinden sonra nisani suyu gelip doğurani. Kac gündür surunuyorsun hastanelerde önlem olsun diye tutuyorlar belli ki ciğer geliştirici de olmuşsun hastane ortamı insanı daha kötü uapiyor benim fikrim ben olsam çoktan cikmistimGönlü güzel arkadaşlarım ay duygulandım bebiraz uzun olcak yazayım yine. Dualarınıza cok cok teşekkürler Rabbim bütün herkesın saglıkla mutlulukla bebeklerınızı kucaginiza almayı nasip etsin. Etiket yapamadım bıldırım coktu.
Basından anlatayım gecen hafta kontrolde nstye baglandım şikayetim vardı sancı cıkmadı gaz sancısıdır dediler, İstirahat almstm bir hafta evdeydim 2 3 gün gaz sancısı agrısı ishal derken bir doktora gideyim. Acile geldim orda hafta kucuk oldugu ıcın baktılar rahım kapalı, uzunluk iyi ama serum verdiler 3 kere doktor illa yatıs dedı. ordan doğumhaneye cıkardılar onuda öğrendik kendı doktorum bıle aramama konusmadan üzerimi alelacele değiştirtiler ay oyle cahılımkı koskaca kadın. Önlük giydim tel yasak vajınal parmak la baktı ay ne zormuş. Doğumhanede 12 saat kaldım nst bagladı serum verildi orada 2 kere gene parmak muayene hocaya yapıldı diyorum yine yapıo olede sertler ki. Sonra bisey cıkmayınca servis gibi odaya cıktım orda da dun kaldım. Orda da gene muayene ve nst derken Neyse Bugun normal kata cıktım telimi aldım yazıyorum.
Ödüm patladı buzamana kadar enfeksiyon oldu ufak tefek olurdu ama bu derece olması korkuttu.
Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz kızlar. Gene calısırım dıodum bundan sonra dinlencem. Haftasonu alısverıse cıkacaktım kısmet olmadı.
Canınızı sıkmayın yok kaynana yok şu bu, keyifli olun uzanın dinlenin güzel beslenin üzülmeyin. Zamanında doğum yapmak nasip olur hepimize inşallah.
Böyle bir süreç basımızdan geçio bakalım 27+5 oldum.
Sesli güldüm kiz Allah iyiliğini versinKarnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibi
Sağol tatlım
bizdede aynı gece dört kere tuvalete kalksam hepsindedr nereye neoldu diyor alışamadı gitti şu tuvalete çıkmamaBizde de tam tersi ben tuvalete gitmek için daha başımı kaldırıyorum yataktan eşim kafasını kaldırıp noldu noldu bişi mi oldu diye peşime düşüyorahat rahat işeyemiyoruz geçen sene de bu hasta olmuş kusma ishal iki saat kusmuş tuvalet yan oda da normalde sifon çeksen duyluyo ben hiiiiçç uyandırmasa duymayacam
Benimki öne doğru değil yaygın herkes bilmesek kız sanarız diyoZ Zecmel M maviiikelebekkk doğum tarihlerimiz aynı benimkide böyle öne doğru erkek oldukları için mi böyle acaba top gibi
Peşime düşmese sorun yokta bi gözü kapalı peşime düşüyo delimidir nedirbizdede aynı gece dört kere tuvalete kalksam hepsindedr nereye neoldu diyor alışamadı gitti şu tuvalete çıkmama
Benım var, cuma gunu, hem şeker yuklemesı, hem de muayenem olcak
Valla süpersin ne diyeyim aklımıza gelebilecek bütün soruları hazirlamissin zaten böyle sistematik planlı çalışan insanlara bayılıyorum keske bende öyle olsaydim
Canım çok çok geçmiş olsun. Nacizane fikrim bence bu nstde de sanci çıkmazsa imza at çık sen o hastaneden gerekirse kendi doktoruna git zaten paketin varmış afedersin gelen parmak atmış giden atmış Allah korusun erken doğum olacağı yoksa da olur böyle Allah bin kere korusun. Az mi duyduk parmak, çatı muayenesinden sonra nisani suyu gelip doğurani. Kac gündür surunuyorsun hastanelerde önlem olsun diye tutuyorlar belli ki ciğer geliştirici de olmuşsun hastane ortamı insanı daha kötü uapiyor benim fikrim ben olsam çoktan cikmistim
Sesli güldüm kiz Allah iyiliğini versin
Siz Kasım sonuna kayarsaniz Aralıgin ilk haftası da Kasım ortasına giderHahahaay bende öyle tahmin ediyorum kasım sonu aralık başı gibi olur diye. Hayırlıysa sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah
Boyle mesleki deformasyona can kurbanEski mesleğim öğretmenlik olunca 8 yıl idaecilik yapınca plansız yaşamak pek mümkün olmuyor.
Benimki mesleki alışkanlık tüm yaşantımı etkisi altında tutmaya devam ediyor
Bizde doğumlar inşallah en erken kasımda başlar yaaSiz Kasım sonuna kayarsaniz Aralıgin ilk haftası da Kasım ortasına giderEylül neredeyse bitti ekim kasım
GalibaZ Zecmel M maviiikelebekkk doğum tarihlerimiz aynı benimkide böyle öne doğru erkek oldukları için mi böyle acaba top gibi
15 gün öne gelir diyorlar zatenBizde doğumlar inşallah en erken kasımda başlar yaa32yi bi geçelimde anca kafamız rahat eder. Kasımın sonunda zaten günü geliyo bazılarımızın
Bu her hastalıktan farklı iki gözü iki çeşme karşında biri var kanamam var düşük yapıyorum diyor.K Kaskade canim yorumunu gördüm alintilamayi unuttum devlet hastanesinde yaşadığının nerdeyse aynısını yasadim bu gebelikte. Allahindan bulsunlar hala unutamadım evde yaptığım testte pozitif cikti iki kere çalışıyordum daha kan vermeye fırsatım olmadan bir miktar kanamam oldu ramazan ayında sahurda. Ama ben çok eminim gebe olduğumdan bir yandan da aklımdan kimyasal da geçmiyor degil. Neyse apar topar gittik bagcilar devlet aciline dediğin gibi hamile olduğuma inandiramadim kimyasaldir bilmem nedir diye gecistirdiler beta hcg sonucu 300 kusur çıkınca bunu diyen doktor apışip kalmıştı sonra ultrasonla bakmisti tabi yine keseye göremedi o ayrı ama sağlam insanı hasta eder bu kadin doğum acilleri onu biliyorum Allah hiç birimizi dusurmesin
Valla şimdi hakkını yiyemem ben kalksam hemen nere diye sorardı bildiğin başımda nöbet tuttuBenim eşimin uykusu aşırı aşırı ağır. Evi taşısan uyanmazben geceleri kalkıp kusuyordum başlarda bide yatak odası ve banyo çok yakın. Sabah soruyordum gece sesimi duymadın mı çok kustum yine diye. Hayal meyal bir şeyler hatırlıyorum ama rüya sandım diyordu her sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?