2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim eşimin uykusu aşırı aşırı ağır. Evi taşısan uyanmaz ben geceleri kalkıp kusuyordum başlarda bide yatak odası ve banyo çok yakın. Sabah soruyordum gece sesimi duymadın mı çok kustum yine diye. Hayal meyal bir şeyler hatırlıyorum ama rüya sandım diyordu her sabah

Bizde de tam tersi ben tuvalete gitmek için daha başımı kaldırıyorum yataktan eşim kafasını kaldırıp noldu noldu bişi mi oldu diye peşime düşüyo rahat rahat işeyemiyoruz geçen sene de bu hasta olmuş kusma ishal iki saat kusmuş tuvalet yan oda da normalde sifon çeksen duyluyo ben hiiiiçç uyandırmasa duymayacam

Hahaha ay bende öyle tahmin ediyorum kasım sonu aralık başı gibi olur diye. Hayırlıysa sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah

Valla süpersin ne diyeyim aklımıza gelebilecek bütün soruları hazirlamissin zaten böyle sistematik planlı çalışan insanlara bayılıyorum keske bende öyle olsaydim
Canım çok çok geçmiş olsun. Nacizane fikrim bence bu nstde de sanci çıkmazsa imza at çık sen o hastaneden gerekirse kendi doktoruna git zaten paketin varmış afedersin gelen parmak atmış giden atmış Allah korusun erken doğum olacağı yoksa da olur böyle Allah bin kere korusun. Az mi duyduk parmak, çatı muayenesinden sonra nisani suyu gelip doğurani. Kac gündür surunuyorsun hastanelerde önlem olsun diye tutuyorlar belli ki ciğer geliştirici de olmuşsun hastane ortamı insanı daha kötü uapiyor benim fikrim ben olsam çoktan cikmistim
Karnın çok güzel maşallah, benim ki küçücük bir tuhaf şekilsiz aynı şarapcı dayılar gibi
Sesli güldüm kiz Allah iyiliğini versin

bizdede aynı gece dört kere tuvalete kalksam hepsindedr nereye neoldu diyor alışamadı gitti şu tuvalete çıkmama

Eski mesleğim öğretmenlik olunca 8 yıl idaecilik yapınca plansız yaşamak pek mümkün olmuyor.
Benimki mesleki alışkanlık tüm yaşantımı etkisi altında tutmaya devam ediyor

K Kaskade canim yorumunu gördüm alintilamayi unuttum devlet hastanesinde yaşadığının nerdeyse aynısını yasadim bu gebelikte. Allahindan bulsunlar hala unutamadım evde yaptığım testte pozitif cikti iki kere çalışıyordum daha kan vermeye fırsatım olmadan bir miktar kanamam oldu ramazan ayında sahurda. Ama ben çok eminim gebe olduğumdan bir yandan da aklımdan kimyasal da geçmiyor degil. Neyse apar topar gittik bagcilar devlet aciline dediğin gibi hamile olduğuma inandiramadim kimyasaldir bilmem nedir diye gecistirdiler beta hcg sonucu 300 kusur çıkınca bunu diyen doktor apışip kalmıştı sonra ultrasonla bakmisti tabi yine keseye göremedi o ayrı ama sağlam insanı hasta eder bu kadin doğum acilleri onu biliyorum Allah hiç birimizi dusurmesin

Hahaha ay bende öyle tahmin ediyorum kasım sonu aralık başı gibi olur diye. Hayırlıysa sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah
Siz Kasım sonuna kayarsaniz Aralıgin ilk haftası da Kasım ortasına gider Eylül neredeyse bitti ekim kasım

Siz Kasım sonuna kayarsaniz Aralıgin ilk haftası da Kasım ortasına gider Eylül neredeyse bitti ekim kasım
Bizde doğumlar inşallah en erken kasımda başlar yaa 32yi bi geçelimde anca kafamız rahat eder. Kasımın sonunda zaten günü geliyo bazılarımızın

Bugün alt komşuyu gördük Eylül sonu Ekim başıydı doğumu dün değil önceki gün suyu gelmiş en yakın yere gitmiş sabah doğurmuş bugün bebeğiyle eve geldi kendi kendine yürüyordu ama yüzünde o yorgunluk vardı bana sezeryan mi normal mi düşünüyorsun dedi ben de fark etmez dedim ama ilk kez hafif doğumdan korktum

Bu her hastalıktan farklı iki gözü iki çeşme karşında biri var kanamam var düşük yapıyorum diyor.
Bir insana ne yapılmazsa o muameleyi görmek gerçekten çok zordu. Keseyi görememe sebebini söyleyebilir,sakin kal bir muayne edelim diyebilir. kan testinide yapalım sonra güzelce muayne edelim diyebilir.Aslında çok zor şeyler değil bizim beklentimiz.
Keseyi göremeyip yinede doğumhaned bekle kürtaj olabilirsin yanında ara bir bayan refaketçi kalsın dediklerinde elim ayağım boşaldı bayılıyorum sanmıştım.
Cidden bebeği unutup o gün yaşadığım muameleye daha çok ağlamıştım.
Diğer gün gümbür gümbür kanamam oldu apar topar tekrar hastanye gitik bu sefer özele ben yine ağlıyordum.%100 düştü artık içeride kese varsada.
Doktorum önce beni sakinleştirdi.Sonra ultrasona aldı kese göremediğini bu haftaya uyumlu olarak kimyasal yaşamış olduğumu söyledi.Sana ilaç bile vermeyeceğim şuan sanlıcı bir adet gördüğnü düşün çoğu yeni evli bayan bu kimyasal gebeliği erkenden farketmezdi bile yeni evlilerde görüyoruz çok normal.Sen adet gibi bu ayı geçir yumurtalık ve rahim sapa sağlam folik asit desteği al 1-2 ay sonra düşünüyorsanız hemen denmeye başlayabilirsiniz hiçbir problem olmaz dedi.

Abartısız söylüyorum saniyesinde ağlamam kesildi .He iyi o zmn dedim kalktım sedyeden 5 dk sonra sanki az önce düşük yapan bitik kız ben değilmişim gibi moral motivasyonu tam bir bayan olarak eve döndüm. Bazı açıklamalar ve yaklaşımlar çok zor olmasa gerek

Valla şimdi hakkını yiyemem ben kalksam hemen nere diye sorardı bildiğin başımda nöbet tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…