2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
15 gün öne gelir diyorlar zaten
36da genelde doğumu beklemeye başlıyor doktorlar ama 38den sonra genelde başlıyor. Bizim tahmini doğumlar da 40haftalık. Hali o yüzden muhtemelen çoğumuz Kasım sonu aralık başı bebeklenecez

Bizde doğumlar inşallah en erken kasımda başlar yaa 32yi bi geçelimde anca kafamız rahat eder. Kasımın sonunda zaten günü geliyo bazılarımızın
İlk kim doğuracak çok merak ediyorum.
Bizi unutmasın doğum yapanlar.Grupca meraktan çatlarız ne oldu ne bitti.

Bütün Doktorlar da mesleki bilginin yaninda hümanistlik olması gerekiyor bana doktor bebeğin gelisimi durmuş ödem toplamış kalbi de durur 1 2 saat içinde dedi aglayama başladım bana Allah sana bela verir niye ağlıyorsun dedi şu an devam ettiğim doktora gittim o zaman baktı uzulmekte çok haklisin basın sağ olsun dedi o kadar kalbimi ısıttı ki o tutumu

36da genelde doğumu beklemeye başlıyor doktorlar ama 38den sonra genelde başlıyor. Bizim tahmini doğumlar da 40haftalık. Hali o yüzden muhtemelen çoğumuz Kasım sonu aralık başı bebeklenecez
Ben 15 Kasım'da falan doğuramam ya ayy için ürperdi

Ay inşallah benim ki 23 kasımdan önce doğmaz inşallah

Senin kaç kaybın oldu?

evet aslında mesela sadece tutum.
Çok yoğun çalışıyordur. Ama işiniz insan ve gebelik süreci çok farklı belki karşındaki 10 yıldır tüp bebek görüyor belki ilkkez anne olmaya bu kadar yaklaştı belki ilk ve son şansı düşününce o kadar hassas durumlar karşı tarafın aklına gelebilmemi ona göre biraz daha ıyımlı ve empati ile yaklaşsalar herşey çözülecek.Ben eski düşüğümden çok o gün ki halime oturup üzülüyorum.travma yaşatttılar malesef ki

Saglikcilarin daha dikkatli olmasi lazim boyle konularda. Bebegimin kalp atisi durdugunda hemsirelerin tutumunu asla unutmuyorum. Bi de ozel hastaneydi. 1 tane saglikli cocugun var niye agliyorsun dediler, biz neler gorduk ya doguma giderken olseydi dediler. Basparmagimin uzerinden kan almaya calisirken sinire dokundular, sen elini neden cektin dediler,1ay o elimi kullanamadim. Yasadigim ildeki en iyi hastane oldugu soyleniyor. Adimimi atmadim tekrar oraya. Allah kimseyi dusurmesin boylelerinin eline

Senin kaç kaybın oldu?
2 tane 1 i kimyasal gebelikti biz Eylül'de istedik ilk Ekim'de hamileydim Aralık'ta kaybettim psikolojik tramva geçirdim 60 gün kanamam durmadı sonra kanamam durdu o ay tekrar hamile kaldım bu sefer o da kimyasal oldu doktorumu aradım biz de sorun var dedim hayır yok dedi beklemeyin bu ay tekrar deneyin dedi o ay yine hamile kaldım çok şükür

Ben maske takıyorum epey suredır, hatta esıme de taktırıyorum,, dısarda mutlaka takın kuzu, kımden ne gelecegı belli olmuyor
Ev hala 30 derece simdi. Ama ayaklari sicak tutmak lazim dediign gibi. Hasta olunca toparlanmamiz zor
Bızım ev 22 derece
Benim de Cuma randevum var saat 11.30, bir aydır görmüyorum kızımı çok özledim güzel haberler alalım inşallah
Amimm canım, güzel haberlerle gelelım ınsallah

Canım bir şey olmamıştır içini rahat tut dışarıdaki sese tepki göstermiş senin duygu durumundan da etkilenmiş olabilir, onun dışında bir şey yoktur

Özel devlet ayrımı yapmaksızın söylüyorum.
Bende eski sağlıkçıyım sonuçta biyoloji mezunuyum.Çoğu derslerini gördüm cidden yıllarca çalışınca hastane dahil herşeyi görüyorsun öğreniyorsun.
Herşey kişide bitiyor. Devlet özel fark etmez.
Benim halamda yıllardır devlette uzman doktor şehir dışından istanbula tayini çıktığında yerel haber kanallarına bile çıktı haberi ilçemizin kıymetli doktoru gidiyor diye . Halam o küçük ilçede 10 yıl yaşadı ne zaman ziyaretine gitsem sokakta etrafını çevirip şapur şupur öpen hastalarından 2 adım ilerleyemezdik.
Önemli olan meslek yada çalıştığın kurum aldığın maaş olmamalı sağlık sektörü en çok ematiyi anlayışı gerektiren sektör.Tercih edenlerin kendilerinden bu bekletinin olduğunu bilerek bu mesleklere yerleşmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…