- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.021
36da genelde doğumu beklemeye başlıyor doktorlar ama 38den sonra genelde başlıyor. Bizim tahmini doğumlar da 40haftalık. Hali o yüzden muhtemelen çoğumuz Kasım sonu aralık başı bebeklenecez15 gün öne gelir diyorlar zaten
İlk kim doğuracak çok merak ediyorum.Bizde doğumlar inşallah en erken kasımda başlar yaa32yi bi geçelimde anca kafamız rahat eder. Kasımın sonunda zaten günü geliyo bazılarımızın
Bütün Doktorlar da mesleki bilginin yaninda hümanistlik olması gerekiyor bana doktor bebeğin gelisimi durmuş ödem toplamış kalbi de durur 1 2 saat içinde dedi aglayama başladım bana Allah sana bela verir niye ağlıyorsun dedi şu an devam ettiğim doktora gittim o zaman baktı uzulmekte çok haklisin basın sağ olsun dedi o kadar kalbimi ısıttı ki o tutumuBu her hastalıktan farklı iki gözü iki çeşme karşında biri var kanamam var düşük yapıyorum diyor.
Bir insana ne yapılmazsa o muameleyi görmek gerçekten çok zordu. Keseyi görememe sebebini söyleyebilir,sakin kal bir muayne edelim diyebilir. kan testinide yapalım sonra güzelce muayne edelim diyebilir.Aslında çok zor şeyler değil bizim beklentimiz.
Keseyi göremeyip yinede doğumhaned bekle kürtaj olabilirsin yanında ara bir bayan refaketçi kalsın dediklerinde elim ayağım boşaldı bayılıyorum sanmıştım.
Cidden bebeği unutup o gün yaşadığım muameleye daha çok ağlamıştım.
Diğer gün gümbür gümbür kanamam oldu apar topar tekrar hastanye gitik bu sefer özele ben yine ağlıyordum.%100 düştü artık içeride kese varsada.
Doktorum önce beni sakinleştirdi.Sonra ultrasona aldı kese göremediğini bu haftaya uyumlu olarak kimyasal yaşamış olduğumu söyledi.Sana ilaç bile vermeyeceğim şuan sanlıcı bir adet gördüğnü düşün çoğu yeni evli bayan bu kimyasal gebeliği erkenden farketmezdi bile yeni evlilerde görüyoruz çok normal.Sen adet gibi bu ayı geçir yumurtalık ve rahim sapa sağlam folik asit desteği al 1-2 ay sonra düşünüyorsanız hemen denmeye başlayabilirsiniz hiçbir problem olmaz dedi.
Abartısız söylüyorum saniyesinde ağlamam kesildi .He iyi o zmn dedim kalktım sedyeden 5 dk sonra sanki az önce düşük yapan bitik kız ben değilmişim gibi moral motivasyonu tam bir bayan olarak eve döndüm. Bazı açıklamalar ve yaklaşımlar çok zor olmasa gerek
Ay emin ol bendeİlk kim doğuracak çok merak ediyorum.
Bizi unutmasın doğum yapanlar.Grupca meraktan çatlarız ne oldu ne bitti.
Ben 15 Kasım'da falan doğuramam ya36da genelde doğumu beklemeye başlıyor doktorlar ama 38den sonra genelde başlıyor. Bizim tahmini doğumlar da 40haftalık. Hali o yüzden muhtemelen çoğumuz Kasım sonu aralık başı bebeklenecez
Benimki rüya sanıyor işteValla şimdi hakkını yiyemem ben kalksam hemen nere diye sorardı bildiğin başımda nöbet tuttu
Ay inşallah benim ki 23 kasımdan önce doğmaz inşallah36da genelde doğumu beklemeye başlıyor doktorlar ama 38den sonra genelde başlıyor. Bizim tahmini doğumlar da 40haftalık. Hali o yüzden muhtemelen çoğumuz Kasım sonu aralık başı bebeklenecez
Senin kaç kaybın oldu?Bütün Doktorlar da mesleki bilginin yaninda hümanistlik olması gerekiyor bana doktor bebeğin gelisimi durmuş ödem toplamış kalbi de durur 1 2 saat içinde dedi aglayama başladım bana Allah sana bela verir niye ağlıyorsun dedi şu an devam ettiğim doktora gittim o zaman baktı uzulmekte çok haklisin basın sağ olsun dedi o kadar kalbimi ısıttı ki o tutumu
Bende öyle dua ediyorumAy inşallah benim ki 23 kasımdan önce doğmaz inşallah
Bende hep Kasım sonu hissediyorumHahahaay bende öyle tahmin ediyorum kasım sonu aralık başı gibi olur diye. Hayırlıysa sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah
Allah'ım sen koru yarabbim ne olurBende öyle dua ediyorum22de doğuruyormuşuz bide anaaaamm
evet aslında mesela sadece tutum.Bütün Doktorlar da mesleki bilginin yaninda hümanistlik olması gerekiyor bana doktor bebeğin gelisimi durmuş ödem toplamış kalbi de durur 1 2 saat içinde dedi aglayama başladım bana Allah sana bela verir niye ağlıyorsun dedi şu an devam ettiğim doktora gittim o zaman baktı uzulmekte çok haklisin basın sağ olsun dedi o kadar kalbimi ısıttı ki o tutumu
ben kızım firt firt aralık sonu ama ilk haftalarda sıkıldım ben içerde deyip gelir diye düşünüyorumBende hep Kasım sonu hissediyorumönemli olan o tatlım hayırla sağlıkla doğsunlar
Hiç bişi olmayacak korkma herkesin dediği tek bişi var bebeği görünce hepsi geçiyo hiç bişi kalmıyoBen 15 Kasım'da falan doğuramam yaayy için ürperdi
2 tane 1 i kimyasal gebelikti biz Eylül'de istedik ilk Ekim'de hamileydim Aralık'ta kaybettim psikolojik tramva geçirdim 60 gün kanamam durmadı sonra kanamam durdu o ay tekrar hamile kaldım bu sefer o da kimyasal oldu doktorumu aradım biz de sorun var dedim hayır yok dedi beklemeyin bu ay tekrar deneyin dedi o ay yine hamile kaldım çok şükürSenin kaç kaybın oldu?
Ben maske takıyorum epey suredır, hatta esıme de taktırıyorum,, dısarda mutlaka takın kuzu, kımden ne gelecegı belli olmuyorTarhana içmekten içim dışım tarhana oldu valla ama en iyi gelen şeyde o canım çok haklısın. Çabucak geçer insallah sizde dikkat edin yine değişik bir salgın var herkes kırılıyor sağlıkla hastalanmadan doğuma kadar süreci rahat geçiririz bundan sonra inşallah
Bızım ev 22 dereceEv hala 30 derece simdi. Ama ayaklari sicak tutmak lazim dediign gibi. Hasta olunca toparlanmamiz zor
Amimm canım, güzel haberlerle gelelım ınsallahBenim de Cuma randevum var saat 11.30, bir aydır görmüyorum kızımı çok özledimgüzel haberler alalım inşallah
Canım bir şey olmamıştır içini rahat tutKızlar ya ani korkudan bişey olur mu acaba? Az önce fırının camı patladı bayağı korktum ama şimdi iyiyim. Tekme de attı ondan sonra ama yine de korkuyorum hafif sancım oluyor iğne batar gibi acaba doktora gitmeme gerek var mı yoksa anlık kasıldığım için mi?
Özel devlet ayrımı yapmaksızın söylüyorum.Saglikcilarin daha dikkatli olmasi lazim boyle konularda. Bebegimin kalp atisi durdugunda hemsirelerin tutumunu asla unutmuyorum. Bi de ozel hastaneydi. 1 tane saglikli cocugun var niye agliyorsun dediler, biz neler gorduk ya doguma giderken olseydi dediler. Basparmagimin uzerinden kan almaya calisirken sinire dokundular, sen elini neden cektin dediler,1ay o elimi kullanamadim. Yasadigim ildeki en iyi hastane oldugu soyleniyor. Adimimi atmadim tekrar oraya. Allah kimseyi dusurmesin boylelerinin eline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?