- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.041
İlk gebelik çok hassas oluyo bende ilk düşüğümü öğrendiğim hastaneye gitmek istemiyorum. Önünden geçerken hep aklıma geliyo. Şuan gittiğim hastanede daha travmalı şeyler yaşadığım halde öyle hissettirmiyor bakınca mutlu oluyorum hatta hep düşük yaptım bu sefer inşallah doğurcam diye2 tane 1 i kimyasal gebelikti biz Eylül'de istedik ilk Ekim'de hamileydim Aralık'ta kaybettim psikolojik tramva geçirdim 60 gün kanamam durmadı sonra kanamam durdu o ay tekrar hamile kaldım bu sefer o da kimyasal oldu doktorumu aradım biz de sorun var dedim hayır yok dedi beklemeyin bu ay tekrar deneyin dedi o ay yine hamile kaldım çok şükür
Benim eşim elimi vururum diye korktuğundan iki büklüm yatıyor koca yatak bana kalıyorCanım benimde eşim gece elini karnıma vurmuştu uyurken çok korktum uyuyordum sancım batma filan olmadı direk su içtim korktuğum için ama inan senin ki nasıldır bilmiyorum inşallah bir şey olmaz bol bol dua oku
İnan o kadar haklısın ki gerçekten insan halinden anlamak bu kadsr zor olmamalı bunun tempoyla çok çalışmakla alakası da yok bence vicdanla insanlıkla alakası var ne yaparsam yapayım karşımdaki bana hiç birsey yapamaz diyemez kafasindalar Allah ıslah etsinBu her hastalıktan farklı iki gözü iki çeşme karşında biri var kanamam var düşük yapıyorum diyor.
Bir insana ne yapılmazsa o muameleyi görmek gerçekten çok zordu. Keseyi görememe sebebini söyleyebilir,sakin kal bir muayne edelim diyebilir. kan testinide yapalım sonra güzelce muayne edelim diyebilir.Aslında çok zor şeyler değil bizim beklentimiz.
Keseyi göremeyip yinede doğumhaned bekle kürtaj olabilirsin yanında ara bir bayan refaketçi kalsın dediklerinde elim ayağım boşaldı bayılıyorum sanmıştım.
Cidden bebeği unutup o gün yaşadığım muameleye daha çok ağlamıştım.
Diğer gün gümbür gümbür kanamam oldu apar topar tekrar hastanye gitik bu sefer özele ben yine ağlıyordum.%100 düştü artık içeride kese varsada.
Doktorum önce beni sakinleştirdi.Sonra ultrasona aldı kese göremediğini bu haftaya uyumlu olarak kimyasal yaşamış olduğumu söyledi.Sana ilaç bile vermeyeceğim şuan sanlıcı bir adet gördüğnü düşün çoğu yeni evli bayan bu kimyasal gebeliği erkenden farketmezdi bile yeni evlilerde görüyoruz çok normal.Sen adet gibi bu ayı geçir yumurtalık ve rahim sapa sağlam folik asit desteği al 1-2 ay sonra düşünüyorsanız hemen denmeye başlayabilirsiniz hiçbir problem olmaz dedi.
Abartısız söylüyorum saniyesinde ağlamam kesildi .He iyi o zmn dedim kalktım sedyeden 5 dk sonra sanki az önce düşük yapan bitik kız ben değilmişim gibi moral motivasyonu tam bir bayan olarak eve döndüm. Bazı açıklamalar ve yaklaşımlar çok zor olmasa gerek
Yok bir bunu yaşamadım heraldeKızlar bugün afedersiniz bir anda vajina girişine sanki bir sürü igne batiriyorlar gibi oldu bir kaç kere neye uğradığımı şaşırdım size de oldu mu?
O iki ay lekelenme artık insan kendi kanından tiksiniyor, ped takmaktan artık pişik olmuştum her gün ağlıyordum ne zaman bitecek diye2 tane 1 i kimyasal gebelikti biz Eylül'de istedik ilk Ekim'de hamileydim Aralık'ta kaybettim psikolojik tramva geçirdim 60 gün kanamam durmadı sonra kanamam durdu o ay tekrar hamile kaldım bu sefer o da kimyasal oldu doktorumu aradım biz de sorun var dedim hayır yok dedi beklemeyin bu ay tekrar deneyin dedi o ay yine hamile kaldım çok şükür
Kesinlikle öyle hamilelik öyle bir şey ki insanın elinden hiçbir şey gelmiyor doktorun iki dudağına bakıyorsun onun verdiği tepki seni ya yıkıyor ya topluyorİlk gebelik çok hassas oluyo bende ilk düşüğümü öğrendiğim hastaneye gitmek istemiyorum. Önünden geçerken hep aklıma geliyo. Şuan gittiğim hastanede daha travmalı şeyler yaşadığım halde öyle hissettirmiyor bakınca mutlu oluyorum hatta hep düşük yaptım bu sefer inşallah doğurcam diye
Aynen doğum yapan herkes yazsın lütfen ben merak ederim hikayelerinizi. Herkesin hikayesi kendine özelİlk kim doğuracak çok merak ediyorum.
Bizi unutmasın doğum yapanlar.Grupca meraktan çatlarız ne oldu ne bitti.
Cidden öyle o dönemde seninle konuşmuştuk her gün gidiyorsun kan leke bebeğini kaybettiğini hatırlıyorsun daha çok ağlama ağladıkça tekrar kan leke sebepte bulamıyorlar sebep olmayınca çözümde olmuyorO iki ay lekelenme artık insan kendi kanından tiksiniyor, ped takmaktan artık pişik olmuştum her gün ağlıyordum ne zaman bitecek diye
Canım benim ki de sağda hep şuan bile sağda ama sabit değil gün içinde geziyor ama hep sağda oluyorBebeğimi hep sağdan hissediyordum yoğunluk sağda oluyordu
Bugün tamamen pılısını pırtısını toplayıp sağa yerleşti
Belime doğru geldi sadece sağda değil belimde taşıyor gibiyim
Sağ tarafa eğimli bile yatamıyorum ordan dürtüklüyor
Kordon falan mı dolandı ondan mı oluykr acaba annemde aynı şeyi yaşamış bebeğe kordon dolanmış tı doğduğunda
Bana tek söyledikleri, normal için temizleniyor o yüzden dedi geçmezse gel dedi tam randevu aldım gideceğim kesildi randevuyu iptal ettim tekrar başladı, ondan sonra tekrar randevu aldım bu sefer randevu akşamı kesildi gelmedi bir daha ama evet konuşmuştuk zor bir süreçCidden öyle o dönemde seninle konuşmuştuk her gün gidiyorsun kan leke bebeğini kaybettiğini hatırlıyorsun daha çok ağlama ağladıkça tekrar kan leke sebepte bulamıyorlar sebep olmayınca çözümde olmuyor
Bende çözemedim eşime diyorum ki yine titreşime geçti senin kiİki gündür falan tekmeler biraz garipleşti ama sizde de böyle mi ilk gebelik o yüzden normal mi bilemedim. Normalde tekme atıp duruyordu yani 1 sn sürüyordu şimdi 3-4 sn civarında tekme tokat giriyo gibidalgalanma mı diyim titreme gibi mi dışardan çok net karnım titriyo dalgalanıyo bu olağan bi durum mu
23 kasımda kac hafta oluyorAy inşallah benim ki 23 kasımdan önce doğmaz inşallah
Evet canim artık güçlendiler masallah baya belli ediyorlar kendini bende bugün yemekten sonra sağ taraftan firtlayacake sandim sağ tarafımi çürüttü diyorum arkadasaİki gündür falan tekmeler biraz garipleşti ama sizde de böyle mi ilk gebelik o yüzden normal mi bilemedim. Normalde tekme atıp duruyordu yani 1 sn sürüyordu şimdi 3-4 sn civarında tekme tokat giriyo gibidalgalanma mı diyim titreme gibi mi dışardan çok net karnım titriyo dalgalanıyo bu olağan bi durum mu
Aynen gıdıklanıyorum gibi sankiEvet canim artık güçlendiler masallah baya belli ediyorlar kendini bende bugün yemekten sonra sağ taraftan firtlayacake sandim sağ tarafımi çürüttü diyorum arkadasabaya yüzüyor kayıyor biseylrr yapıyor içim bir tuhaf oluyor
ama benim gruba inancım tam sezeryan sırasında bile grupta mesaj birikmesin diye girip okuruz bizAynen doğum yapan herkes yazsın lütfen ben merak ederim hikayelerinizi. Herkesin hikayesi kendine özel
Kesinliklevalla kızlar kimse bize gülmesin
Eşimin yanında bir anda pırttt osuruyorum. yada gak gak geğiriyorum ve istemsizce oluyor çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum.Elimde değil oda ben çekinince kızıyor. Sen keyfinden yapmıorsun ben huylanmıyorum sen rahatsız olma diyor.
Dün yine kahvaltıdan sonra kustum. Bir hayli altıma kaçırdım. Sabah sabah bütün üstümü başımı değiştirdiğimi sorunca anlıyor zaten kaçırdığımı.
Bu dönemde bizim için herşey mübaaah olmalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?