2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlk gebelik çok hassas oluyo bende ilk düşüğümü öğrendiğim hastaneye gitmek istemiyorum. Önünden geçerken hep aklıma geliyo. Şuan gittiğim hastanede daha travmalı şeyler yaşadığım halde öyle hissettirmiyor bakınca mutlu oluyorum hatta hep düşük yaptım bu sefer inşallah doğurcam diye

Benim eşim elimi vururum diye korktuğundan iki büklüm yatıyor koca yatak bana kalıyor

İnan o kadar haklısın ki gerçekten insan halinden anlamak bu kadsr zor olmamalı bunun tempoyla çok çalışmakla alakası da yok bence vicdanla insanlıkla alakası var ne yaparsam yapayım karşımdaki bana hiç birsey yapamaz diyemez kafasindalar Allah ıslah etsin

Z Zeyzey2134 doktor bakıcam deyince mecburen baktırdık. Ben simdi nst yı kendı doktora yazdım minik sancılar var endişe yok ordan cıkınca ilaç yazıcakmıs bundan sonra cok kalkmam yatıcam. Bu zamana kadar İşe gttm masabası işim ama yol git gel derken boyle sıkıntıda yasamamıstım öle kendımı yormamayanda dıkkat etmedim.
Burda sürece bakıp bıkac gün kalmayı düşünüyorum burda.
Burda bir ark var 24 haftalık, serum verılmıs once acıklık varmıs 2cm sanırım sonra ilaca baslamıslar.
Razıyım yatarım yeterki iyi olsun. Sadece o bir kere yapıldığında dıerlerı yapılmasaydı keske o muaynedekı sıkıntılı olayı. Buda tecrube oldu.

O iki ay lekelenme artık insan kendi kanından tiksiniyor, ped takmaktan artık pişik olmuştum her gün ağlıyordum ne zaman bitecek diye

Kesinlikle öyle hamilelik öyle bir şey ki insanın elinden hiçbir şey gelmiyor doktorun iki dudağına bakıyorsun onun verdiği tepki seni ya yıkıyor ya topluyor

Bebeğimi hep sağdan hissediyordum yoğunluk sağda oluyordu
Bugün tamamen pılısını pırtısını toplayıp sağa yerleşti
Belime doğru geldi sadece sağda değil belimde taşıyor gibiyim
Sağ tarafa eğimli bile yatamıyorum ordan dürtüklüyor
Kordon falan mı dolandı ondan mı oluykr acaba annemde aynı şeyi yaşamış bebeğe kordon dolanmış tı doğduğunda

O iki ay lekelenme artık insan kendi kanından tiksiniyor, ped takmaktan artık pişik olmuştum her gün ağlıyordum ne zaman bitecek diye
Cidden öyle o dönemde seninle konuşmuştuk her gün gidiyorsun kan leke bebeğini kaybettiğini hatırlıyorsun daha çok ağlama ağladıkça tekrar kan leke sebepte bulamıyorlar sebep olmayınca çözümde olmuyor

Canım benim ki de sağda hep şuan bile sağda ama sabit değil gün içinde geziyor ama hep sağda oluyor

İki gündür falan tekmeler biraz garipleşti ama sizde de böyle mi ilk gebelik o yüzden normal mi bilemedim. Normalde tekme atıp duruyordu yani 1 sn sürüyordu şimdi 3-4 sn civarında tekme tokat giriyo gibi dalgalanma mı diyim titreme gibi mi dışardan çok net karnım titriyo dalgalanıyo bu olağan bi durum mu

Bana tek söyledikleri, normal için temizleniyor o yüzden dedi geçmezse gel dedi tam randevu aldım gideceğim kesildi randevuyu iptal ettim tekrar başladı, ondan sonra tekrar randevu aldım bu sefer randevu akşamı kesildi gelmedi bir daha ama evet konuşmuştuk zor bir süreç

Bende çözemedim eşime diyorum ki yine titreşime geçti senin ki

Evet canim artık güçlendiler masallah baya belli ediyorlar kendini bende bugün yemekten sonra sağ taraftan firtlayacake sandim sağ tarafımi çürüttü diyorum arkadasa baya yüzüyor kayıyor biseylrr yapıyor içim bir tuhaf oluyor

Kesinlikle hepimiz aynı durumdayız, içimizde insan büyütüyoruz, çok normal herseyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…