- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.821
Ondan oluyormuş sanırım canım artık midem Göğüs kafesimde sanırımBende isyerinde birsey yiyemiyorum midem bulanıyor bebek mideye baskı yaptigi için midir nedir anlamadım
Tamam canim çok sagol
Natural de alabilirsin ben 1-2 natural aldım. Arkadaşlarım hep natıural kullanıyor. İçeriği temiz ikisi arasında tek bir fark vardı ama hatırlayamadımAy resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
Ben biraz ezbere gittim bionaturel daha iyi diye konuştuk diye hep bionaturel aldım halbuki daha pahalıNatural de alabilirsin ben 1-2 natural aldım. Arkadaşlarım hep natıural kullanıyor. İçeriği temiz ikisi arasında tek bir fark vardı ama hatırlayamadım
İyi yaptım yaa eksik neyse o alınsınBen tarakla tırnak törpüsü aldim
aynen zaten bizimde öyle olur zamanı gelince alınıyo bazı şeyler çokta acele etmeye gerek yokBenim de var da fiyatlar yüksekbütçeyi çok sarsıyor, arkadaşlarım da hep 2 yaşından sonra yaptı hep gerek yok diyorlar ondan bekliyorum bakalım
değildi galiba yaa L Lmntbrdgi sen bilirsinAy resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
Önce bir gün sonra Bir hafta beklemeniz gerekiyor dedi banka bekliyoruz şuan ama umut yok gibiGeçmiş olsun, acaba bankayı arasanız hallolmaz mı ? Provizyonda bekliyor çünkü hemen karşı tarafın hesabına geçmiyor diye biliyorum . Bu arada ne olursa olsun tüm websitelerinde sanal kart ile Alışveriş yapılmalı. Sadece dolandırıcı siteler değil . Güvenli sitelerde hacklenebiypr maalesef .
Natürel serisi bionaturel in 1 alt serisi kuru tutma süresi daha az bionaturel naturelden daha temiz içerikli ama naturelde içerik olarak temiz bir de naturel bionaturelden daha küçük
Aynı diye biliyorum markalar farklı galiba mide bulandirmayan artimedKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Tenek kutudakiler daha mi iyi acabaAynı diye biliyorum markalar farklı galiba mide bulandirmayan artimed
Benim ki siseydi zor içtim vallaTenek kutudakiler daha mi iyi acaba
Ben keçi kılı isimli tarakla pilli tırnak törpüsü aldim onlar eksikti 199 a geldi ikisiheyecan bastıı nee alıcaz kızlar
Ben bunun aynısını almıştım büyük güzel bir ürünBunu alsam mı ikilemdeyim
Seffaf sisedekileri alma da ne alırsan alKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Ben de çıngırak seti aldımheyecan bastıı nee alıcaz kızlar
Nasil bi sey aldin canimBen de çıngırak seti aldım
Kizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Ben kusmadan hayatta kalmayı başardımKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Bilgilendirme için teşekkür ediyoruzNatürel serisi bionaturel in 1 alt serisi kuru tutma süresi daha az bionaturel naturelden daha temiz içerikli ama naturelde içerik olarak temiz bir de naturel bionaturelden daha küçük
Bundan aldım canımBen de çıngırak seti aldım
Evet 348 lira normaldeBen bunun aynısını almıştım büyük güzel bir ürünama ne kadar artmış böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?