2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
Natural de alabilirsin ben 1-2 natural aldım. Arkadaşlarım hep natıural kullanıyor. İçeriği temiz ikisi arasında tek bir fark vardı ama hatırlayamadım

Ben tarakla tırnak törpüsü aldim
İyi yaptım yaa eksik neyse o alınsın
Benim de var da fiyatlar yüksek bütçeyi çok sarsıyor, arkadaşlarım da hep 2 yaşından sonra yaptı hep gerek yok diyorlar ondan bekliyorum bakalım
aynen zaten bizimde öyle olur zamanı gelince alınıyo bazı şeyler çokta acele etmeye gerek yok
Ay resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
değildi galiba yaa L Lmntbrdgi sen bilirsin

Önce bir gün sonra Bir hafta beklemeniz gerekiyor dedi banka bekliyoruz şuan ama umut yok gibi

İyi yaptım yaa eksik neyse o alınsın

aynen zaten bizimde öyle olur zamanı gelince alınıyo bazı şeyler çokta acele etmeye gerek yok

değildi galiba yaa L Lmntbrdgi sen bilirsin
Natürel serisi bionaturel in 1 alt serisi kuru tutma süresi daha az bionaturel naturelden daha temiz içerikli ama naturelde içerik olarak temiz bir de naturel bionaturelden daha küçük

Kizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Seffaf sisedekileri alma da ne alırsan al gazlı olanlar daha iyimis ama bana verdikleri kağıtta özelikle gazsız yazıyordu eczacıya verdim o seffaf pette olanları verdi

Kizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Ben kusmadan hayatta kalmayı başardım
Hafif serin , biraz gazlıydı meyveli soda niyetine hemen içtim son 2-3 yudumda durdum gözüm almadı açıkçası

Eklentiler

• 63E9470C-A19B-4452-A8D9-118B2EFB2CDE.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 49
Ben bunun aynısını almıştım büyük güzel bir ürün ama ne kadar artmış böyle
Evet 348 lira normalde arkadaşım söylemişti hamile kaldığımda o zaman daha erken diye favorilemiştim sadece şimdi de arttı düşmüyor fiyatı. En iyisi alayım artık. Sen ne kadara aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…