2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar nasılsınız uzun zamandır doktora 8hafta oldu gitmiyordum randevu aldım yarın oğlumu görmeye gidiceğim dün ev salçası ve konserve yaptım gece kasıklarım ve ayaklarım çok ağrıdı magnezyum içtim yinede geçmedi sanırım ayakta çok kaldım kasıklarıma indi bebiş çünkü aşağıda duruyor karnım yarın gidince soracağım normalde hamilelikler de hareket öneriyor doktorlar bu son aylarda böyle olduğumu hatırlamıyorum kızlarda inşallah yarın güzel haberler alırım

Bnm şeker çıktı çok şükür diyetle düzene koydum etrafımdaki herkes diyet yapıyorsun kilo almadın bebeler küçük kaldı diye baya bı söylendi açıkçası doktor iyi haftasıyla uyumlular diyince rahatladım.

Sagol canim not edeyim. Guzelmis

Kızlar mınicity diye bı magaza kesfettım, fıyatları baya uygun, ürünler nasıldır acaba, alıverıs yapan var mı?

Bende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan o saglıksız doğcaklar demesine cok sinir oldum o ayrı acaba vitamin olarak yetiyomuyum diye düşünüyorum şu an

Kızlar bir cok ürünüm geldi, gelen ürünlerin küçüklüğü karşısında inanamadim, keçi kıllı fırça tarak mesela oyuncak bebek tarağı gibi,
Bebek omuz örtüsü de çok küçük, küçük olunca bebeğin ağzını o örtüye denk getiripte kullanmak çok mantıklı gelmedi bir de emzirme sütyenleri hakkında bilgi vermek istiyorum.

E bebekten bir emzirme sütyeni aldım kapsız 100 beden, 120 tl

Bir de trendyolda en çok satan yerel bi markadan aldım 95 beden, ben 79tlye almışım ŞUAN 60TL

Ben hâlâ kendi kaplı sutyenlerimi kullaniyodum 85b, onu çıkartıp bunları takınca bir ferahlama geldi yani şuan diger bedenlere gecsem geçerim. Bedenlerden memnunum.
Göğüs uçlarını çok belli ediyor ama göğüs pedi, göğüs kalkanı takicaz diye kendimi teselli ediyorum.

Ama bir de emzirme atleti almıştım 100beden en çok satan yerel marka hilarty 100 tl
En çok o mantıklı geldi çünkü düz penye emzirme sütyenlerinden daha çok göğsü tuttu ve bizde kış annesi olucaz, emzirme sütyeni alıp üstüne düz atlet giymekte çok mantıksız olucagindan ben secimimi emzirme atletini fazlalastirmaktan yana kullanicam

.

Şunu eklemeyi unutmuşum, iki emzirme sütyeni arasında hiçbir fark bulamadım, çünkü telsiz kapsız felan penye, ucuz olan tercih edilebilir direk olarak biri %90 biri%95 pamuk yazıyor ama his olarak anlayamadım ben

8 hafta çok uzun değil mi canım benim artık 3 haftaya düştü

Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız
Sizden bi konuda yardım rica edicem beşik konusunda ne almalıyım karar veremedim tercihlerinizi paylaşır mısınız ?

Şunu eklemeyi unutmuşum, iki emzirme sütyeni arasında hiçbir fark bulamadım, çünkü telsiz kapsız felan penye, ucuz olan tercih edilebilir direk olarak biri %90 biri%95 pamuk yazıyor ama his olarak anlayamadım ben
Sence kaç tane yeter ben 3 tane aldım ama daha da alınmalı mi

Kızlar doktor su haftada doğum yaparsın gibi yorumları hangi haftada yapıyor
Bunu 36dan sonra her hafta diyebilir daha doğrusu şöyle diyim haftalık kontrollerde eğer doğum yakın görünüyorsa der. Görümceme 37de biraz daha beklicez dedi 38de bir hafta içinde doğurabilirsin dedi o hafta doğurdu mesela. Yani sen ne zaman doğuracaksan o hafta der

6 7 haftaya doğurabilirim o zaman

6 7 haftaya doğurabilirim o zaman
Kısmen evet dicem de yine belli değil ilk doğumlar eğer normal doğum olacaksa uzayabilir kişiye göre değişir ama 40dan sonra doğurma ihtimalimiz yüksek eğer normal yolla doğurmayı beklersek tabi

Kısmen evet dicem de yine belli değil ilk doğumlar eğer normal doğum olacaksa uzayabilir kişiye göre değişir ama 40dan sonra doğurma ihtimalimiz yüksek eğer normal yolla doğurmayı beklersek tabi
Beni ufaktan bir panik sarıyor Sana da oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…