- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.861
Bnm şeker çıktı çok şükür diyetle düzene koydum etrafımdaki herkes diyet yapıyorsun kilo almadın bebeler küçük kaldı diye baya bı söylendi açıkçası doktor iyi haftasıyla uyumlular diyince rahatladım.Aman şişmanda olmasınlar tam zamanlarında olsunlarben diyet yapmadım canım ama almamışım bebeler iyi ise zaten sen niye diyet yapıyorsun? İlk 1 kilo fazla cıkınca allah kesin bebelere bişey oldu dedım ödüm koptu sonra muayenede saglıklıymışlar şükür
Çok teşekkür ederim. Âmin, hepimizinki inşallah.Geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider, sağlıkla gelir bebişin
Sagol canim not edeyim. GuzelmisBen yine alışveriş kaptırdım kendimi.Ben borç batağındayken hiçbiriniz rahat oturmaya hakkı yok
Necix ürünlerini satan fuar firması Lolons geçenlerde ürünleri sorulmuştu.Ben biraz karma bir sepet yaptım ( yaz kış ). Çok uygun geldiler. Kot tulum, kot elbise 100-120 arasına denk geldi
860 TL'lik 6 Parça ürün sepet + yeni üye indirimi ile 560 TL'ye geldi.( ürünler %100 pamuktu içerik olarak )
Mağazalarda 2 tulum bu kadar tutuyor düşününce aklınızda olsun bir bakabilirisniz bu siteye www.lolons.com ( Yeni üyelere 500TL 'ye ekstra 100 Tl daha indirim oldu.
aldım yazdım şimdi teşekkürlerAldıktan sonra hangi seti istiyorsan mağazaya yaz canım
Bende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan oBnm şeker çıktı çok şükür diyetle düzene koydum etrafımdaki herkes diyet yapıyorsun kilo almadın bebeler küçük kaldı diye baya bı söylendi açıkçası doktor iyi haftasıyla uyumlular diyince rahatladım.
Şunu eklemeyi unutmuşum, iki emzirme sütyeni arasında hiçbir fark bulamadım, çünkü telsiz kapsız felan penye, ucuz olan tercih edilebilir direk olarak biri %90 biri%95 pamuk yazıyor ama his olarak anlayamadım benKızlar bir cok ürünüm geldi, gelen ürünlerin küçüklüğü karşısında inanamadim, keçi kıllı fırça tarak mesela oyuncak bebek tarağı gibi,
Bebek omuz örtüsü de çok küçük, küçük olunca bebeğin ağzını o örtüye denk getiripte kullanmak çok mantıklı gelmedi bir de emzirme sütyenleri hakkında bilgi vermek istiyorum.
E bebekten bir emzirme sütyeni aldım kapsız 100 beden, 120 tl
Bir de trendyolda en çok satan yerel bi markadan aldım 95 beden, ben 79tlye almışım ŞUAN 60TL
Ben hâlâ kendi kaplı sutyenlerimi kullaniyodum 85b, onu çıkartıp bunları takınca bir ferahlama geldi yani şuan diger bedenlere gecsem geçerim. Bedenlerden memnunum.
Göğüs uçlarını çok belli ediyor ama göğüs pedi, göğüs kalkanı takicaz diye kendimi teselli ediyorum.
Ama bir de emzirme atleti almıştım 100beden en çok satan yerel marka hilarty 100 tl
En çok o mantıklı geldi çünkü düz penye emzirme sütyenlerinden daha çok göğsü tuttu ve bizde kış annesi olucaz, emzirme sütyeni alıp üstüne düz atlet giymekte çok mantıksız olucagindan ben secimimi emzirme atletini fazlalastirmaktan yana kullanicam
.
8 hafta çok uzun değil mi canım benim artık 3 haftaya düştüKızlar nasılsınız uzun zamandır doktora 8hafta oldu gitmiyordum randevu aldım yarın oğlumu görmeye gidiceğim dün ev salçası ve konserve yaptım gece kasıklarım ve ayaklarım çok ağrıdı magnezyum içtim yinede geçmedi sanırım ayakta çok kaldım kasıklarıma indi bebiş çünkü aşağıda duruyor karnım yarın gidince soracağım normalde hamilelikler de hareket öneriyor doktorlar bu son aylarda böyle olduğumu hatırlamıyorum kızlarda inşallah yarın güzel haberler alırım
Sence kaç tane yeter ben 3 tane aldım ama daha da alınmalı miŞunu eklemeyi unutmuşum, iki emzirme sütyeni arasında hiçbir fark bulamadım, çünkü telsiz kapsız felan penye, ucuz olan tercih edilebilir direk olarak biri %90 biri%95 pamuk yazıyor ama his olarak anlayamadım ben
Bunu 36dan sonra her hafta diyebilirKızlar doktor su haftada doğum yaparsın gibi yorumları hangi haftada yapıyor
Ben Elele madre aldım park yatak aldımKızlarr iyi akşamlar nasılsınız
Sizden bi konuda yardım rica edicem beşik konusunda ne almalıyım karar veremedim tercihlerinizi paylaşır mısınız ?
Bunu 36dan sonra her hafta diyebilirdaha doğrusu şöyle diyim haftalık kontrollerde eğer doğum yakın görünüyorsa der. Görümceme 37de biraz daha beklicez dedi 38de bir hafta içinde doğurabilirsin dedi o hafta doğurdu mesela. Yani sen ne zaman doğuracaksan o hafta der
Kısmen evet dicem de yine belli değil ilk doğumlar eğer normal doğum olacaksa uzayabilir kişiye göre değişir ama 40dan sonra doğurma ihtimalimiz yüksek eğer normal yolla doğurmayı beklersek tabi6 7 haftaya doğurabilirim o zaman
Beni ufaktan bir panik sarıyorKısmen evet dicem de yine belli değil ilk doğumlar eğer normal doğum olacaksa uzayabilir kişiye göre değişir ama 40dan sonra doğurma ihtimalimiz yüksek eğer normal yolla doğurmayı beklersek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?