- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.841
Esim gelirken eczaneden sisedekilerden almisSeffaf sisedekileri alma da ne alırsan algazlı olanlar daha iyimis ama bana verdikleri kağıtta özelikle gazsız yazıyordu eczacıya verdim o seffaf pette olanları verdi
artimed içtim ben hastane onu verdi gazoz gibiydi kusmadım da çok bulantıyla gitmeme rağmenKizlar yarin seker yuklemesi yaptiracagim. Hangi glikoz daha az mide bulandiriyor. Asitli mi oluyor bazilari
Gule gule kullanin canimBundan aldım canımkuponla diğer sitelerden ucuza geliyordu
Ne kadara geldi canımBundan aldım canımkuponla diğer sitelerden ucuza geliyordu
Amazonda arada daha uyguna geliyor hamurun ürünleri oraya da baktın miEvet 348 lira normaldearkadaşım söylemişti hamile kaldığımda o zaman daha erken diye favorilemiştim sadece şimdi de arttı düşmüyor fiyatı. En iyisi alayım artık. Sen ne kadara aldın canım?
Yaaa maşallah miniklere bir kiloyu geçti diyince doktor bnde öyle sevindim kiKızlar 5 haftanın sonunda doktora gidebıldımher şey yolundaymış şimdilik kızım 1100 kg oğlum 1090 normal dedi doktor ben 5 haftada 1100 kg almışım doktor sen bişey yemıyo musun diye sitem etti biraz
199 TL'den 149 a düştüNe kadara geldi canım
Baktım bir model var elegant 225 ama siyah o da modelini beğenmedimAmazonda arada daha uyguna geliyor hamurun ürünleri oraya da baktın mi
27+4 teyım kuzum. Sen kaçıncı haftadasın bebişler kaç kg olmuş senın?Yaaa maşallah miniklere bir kiloyu geçti diyince doktor bnde öyle sevindim kikaçıncı haftadasin cnm
link verir misin canımBundan aldım canımkuponla diğer sitelerden ucuza geliyordu
Bir de ben sleepy naturelin ped ini kullandim bir ara ne kadar pamuklu falan dese de sertti rahatsız ediyordu sleepy ecologic in pedi çok yumuşakti var mı yok mu belli değildi arkadaşım da bionaturel in pedini almıştı o da aşırı yumuşak çok memnunum demişti sleepy de pedler ve bezler aynı seri olarak üretiliyor oradan da eğer kullandiysan çıkarım yapabilirsin canımAy resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
Dun murat paylasıyor da yazmıstı, kuponlar akıyorken alın dıyeNasıl yokben bu ay bir şey alamıyorum yaa diğer ay da azıcık sıkıntı ama alırım yine bir şeyler. Tam ben başlıcam bitecek mi
28 de gitmiştim tam doktora 1065 civarıydı ikiside hemen hemen ama tahlil için devlete gitmiştim orda daha yüksek kilolu olcmustu valla sağlıkla zamanında gelsinler cnmda ins bu arada bnde hiç kilo almamıştım diyet yaptığım için bu ay hatta bebelerde almadı diye düşünmüştüm27+4 teyım kuzum. Sen kaçıncı haftadasın bebişler kaç kg olmuş senın?
n11'den Hayvan Figürlü Diş Kaşıyıcılı Çıngırak Seti 4 Parça seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!link verir misin canım
Teşekkür ederim, evet dün şeker yüklemem vardı. Onun sonucunda çıktı.gecmis olsun canim seker yuklemesinde mi cikti gebelik sekeri
Aldıktan sonra hangi seti istiyorsan mağazaya yaz canımn11'den Hayvan Figürlü Diş Kaşıyıcılı Çıngırak Seti 4 Parça seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Hayvan Figürlü Diş Kaşıyıcılı Çıngırak Seti 4 Parça Fiyatları ve Özellikleri
Amazon'un da stok ve çeşit sorunu varBaktım bir model var elegant 225 ama siyah o da modelini beğenmedim
Geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider, sağlıkla gelir bebişinSevgili anneler/anne adayları,
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Dünden beri girip okuyamadım, hastane vs derken, son sayfaya attım kendimi direkt.Sıkıntılı süreçten geçen arkadaşlarım inşallah ferahlamıştır.
Maalesef bende de gebelik şekeri çıktı dün. Bugün de dahiliye, diyetisyen, diyabet hemşiresi derken koşturmaca ve biraz da moral bozukluğu ile geçti. Diyete ve şeker takibine başlayacağım yarın. İnşallah kontrol altına alınır. Hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Aman şişmanda olmasınlar tam zamanlarında olsunlar28 de gitmiştim tam doktora 1065 civarıydı ikiside hemen hemen ama tahlil için devlete gitmiştim orda daha yüksek kilolu olcmustu valla sağlıkla zamanında gelsinler cnmda ins bu arada bnde hiç kilo almamıştım diyet yaptığım için bu ay hatta bebelerde almadı diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?