2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Seffaf sisedekileri alma da ne alırsan al gazlı olanlar daha iyimis ama bana verdikleri kağıtta özelikle gazsız yazıyordu eczacıya verdim o seffaf pette olanları verdi
Esim gelirken eczaneden sisedekilerden almis yarin tekrar digerlerinden alayim artik

Evet 348 lira normalde arkadaşım söylemişti hamile kaldığımda o zaman daha erken diye favorilemiştim sadece şimdi de arttı düşmüyor fiyatı. En iyisi alayım artık. Sen ne kadara aldın canım?
Amazonda arada daha uyguna geliyor hamurun ürünleri oraya da baktın mi

Kızlar 5 haftanın sonunda doktora gidebıldım her şey yolundaymış şimdilik kızım 1100 kg oğlum 1090 normal dedi doktor ben 5 haftada 1100 kg almışım doktor sen bişey yemıyo musun diye sitem etti biraz
Yaaa maşallah miniklere bir kiloyu geçti diyince doktor bnde öyle sevindim ki kaçıncı haftadasin cnm

bugünün n11 kodları 150ye 50 super50 120ye 40ta indirim40. ben iki tane hışırtılı dişlikli kitap ve isimli tarak seti aldım. kocamdan da ilk kartlarım serisi ve hmr alt açma organizerı almayı düşünüyorum

Ay resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü
Bir de ben sleepy naturelin ped ini kullandim bir ara ne kadar pamuklu falan dese de sertti rahatsız ediyordu sleepy ecologic in pedi çok yumuşakti var mı yok mu belli değildi arkadaşım da bionaturel in pedini almıştı o da aşırı yumuşak çok memnunum demişti sleepy de pedler ve bezler aynı seri olarak üretiliyor oradan da eğer kullandiysan çıkarım yapabilirsin canım

27+4 teyım kuzum. Sen kaçıncı haftadasın bebişler kaç kg olmuş senın?
28 de gitmiştim tam doktora 1065 civarıydı ikiside hemen hemen ama tahlil için devlete gitmiştim orda daha yüksek kilolu olcmustu valla sağlıkla zamanında gelsinler cnmda ins bu arada bnde hiç kilo almamıştım diyet yaptığım için bu ay hatta bebelerde almadı diye düşünmüştüm

Geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider, sağlıkla gelir bebişin

Aman şişmanda olmasınlar tam zamanlarında olsunlar ben diyet yapmadım canım ama almamışım bebeler iyi ise zaten sen niye diyet yapıyorsun? İlk 1 kilo fazla cıkınca allah kesin bebelere bişey oldu dedım ödüm koptu sonra muayenede saglıklıymışlar şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…