2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
az öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçti
gönder anam askı linkide gönder onuda alırız. Battı balık yan gider
Al şekerim atayım ben sana ben sipariş verirken 104 liraydı kuponla 64 liraya geldi
n11'den Bebek Askısı Fiyonklu Çocuk Elbise Askısı Fiyonk Askı 36'lı Mb613 Beyaz seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Yaaa 100 e 40 yok artık yakında 150ye 50ler de bıter. Alabıldıgınızı alın kızlar

Çok sanslısın. Yoksa sonradan insanın içine oturuyor. Ben çok sakin biriyimdir. Ama doğumdan sonra bi haller olmuştu. Şimdi ablamlar strese giriyor. Napcaz doğumdan sonra diye.
Ama ikizdi ve erken dogmuşlardı. İkisine birden yetemedigim için çok çaresiz hissediyordum. Ve korkuyordum oğullarima zarar verirler diye.

Benim geçen ay maaşım geç yattı o sırada 20binlik kredi kartım patladı. Hem borcum var hem param yok hemde gözüm alamadıklarımda
Ben işten de ayrılmıştım, biriktirdiklwrimi bitirdim çok şükür anneme atıyorum şimdi de ananesi bunu alalım giysin sende öpersin diye kaşxoxks Eşim de dün diyor ya senin kartta ne kadar kaldı falan dedim hazır ol sıra senin kartlarda sonuç depresyonda dünden beri hesap yapıyor korktu canım adam

Şunun 36lisi Trendyolda 127 lira eğer kupon bulabilirsiniz n11de daha uyguna gelir

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-16-23-03-55_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 54
Aynen öyle ben bebeğe kıyafet daha almıyorum eksiği kalmadı gibi yaa inşallah yeterli gelir aldıklarım

Çok zor ya Allahım yardımcımız olsun

Kızlar eğer benim gibi çok ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorsanız ama yine de nolur nolmaz amaçlı alıyorsanız, yorumlara baya baktım herkes memnun fiyatı da iyi. Çok aşırıya kaçmak istemedim fiyat konusunda çok kullanacağımı düşünmüyorum çünkü

Eklentiler

• 5B185F01-86DA-411B-8A02-117DA055D17F.webp
    23 KB · Görüntüleme: 61
Hemen kırkında mı yapacan sen

Kafamı karıştırdın şimdi tulumları next ten almayı düşünüyordum ekledim sepete diğer ayı bekletiyorum

Aynen öyle ben bebeğe kıyafet daha almıyorum eksiği kalmadı gibi yaa inşallah yeterli gelir aldıklarım
Maşallah benim eksik çok daha o kadar da aldım ben mi abartıyorum bilmiyorum her aydan 10 parça olsun derdindeyim. Gelecek ay tulumlarını tamamlıcam sepete ekledim 2700 gibi bir şey tutuyor, tabi daha bununla bitmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…