- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.781
Al şekerim atayım ben sana ben sipariş verirken 104 liraydı kuponla 64 liraya geldiaz öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçti
gönder anam askı linkide gönder onuda alırız. Battı balık yan gider
Yaaa 100 e 40 yok artık yakında 150ye 50ler de bıter. Alabıldıgınızı alın kızlarAl şekerim atayım ben sana ben sipariş verirken 104 liraydı kuponla 64 liraya geldi
n11'den Bebek Askısı Fiyonklu Çocuk Elbise Askısı Fiyonk Askı 36'lı Mb613 Beyaz seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Askı Modelleri ve Fiyatları - n11
Askı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Askı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Çok sanslısın. Yoksa sonradan insanın içine oturuyor. Ben çok sakin biriyimdir. Ama doğumdan sonra bi haller olmuştu. Şimdi ablamlar strese giriyorBen aslan burcu olarak sevmediğim irite olduğum insanlara istemsiz laf sokabiliyorumo yüzden lohusa halimden korkuyorum biri bi şey der terslerim ki ahlakımda yok terslemek hele ki nazımın geçtiklerine hiç ses edemem ama bakıcaz nasıl bi formda olucam
Ben işten de ayrılmıştım, biriktirdiklwrimi bitirdim çok şükürBenim geçen ay maaşım geç yattı o sırada 20binlik kredi kartım patladı. Hem borcum var hem param yok hemde gözüm alamadıklarımda
Aynen öyle ben bebeğe kıyafet daha almıyorum eksiği kalmadı gibi yaa inşallah yeterli gelir aldıklarımBen daha geçen gün başladım Allah affetsin iflasın eşiğine geldimSadece ihtiyacı olan şeylere bakacaktım en son e bebekte tutumları karşı " Annişim bu sana nasıl yakışır nasıll, 6 tane tulum aldım ama senin canın sağ olsun 7 tane olsun." Diyordum yani bu batak bitmez bence kızlar inşallah batmayız doğana kadar
Çok zor ya Allahım yardımcımız olsunÇok sanslısın. Yoksa sonradan insanın içine oturuyor. Ben çok sakin biriyimdir. Ama doğumdan sonra bi haller olmuştu. Şimdi ablamlar strese giriyor. Napcaz doğumdan sonra diye.
Ama ikizdi ve erken dogmuşlardı. İkisine birden yetemedigim için çok çaresiz hissediyordum. Ve korkuyordum oğullarima zarar verirler diye.
192 tane aldım ben Bim e de gelecek salı 82 tanesi 197 ben n11 den kupon indirim derken 96 tanesini 208 e almistim
uygun almışsın canım. Hepsiburada da 2.si 1 tl ama 2.71 e geliyor tanesi, ebebekte baktım orda da 2,49 gibi bir şeydi. Bimdeki de 2.4 e geliyor. Napsam bilemedim, N11 de kupon olur mu beklesem mi?
Hemen kırkında mı yapacan senAy valla nisanlikta yakisir. Benim nisanligim yok nisan yapmadik cnku
Gelinligimi giyermisim filangerci 40gunde okdr incelmem imkansiz ama
Ay cok sevindim guzel haberler gelsin hep boyle insallah
Su askinin fotosunu atabilir misin müsait olursan?ben aski almadim da nasil duruyo merak ettim
Kafamı karıştırdın şimdiBen yine alışveriş kaptırdım kendimi.Ben borç batağındayken hiçbiriniz rahat oturmaya hakkı yok
Necix ürünlerini satan fuar firması Lolons geçenlerde ürünleri sorulmuştu.Ben biraz karma bir sepet yaptım ( yaz kış ). Çok uygun geldiler. Kot tulum, kot elbise 100-120 arasına denk geldi
860 TL'lik 6 Parça ürün sepet + yeni üye indirimi ile 560 TL'ye geldi.( ürünler %100 pamuktu içerik olarak )
Mağazalarda 2 tulum bu kadar tutuyor düşününce aklınızda olsun bir bakabilirisniz bu siteye www.lolons.com ( Yeni üyelere 500TL 'ye ekstra 100 Tl daha indirim oldu.
Ürünler gelsin kargo açılışı yapar size tanıtırımKafamı karıştırdın şimditulumları next ten almayı düşünüyordum ekledim sepete diğer ayı bekletiyorum
Kaça aldın?N11de kuponla ne alacağımı buldum emzirme sütyeni atleti falansudem34 kom sütyen daha uyguna geliyo kendi mağazasında 540₺
İnsan korkuyorKızlar karnımiz şekil değiştiriyor ya aha da bundan
Maşallah benim eksik çok dahaAynen öyle ben bebeğe kıyafet daha almıyorum eksiği kalmadı gibi yaa inşallah yeterli gelir aldıklarım
Yok be o fiyata almadım n11de 85d yoktu Hepsiburada da 450₺ ye aldım. ama n11 de b-c kapları var. Bu linkten alınca 375 e geliyo Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni Fiyatları ve ÖzellikleriKaça aldın?
Kız emzirme sütyenine de 540 çok be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?