2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaaa 100 e 40 yok artık yakında 150ye 50ler de bıter. Alabıldıgınızı alın kızlar
Nasıl yok ben bu ay bir şey alamıyorum yaa diğer ay da azıcık sıkıntı ama alırım yine bir şeyler. Tam ben başlıcam bitecek mi

Z Zecmel yakında kapına icra gelecek yapma etme canımm
Kız sus Allah korusun
bana bişi almaya fırsat mı verdiler hep geldi yaa sağolsunlar kıyafet getirdi bi sürü kişi de işte ben yine de aldım bi kaç takım

Kız sus Allah korusun

bana bişi almaya fırsat mı verdiler hep geldi yaa sağolsunlar kıyafet getirdi bi sürü kişi de işte ben yine de aldım bi kaç takım
Çok şanslısın hep kendim alıyorum ben kimse bir şey almadı annecim bir takım aldı,nevresim takımını aldı,battaniyelerini, yeleklerini hazırladı sağolsun. Bunun dışında ne aldıysak kendimiz aldık daha da alıcaz mecbur ondan her ay içerdeyiz

+1 kampanyasında neredeyse tüm ürünler daha pahalıya geliyor 2 paket şeklinde 258 tlydi n11 de 50 TL kupon 208 şimdi e bebekte %25 indirim var ama n11 daha uygun oluyor yine kampanyalı döneminde

+1 kampanyasında neredeyse tüm ürünler daha pahalıya geliyor 2 paket şeklinde 258 tlydi n11 de 50 TL kupon 208 şimdi e bebekte %25 indirim var ama n11 daha uygun oluyor yine kampanyalı döneminde
aynen öyle oluyor ben mutlaka hesap yapıyorum, kandırabildiklerine işte bu kampanya

Kızlar şaka gibi ama mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum kendime çok fena nazar ettim ben hiç yaşamamıştım bulantı acaba bu aylarda olması normal mi?
Bende isyerinde birsey yiyemiyorum midem bulanıyor bebek mideye baskı yaptigi için midir nedir anlamadım
Hangi siteden alırsak alalim mağaza e bebek oluyir değiştirirler çok büyük ihtimalle
Tamam canim çok sagol

aynen öyle oluyor ben mutlaka hesap yapıyorum, kandırabildiklerine işte bu kampanya
N11 deki kampanyada eşime de kupon alıyordum o şekilde hallediyorum ama 4 numarayı bile çok stok yapmadım sizdirir mi pişik yapar mı korkusuyla

Ya bana da kıyafet geldi çok şükür. Ama biz bebeğe komple oda yaptık artık ustaya para vermeyin diye 5aylıkken odasını boyadım eşim gebertiyodu beni az daha

N11 deki kampanyada eşime de kupon alıyordum o şekilde hallediyorum ama 4 numarayı bile çok stok yapmadım sizdirir mi pişik yapar mı korkusuyla
Ben de abartmak istemiyorum 4 hiç almadım 3 numara 112 tane aldım. 3-4 numarayı farklı markalardan karıştırsam mı diyorum içeriğinin temiz olması öncelikli benim için, Goon ve molfix pure da iyi diyorlar ama içeriği Sleepy gibi temiz mi temizse onlardan da almak istiyorum

Ya bana da kıyafet geldi çok şükür. Ama biz bebeğe komple oda yaptık artık ustaya para vermeyin diye 5aylıkken odasını boyadım eşim gebertiyodu beni az daha
Bir de oda yapsak düşünemiyorum odası hazır ama yapmadım daha sanırım yapmıcam belki sadece dolap alırım

Geçmiş olsun, acaba bankayı arasanız hallolmaz mı ? Provizyonda bekliyor çünkü hemen karşı tarafın hesabına geçmiyor diye biliyorum . Bu arada ne olursa olsun tüm websitelerinde sanal kart ile Alışveriş yapılmalı. Sadece dolandırıcı siteler değil . Güvenli sitelerde hacklenebiypr maalesef .

150 ye 50
super50 geldi kizlar

Ay resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…