- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.801
Nasıl yokYaaa 100 e 40 yok artık yakında 150ye 50ler de bıter. Alabıldıgınızı alın kızlar
Kız sus Allah korusun
bana bişi almaya fırsat mı verdilerMaşallah benim eksik çok dahao kadar da aldım ben mi abartıyorum bilmiyorum her aydan 10 parça olsun derdindeyim. Gelecek ay tulumlarını tamamlıcam sepete ekledim 2700 gibi bir şey tutuyor, tabi daha bununla bitmez heralde
Çok şanslısın hep kendim alıyorum ben kimse bir şey almadıKız sus Allah korusun
bana bişi almaya fırsat mı verdilerhep geldi yaa sağolsunlar kıyafet getirdi bi sürü kişi de işte ben yine de aldım bi kaç takım
aynen öyle oluyor ben mutlaka hesap yapıyorum, kandırabildiklerine işte bu kampanya+1 kampanyasında neredeyse tüm ürünler daha pahalıya geliyor 2 paket şeklinde 258 tlydi n11 de 50 TL kupon 208 şimdi e bebekte %25 indirim var ama n11 daha uygun oluyor yine kampanyalı döneminde
Bende isyerinde birsey yiyemiyorum midem bulanıyor bebek mideye baskı yaptigi için midir nedir anlamadımKızlar şaka gibi ama mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorumkendime çok fena nazar ettim ben hiç yaşamamıştım bulantı acaba bu aylarda olması normal mi?
Tamam canim çok sagolHangi siteden alırsak alalim mağaza e bebek oluyir değiştirirler çok büyük ihtimalle
N11 deki kampanyada eşime de kupon alıyordum o şekilde hallediyorum ama 4 numarayı bile çok stok yapmadım sizdirir mi pişik yapar mı korkusuylaaynen öyle oluyor ben mutlaka hesap yapıyorum, kandırabildiklerine işte bu kampanya
Ya bana da kıyafet geldi çok şükür. Ama biz bebeğe komple oda yaptık artık ustaya para vermeyin diye 5aylıkken odasını boyadımÇok şanslısın hep kendim alıyorum ben kimse bir şey almadıannecim bir takım aldı,nevresim takımını aldı,battaniyelerini, yeleklerini hazırladı sağolsun. Bunun dışında ne aldıysak kendimiz aldık daha da alıcaz mecbur ondan her ay içerdeyiz
Ben de abartmak istemiyorum 4 hiç almadım 3 numara 112 tane aldım. 3-4 numarayı farklı markalardan karıştırsam mı diyorum içeriğinin temiz olması öncelikli benim için, Goon ve molfix pure da iyi diyorlar ama içeriği Sleepy gibi temiz mi temizse onlardan da almak istiyorumN11 deki kampanyada eşime de kupon alıyordum o şekilde hallediyorum ama 4 numarayı bile çok stok yapmadım sizdirir mi pişik yapar mı korkusuyla
Bir de oda yapsak düşünemiyorumYa bana da kıyafet geldi çok şükür. Ama biz bebeğe komple oda yaptık artık ustaya para vermeyin diye 5aylıkken odasını boyadımeşim gebertiyodu beni az daha
Siveno deterjandan iki tane alınca geçiyo kupon Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ML Fiyatları ve Özellikleri150 ye 50
super50 geldi kizlar
Öyle hevesimiz vardı yaptık bizde yaaBir de oda yapsak düşünemiyorumodası hazır ama yapmadım daha sanırım yapmıcam belki sadece dolap alırım
Ben tarakla tırnak törpüsü aldimSiveno deterjandan iki tane alınca geçiyo kupon Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ML Fiyatları ve Özellikleri
Benim de var da fiyatlar yüksekÖyle hevesimiz vardı yaptık bizde yaa
Geçmiş olsun, acaba bankayı arasanız hallolmaz mı ? Provizyonda bekliyor çünkü hemen karşı tarafın hesabına geçmiyor diye biliyorum . Bu arada ne olursa olsun tüm websitelerinde sanal kart ile Alışveriş yapılmalı. Sadece dolandırıcı siteler değil . Güvenli sitelerde hacklenebiypr maalesef .Kızlar çok fena dolandırıldık
Haberlere de çıkmış site halbuki görmemişiz
Hgsptt diye bir site
Ödeme yapacağımız miktar 19 TL yken
Hesaptan 24 bin tl çektiler en son gelen şifre için gelen mesaj kısmında yazıyormuş gerçek miktar sadece ama şifre girilen sayfada değil
Geri dönüş de yapamıyoruz aramadığımız yer kalmadı
Para çekilip direk amazona gitmiş bişey sipariş edilmiş bizim adımıza olmadığı için de iptal edemiyoruz..
İnternetten bol alışveriş yapıyoruz hepimiz
Aman dikkat edin
heyecan bastıı nee alıcaz kızlar150 ye 50
super50 geldi kizlar
N11 deki kampanyada eşime de kupon alıyordum o şekilde hallediyorum ama 4 numarayı bile çok stok yapmadım sizdirir mi pişik yapar mı korkusuyla
150 ye 50
super50 geldi kizlar
Ay resmen n11de 3 farkli hesap ekledim hepsinde kupon aldım 3 numaradan 224 tane aldım, 4 bionaturel yok natural var, naturelin icerigi mi kötüydüSiveno deterjandan iki tane alınca geçiyo kupon Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ML Fiyatları ve Özellikleri
Bunu alsam mı ikilemdeyimheyecan bastıı nee alıcaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?