- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.881
Pekı 100beden sıktı mı, normalde 85kaplı gıyıyorum demıssınz, ben emın olamıyorum ya herhalde 130 beden olsa alıcamKızlar bir cok ürünüm geldi, gelen ürünlerin küçüklüğü karşısında inanamadim, keçi kıllı fırça tarak mesela oyuncak bebek tarağı gibi,
Bebek omuz örtüsü de çok küçük, küçük olunca bebeğin ağzını o örtüye denk getiripte kullanmak çok mantıklı gelmedi bir de emzirme sütyenleri hakkında bilgi vermek istiyorum.
E bebekten bir emzirme sütyeni aldım kapsız 100 beden, 120 tl
Bir de trendyolda en çok satan yerel bi markadan aldım 95 beden, ben 79tlye almışım ŞUAN 60TL
Ben hâlâ kendi kaplı sutyenlerimi kullaniyodum 85b, onu çıkartıp bunları takınca bir ferahlama geldi yani şuan diger bedenlere gecsem geçerim. Bedenlerden memnunum.
Göğüs uçlarını çok belli ediyor ama göğüs pedi, göğüs kalkanı takicaz diye kendimi teselli ediyorum.
Ama bir de emzirme atleti almıştım 100beden en çok satan yerel marka hilarty 100 tl
En çok o mantıklı geldi çünkü düz penye emzirme sütyenlerinden daha çok göğsü tuttu ve bizde kış annesi olucaz, emzirme sütyeni alıp üstüne düz atlet giymekte çok mantıksız olucagindan ben secimimi emzirme atletini fazlalastirmaktan yana kullanicam
.
Ufak değil beni baya sarıyoBeni ufaktan bir panik sarıyorSana da oluyor mu
Kilis'te oturuyorum burda biber zamnı şimdi bizimde Eşimle bahçemiz var onunla uğraşıyorduk biber patlıcan ekip biçiyoruz şu an onun zamanıydı o yüzden gidemiyordum boşluk bulduk yarın için anca müsait olduk8 hafta çok uzun değil mi canım benim artık 3 haftaya düştü
Ben her an dogurabilirimden, 37 yi konusmaya terfi etmeme ragmen baya heyecanlandim. Max 9 hafta kaldi diyeUfak değil beni baya sarıyodüşünüyorum sezeryan olursam ya hissedersem bilmem ne sonra ama diyorum bebeğimi verecekler bana orda yumuşama geliyo normal doğurursam da sancı çekecem ama benim düşüklerin çektiğim sancıların sayısı belli değil ondan o kadar çok korkmuyorum bi kere olacak bitecek ama tabi sancı kısmı kötü düşük sancısı da hafif bişi değildi şimdi
Ayy bir an çok az geldi. Ben heyecan yaptım6 7 haftaya doğurabilirim o zaman
Nerden aldım canım? Bende almayı düşünüyorum ama hiç bakmadım dahaKizlar kehribar kolyemiz geldi. Tuz testinden gecti
Bu benım hayalım ıste, hobı bahcesı alıp bıber domates bezelye barbunya yetıstırıcemKilis'te oturuyorum burda biber zamnı şimdi bizimde Eşimle bahçemiz var onunla uğraşıyorduk biber patlıcan ekip biçiyoruz şu an onun zamanıydı o yüzden gidemiyordum boşluk bulduk yarın için anca müsait oldukdoktorum bir buçuk ay sonra gel demişti
Kehribarkolyedunyasi ndan aldim canim. 1 aydir filan instagramdan takip ediyordum. Komsum da oradan alip memnun oldugunu soyleyince cesaret edip aldimNerden aldım canım? Bende almayı düşünüyorum ama hiç bakmadım daha
İnşallah canım gerçekleşirBu benım hayalım ıste, hobı bahcesı alıp bıber domates bezelye barbunya yetıstırıcem
Oo masallah, baya buyuk, kuru mu yapıyosunuz?İnşallah canım gerçekleşirgüzel oluyor gerçekten bizim bahçemiz baya büyük 40 dönüm kadar işçi götürüyoruz ama insan toprağa dokunmayınca olmuyor
Elele almonte aldım anne olmuyor amaKızlarr iyi akşamlar nasılsınız
Sizden bi konuda yardım rica edicem beşik konusunda ne almalıyım karar veremedim tercihlerinizi paylaşır mısınız ?
Geneli salçalık biber Hatay biberi ve tatlı biber yani kapya biber geri kalan kısıma ben Dolmalık biber bamya fasulye patlıcan kurutmalık ve süsbiberi kabak kış kabağı su kabağı deriz ondan ektim domates ektim kavun birde karpuzOo masallah, baya buyuk, kuru mu yapıyosunuz?
Ben ilk etapta 2 emzirme sütyeni aldığım için onlar kalacak, emzirme atletini 3 yapicam, 100 beden olarak bunlar beni ilk 6 ay idare edeceğini düşünüyorum sonra bedenimiz değişecek artık meme ucuna kalkan kullanmicaz, iş hayatina geri dönücez ve kaplı sutyenlere gecicez gibi düşünüyorum.Sence kaç tane yeter ben 3 tane aldım ama daha da alınmalı mi
85 resmen sıkmış etlerimi hic bu kadar farketmemistim ben zaten geçen hafta bir anda değişimlere uğradım hacmen, yüz rahat geldi, emzirme atletinde göbeğimi sardı ama korse gibi de hissettirmedi, doguma kadar kilo alicaz ama dogumdan yaptıktan sonra ilk aylarda, 7 aylik gibi halimize dönücez diye düşünüyorum giyilebilir bu şekilde bencePekı 100beden sıktı mı, normalde 85kaplı gıyıyorum demıssınz, ben emın olamıyorum ya herhalde 130 beden olsa alıcam
Canım ilk önce kimseyi takma ağzı olan konuşuyor işte bence kiloları normal kilosunun az ya da fazla olması onun sağlıklı olduğunu hiçbir zaman göstermez sen zaten vitamin kullanıyorsundur yediklerimizden de alıyor onlar merak etmeBende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan osaglıksız doğcaklar demesine cok sinir oldum o ayrı acaba vitamin olarak yetiyomuyum diye düşünüyorum şu an
Daha ne olsun, masallahGeneli salçalık biber Hatay biberi ve tatlı biber yani kapya biber geri kalan kısıma ben Dolmalık biber bamya fasulye patlıcan kurutmalık ve süsbiberi kabak kış kabağı su kabağı deriz ondan ektim domates ektim kavun birde karpuz
Ben evde yattıgım ıcın sureklı suan hıc sutyen kullanmıyorum, hastaneye gıderken 90beden sutyenımı tskıyorum halen, ufaktan sıkmaya basladı o da.. 100beden alsam dar olur mu kı bılemedım. Sızın dedıgınıze baktım en buyuk 100 varBen ilk etapta 2 emzirme sütyeni aldığım için onlar kalacak, emzirme atletini 3 yapicam, 100 beden olarak bunlar beni ilk 6 ay idare edeceğini düşünüyorum sonra bedenimiz değişecek artık meme ucuna kalkan kullanmicaz, iş hayatina geri dönücez ve kaplı sutyenlere gecicez gibi düşünüyorum.
85 resmen sıkmış etlerimi hic bu kadar farketmemistim ben zaten geçen hafta bir anda değişimlere uğradım hacmen, yüz rahat geldi, emzirme atletinde göbeğimi sardı ama korse gibi de hissettirmedi, doguma kadar kilo alicaz ama dogumdan yaptıktan sonra ilk aylarda, 7 aylik gibi halimize dönücez diye düşünüyorum giyilebilir bu şekilde bence
Teşekkür ederim kuzum bir göz atayımKehribarkolyedunyasi ndan aldim canim. 1 aydir filan instagramdan takip ediyordum. Komsum da oradan alip memnun oldugunu soyleyince cesaret edip aldim
Benim anneannemler de Kilis teKilis'te oturuyorum burda biber zamnı şimdi bizimde Eşimle bahçemiz var onunla uğraşıyorduk biber patlıcan ekip biçiyoruz şu an onun zamanıydı o yüzden gidemiyordum boşluk bulduk yarın için anca müsait oldukdoktorum bir buçuk ay sonra gel demişti
Birden büyüyorlar bence 100 rahat olurBen evde yattıgım ıcın sureklı suan hıc sutyen kullanmıyorum, hastaneye gıderken 90beden sutyenımı tskıyorum halen, ufaktan sıkmaya basladı o da.. 100beden alsam dar olur mu kı bılemedım. Sızın dedıgınıze baktım en buyuk 100 var
Bu konu da niyeyse insanlar kendilerinde eksik gördüklerini yansıtıyorlar büyük ihtimalle çok kilo almıştır kıskançlığından söylemiştirBende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan osaglıksız doğcaklar demesine cok sinir oldum o ayrı acaba vitamin olarak yetiyomuyum diye düşünüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?