2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bacım düşük ben de yapmıştım bugün annemle komşularla konuşuyoruz düşük sancısı doğum sancısından daha zormuş öyle diyorlar

Benimli vakumlu kürtaj ile almışlardi o da çok zordu ama şimdi öyle değil Allah'ın izniyle orada bebeğimizi bırakıp gitmeyeceğiz arkadaşım epidural oldu hiç hissetmedim bile dedi sadece ilk ayağı kalktığımda 2 dakika sancı sürdü geçti sonra dedi dogum dikme vb 15 dakika sürdü dedi ne olacak bilmiyorum hiç annem de tuturdu sezeryan olursa komple bayil beline iğne yaptırma ona da komple bayilincs uyanınca aşırı ağrın olur diyorlar

Belden olunca baş ağrısı çok oluyormuş onun içinde kahve için diyorlar

Bi benim ki mi ufak kaldı ya büyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Birden büyüyorlar sütün olmasının göğüs büyüklüğü ile hiçbir ilgisi yok aslında bencs %99 psikolojik bir durum Afrika gibi fakir ülkelere bakıyorum kadınların emzirmekten başka seçeneği yok sut yapsın diye içecek suyu bile zor buluyorlar mama vb alacak durumları da yok ama bebeklerini emziriyorlar çünkü sütum olmazsa kaygıları yok

Birden büyüyorlar bence 100 rahat olur

Bi benim ki mi ufak kaldı ya büyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor

Benim göğsüm büyümedi, sırt vücut hacmi olarak büyüdüm, göğsüm büyüse o alanda yer var gibiydi daha doldurmak için

Epidural sezeryan var
Spinal sezeryan
Spinal normal doğum var
Normal doğum var
Genel anestezi ile sezeryan var

Ikızlere hamıleyken pentıden almıstım 1 tane, onun kuması esnek, ondan yok suan pentıde, olsa hıc dusunmeden onu alacaktım
Esnek olması çok rahat oluyor ama süt akacak illaki sürekli değiştirmek gerekecek falan derken bozulmayacak bir şeyde almak lazim

Evet inşallah dolar büyür ne diyim kafaya da takmıyordum da kızlarımızı görünce okuyunca dedim ben de neden meme yok

Bebeler son haftalarda kilo alıyor kaldiki bir kilo bile doğup günlerce kuvezde kalıp sağlıklı olan o kdr bebek var ki nasıl kendi kendine karar vermiş çok garip annem bile kilo almadin bebekler küçük kalıcak diyerek bni korkuttu hemen dayanamayıp çalıştıgim hastaneye kontrole gitmiştim tek isteğim vakti zamanında ins sağlıkla dogsunlarda sonradan da kilo alırlar toparlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…