- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.901
Bacım düşük ben de yapmıştım bugün annemle komşularla konuşuyoruz düşük sancısı doğum sancısından daha zormuş öyle diyorlarUfak değil beni baya sarıyodüşünüyorum sezeryan olursam ya hissedersem bilmem ne sonra ama diyorum bebeğimi verecekler bana orda yumuşama geliyo normal doğurursam da sancı çekecem ama benim düşüklerin çektiğim sancıların sayısı belli değil ondan o kadar çok korkmuyorum bi kere olacak bitecek ama tabi sancı kısmı kötü düşük sancısı da hafif bişi değildi şimdi
Benimli vakumlu kürtaj ile almışlardi o da çok zordu ama şimdi öyle değil Allah'ın izniyle orada bebeğimizi bırakıp gitmeyeceğizUfak değil beni baya sarıyodüşünüyorum sezeryan olursam ya hissedersem bilmem ne sonra ama diyorum bebeğimi verecekler bana orda yumuşama geliyo normal doğurursam da sancı çekecem ama benim düşüklerin çektiğim sancıların sayısı belli değil ondan o kadar çok korkmuyorum bi kere olacak bitecek ama tabi sancı kısmı kötü düşük sancısı da hafif bişi değildi şimdi
Bi benim ki mi ufak kaldı yaBirden büyüyorlar bence 100 rahat olur
Ay ne güzel sağol canım inşallahBenim anneannemler de Kilis teinşallah güzel haberler alırsın
Belden olunca baş ağrısı çok oluyormuş onun içinde kahve için diyorlarBenimli vakumlu kürtaj ile almışlardi o da çok zordu ama şimdi öyle değil Allah'ın izniyle orada bebeğimizi bırakıp gitmeyeceğizarkadaşım epidural oldu hiç hissetmedim bile dedi sadece ilk ayağı kalktığımda 2 dakika sancı sürdü geçti sonra dedi dogum dikme vb 15 dakika sürdü dedi ne olacak bilmiyorum hiç annem de tuturdu sezeryan olursa komple bayil beline iğne yaptırma ona da komple bayilincs uyanınca aşırı ağrın olur diyorlar
Birden büyüyorlarBi benim ki mi ufak kaldı yabüyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Aman dar olmasın daBirden büyüyorlar bence 100 rahat olur
Annem çok önceleri birinin 2 3 ay bu yüzden yuruyemedigini görmüş o yüzden ikna edemiyorumBelden olunca baş ağrısı çok oluyormuş onun içinde kahve için diyorlar
2 tane al büyüdükçe arttırırizAman dar olmasın da
Berfu yenenler dıyorum sana, kızcagız herkese acıklama da yaptı ıkı cocugumu da emzırdım dıyeBi benim ki mi ufak kaldı yabüyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Ben evde yattıgım ıcın sureklı suan hıc sutyen kullanmıyorum, hastaneye gıderken 90beden sutyenımı tskıyorum halen, ufaktan sıkmaya basladı o da.. 100beden alsam dar olur mu kı bılemedım. Sızın dedıgınıze baktım en buyuk 100 var
Birden büyüyorlar bence 100 rahat olur
Bi benim ki mi ufak kaldı yabüyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Ikızlere hamıleyken pentıden almıstım 1 tane, onun kuması esnek, ondan yok suan pentıde, olsa hıc dusunmeden onu alacaktım2 tane al büyüdükçe arttırıriz
Esnek olması çok rahat oluyor ama süt akacak illaki sürekli değiştirmek gerekecek falan derken bozulmayacak bir şeyde almak lazimIkızlere hamıleyken pentıden almıstım 1 tane, onun kuması esnek, ondan yok suan pentıde, olsa hıc dusunmeden onu alacaktım
Yok canım hemşireler yürütüyor 2 3 saat sonra uyuşukluk geçiyormuş bence o naz yapmışAnnem çok önceleri birinin 2 3 ay bu yüzden yuruyemedigini görmüş o yüzden ikna edemiyorum
Hiç biri şıkkı göremedim ben amaEpidural sezeryan var
Spinal sezeryan
Spinal normal doğum var
Normal doğum var
Genel anestezi ile sezeryan var
Evet inşallah dolar büyür ne diyimBirden büyüyorlarsütün olmasının göğüs büyüklüğü ile hiçbir ilgisi yok aslında bencs %99 psikolojik bir durum Afrika gibi fakir ülkelere bakıyorum kadınların emzirmekten başka seçeneği yok sut yapsın diye içecek suyu bile zor buluyorlar mama vb alacak durumları da yok ama bebeklerini emziriyorlar çünkü sütum olmazsa kaygıları yok
O da olabilirYok canım hemşireler yürütüyor 2 3 saat sonra uyuşukluk geçiyormuş bence o naz yapmış
Epidural da sürekli anestezi verilebiliyormus normal doğumda oluyormus ama spinal tek seferde vuruyorlarmis ve sezeryan oluyormuşsun normal yokmuşHiç biri şıkkı göremedim ben ama
Bebeler son haftalarda kilo alıyor kaldiki bir kilo bile doğup günlerce kuvezde kalıp sağlıklı olan o kdr bebek var ki nasıl kendi kendine karar vermiş çok garip annem bile kilo almadin bebekler küçük kalıcak diyerek bni korkuttu hemen dayanamayıp çalıştıgim hastaneye kontrole gitmiştimBende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan osaglıksız doğcaklar demesine cok sinir oldum o ayrı acaba vitamin olarak yetiyomuyum diye düşünüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?