- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.921
Hiç biri şıkkı göremedim ben ama
Berfu yenenler dıyorum sana, kızcagız herkese acıklama da yaptı ıkı cocugumu da emzırdım dıye
Spinalin normali var sadece belli bir açıklık sınırı varEpidural da sürekli anestezi verilebiliyormus normal doğumda oluyormus ama spinal tek seferde vuruyorlarmis ve sezeryan oluyormuşsun normal yokmuş
Yok yok bozulcak yapıda deıl pentıEsnek olması çok rahat oluyor ama süt akacak illaki sürekli değiştirmek gerekecek falan derken bozulmayacak bir şeyde almak lazim
Geçenlerde arkadaşım dedi ki sezeryan iğnesini vurulurken irkilip hareket etmek omuriliğe zarar veriyormuş ve felç kalma riski varmış duyunca çok korkmuştum gerçekliği ne acabaBelden olunca baş ağrısı çok oluyormuş onun içinde kahve için diyorlar
Ben normal hiç bir şeysiz istiyorum eğer dayanabilirsem çok korkuyorum hepsinden yani içimi rahatlatan seçenek yokEpidural da sürekli anestezi verilebiliyormus normal doğumda oluyormus ama spinal tek seferde vuruyorlarmis ve sezeryan oluyormuşsun normal yokmuş
Ben yağ değil de losyon almak istiyorum ama karar veremedkmKızlar masaj yağı ne aldınız, ben indirime denk geldiği için incia şampuan aldım, masaj yağı mustelanin var n11 kuponuna uygun ama yorumlarda her satıcıda iki uc tane orjinal ürün değil yazisi görüyorum korkuyorum siz ne aldiniz hangi satıcıda orjinal olduğunu düşünüruz
Doğru Pentinin ürünleri iyi oluyorYok yok bozulcak yapıda deıl pentı
Ahh keşke son aylarda transfer edebilsekBen de şıklarda kocam dogursunu arıyorum ama bulamıyorum
Ben normal hiç bir şeysiz istiyorum eğer dayanabilirsem çok korkuyorum hepsinden yani içimi rahatlatan seçenek yoksezeryandan daha çok korkuyorum
Arkadaşım sezeryan istiyordu hastaneye gitmiş 7 cm aciklikla ebe demiş ne sezeryani yatırınBen normal hiç bir şeysiz istiyorum eğer dayanabilirsem çok korkuyorum hepsinden yani içimi rahatlatan seçenek yoksezeryandan daha çok korkuyorum
Ahh keşke son aylarda transfer edebilsekkv felan doğursa yerime çok iyi olurdu
Bende öyle kandırıyorum kendimiBence başkaları yapıyorsa bizde yaparız
Ben kahramanlık yapıyordumBence başkaları yapıyorsa bizde yaparız
Canım ikiz bebeklerin kilosunu ilk yazdığında yorum yazicaktm baska konu girdi diye atladım, vala bizim tek bebegimiz o kilo senin iki tane olupta aynı kilo olması maşallah çok çok iyi Allah güç kuvvet versin, sağlık versin hepimize. Canını sıkmaya değecek birisi bile değilmiş fesatlıktan baska bir şey değil resmenBende az once akrabam ile konuşuyosum telde bebeklerin kilolarını falan soyledım diyo ki cok zayıf küçücük o cocuklar saglıksız dogcak kilo almadığın için diyorum doktor haftasıyla uyumlu dedi iddalaşıyo küçüklermiş.. insanı sinir edıyor şu dışarda ki insanlar doktor zaten bişey olsa soylerdi.. aman canım dikkat et onlar kilo alsınlar onemli olan osaglıksız doğcaklar demesine cok sinir oldum o ayrı acaba vitamin olarak yetiyomuyum diye düşünüyorum şu an
Allah'tan doğuma yakınlar girmiyorBen kahramanlık yapıyordumneyinden panikleyecem ne olacak ki orada toplasan 1 saatlik şey için mi stres yapacam takvim yaprakları azaldıkça kahramanlık gidiyor
Ahahahah öyle vallahYok yok kv karnında durmus kocama bile zor dayaniyorum
Teknik olarak başka şansımız da yokAllah'tan doğuma yakınlar girmiyorboşver yaparız be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?