2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar masaj yağı ne aldınız, ben indirime denk geldiği için incia şampuan aldım, masaj yağı mustelanin var n11 kuponuna uygun ama yorumlarda her satıcıda iki uc tane orjinal ürün değil yazisi görüyorum korkuyorum siz ne aldiniz hangi satıcıda orjinal olduğunu düşünüruz

Belden olunca baş ağrısı çok oluyormuş onun içinde kahve için diyorlar
Geçenlerde arkadaşım dedi ki sezeryan iğnesini vurulurken irkilip hareket etmek omuriliğe zarar veriyormuş ve felç kalma riski varmış duyunca çok korkmuştum gerçekliği ne acaba

Epidural da sürekli anestezi verilebiliyormus normal doğumda oluyormus ama spinal tek seferde vuruyorlarmis ve sezeryan oluyormuşsun normal yokmuş
Ben normal hiç bir şeysiz istiyorum eğer dayanabilirsem çok korkuyorum hepsinden yani içimi rahatlatan seçenek yok sezeryandan daha çok korkuyorum

Ben yağ değil de losyon almak istiyorum ama karar veremedkm

Ben normal hiç bir şeysiz istiyorum eğer dayanabilirsem çok korkuyorum hepsinden yani içimi rahatlatan seçenek yok sezeryandan daha çok korkuyorum
Arkadaşım sezeryan istiyordu hastaneye gitmiş 7 cm aciklikla ebe demiş ne sezeryani yatırın normal doğum yaptı

Bence başkaları yapıyorsa bizde yaparız
Ben kahramanlık yapıyordum neyinden panikleyecem ne olacak ki orada toplasan 1 saatlik şey için mi stres yapacam takvim yaprakları azaldıkça kahramanlık gidiyor

Canım ikiz bebeklerin kilosunu ilk yazdığında yorum yazicaktm baska konu girdi diye atladım, vala bizim tek bebegimiz o kilo senin iki tane olupta aynı kilo olması maşallah çok çok iyi Allah güç kuvvet versin, sağlık versin hepimize. Canını sıkmaya değecek birisi bile değilmiş fesatlıktan baska bir şey değil resmen

Kızlar normal doğum yapacak arkadaşlar şöyle düşünün vücudumuz zaten kendini her türlü hazırlıyor got göbek göğüs maşallah bence alt tarafta kendini hazırlıyordur yani inşallah i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…