2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar normal doğum yapacak arkadaşlar şöyle düşünün vücudumuz zaten kendini her türlü hazırlıyor got göbek göğüs maşallah bence alt tarafta kendini hazırlıyordur yani inşallah i
İnşallah son haftalarda secde pozisyonu merdiven in cik vb kurtarır gibi

Evet yağ gözenekleri tıkıyormus losyon tavsiye ediyorlar, bende mustela mi incia mi neresi orijinal kararsız kaldım
Evet yağ gözenekleri tıkıyor ilk aylar pek önerilmiyor losyon olarak da mustela tavsiye ediyorlar ama incia nasıl hiç bilmiyorum

Allah'tan doğuma yakınlar girmiyor boşver yaparız be
Eğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine

Ben her an dogurabilirimden, 37 yi konusmaya terfi etmeme ragmen baya heyecanlandim. Max 9 hafta kaldi diye
Valla yaa az kaldı hepimiz bebeklerimize kavuşacağız inşallah
Bacım düşük ben de yapmıştım bugün annemle komşularla konuşuyoruz düşük sancısı doğum sancısından daha zormuş öyle diyorlar
inan en çok merak ettiğim şey bu doğurayım dicem hangisi daha zordu diye tabi normal doğurursam
ahahahh tüp bebekte yumurta toplama da komple bayılıyorsun beni bi uyuttular ben uyanmışım hasta bakıcının başının etini yemişim konuşmaktan. Odaya getirmişler eşim diyorki hiç susmadım sürekli konuştun saçmaladın kendime geldiğimde de konuşuyordum lafın arasında aa ben buraya ne zaman geldim dedim o yüzden sezeryan olursam tamamen uyutulmak istemiyorum başımıza iş almayalım şimdi bu sefer inşallah güzel şekilde sonuçlanacak inanıyorum ben

Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
Kv sini seven senmiyidin? Kv diyince ben kendi adıma bile gerildim şuan hemde doluma girecek anaaamm

Kv sini seven senmiyidin? Kv diyince ben kendi adıma bile gerildim şuan hemde doluma girecek anaaamm
Gününe göre değişiyor bazen sinirime gidiyor maalesef, acaba tek girebilir miyim hiç bilmiyorum ya çok kararsızım eşime diyorum ki sancım başlayınca gidelim doğurayım ondan sonra haber verelim herkese sacmalama diyor

Ben öyle yapıcam doğurcam doğurdum diye haber vereceğim

Nasıl ya KV nin normal doğumda senle işi ne hemşire ebe kadın doğumcu filan mı hastane çalışanı mı?

Ben öyle yapıcam doğurcam doğurdum diye haber vereceğim
En mantıklısı öyle ya, eşimi umarım ikna edebilirim normal doğum olursa. Ben doğurup üçümüz tek kalalım istiyorum vakit geçirelim hani yeni aile olarak bağ kurulsun istiyorum. Şimdiden düşünüp sinir oluyorum çünkü gelip yok şunu şöyle yap yok böyle offf içim şişti şimdiden yaa

Kendisi minik şu tulum 0-3 aylık duruşu böyle çok tatlı
Ayy cok tatli duruyo cidden. Aliyn sunlardan bende
az öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçti
gönder anam askı linkide gönder onuda alırız. Battı balık yan gider

Hemen kırkında mı yapacan sen
Bilmiorum ki bizim ailede 40yok ama esimin tarafini hic bilmiorum. Banyolu kuvetli bissy degil de bi dua fln mantikli geliyor ama seromoni seklinde yapmam.sevmiorum saka bi yana ole seyleri bakalim daha dusunmedim de konusmadim da

Nasıl ya KV nin normal doğumda senle işi ne hemşire ebe kadın doğumcu filan mı hastane çalışanı mı?
Yok yok yani yanımda birinin girmesine izin olursa kendi girmek istiyor, eşim istemiyor çünkü çok hassas kan vs tutuyor onu. Ama ben tek girmek istiyorum

Bi benim ki mi ufak kaldı ya büyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Doğuma giderken içi destekli 75b'yi zar zor dolduruyordum. 20 aydır emziriyorum. Sütüm olmayacak mı derseniz evet süt olmaz. Süt hormonu prolaktin beyinde salgılanıyor. Güzel mesajlar verin kendi bedeninize de bebeğinize de kızlar. Zaten insanlar emiyor mu diye beyninizi yiyecek bari siz kendinize yapmayın o baskıyı

Kesinlikle psikoloji çok önemli bol süt olsun da emcikleyip dursun sıpa

Ay ben kesinlikle ne annem ne kv istemem
Annemi de istemiyorum çok sakin bir yapıya sahip o yüzden daha çok stres olurum, anne nasıl doğurdun diyorum gidiyorsun diyor epidural oluyorsun doğuyor diyor sanki marketten domates alıp geliyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…