- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.941
Kızlar normal doğum yapacak arkadaşlar şöyle düşünün vücudumuz zaten kendini her türlü hazırlıyor got göbek göğüs maşallahbence alt tarafta kendini hazırlıyordur yani inşallah i
Evet yağ gözenekleri tıkıyormus losyon tavsiye ediyorlar, bende mustela mi incia mi neresi orijinal kararsız kaldımBen yağ değil de losyon almak istiyorum ama karar veremedkm
Evet yağ gözenekleri tıkıyor ilk aylar pek önerilmiyor losyon olarak da mustela tavsiye ediyorlar ama incia nasıl hiç bilmiyorumEvet yağ gözenekleri tıkıyormus losyon tavsiye ediyorlar, bende mustela mi incia mi neresi orijinal kararsız kaldım
Incianin losyonu yok mustelaninda kırmızı serisi iyi diyorlarEvet yağ gözenekleri tıkıyormus losyon tavsiye ediyorlar, bende mustela mi incia mi neresi orijinal kararsız kaldım
Eğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacakAllah'tan doğuma yakınlar girmiyorboşver yaparız be
Vajinismus belasıyla uğraşıp normal doğum isteyenler varmı pekiEpidural sezeryan var
Spinal sezeryan
Spinal normal doğum var
Normal doğum var
Genel anestezi ile sezeryan var
Valla yaa az kaldıBen her an dogurabilirimden, 37 yi konusmaya terfi etmeme ragmen baya heyecanlandim. Max 9 hafta kaldi diye
inan en çok merak ettiğim şey buBacım düşük ben de yapmıştım bugün annemle komşularla konuşuyoruz düşük sancısı doğum sancısından daha zormuş öyle diyorlar
ahahahh tüp bebekte yumurta toplama da komple bayılıyorsun beni bi uyuttular ben uyanmışım hasta bakıcının başının etini yemişim konuşmaktan. Odaya getirmişler eşim diyorki hiç susmadım sürekli konuştun saçmaladınBenimli vakumlu kürtaj ile almışlardi o da çok zordu ama şimdi öyle değil Allah'ın izniyle orada bebeğimizi bırakıp gitmeyeceğizarkadaşım epidural oldu hiç hissetmedim bile dedi sadece ilk ayağı kalktığımda 2 dakika sancı sürdü geçti sonra dedi dogum dikme vb 15 dakika sürdü dedi ne olacak bilmiyorum hiç annem de tuturdu sezeryan olursa komple bayil beline iğne yaptırma ona da komple bayilincs uyanınca aşırı ağrın olur diyorlar
Kv sini seven senmiyidin? Kv diyince ben kendi adıma bile gerildim şuanEğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
Gününe göre değişiyor bazen sinirime gidiyor maalesef, acaba tek girebilir miyim hiç bilmiyorum ya çok kararsızım eşime diyorum ki sancım başlayınca gidelim doğurayım ondan sonra haber verelim herkese sacmalama diyorKv sini seven senmiyidin? Kv diyince ben kendi adıma bile gerildim şuanhemde doluma girecek anaaamm
Ben öyle yapıcam doğurcam doğurdum diye haber vereceğimGününe göre değişiyor bazen sinirime gidiyor maalesef, acaba tek girebilir miyim hiç bilmiyorum ya çok kararsızım eşime diyorum ki sancım başlayınca gidelim doğurayım ondan sonra haber verelim herkese sacmalama diyor
Nasıl ya KV nin normal doğumda senle işi ne hemşire ebe kadın doğumcu filan mı hastane çalışanı mı?Eğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
En mantıklısı öyle ya, eşimi umarım ikna edebilirim normal doğum olursa. Ben doğurup üçümüz tek kalalım istiyorum vakit geçirelim hani yeni aile olarak bağ kurulsun istiyorum. Şimdiden düşünüp sinir oluyorum çünkü gelip yok şunu şöyle yap yok böyle offf içim şişti şimdiden yaaBen öyle yapıcam doğurcam doğurdum diye haber vereceğim
Ayy cok tatli duruyo cidden. Aliyn sunlardan bendeKendisi minik şu tulum 0-3 aylık duruşu böyle çok tatlı
az öce içimden aldın aldın nereye asacakın geçti
gönder anam askı linkide gönder onuda alırız. Battı balık yan gider
Kızlar eğer benim gibi çok ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorsanız ama yine de nolur nolmaz amaçlı alıyorsanız, yorumlara baya baktım herkes memnun fiyatı da iyi. Çok aşırıya kaçmak istemedim fiyat konusunda çok kullanacağımı düşünmüyorum çünkü
Bilmiorum ki bizim ailede 40yok ama esimin tarafini hic bilmiorum. Banyolu kuvetli bissy degil de bi dua fln mantikli geliyor ama seromoni seklinde yapmam.sevmiorum saka bi yana ole seyleri bakalim daha dusunmedim de konusmadim daHemen kırkında mı yapacan sen
Yok yokNasıl ya KV nin normal doğumda senle işi ne hemşire ebe kadın doğumcu filan mı hastane çalışanı mı?
Ya bu kız çocuga göre de mi?Kendisi minik şu tulum 0-3 aylık duruşu böyle çok tatlı
Doğuma giderken içi destekli 75b'yi zar zor dolduruyordum. 20 aydır emziriyorum. Sütüm olmayacak mı derseniz evet süt olmaz. Süt hormonu prolaktin beyinde salgılanıyor. Güzel mesajlar verin kendi bedeninize de bebeğinize de kızlar. Zaten insanlar emiyor mu diye beyninizi yiyecek bari siz kendinize yapmayın o baskıyıBi benim ki mi ufak kaldı yabüyümüyor bunlar süt falan olmayacak heralde ay canım sıkılıyor
Kesinlikle psikoloji çok önemliDoğuma giderken içi destekli 75b'yi zar zor dolduruyordum. 20 aydır emziriyorum. Sütüm olmayacak mı derseniz evet süt olmaz. Süt hormonu prolaktin beyinde salgılanıyor. Güzel mesajlar verin kendi bedeninize de bebeğinize de kızlar. Zaten insanlar emiyor mu diye beyninizi yiyecek bari siz kendinize yapmayın o baskıyı
Emer emer. O zaman da "Bu beni niye salmıyor" diyeceksinizKesinlikle psikoloji çok önemlibol süt olsun da emcikleyip dursun sıpa
Ay ben kesinlikle ne annem ne kv istememEğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Annemi de istemiyorum çok sakin bir yapıya sahip o yüzden daha çok stres olurum, anne nasıl doğurdun diyorum gidiyorsun diyor epidural oluyorsun doğuyor diyor sanki marketten domates alıp geliyormuş gibiAy ben kesinlikle ne annem ne kv istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?