2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Masaj yagi yenidogan da tavsiye edilmiyor losyonlwra bak kuzum

Eğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
Yav cocugu kv ile mi yaptin ne isi var dogumda? Birini alicaksan kocani al allah askina herkes yerini haddini hududunu bilsin

Masaj yagi yenidogan da tavsiye edilmiyor losyonlwra bak kuzum

Yav cocugu kv ile mi yaptin ne isi var dogumda? Birini alicaksan kocani al allah askina herkes yerini haddini hududunu bilsin
Aynen öyle ilk önce olur felan dedim ama şöyle bir oturup düşününce vaz geçtim istemiyorum hiç bir şekilde

Bnde öyle diyorum ya yanımda arkadaşim kalacak eşim kendi kendine konuşuyor arkadaşın annem teyzem ney dedim çok olunca öyle herkesi almıyorlar çok olursa seni de almazlar dedim ona jdkskksks

Bnde öyle diyorum ya yanımda arkadaşim kalacak eşim kendi kendine konuşuyor arkadaşın annem teyzem ney dedim çok olunca öyle herkesi almıyorlar çok olursa seni de almazlar dedim ona jdkskksks
Aman aman kalabalık hiç istemiyorum yaa, inşallah gece doğururum da kimseye haber vermeden gideriz pırtlatır ücümüz kalırız ilk saatler

Aman aman kalabalık hiç istemiyorum yaa, inşallah gece doğururum da kimseye haber vermeden gideriz pırtlatır ücümüz kalırız ilk saatler
Valla inan gece bile olsa bir merak var benim kvde de kaç olursa olsun bana kalsa fotoğrafını bile göstermek istemem onlara ama eşim maşallah. Bu konuda eşimle pek anlasamayacagiz galiba geçen yine diyor annem gelsin temizlik yapar yemek yapar dedim kendi evini temizledi de benim ki kaldı

Bizim kv aynı galiba ben çok kıskanırım çocuğumu gibime geliyor yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum napacağız

Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
benim eşim böyle bir kabus görmüştü hamileliğimin başında annemle kvdem doğuma girmişler dr çocuğu alacakken eğilip dr'a o öyle yapılmaz filan diyorlarmış

benim eşim böyle bir kabus görmüştü hamileliğimin başında annemle kvdem doğuma girmişler dr çocuğu alacakken eğilip dr'a o öyle yapılmaz filan diyorlarmış
Rüya olmasına sevindim çünkü gerçekten yaparlar o kapasite var kvdem de ama annem hiç kimseye karışmaz aksine unuttum ben doktor daha iyi bilir der

Bizim kv aynı galiba ben çok kıskanırım çocuğumu gibime geliyor yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum napacağız
Kıskanmak gayet normal bence. Bende kıskanırım. Eğer annem de kvde gelirse yemek yapmaya, evi toplamaya gelsinler. Tabi hiç vermez değilim ama bebek zaten annesini isteyecek. Onlar emzirip uyutamayacağına göre

Ben şok doğuma girmek isteyen kv ilk kez duyuyorum .

Kiskanmak degil o. Simdilerde bizim unutkanligin baslama sevebi de o amigdala devreye girmeye baslaiyo. Annelik yukleniyo ilkel duygu ve durtulerimiz cikio dogumdan sonraki hormonlarla da pantere donusup cocuguma dokunma yaklasma modu aciliyo. Baya normal ve bilimsel piskolojin gayet duzgun kuzum
Bizim evde bi odada yatak vardi. Misafir yatagi gbi. Smdi tadilat var ya odayi iptal ediyorum yatagi yolluyorum. Nasil olsa bakici istemiyorum lazim degil gibi sacma bi cumle kurdum. Utulediklerimi koyuyorum sdce ustune bosuna yer dedim esim de ikna oldu. Ama esas sebep kimse kalmaya calismasin gunduz agucuk yapip evlerine donsunler. Annem karsi blogumda ztn. Yemegi o yapicak ilk zmnlar. Tezgah hazir bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…