- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.961
Masaj yagi yenidogan da tavsiye edilmiyor losyonlwra bak kuzumKızlar masaj yağı ne aldınız, ben indirime denk geldiği için incia şampuan aldım, masaj yağı mustelanin var n11 kuponuna uygun ama yorumlarda her satıcıda iki uc tane orjinal ürün değil yazisi görüyorum korkuyorum siz ne aldiniz hangi satıcıda orjinal olduğunu düşünüruz
Yav cocugu kv ile mi yaptin ne isi var dogumda? Birini alicaksan kocani al allah askina herkes yerini haddini hududunu bilsinEğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
Aynen öyle ilk önce olur felan dedim ama şöyle bir oturup düşününce vaz geçtim istemiyorum hiç bir şekildeMasaj yagi yenidogan da tavsiye edilmiyor losyonlwra bak kuzum
Yav cocugu kv ile mi yaptin ne isi var dogumda? Birini alicaksan kocani al allah askina herkes yerini haddini hududunu bilsin
Ben erkeğe olur diye aldım amaYa bu kız çocuga göre de mi?
Oğlan bebeğe de büyüğe de olmaz
Bnde öyle diyorum ya yanımda arkadaşim kalacak eşim kendi kendine konuşuyor arkadaşın annem teyzem ney dedimGününe göre değişiyor bazen sinirime gidiyor maalesef, acaba tek girebilir miyim hiç bilmiyorum ya çok kararsızım eşime diyorum ki sancım başlayınca gidelim doğurayım ondan sonra haber verelim herkese sacmalama diyor
Aman aman kalabalık hiç istemiyorum yaa, inşallah gece doğururum da kimseye haber vermeden gideriz pırtlatır ücümüz kalırız ilk saatlerBnde öyle diyorum ya yanımda arkadaşim kalacak eşim kendi kendine konuşuyor arkadaşın annem teyzem ney dedimçok olunca öyle herkesi almıyorlar çok olursa seni de almazlar dedim ona jdkskksks
Valla inan gece bile olsa bir merak var benim kvde de kaç olursa olsun bana kalsa fotoğrafını bile göstermek istemem onlara ama eşim maşallah. Bu konuda eşimle pek anlasamayacagiz galibaAman aman kalabalık hiç istemiyorum yaa, inşallah gece doğururum da kimseye haber vermeden gideriz pırtlatır ücümüz kalırız ilk saatler
Bizim kv aynı galibaValla inan gece bile olsa bir merak var benim kvde de kaç olursa olsun bana kalsa fotoğrafını bile göstermek istemem onlara ama eşim maşallah. Bu konuda eşimle pek anlasamayacagiz galibageçen yine diyor annem gelsin temizlik yapar yemek yapar dedim kendi evini temizledi de benim ki kaldı
Ben kıskanırımBizim kv aynı galibaben çok kıskanırım çocuğumu gibime geliyor yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum napacağız
benim eşim böyle bir kabus görmüştü hamileliğimin başında annemle kvdem doğuma girmişler dr çocuğu alacakken eğilip dr'a o öyle yapılmaz filan diyorlarmışEğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Hastanenin ebesiyle tanışmıştım kürtaj olurken çok cana yakın bir kadındı umarım ona denk gelirim yine
Rüya olmasına sevindim çünkü gerçekten yaparlar o kapasite var kvdem de ama annem hiç kimseye karışmaz aksine unuttum ben doktor daha iyi bilir derbenim eşim böyle bir kabus görmüştü hamileliğimin başında annemle kvdem doğuma girmişler dr çocuğu alacakken eğilip dr'a o öyle yapılmaz filan diyorlarmış
Kıskanmak gayet normal bence. Bende kıskanırım. Eğer annem de kvde gelirse yemek yapmaya, evi toplamaya gelsinler. Tabi hiç vermez değilim ama bebek zaten annesini isteyecek. Onlar emzirip uyutamayacağına göreBizim kv aynı galibaben çok kıskanırım çocuğumu gibime geliyor yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum napacağız
Ben şok doğuma girmek isteyen kv ilk kez duyuyorum .Eğer izin verirlerse normal doğuma kv girmek istiyor benle bakalım ne olacak
Kuzum seni şoka uğratıp Tonyaga düşürmüş KV oluruda kapmış iptal desen daha zorAynen öyle ilk önce olur felan dedim ama şöyle bir oturup düşününce vaz geçtim istemiyorum hiç bir şekilde
Kıyafet erkek ben askı fiyonklu ya onu kasdettim.Ben erkeğe olur diye aldım ama
Kız KV nin doğumda ne işi var yaKuzum seni şoka uğratıp Tonyaga düşürmüş KV oluruda kapmış iptal desen daha zor
Yıllarca gelin beni bi doğumuna bile almadı der
Valla bilmiyorum ki kızlar buraya atmıştı bende aldımKıyafet erkek ben askı fiyonklu ya onu kasdettim.
Bizim mesela oğlumun kullandıkları sade
Ay doğum da gelinim böyle yaptı şöyle yaptı her yerde anlatırBen şok doğuma girmek isteyen kv ilk kez duyuyorum .
Kiskanmak degil o. Simdilerde bizim unutkanligin baslama sevebi de o amigdala devreye girmeye baslaiyo. Annelik yukleniyo ilkel duygu ve durtulerimiz cikio dogumdan sonraki hormonlarla da pantere donusup cocuguma dokunma yaklasma modu aciliyo. Baya normal ve bilimsel piskolojin gayet duzgun kuzumBizim kv aynı galibaben çok kıskanırım çocuğumu gibime geliyor yoksa psikolojim mi bozuldu bilmiyorum napacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?