2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Enfeksyon on dedi fitil ve progestan verdi ayrıca istirahat .. Teşekkür ederim sorduğun için canımı S saskito

Kuzum seni şoka uğratıp Tonyaga düşürmüş KV oluruda kapmış iptal desen daha zor
Yıllarca gelin beni bi doğumuna bile almadı der
Diyemez çünkü kendisi kvdesine 40 gün eşimi göstermemiş nazarı değiyor herkese diye lafımı söylerim hiç çekinmem

Ayy inşallah, sadece temizlik yemek yapılsın ilk 40 gün benim için yeterli sadece o adapte olma süreci geçsin de inşallah sonrası kolay

Kizlar bu şekilde uyku seti takımı alan yaptıran var mı nasıl tercih ettiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-21-44-24-833_com.instagram.android.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 50
Ay doğum da gelinim böyle yaptı şöyle yaptı her yerde anlatır en iyisi benim annem yengemi doğumdan önce görmüş 50 kere dedi şöyle böyle sen sanki çok farklı doğurdun dedim
Yaş mahremiyet denen bir şey var
Doktor hemşire hasta bakıcı ebe hepsine ok de
Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez

Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez
Ya ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.

Kizlar bu şekilde uyku seti takımı alan yaptıran var mı nasıl tercih ettiniz
Ben böyle bir şey sipariş ettim canım, satıcı farklı boyut yataklar için de satıyor

Eklentiler

• B1D4E189-1C3F-435A-84A2-300F0703B13C.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 49
Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez

Ayy ben annemi istiyorum doğumdaaaa her yerimi en az kocam kadar biliyor nasılsa inş bir gün kızımın doğumuna girmek de bana nasip olur bence inanılmaz bir bağ. Kayınvalide saçma ama tabiii herkesin bağı farklı . İzin verilirse annem ve eşimle girmek istiyorum ben. Tek kişi derlerse eşim tabii

Kız öyle deme gün gelir annen dalga geçer seninle

Ya ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.
Ben sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerim

Ben sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerim
Baska odaya gidersin arkandan dolusabilirler sutun var mi diye bakmaya o yuzden yanimizda emzirme ortusu tasimamiz kullanmamiz lazim

Bir de işin o kısmı var cidden

Bir arkadaşım her kadın olanın yanında emzirirdi, hepimiz memesine odaklı sohbet ederdik yani herkesin gözü memende oluyor öyle bir şeyde

Bazen doğumu düşünüp kv nin sözlerine göre ne cevap vereceğimi planlıyorum ahshshh psikolojim bozuldu gibi hissediyordum burayı okuyunca rahatladım kızlar hepimizde varmış şimdiden mama verelim sarılık olmasın diyor sütüm olmazsa veririm aç bırakacak değiliz diyorum beni sanki hiç duymuyor şunun çocuğuna vermediler de şöyle oldu böyle oldu içimi şişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…