- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #29.981
peraninannesi ne yaptin gittin mi doktora?
bizim ev merkezi cok sicak diye ben sadece 2 ince kat giydirmeyi dusunuyorum evde. Body uzerine tulum yada zibin takim.
disarisi icin ya da soguk bir eve gidersek diye 1 kadife 1 de polar tulum var. Annemin ordugu hirkalar da var 3. Bir kat icin. Disarda Uzerine battaniye ile yeter umarim. Mesela ormanda yuruyuse gitsek haftasonu, 2 kat uzerine polar tulum uzeri battaniye yeter mi ki diye ben de arada dusunuyorum. Bir yandan da soguga alissin istiyorum.
Ben de az porsiyon ama surekli bir sey yiyorum yani. Kahvalti 10 dan 1 dilim ekmek, mutlaka 1,2 yumurta, peynir, domates fln. Kahvalti sonrasi 2 cevizi bala banip yiyorum tatli niyetine :) 1 gibi oglen corba yaninda doyurucu salata ya da zeytinyagli bir yemek. Aksam ustu bir meyve daha. Arada badem findik. Ama eger oglen sirf corba ictiysem azcik yulaf yogurt, meyve ve kuruyemis ekleyip tek seferde yiyorum. Aksam mutlaka et ya da etli yemek kofte vs. Yaninda salata veya hosaf. Gece de bir avuc cig kabak cekirdegi. Haftada bir kahve cikolata kacamagi yapiyorum genelde haftasonuyazarken yoruldum valla :)
Yaaa Allahim insallah
Diyemez çünkü kendisi kvdesine 40 gün eşimi göstermemiş nazarı değiyor herkese diyeKuzum seni şoka uğratıp Tonyaga düşürmüş KV oluruda kapmış iptal desen daha zor
Yıllarca gelin beni bi doğumuna bile almadı der
Ayy inşallah, sadece temizlik yemek yapılsın ilk 40 gün benim için yeterli sadece o adapte olma süreci geçsin de inşallah sonrası kolayKiskanmak degil o. Simdilerde bizim unutkanligin baslama sevebi de o amigdala devreye girmeye baslaiyo. Annelik yukleniyo ilkel duygu ve durtulerimiz cikio dogumdan sonraki hormonlarla da pantere donusup cocuguma dokunma yaklasma modu aciliyo. Baya normal ve bilimsel piskolojin gayet duzgun kuzum
Bizim evde bi odada yatak vardi. Misafir yatagi gbi. Smdi tadilat var ya odayi iptal ediyorum yatagi yolluyorum. Nasil olsa bakici istemiyorum lazim degil gibi sacma bi cumle kurdum. Utulediklerimi koyuyorum sdce ustune bosuna yer dedim esim de ikna oldu. Ama esas sebep kimse kalmaya calismasingunduz agucuk yapip evlerine donsunler. Annem karsi blogumda ztn. Yemegi o yapicak ilk zmnlar. Tezgah hazir bende
Yaş mahremiyet denen bir şey varAy doğum da gelinim böyle yaptı şöyle yaptı her yerde anlatıren iyisi benim annem yengemi doğumdan önce görmüş 50 kere dedi şöyle böyle sen sanki çok farklı doğurdun dedim
Ya ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.Yaş mahremiyet denen bir şey var
Doktor hemşire hasta bakıcı ebe hepsine ok de
Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez
Ben böyle bir şey sipariş ettim canım, satıcı farklı boyut yataklar için de satıyorKizlar bu şekilde uyku seti takımı alan yaptıran var mı nasıl tercih ettiniz
Beğenmezse beğenmesin oğlu beğensin yeterYaş mahremiyet denen bir şey var
Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez
Yaş mahremiyet denen bir şey var
Anne KV çok saçma ya
KV bide kuku da beğenmez
Kız öyle deme gün gelir annen dalga geçer seninleAyy ben annemi istiyorum doğumdaaaaher yerimi en az kocam kadar biliyor nasılsa inş bir gün kızımın doğumuna girmek de bana nasip olur bence inanılmaz bir bağ. Kayınvalide saçma ama tabiii herkesin bağı farklı . İzin verilirse annem ve eşimle girmek istiyorum ben. Tek kişi derlerse eşim tabii
Ben sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerimYa ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.
Ben annemin yanında da rahat olamam o ne öyle bakar dururBen sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerim
Baska odaya gidersin arkandan dolusabilirler sutun var mi diye bakmayaBen sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerim
Bir de işin o kısmı var ciddenValla yaa az kaldıhepimiz bebeklerimize kavuşacağız inşallah
inan en çok merak ettiğim şey budoğurayım dicem hangisi daha zordu diye tabi normal doğurursam
ahahahh tüp bebekte yumurta toplama da komple bayılıyorsun beni bi uyuttular ben uyanmışım hasta bakıcının başının etini yemişim konuşmaktan. Odaya getirmişler eşim diyorki hiç susmadım sürekli konuştun saçmaladınkendime geldiğimde de konuşuyordum lafın arasında aa ben buraya ne zaman geldim dedim o yüzden sezeryan olursam tamamen uyutulmak istemiyorum başımıza iş almayalım şimdi bu sefer inşallah güzel şekilde sonuçlanacak inanıyorum ben
Hahaha yok benimki bakmaz yaBen annemin yanında da rahat olamam o ne öyle bakar durur
Bir arkadaşım her kadın olanın yanında emzirirdi, hepimiz memesine odaklı sohbet ederdik yani herkesin gözü memende oluyor öyle bir şeydeBen sadece annem ve ablamın ynında rahatca emzirebilirim gibi geliyor. Kv yanında başka odaya girerim
Değil mi ,Bir arkadaşım her kadın olanın yanında emzirirdi, hepimiz memesine odaklı sohbet ederdik yani herkesin gözü memende oluyor öyle bir şeyde
Ayyy zaten stresli biriyim hiç sevmem öyle şeyleriBaska odaya gidersin arkandan dolusabilirler sutun var mi diye bakmayao yuzden yanimizda emzirme ortusu tasimamiz kullanmamiz lazim
Kac defa anestezi aldim. Hic oyle seyler yapmadimBir de işin o kısmı var cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?