- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.001
Aklın yolu bir aynenYa ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.
Kız altından gümüşten inciden yakuttan da olsa oğlum buna mı layık derBeğenmezse beğenmesin oğlu beğensin yeter
Ayy ben annemden utanırım yaAyy ben annemi istiyorum doğumdaaaaher yerimi en az kocam kadar biliyor nasılsa inş bir gün kızımın doğumuna girmek de bana nasip olur bence inanılmaz bir bağ. Kayınvalide saçma ama tabiii herkesin bağı farklı . İzin verilirse annem ve eşimle girmek istiyorum ben. Tek kişi derlerse eşim tabii
Ayy Allah korusun benim kv girse doktorun önüne geçip kendi doğurtturmaya kalkışırGününe göre değişiyor bazen sinirime gidiyor maalesef, acaba tek girebilir miyim hiç bilmiyorum ya çok kararsızım eşime diyorum ki sancım başlayınca gidelim doğurayım ondan sonra haber verelim herkese sacmalama diyor
Kız biz kırkı geçtik mevlidi konuşuyoruzAyy cok tatli duruyo cidden. Aliyn sunlardan bende
Bilmiorum ki bizim ailede 40yok ama esimin tarafini hic bilmiorum. Banyolu kuvetli bissy degil de bi dua fln mantikli geliyor ama seromoni seklinde yapmam.sevmiorum saka bi yana ole seyleri bakalim daha dusunmedim de konusmadim da
ve bence işin bu kısmı çok önemliBir de işin o kısmı var cidden
Kız korkmayın sezeryan ve genel anestezi en iyisi ✌Bir de işin o kısmı var cidden
Kız ne düşünüyorsun bize de söyle de fikir olsunBazen doğumu düşünüp kv nin sözlerine göre ne cevap vereceğimi planlıyorum ahshshh psikolojim bozuldu gibi hissediyordum burayı okuyunca rahatladım kızlar hepimizde varmışşimdiden mama verelim sarılık olmasın diyor sütüm olmazsa veririm aç bırakacak değiliz diyorum beni sanki hiç duymuyor şunun çocuğuna vermediler de şöyle oldu böyle oldu içimi şişiriyor
Ablamın kvdesi eniştem için doğduğunda çok kıllıydı falan demiş. Ablamın 36. Haftada suyu patladı hiç sancısı yoktu spinal yapacakşardı tansiyonu düşük olunca tamamen uyutup anestezi verdiler. Ablam uyanır uyanmaz bebek kıllı mı diye sormuşKac defa anestezi aldim. Hic oyle seyler yapmadimama dogumda verilen daha yuksek dozda oldugu icin farklidir belki
benimkiler korkmasa ikisi de karışırRüya olmasına sevindim çünkü gerçekten yaparlar o kapasite var kvdem de ama annem hiç kimseye karışmaz aksine unuttum ben doktor daha iyi bilir der
Vajinismus belasıyla uğraşıp normal doğum isteyenler varmı pekikim önce yaparsa birbirimizi destekleyelim
Ayy o anesteziden nefret ediyorum kürtajdan uyanır uyanmaz kvdeme içerde bana menemen yaptılar demişim, sonra doktoru azarladım beni niye uyandırdın ne güzel uyuyordum ben diyeAblamın kvdesi eniştem için doğduğunda çok kıllıydı falan demiş. Ablamın 36. Haftada suyu patladı hiç sancısı yoktu spinal yapacakşardı tansiyonu düşük olunca tamamen uyutup anestezi verdiler. Ablam uyanır uyanmaz bebek kıllı mı diye sormuşBende geçen sene kürtaj oldum anestezi ile biraz bebeğimi aldılar diye ağladım bütün hemşirelere ben eşimi çok seviyorum biliyor musunuz falan dedim hemşire bir dah olacak bebeğin üzülme falan demişti gerçekten mi doktor mu söyledi falan demiştim
Ben hep ağlayıp saçma şeyler demiştim yaAyy o anesteziden nefret ediyorum kürtajdan uyanır uyanmaz kvdeme içerde bana menemen yaptılar demişim, sonra doktoru azarladım beni niye uyandırdın ne güzel uyuyordum ben diye
ay sen kendini kurmuyorsun senin kvde seni buna itiyor. daha dur mama vermeye nerden karar vermiş ayrıca bu onun kararı mıymış?Bazen doğumu düşünüp kv nin sözlerine göre ne cevap vereceğimi planlıyorum ahshshh psikolojim bozuldu gibi hissediyordum burayı okuyunca rahatladım kızlar hepimizde varmışşimdiden mama verelim sarılık olmasın diyor sütüm olmazsa veririm aç bırakacak değiliz diyorum beni sanki hiç duymuyor şunun çocuğuna vermediler de şöyle oldu böyle oldu içimi şişiriyor
Baktım çok yoruyor git biraz eve dinlen sonra gelirsin diyip kibarca kovmayı düşünüyorumKız ne düşünüyorsun bize de söyle de fikir olsun
Epidural çok mu zorKız korkmayın sezeryan ve genel anestezi en iyisi ✌
Normali bilmiyorum ama
Sezeryan epidural no
Epidural de belinde iğne vuruyorlar ya oraya bir şey takıyorlar diye duydum ama tam olarak bilmiyorum ara ara anestezi verilebilmesi içinEpidural çok mu zor
Kateter takıyorlar omzuna da o küçük hortum gibi şeyi bantlıyorlar eline de bir aparat veriyorlar sen istediğin zaman o anestezi şeyini beline sıkmış oluyorsun, yurt dışında böyle burda da aynıdır diye düşünüyorumEpidural de belinde iğne vuruyorlar ya oraya bir şey takıyorlar diye duydum ama tam olarak bilmiyorum ara ara anestezi verilebilmesi için
Yooo kişiye göre değişiyo tabi ama bebeği doğduğu anda görebiliyorsun mesela. Uyanıksın hem işin iyi tarafı bence. Ama panik biriysen zor olabilirEpidural çok mu zor
Aynen beline damar yolu gibi açıp boynuna takıyorlar oradan saatlik ağrı kesici veriyorlarmisEpidural de belinde iğne vuruyorlar ya oraya bir şey takıyorlar diye duydum ama tam olarak bilmiyorum ara ara anestezi verilebilmesi için
Nasıl oluyor bilmiyorum da tam olarak böyle duymuştumKateter takıyorlar omzuna da o küçük hortum gibi şeyi bantlıyorlar eline de bir aparat veriyorlar sen istediğin zaman o anestezi şeyini beline sıkmış oluyorsun, yurt dışında böyle burda da aynıdır diye düşünüyorum
Tamam mevlid de 40i cikinca okutuluyo iste. Ne zmn okutulucak? Eve gelince miAyy Allah korusun benim kv girse doktorun önüne geçip kendi doğurtturmaya kalkışırvar onda o potansiyel ben inanıyorum
Kız biz kırkı geçtik mevlidi konuşuyoruz
ve bence işin bu kısmı çok önemli
Normal de panik değilimdir deYooo kişiye göre değişiyo tabi ama bebeği doğduğu anda görebiliyorsun mesela. Uyanıksın hem işin iyi tarafı bence. Ama panik biriysen zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?