2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya ben de takintiliyim. Emzirme olayinda bile kimsenin yaninda emzirmedim. Hemsire sondami cikarirken annem bakti diye de cok bozulmustum. Kimse dogumda gelmesin hastaneye istiyorum o yuzden.
Aklın yolu bir aynen
Beğenmezse beğenmesin oğlu beğensin yeter
Kız altından gümüşten inciden yakuttan da olsa oğlum buna mı layık der
Ayy ben annemden utanırım ya
En son belki çocukken görmüştür
Aradan geçmiş 30 sene
Hamilelik bir de zaten hormon etkisi meme ucu filan kararmış etmiş ne gerek yok
Yengemin doğum sonrası bebeklere bakmak için ilk gece hastanede kaldım yengemin hali filan hiç hoş anılar bırakmadı bende
Sadece fazla kilosu ve memesi dışında bir şey görmedim yani

Ayy Allah korusun benim kv girse doktorun önüne geçip kendi doğurtturmaya kalkışır var onda o potansiyel ben inanıyorum
Kız biz kırkı geçtik mevlidi konuşuyoruz
Bir de işin o kısmı var cidden
ve bence işin bu kısmı çok önemli

Kız ne düşünüyorsun bize de söyle de fikir olsun

Kac defa anestezi aldim. Hic oyle seyler yapmadim ama dogumda verilen daha yuksek dozda oldugu icin farklidir belki
Ablamın kvdesi eniştem için doğduğunda çok kıllıydı falan demiş. Ablamın 36. Haftada suyu patladı hiç sancısı yoktu spinal yapacakşardı tansiyonu düşük olunca tamamen uyutup anestezi verdiler. Ablam uyanır uyanmaz bebek kıllı mı diye sormuş Bende geçen sene kürtaj oldum anestezi ile biraz bebeğimi aldılar diye ağladım bütün hemşirelere ben eşimi çok seviyorum biliyor musunuz falan dedim hemşire bir dah olacak bebeğin üzülme falan demişti gerçekten mi doktor mu söyledi falan demiştim

Rüya olmasına sevindim çünkü gerçekten yaparlar o kapasite var kvdem de ama annem hiç kimseye karışmaz aksine unuttum ben doktor daha iyi bilir der
benimkiler korkmasa ikisi de karışır ben biraz baskın karakterli bir tipim allahtan yoksa işim işti.

Ayy o anesteziden nefret ediyorum kürtajdan uyanır uyanmaz kvdeme içerde bana menemen yaptılar demişim, sonra doktoru azarladım beni niye uyandırdın ne güzel uyuyordum ben diye

Ayy o anesteziden nefret ediyorum kürtajdan uyanır uyanmaz kvdeme içerde bana menemen yaptılar demişim, sonra doktoru azarladım beni niye uyandırdın ne güzel uyuyordum ben diye
Ben hep ağlayıp saçma şeyler demiştim ya bi tane tablo vardı bu ne saçma tablo akmış gibi falan demiştim

ay sen kendini kurmuyorsun senin kvde seni buna itiyor. daha dur mama vermeye nerden karar vermiş ayrıca bu onun kararı mıymış? kendim için konuşursam bi tık kendimi dolduruyorum gibi beni geçmişte bazen zorlamışlığı var ama evlendiğimden beri bir şeyime karışamadı. ben zaten karıştırmam ama eşimde karıştırmaz tarafı her zaman ben olmuşumdur. kendimi kaygılandıracak bir şey yok ama evlenirken çok karışmaya çalışıp beni yorduğu için kaygılanıyorum. bence bu süreçte hepimiz az çok kaygılıyız hepsi çok normal

Kız ne düşünüyorsun bize de söyle de fikir olsun
Baktım çok yoruyor git biraz eve dinlen sonra gelirsin diyip kibarca kovmayı düşünüyorum Allahtan sağlam bir görümcem var ona havale ederim diyip rahatlatıyorum kendimi . Kv nin kötülüğünü görmedim aslında sadece çooook fazla konuşuyor kendine bişey alsa yüz kere anlatır yemek yapsın yüz kere anlatır

Epidural de belinde iğne vuruyorlar ya oraya bir şey takıyorlar diye duydum ama tam olarak bilmiyorum ara ara anestezi verilebilmesi için
Kateter takıyorlar omzuna da o küçük hortum gibi şeyi bantlıyorlar eline de bir aparat veriyorlar sen istediğin zaman o anestezi şeyini beline sıkmış oluyorsun, yurt dışında böyle burda da aynıdır diye düşünüyorum

Epidural de belinde iğne vuruyorlar ya oraya bir şey takıyorlar diye duydum ama tam olarak bilmiyorum ara ara anestezi verilebilmesi için
Aynen beline damar yolu gibi açıp boynuna takıyorlar oradan saatlik ağrı kesici veriyorlarmis spinal de tek ilaç belden direkt

Nasıl oluyor bilmiyorum da tam olarak böyle duymuştum

Tamam mevlid de 40i cikinca okutuluyo iste. Ne zmn okutulucak? Eve gelince mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…