2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ayyyy sen benim eltim olabilir misin? özünde çok iyi bir insan ama karı 46lık. o kadar çok konuşuyor ki yakalamaya görsün sabah uyanıp kahvaltıya ne hazırladığından kaç makine çamaşır yıkadığına neleri ütülediğine kaç rekat namaz kıldığına kadar anlatır herkes onu ve bizleri sevsin istiyor ve sürekli kendini ailesini çevresini över beni de över mesela ama bayıyor bu durum

Benimki 5. Torun olacak eltime de zorla verdirmeye çalışmış verdirememiş kızı 6 yaşında hala söylüyor vermedi diye mama hastası tombul bebek seviyormuş mesela eltimin kızı küveze girmiş ayılıp bayılmaya başlamış eltim diyor ki herkes beni bıraktı ona bakıyor ahshhsh o yüzden korkuyorum biraz başıma geleceklerden

Epidural çok mu zor
Epidural cok zor degil aslinda. Igneyi yaparlarken hissetmiyorsun bile. Zaten basinda bi tane hemsire sadece seninle ilgileniyor. Nasil hissediyorsun, agrin var mi filan diye. Agrin oldugu anda veriyor damardan agri kesiciyi, sakinlestiriciyi kafan flu oluyor biraz. Bebegi anneye hemen gostermeleri en guzel kismi. Bana gostermemislerdi. Ben sadece dikerken biraz zorlandim. Aci agri yok ama cekistirip bastirdiklarini hissediyorsun. Bastira bastira dikti neden bilmiyorum, o kisim beni biraz zorlamisti. Diktikten sonra odaya aliyorlar bacaklarin uyusuklugunun gecmesi cok uzun zaman aliyor

Tamam mevlid de 40i cikinca okutuluyo iste. Ne zmn okutulucak? Eve gelince mi
Yok kırkta hava çok soğuk ve kışım ortasına denk geliyo herkes gelmeyebilir. Biz karar verdik kızlarla biraz daha büyüyünce yapıyoruz mevlidi bu konuda da ayrılmıyoruz hepberaber

Ahahah tam olarak anlatmak istediğim buydu

Bu doğumda da mı epidural düşünüyorsun

Ben hala annemin yanında soyunuyorum, meme ucum soyuluyor bak diye gösteriyorum annem ya o keşke kız kardeşlerim vs de olsaydı ama yok

Ben hep ağlayıp saçma şeyler demiştim ya bi tane tablo vardı bu ne saçma tablo akmış gibi falan demiştim
Sen yine iyiymişsin. Burun ameliyatı oldum. Uzun süredir kemik ve kıkırdağım beslenemediği için doktor başka bir malzeme koydum kemiğin yerine dedi. Anestezi etkisiyle, ne yani artık avmlere girerken ötecek miyim diye başlamışım ağlamaya sjdjkdkfkf bir de sen dolandırıcısın ver paramı geri demişim sjdjdkkd eşim hala güler djdjkff

Aaa benim kv kaybolmus kız kardeşi falan mı acaba

Eve gelince bence 20 gün zaten duruma ancak adapte oluruz evde 3. Biri var ve bir yere gitmiyor

Yok kırkta hava çok soğuk ve kışım ortasına denk geliyo herkes gelmeyebilir. Biz karar verdik kızlarla biraz daha büyüyünce yapıyoruz mevlidi bu konuda da ayrılmıyoruz hepberaber
Ahahshshshs sacmalamayin be 40i ciktiktan sonra yapilir mevlid beni de supheye dusuruyosunuz. Yani geupta bu isleri en az bilenlerden olduguma eminim ama ispat edemem. Ama valla 40i cikinca yapilmasi lazim. Parti yapmioruz yani sonucta

Ben biraz paniğim ama genel anesteziden daha çok korkuyorum o yüzden epidural isterim gibi inşallah normal yaparım o ayrı olmazsa yapacak bişi yok
Bir kadın bir adam vardı demet Evgar orada zeynepto onun doğum sahnesi geliyor gözümün önüne sakin şirin bir şekilde hastaneye gidiyor sonrası

Ahahshshshs sacmalamayin be 40i ciktiktan sonra yapilir mevlid beni de supheye dusuruyosunuz. Yani geupta bu isleri en az bilenlerden olduguma eminim ama ispat edemem. Ama valla 40i cikinca yapilmasi lazim. Parti yapmioruz yani sonucta
Ama işte herkes gelemiyor o zaman ben şubat tatilinde yapacam 2.5 aylık falan oluyo bebe 40da bebeği çorba yapıp kırk uçurtması yapcaz

Eve gelince bence 20 gün zaten duruma ancak adapte oluruz evde 3. Biri var ve bir yere gitmiyor
of evde yatılı misafir hiç sevmem bebek doğunca bu hep bizle mi kalıcak diye zırlamam inşallah
ay deli herhalde millet mama vermeyin der bu verin diyo bu rol çalma olayı gerçekten insanı kanser ediyor nefret ederim böyle insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…