- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.021
ayyyy sen benim eltim olabilir misin? özünde çok iyi bir insan ama karı 46lık. o kadar çok konuşuyor ki yakalamaya görsün sabah uyanıp kahvaltıya ne hazırladığından kaç makine çamaşır yıkadığına neleri ütülediğine kaç rekat namaz kıldığına kadar anlatırBaktım çok yoruyor git biraz eve dinlen sonra gelirsin diyip kibarca kovmayı düşünüyorumAllahtan sağlam bir görümcem var ona havale ederim diyip rahatlatıyorum kendimi . Kv nin kötülüğünü görmedim aslında sadece çooook fazla konuşuyor kendine bişey alsa yüz kere anlatır yemek yapsın yüz kere anlatır
Benimki 5. Torun olacak eltime de zorla verdirmeye çalışmış verdirememiş kızı 6 yaşında hala söylüyor vermedi diyeay sen kendini kurmuyorsun senin kvde seni buna itiyor. daha dur mama vermeye nerden karar vermiş ayrıca bu onun kararı mıymış?kendim için konuşursam bi tık kendimi dolduruyorum gibi beni geçmişte bazen zorlamışlığı var ama evlendiğimden beri bir şeyime karışamadı. ben zaten karıştırmam ama eşimde karıştırmaz tarafı her zaman ben olmuşumdur. kendimi kaygılandıracak bir şey yok ama evlenirken çok karışmaya çalışıp beni yorduğu için kaygılanıyorum. bence bu süreçte hepimiz az çok kaygılıyız hepsi çok normal
Yani beline küçük hortum gibi bir şey salıyorlar nst de ki gibi basıyorsun o sıvı gitmesi için, belki de burda aynıdır sormak lazımNasıl oluyor bilmiyorum da tam olarak böyle duymuştum
Epidural cok zor degil aslinda. Igneyi yaparlarken hissetmiyorsun bile. Zaten basinda bi tane hemsire sadece seninle ilgileniyor. Nasil hissediyorsun, agrin var mi filan diye. Agrin oldugu anda veriyor damardan agri kesiciyi, sakinlestiriciyiEpidural çok mu zor
Kız öyle deme gün gelir annen dalga geçer seninle
Eve gelince bence 20 gün zaten duruma ancak adapte oluruzTamam mevlid de 40i cikinca okutuluyo iste. Ne zmn okutulucak? Eve gelince mi
Yok kırkta hava çok soğuk ve kışım ortasına denk geliyo herkes gelmeyebilir. Biz karar verdik kızlarla biraz daha büyüyünce yapıyoruz mevlidiTamam mevlid de 40i cikinca okutuluyo iste. Ne zmn okutulucak? Eve gelince mi
Ahahah tam olarak anlatmak istediğim buyduayyyy sen benim eltim olabilir misin? özünde çok iyi bir insan ama karı 46lık. o kadar çok konuşuyor ki yakalamaya görsün sabah uyanıp kahvaltıya ne hazırladığından kaç makine çamaşır yıkadığına neleri ütülediğine kaç rekat namaz kıldığına kadar anlatırherkes onu ve bizleri sevsin istiyor ve sürekli kendini ailesini çevresini över beni de över mesela ama bayıyor bu durum
Bu doğumda da mı epidural düşünüyorsunEpidural cok zor degil aslinda. Igneyi yaparlarken hissetmiyorsun bile. Zaten basinda bi tane hemsire sadece seninle ilgileniyor. Nasil hissediyorsun, agrin var mi filan diye. Agrin oldugu anda veriyor damardan agri kesiciyi, sakinlestiriciyikafan flu oluyor biraz. Bebegi anneye hemen gostermeleri en guzel kismi. Bana gostermemislerdi. Ben sadece dikerken biraz zorlandim. Aci agri yok ama cekistirip bastirdiklarini hissediyorsun. Bastira bastira dikti neden bilmiyorum, o kisim beni biraz zorlamisti. Diktikten sonra odaya aliyorlar bacaklarin uyusuklugunun gecmesi cok uzun zaman aliyor
Aklın yolu bir aynen
Kız altından gümüşten inciden yakuttan da olsa oğlum buna mı layık der
Ayy ben annemden utanırım ya
En son belki çocukken görmüştür
Aradan geçmiş 30 sene
Hamilelik bir de zaten hormon etkisi meme ucu filan kararmış etmiş ne gerek yok
Yengemin doğum sonrası bebeklere bakmak için ilk gece hastanede kaldım yengemin hali filan hiç hoş anılar bırakmadı bende
Sadece fazla kilosu ve memesi dışında bir şey görmedim yani
Ben biraz paniğim ama genel anesteziden daha çok korkuyorum o yüzden epidural isterim gibi inşallah normal yaparım o ayrı olmazsa yapacak bişi yokNormal de panik değilimdir de
Sen yine iyiymişsin. Burun ameliyatı oldum. Uzun süredir kemik ve kıkırdağım beslenemediği için doktor başka bir malzeme koydum kemiğin yerine dedi. Anestezi etkisiyle, ne yani artık avmlere girerken ötecek miyim diye başlamışım ağlamaya sjdjkdkfkf bir de sen dolandırıcısın ver paramı geri demişim sjdjdkkd eşim hala güler djdjkffBen hep ağlayıp saçma şeyler demiştim yabi tane tablo vardı bu ne saçma tablo akmış gibi falan demiştim
Aaa benim kv kaybolmus kız kardeşi falan mı acabaBaktım çok yoruyor git biraz eve dinlen sonra gelirsin diyip kibarca kovmayı düşünüyorumAllahtan sağlam bir görümcem var ona havale ederim diyip rahatlatıyorum kendimi . Kv nin kötülüğünü görmedim aslında sadece çooook fazla konuşuyor kendine bişey alsa yüz kere anlatır yemek yapsın yüz kere anlatır
Eve gelince bence 20 gün zaten duruma ancak adapte oluruzevde 3. Biri var ve bir yere gitmiyor
Ahahshshshs sacmalamayin beYok kırkta hava çok soğuk ve kışım ortasına denk geliyo herkes gelmeyebilir. Biz karar verdik kızlarla biraz daha büyüyünce yapıyoruz mevlidibu konuda da ayrılmıyoruz hepberaber
Bir kadın bir adam vardı demet Evgar orada zeyneptoBen biraz paniğim ama genel anesteziden daha çok korkuyorum o yüzden epidural isterim gibi inşallah normal yaparım o ayrı olmazsa yapacak bişi yok
Ama işte herkes gelemiyor o zaman ben şubat tatilinde yapacam 2.5 aylık falan oluyo bebeAhahshshshs sacmalamayin be40i ciktiktan sonra yapilir mevlid beni de supheye dusuruyosunuz. Yani geupta bu isleri en az bilenlerden olduguma eminim ama ispat edemem. Ama valla 40i cikinca yapilmasi lazim. Parti yapmioruz yani sonucta
Bende senin gibiyim utanmam, kvden de utanmam kürtajdan sonra hiç halim yoktu beni yıkamıştı sağ olsunBen hala annemin yanında soyunuyorum, meme ucum soyuluyor bak diye gösteriyorumannem ya o keşke kız kardeşlerim vs de olsaydı ama yok
of evde yatılı misafir hiç sevmem bebek doğunca bu hep bizle mi kalıcak diye zırlamam inşallahEve gelince bence 20 gün zaten duruma ancak adapte oluruzevde 3. Biri var ve bir yere gitmiyor
ay deli herhaldeBenimki 5. Torun olacak eltime de zorla verdirmeye çalışmış verdirememiş kızı 6 yaşında hala söylüyor vermedi diyemama hastası tombul bebek seviyormuş mesela eltimin kızı küveze girmiş ayılıp bayılmaya başlamış eltim diyor ki herkes beni bıraktı ona bakıyor ahshhsh o yüzden korkuyorum biraz başıma geleceklerden
Kız biz nelerin üstünden gelmedik bunumda üstesinden gelirizBir kadın bir adam vardı demet Evgar orada zeyneptoonun doğum sahnesi geliyor gözümün önüne sakin şirin bir şekilde hastaneye gidiyor sonrası
Bence bu şahsına münhasır bir insanAaa benim kv kaybolmus kız kardeşi falan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?