- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.041
Insallah epidural istiyorum. Bu sefer bebegimi gorebilmek istiyorum herkesten onceBu doğumda da mı epidural düşünüyorsun
O dizi de ki Zeynep ben işteBir kadın bir adam vardı demet Evgar orada zeyneptoonun doğum sahnesi geliyor gözümün önüne sakin şirin bir şekilde hastaneye gidiyor sonrası
Ahahahaha o doğum sahnesi beni benden almıştıO dizi de ki Zeynep ben iştehali hareketler tavrı konuşması her şeyiyle küfürleri sinirleri
Emin ol farklı bedenlerde aynı tür olabiliyorlarBence bu şahsına münhasır bir insanteyzeler var hiç kv ye benzemiyor gayet normaller
İnşallahInsallah epidural istiyorum. Bu sefer bebegimi gorebilmek istiyorum herkesten once
Spinal de olabilir bana yapılan.Epidural çok mu zor
Benim bir büyük ablam arkadaşım gibi dertleştiğim.Ben hala annemin yanında soyunuyorum, meme ucum soyuluyor bak diye gösteriyorumannem ya o keşke kız kardeşlerim vs de olsaydı ama yok
Ben de pek bilmiyorum ama 40’ı çıkınca yapılmıyor ya illa, istediğin uygun zamanda yapıyorsun bence. Ben öyle gördüm çoğu kişide yaniAhahshshshs sacmalamayin be40i ciktiktan sonra yapilir mevlid beni de supheye dusuruyosunuz. Yani geupta bu isleri en az bilenlerden olduguma eminim ama ispat edemem. Ama valla 40i cikinca yapilmasi lazim. Parti yapmioruz yani sonucta
Küfür nedir bilmem diyip hshshsh ayy benim hayatımı oynuyor kadın sankiAhahahaha o doğum sahnesi beni benden almıştı
Hahahahaof evde yatılı misafir hiç sevmem bebek doğunca bu hep bizle mi kalıcak diye zırlamam inşallah
ay deli herhaldemillet mama vermeyin der bu verin diyo bu rol çalma olayı gerçekten insanı kanser ediyor nefret ederim böyle insanlardan
Çatlak oluşumu var mı o dediğin bölgede?Kızlar ya bişey danışıcam benim bugün öğlenden beri böyle alt bölgemde yani baya özel bölgemin sol dudak tarafında anlamlandıramadığım bir hassasiyet var ağrı gibi ama çok acımıyor rahatsız hissettiriyor. Birde bugün bebekler sanki daha çok toplandılar karnımda. Rahim büyüdüğü için felan mı yoksa başka bir sorun mu vardır acaba. Yani böyle ne acile gitmelik bir durum nede aman boşver demelik inşallah anlatabilmişimdir
Ahhahaha oradaki Zeynepte ilk bunu söylüyorduKız biz nelerin üstünden gelmedik bunumda üstesinden geliriznedir canım bi doğurcaz aaa
Bana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendiSpinal de olabilir bana yapılan.
Belden uyuşmalı istedim hayalim ilk ağlaması ilk görmek istemem vs idi sıpa ağlamadı çocuk doktoru temizleyip apar topar küvöze götürdü.
Sonra da su az içmişim hastane odasında başım döndü bir iki gün wc ye filan kalkamadım panik atak gibi bir şey oldu ondan artık istemiyorum. Hasta bakıcı altıma sürgü sürdü küçük wc için filan sonra.
Hem hayalim suya düştü hem bünyeme fazla geldi. Çocuk odaya gelmedi filan yine.
Genel rahat uyanıyorsun her şey bitmiş.
Bana güven olmaz bir de yine şeker yükletmiycem diyip gider spinal olurmuşum büyük konuşup
Benim bir büyük ablam arkadaşım gibi dertleştiğim.
Onun bir büyüğü annem gibi yakın gördüğüm.
En büyük ablam ve annem ile soğuk ve mesefeliyiz.
Spinal büyük ihtimalle bu sefer de epidurali araştırSpinal de olabilir bana yapılan.
Belden uyuşmalı istedim hayalim ilk ağlaması ilk görmek istemem vs idi sıpa ağlamadı çocuk doktoru temizleyip apar topar küvöze götürdü.
Sonra da su az içmişim hastane odasında başım döndü bir iki gün wc ye filan kalkamadım panik atak gibi bir şey oldu ondan artık istemiyorum. Hasta bakıcı altıma sürgü sürdü küçük wc için filan sonra.
Bana güven olmaz bir de yine şeker yükletmiycem diyip gider spinal olurmuşum büyük konuşup
Nasıl çatlakÇatlak oluşumu var mı o dediğin bölgede?
Ağrı kesiciyi o açtıkları damar yolu gibi şeyden veriyorlar epidural deBana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendi
Bende senin gibiyim utanmam, kvden de utanmam kürtajdan sonra hiç halim yoktu beni yıkamıştı sağ olsun
Spinal de olabilir bana yapılan.
Çatı ağrısı olabilir canimNasıl çatlakbenim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
Karnının alt tarafı sandım bende de o böyle de çatlak oluştu ve acı hissediyorum orda belki ondandır diye düşünüyorum da o yüzden sordum canımNasıl çatlakbenim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?