2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bir kadın bir adam vardı demet Evgar orada zeynepto onun doğum sahnesi geliyor gözümün önüne sakin şirin bir şekilde hastaneye gidiyor sonrası
O dizi de ki Zeynep ben işte hali hareketler tavrı konuşması her şeyiyle küfürleri sinirleri

Epidural çok mu zor
Spinal de olabilir bana yapılan.
Belden uyuşmalı istedim hayalim ilk ağlaması ilk görmek istemem vs idi sıpa ağlamadı çocuk doktoru temizleyip apar topar küvöze götürdü.
Sonra da su az içmişim hastane odasında başım döndü bir iki gün wc ye filan kalkamadım panik atak gibi bir şey oldu ondan artık istemiyorum. Hasta bakıcı altıma sürgü sürdü küçük wc için filan sonra.
Hem hayalim suya düştü hem bünyeme fazla geldi. Çocuk odaya gelmedi filan yine.
Genel rahat uyanıyorsun her şey bitmiş.
Bana güven olmaz bir de yine şeker yükletmiycem diyip gider spinal olurmuşum büyük konuşup
Ben hala annemin yanında soyunuyorum, meme ucum soyuluyor bak diye gösteriyorum annem ya o keşke kız kardeşlerim vs de olsaydı ama yok
Benim bir büyük ablam arkadaşım gibi dertleştiğim.
Onun bir büyüğü annem gibi yakın gördüğüm.
En büyük ablam ve annem ile soğuk ve mesefeliyiz.

Ahahshshshs sacmalamayin be 40i ciktiktan sonra yapilir mevlid beni de supheye dusuruyosunuz. Yani geupta bu isleri en az bilenlerden olduguma eminim ama ispat edemem. Ama valla 40i cikinca yapilmasi lazim. Parti yapmioruz yani sonucta
Ben de pek bilmiyorum ama 40’ı çıkınca yapılmıyor ya illa, istediğin uygun zamanda yapıyorsun bence. Ben öyle gördüm çoğu kişide yani

Kızlar ya bişey danışıcam benim bugün öğlenden beri böyle alt bölgemde yani baya özel bölgemin sol dudak tarafında anlamlandıramadığım bir hassasiyet var ağrı gibi ama çok acımıyor rahatsız hissettiriyor. Birde bugün bebekler sanki daha çok toplandılar karnımda. Rahim büyüdüğü için felan mı yoksa başka bir sorun mu vardır acaba. Yani böyle ne acile gitmelik bir durum nede aman boşver demelik inşallah anlatabilmişimdir

Hahahaha misafir geliyor ya çocuklu çocuk biraz ağlayınca içimden diyorum hadi siz gidin artık burada 2 3 ay sonra birileri de bizim için içinden böyle demez inşallah

Çatlak oluşumu var mı o dediğin bölgede?

Bana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendi

Spinal büyük ihtimalle bu sefer de epidurali araştır

Bana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendi
Ağrı kesiciyi o açtıkları damar yolu gibi şeyden veriyorlar epidural de

Bende senin gibiyim utanmam, kvden de utanmam kürtajdan sonra hiç halim yoktu beni yıkamıştı sağ olsun

Ya işte tamamen iletişim ile ilgili bazı durumlar da bağı güçlendiriyor örneğin kürtajda yanında olmuş olması gibi vs.

Ah anladımm evet üstte de yazdığım gibi tamamen iletişim ve yakınlık ile alakalı, anne ile olmasa da Allah ne güzel size yakın iki abla vermiş hep yanınızda olsunlar inşallah

Bebek kırkı çıkartma şeysi için 40 kap su içine altın bişi atıyormuşsun. İşte böyle bişiler diziyomuşun falan. Suyuna tuz pirinç bilmem ne de atanlar varmış. Yalnız bunun şampuanı temiz içerik değil biz temiz içerikli şampuan kullanırız

Eklentiler

• IMG_3634.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 59
Nasıl çatlak benim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
Karnının alt tarafı sandım bende de o böyle de çatlak oluştu ve acı hissediyorum orda belki ondandır diye düşünüyorum da o yüzden sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…