2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Nasıl çatlak benim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
Benim ağrı değilde hamilelikten beri orası sanki şişmiş gibi şu dudak yan kısımları biraz sertlik var ama acımıyor, tek miyim acaba düşünmüyor değilim

Tarif ettiğim gibi bişeymi canım. Böyle içten bir sızlama var sanki aradada anlık bir ağrı girip çıkıyor çok kısa süreli öğlenden beri bu şekilde
Sağdan sola dönerken yatarken ağrı hissediyor musun pijamani çıkarıp giyerken

Karnının alt tarafı sandım bende de o böyle de çatlak oluştu ve acı hissediyorum orda belki ondandır diye düşünüyorum da o yüzden sordum canım
Canım benim şimdilik memelerin alt tarafı çatladı karnımda hiç çatlak yok. Ama göğüslerimin altı südyen takdığım anda yanıyor bildiğin.
Benim ağrı değilde hamilelikten beri orası sanki şişmiş gibi şu dudak yan kısımları biraz sertlik var ama acımıyor, tek miyim acaba düşünmüyor değilim
O şişme olayı bendede var kesinlikle canım. Hamilelikten olduğunu düşündüm açıkcası başlarda yoktu ama hafta ilerledikçe ortaya çıktı. Doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorum

Ağrı kesiciyi o açtıkları damar yolu gibi şeyden veriyorlar epidural de
Ama dogumda boynum agrimisti. Boynum agriyor demistim, agri keisci vermislerdi. Belki de vardi oyle bi sey. Ama epiduralde damaryolu acilmiuor mu o zaman

Bu hafta hayırlısıyla bi doğum haftasına gitsem dedim daha 28 hafta bitti bugğn

Ama işte herkes gelemiyor o zaman ben şubat tatilinde yapacam 2.5 aylık falan oluyo bebe 40da bebeği çorba yapıp kırk uçurtması yapcaz

Diyemez çünkü kendisi kvdesine 40 gün eşimi göstermemiş nazarı değiyor herkese diye lafımı söylerim hiç çekinmem
Senin KV ‘den korkulur
Benim etliye sütlüye karışmayan kv ‘ye yarın gidip sarılmam şükür namazı filan kılmam lazım

Bu hafta hayırlısıyla bi doğum haftasına gitsem dedim daha 28 hafta bitti bugğn
Bende biran önce kendimi 34. Haftada bulmak istiyorum ya kasım ayı nirdesinnn diye bağırasım var
Tek tarafli mi eline bi sertlik geliyor mu
canım sol tarafta içten gelen bir ağrı sızlama tarzı bişey ama ben sabah akşam fitil kullanıyorum akşamki fitilimi az önce koydum bi anormallik yoktu bence
Çatı biraz daha içeri de değil mi. Vajina girişi diyor da ben de anlamadım neden olduğunu ya
canım vajinanın içinde sol tarafta baya sızlama gibi bişey aradada anlık ağrı oluyor geçiyor ama öğlenden beri bu şekilde

Kıskanmak gayet normal bence. Bende kıskanırım. Eğer annem de kvde gelirse yemek yapmaya, evi toplamaya gelsinler. Tabi hiç vermez değilim ama bebek zaten annesini isteyecek. Onlar emzirip uyutamayacağına göre
Ben oturma odamı annemle kv ye oda yaptım bile 2 kanepe var odanız hazır nöbete hazır mısınız gençler diye yokluyorum onları park yatak gelince benim baş ucumdaki komidin boşa çıkacak onuda odalarına koyacağım ki rahat rahat yerleşip kaçacak yer bulamasınlar
Ben doğum sonrası günlük iş bölümünü bile yaptoö kafamda ben bebeğe bakarım biri yemek yapar diğeri temizlik . Ben uyurum onlar bebeğe bakar onlar uyur ben bakarım biri ütü yapar biri dinlenir uyanınca nöbet değişiriz . Misafir gelin ben bebeği uyutuyorum ayağına odama dinlenmeye geçerim misafirleri ağırlasın yedirsin içirsin uğurlasınlar bana bulaşmasınlar sana katlanmıyoruz deyip kaçmak isteyene haftada 3 gün izin evine kocasına dönsün sonra dünürü ile kendi arasında nöbet dönsün benim gibi gelin bulunmaz. KV başına geleceklerden korkmaya bile başladı şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…