- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.061
Benim ağrı değilde hamilelikten beri orası sanki şişmiş gibi şu dudak yan kısımları biraz sertlik var ama acımıyor, tek miyim acaba düşünmüyor değilimNasıl çatlakbenim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
Tarif ettiğim gibi bişeymi canım. Böyle içten bir sızlama var sanki aradada anlık bir ağrı girip çıkıyor çok kısa süreli öğlenden beri bu şekildeÇatı ağrısı olabilir canim
Sağdan sola dönerken yatarken ağrı hissediyor musun pijamani çıkarıp giyerkenTarif ettiğim gibi bişeymi canım. Böyle içten bir sızlama var sanki aradada anlık bir ağrı girip çıkıyor çok kısa süreli öğlenden beri bu şekilde
Canım benim şimdilik memelerin alt tarafı çatladı karnımda hiç çatlak yok. Ama göğüslerimin altı südyen takdığım anda yanıyor bildiğin.Karnının alt tarafı sandım bende de o böyle de çatlak oluştu ve acı hissediyorum orda belki ondandır diye düşünüyorum da o yüzden sordum canım
O şişme olayı bendede var kesinlikle canım. Hamilelikten olduğunu düşündüm açıkcası başlarda yoktu ama hafta ilerledikçe ortaya çıktı. Doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorumBenim ağrı değilde hamilelikten beri orası sanki şişmiş gibi şu dudak yan kısımları biraz sertlik var ama acımıyor, tek miyim acaba düşünmüyor değilim
Ama dogumda boynum agrimisti. Boynum agriyor demistim, agri keisci vermislerdi. Belki de vardi oyle bi sey. Ama epiduralde damaryolu acilmiuor mu o zamanAğrı kesiciyi o açtıkları damar yolu gibi şeyden veriyorlar epidural de
Bele bir şey takip damar yolunu oradan oluşturuyorlarAma dogumda boynum agrimisti. Boynum agriyor demistim, agri keisci vermislerdi. Belki de vardi oyle bi sey. Ama epiduralde damaryolu acilmiuor mu o zaman
Yok canım ama doğrulurken kasıklarıma ağrı giriyor bi.Sağdan sola dönerken yatarken ağrı hissediyor musun pijamani çıkarıp giyerken
Bu hafta hayırlısıyla bi doğum haftasına gitsem dedimCanım benim şimdilik memelerin alt tarafı çatladı karnımda hiç çatlak yok. Ama göğüslerimin altı südyen takdığım anda yanıyor bildiğin.
O şişme olayı bendede var kesinlikle canım. Hamilelikten olduğunu düşündüm açıkcası başlarda yoktu ama hafta ilerledikçe ortaya çıktı. Doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorum
Tek tarafli mi eline bi sertlik geliyor muNasıl çatlakbenim kast ettiğim vajina girişi baya canım açıkca yazmak zorunda kaldım ama
O zaman çatı değil canımYok canım ama doğrulurken kasıklarıma ağrı giriyor bi.
Aramızda bir hafta mi varBu hafta hayırlısıyla bi doğum haftasına gitsem dedimdaha 28 hafta bitti bugğn
Çatı biraz daha içeri de değil mi. Vajina girişi diyor da ben de anlamadım neden olduğunu yaO zaman çatı değil canım
Ama işte herkes gelemiyor o zaman ben şubat tatilinde yapacam 2.5 aylık falan oluyo bebe40da bebeği çorba yapıp kırk uçurtması yapcaz
Spinal de olabilir bana yapılan.
Belden uyuşmalı istedim hayalim ilk ağlaması ilk görmek istemem vs idi sıpa ağlamadı çocuk doktoru temizleyip apar topar küvöze götürdü.
Sonra da su az içmişim hastane odasında başım döndü bir iki gün wc ye filan kalkamadım panik atak gibi bir şey oldu ondan artık istemiyorum. Hasta bakıcı altıma sürgü sürdü küçük wc için filan sonra.
Hem hayalim suya düştü hem bünyeme fazla geldi. Çocuk odaya gelmedi filan yine.
Genel rahat uyanıyorsun her şey bitmiş.
Bana güven olmaz bir de yine şeker yükletmiycem diyip gider spinal olurmuşum büyük konuşup
Ya ben eylul annelerindr spinalle ilgili baya kotu seyler okudum. Hani sezeryan istemiyorum ama olursa da spinal asla yapmam bak bunu diim. Simdi ben yine burdan cart curt yedmiym ama bi arastirin spinal biraz riskli ya
Yani smdi sole ben cok dindar cevrede degilim bizde hersey minimal yapilir. Okumalar fln. Ole yemek zart zurt olmaz en yakinlar olur vs. Kuzenlerim fln 40i cikinca yapti bi de dedigim gibi en yakin 5-10 kisi oluyo. Dugun dernek gibi degil baya hoca gelio okuyo gidio sen beyaz dantelli basortu takiyosun 1-2 borek kisir oluyo genelde kadinlar arasinda oluo hatta fln.Ben de pek bilmiyorum ama 40’ı çıkınca yapılmıyor ya illa, istediğin uygun zamanda yapıyorsun bence. Ben öyle gördüm çoğu kişide yani
Senin KV ‘den korkulurDiyemez çünkü kendisi kvdesine 40 gün eşimi göstermemiş nazarı değiyor herkese diyelafımı söylerim hiç çekinmem
Bende biran önce kendimi 34. Haftada bulmak istiyorum ya kasım ayı nirdesinnn diye bağırasım varBu hafta hayırlısıyla bi doğum haftasına gitsem dedimdaha 28 hafta bitti bugğn
canım sol tarafta içten gelen bir ağrı sızlama tarzı bişey ama ben sabah akşam fitil kullanıyorum akşamki fitilimi az önce koydum bi anormallik yoktu benceTek tarafli mi eline bi sertlik geliyor mu
canım vajinanın içinde sol tarafta baya sızlama gibi bişey aradada anlık ağrı oluyor geçiyor ama öğlenden beri bu şekildeÇatı biraz daha içeri de değil mi. Vajina girişi diyor da ben de anlamadım neden olduğunu ya
Ben oturma odamı annemle kv ye oda yaptım bile 2 kanepe var odanız hazır nöbete hazır mısınız gençler diye yokluyorum onlarıKıskanmak gayet normal bence. Bende kıskanırım. Eğer annem de kvde gelirse yemek yapmaya, evi toplamaya gelsinler. Tabi hiç vermez değilim ama bebek zaten annesini isteyecek. Onlar emzirip uyutamayacağına göre
Canım son zamanlarda sert zemine çok oturdun mu? Ya da yere falan oturdun mu?Yok canım ama doğrulurken kasıklarıma ağrı giriyor bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?