- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.081
Sat 8mart işteAramızda bir hafta mi var
Gecmis olsun canim. Bi sislik olsa farkedersin zaten. Sikinti yoktur insallah. Sol kasik agrisi arada bende de oluyor. Bazen bebek ayagini filan bastiriyor o tarafa o da agri yapiyorBende biran önce kendimi 34. Haftada bulmak istiyorum ya kasım ayı nirdesinnn diye bağırasım var
canım sol tarafta içten gelen bir ağrı sızlama tarzı bişey ama ben sabah akşam fitil kullanıyorum akşamki fitilimi az önce koydum bi anormallik yoktu bence
canım vajinanın içinde sol tarafta baya sızlama gibi bişey aradada anlık ağrı oluyor geçiyor ama öğlenden beri bu şekilde
Yok kuzum ya ben sürekli uzanma halindeyim. Bi tuvalet yemek için kalkıyorumCanım son zamanlarda sert zemine çok oturdun mu? Ya da yere falan oturdun mu?
Ahahahh kız doğurunca da şey dicem ay zaman ne kadar hızlı geçti falan filanBende biran önce kendimi 34. Haftada bulmak istiyorum ya kasım ayı nirdesinnn diye bağırasım var
canım sol tarafta içten gelen bir ağrı sızlama tarzı bişey ama ben sabah akşam fitil kullanıyorum akşamki fitilimi az önce koydum bi anormallik yoktu bence
canım vajinanın içinde sol tarafta baya sızlama gibi bişey aradada anlık ağrı oluyor geçiyor ama öğlenden beri bu şekilde
Anladım canım benim yere yatmıştım hastayken ve orada oturmuştum o zaman başlamıştı doktor sorunca ordan aklımda kaldı. Benim geçti çok şükür inşallah senin de geçer hemen canım.Yok kuzum ya ben sürekli uzanma halindeyim. Bi tuvalet yemek için kalkıyorum
Bak bebiş yapıyor olabilir gerçektende bazen tekmesi aşağıdan çıkacak zannediyorum hatta oğlum yukarı çık altıma işicem diye isyan ediyorumGecmis olsun canim. Bi sislik olsa farkedersin zaten. Sikinti yoktur insallah. Sol kasik agrisi arada bende de oluyor. Bazen bebek ayagini filan bastiriyor o tarafa o da agri yapiyor
Sen şimdi kesin şeyde dersin ay hamileliğimden hiç bişey anlamadım bi baktım doğmuş kucağımdaAhahahh kız doğurunca da şey dicem ay zaman ne kadar hızlı geçti falan filan
Çok sağol canımAnladım canım benim yere yatmıştım hastayken ve orada oturmuştum o zaman başlamıştı doktor sorunca ordan aklımda kaldı. Benim geçti çok şükür inşallah senin de geçer hemen canım.
O zaman senin bebis de ters duruyor. Ters durunca hareketleri daha cok rahatsiz ediyor asagiya vurdugu icin. Gecen gun boyle bi sol kasik agrisi oldu, korktum ben de. Ayaga kalkip yurudugumde hisseidyordum ama daha cok. Yataga gectigimde elimi agriyan yere koydum bi sertlik geldi. Bebisin ayagiymis sanirimBak bebiş yapıyor olabilir gerçektende bazen tekmesi aşağıdan çıkacak zannediyorum hatta oğlum yukarı çık altıma işicem diye isyan ediyoruminşallah yarına geçerde salı günkü muayenemi beklerim zaten 15 günde bir kontrole gidiyorum bu gidişle doktorun kapısında yatacağız
Şey dersinAhahahh kız doğurunca da şey dicem ay zaman ne kadar hızlı geçti falan filan
Z Zeyzey2134 galiba yanlış hatırlamıyorsam
Geçmiş olsun. İnşallah zamanında doğar sağlikla. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun?Bebek nst de uyuyor cıkıyor bıkac resim almstım bazılarında iyi ama öle dediler ama mecburen seker cıkolata yiyorum hatta onun ıcınde serum verıldı hareketlensın die. Gidişat bu. Bikaç hafta daha gitsek iyi olucak 30ları gecseydım.
Benim kv 15 gün gelir. 15 günde annem gelir hepsi aynı anda gelemezler. Hem farklı şehirlerdeler hemde annem yeğenime bakıyor.Ben oturma odamı annemle kv ye oda yaptım bile 2 kanepe var odanız hazır nöbete hazır mısınız gençler diye yokluyorum onlarıpark yatak gelince benim baş ucumdaki komidin boşa çıkacak onuda odalarına koyacağım ki rahat rahat yerleşip kaçacak yer bulamasınlar
Ben doğum sonrası günlük iş bölümünü bile yaptoö kafamda ben bebeğe bakarım biri yemek yapar diğeri temizlik . Ben uyurum onlar bebeğe bakar onlar uyur ben bakarım biri ütü yapar biri dinlenir uyanınca nöbet değişiriz . Misafir gelin ben bebeği uyutuyorum ayağına odama dinlenmeye geçerim misafirleri ağırlasın yedirsin içirsin uğurlasınlar bana bulaşmasınlarsana katlanmıyoruz deyip kaçmak isteyene haftada 3 gün izin evine kocasına dönsün sonra dünürü ile kendi arasında nöbet dönsün benim gibi gelin bulunmaz. KV başına geleceklerden korkmaya bile başladı şimdiden
Sancılar düzenli miBebek nst de uyuyor cıkıyor bıkac resim almstım bazılarında iyi ama öle dediler ama mecburen seker cıkolata yiyorum hatta onun ıcınde serum verıldı hareketlensın die. Gidişat bu. Bikaç hafta daha gitsek iyi olucak 30ları gecseydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?