2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar olmadı ben yarın sabah bu ağrı devam ederse bi doktoruma mesaj atıp anlatayım muayeneye çağırırsada giderim hemen. bi tuhaflık var ama tam anlatamıyorumda ne olduğunu doktora nasıl anlatacaksam mesajda artık

Gecmis olsun canim. Bi sislik olsa farkedersin zaten. Sikinti yoktur insallah. Sol kasik agrisi arada bende de oluyor. Bazen bebek ayagini filan bastiriyor o tarafa o da agri yapiyor

Ahahahh kız doğurunca da şey dicem ay zaman ne kadar hızlı geçti falan filan

Gecmis olsun canim. Bi sislik olsa farkedersin zaten. Sikinti yoktur insallah. Sol kasik agrisi arada bende de oluyor. Bazen bebek ayagini filan bastiriyor o tarafa o da agri yapiyor
Bak bebiş yapıyor olabilir gerçektende bazen tekmesi aşağıdan çıkacak zannediyorum hatta oğlum yukarı çık altıma işicem diye isyan ediyorum inşallah yarına geçerde salı günkü muayenemi beklerim zaten 15 günde bir kontrole gidiyorum bu gidişle doktorun kapısında yatacağız

Anladım canım benim yere yatmıştım hastayken ve orada oturmuştum o zaman başlamıştı doktor sorunca ordan aklımda kaldı. Benim geçti çok şükür inşallah senin de geçer hemen canım.
Çok sağol canım sabaha kadar geçer diye umut ediyorum

O zaman senin bebis de ters duruyor. Ters durunca hareketleri daha cok rahatsiz ediyor asagiya vurdugu icin. Gecen gun boyle bi sol kasik agrisi oldu, korktum ben de. Ayaga kalkip yurudugumde hisseidyordum ama daha cok. Yataga gectigimde elimi agriyan yere koydum bi sertlik geldi. Bebisin ayagiymis sanirim elimi oraya bastirinca bi tepikler ayagi cekince sertlik gitti rahatladim

Geçmiş olsun. İnşallah zamanında doğar sağlikla. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun?

Benim kv 15 gün gelir. 15 günde annem gelir hepsi aynı anda gelemezler. Hem farklı şehirlerdeler hemde annem yeğenime bakıyor.

Sancılar düzenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…