2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Simdi ben kocam beyle hafiften atistim. Sonra o uyudu bende instagramda gezerken bitane takip ettigim kadin uyku arkadasini gostermis kendi kullandigi bende anlamsiz bisekilde aldim. Suan pismanim ama iade etmicem isikli beyaz gurultulu sacmasapan bi tavsan aldim. İnsallah ise yariyodur. Suan ofkeyle kalkip zararla oturmanin vucut bulmus haliyim..

Evet canım benim bebeklerden biri makat pozisyondu diğeri baş aşağıydı şuan ne durumdalar bilmiyorum içerisi sanki dubleks hayır 2 kişisiniz bit kadar yerde bu kadar dönmeyi nasıl başarıyorlar çok merak ediyorum

Ay dogru bi de senin ×2

Sizde oluyor mu kızlar bnm ikisi bazen bı uyanıyorum tek tarafta karnım o kdr komik oluyor ki hyr yani zaten zar zor sigiyorlar ufacık alana birde nasıl aynı tarafa geciyorlar

Baska odaya gidersin arkandan dolusabilirler sutun var mi diye bakmaya o yuzden yanimizda emzirme ortusu tasimamiz kullanmamiz lazim
Bnm görümce babası abisi girince rahatsız olunca annesi kızardı bnm annemde de aynı kafa var önceden aynı oda da emzirilirmis arkanı dön emzir dedi yengeme şimdiden uzakta iki taraf diye babalar glmesin diye sıkı sıkı tembih ettim artık önluk şart oldu ama ilk zMnlar zor diyor herkes her dakka emzirme olayı olduğu için birde ilk doğum tam bebekle alışmaya çalışıyorsun hiç strese girmeye gerek yok bnce

Ay dogru bi de senin ×2
Ama bu onların umurundamı asla karnımda gezmedikleri en küçük nokta bile bırakmıyorlar
Sizde oluyor mu kızlar bnm ikisi bazen bı uyanıyorum tek tarafta karnım o kdr komik oluyor ki hyr yani zaten zar zor sigiyorlar ufacık alana birde nasıl aynı tarafa geciyorlar
olmaz olurmu canım sabah uyandığımda doğrulunca bi bakıyorum yattığım yöne doğru karnım resmen şişmiş diğer taraf inmiş hemen eski haline dönüyorlar ama

Bu arada cnm yorumlarını yeni okudum ağrın iğne batması gibi mi bnmde öyleydi iki üç gün devam etti hafif hafif doktora sordum bebeklerin ikisinde başı asagidaydi rahim büyüyor baskı yapiyorlR ondan dedi kasılma varmı o önemli günde 7 defa dan fazla 10 sn den çok sürüyorsa hemen gel nst bağlayalım dedi. Anladgim kadarıyla serviks boyu çok önemli

Hahahaha misafir geliyor ya çocuklu çocuk biraz ağlayınca içimden diyorum hadi siz gidin artık burada 2 3 ay sonra birileri de bizim için içinden böyle demez inşallah
shdhdhdh derler muhtemelen, bence insanlar dışarda buluşmalı ve otelde kalmalı gidip öyle uzun uzun birinin evinde kalınmaz hiç sevmem

Sen şimdi kesin şeyde dersin ay hamileliğimden hiç bişey anlamadım bi baktım doğmuş kucağımda
Yok bunu dicemi sanmıyorum mide bulantı zamanları hiçde kısa değildi
Şey dersin ayy kuzum Allah sana da nasip etsin nasıl oldu anlamıyorsun puahababbahah
yeni evli modu her selam verene ayh canım darısı senin başına yhaaa yalnız şuan bebek düşünen düşünmeyen herkese herşey çok pahalı bunu bi düşünün öyle karar verin diyorum zecmel bu doğsun o kadar senelerdir uğraştın ikinciside peşine yap diyorlar ikinciyi düşünmüyorum dediğimde kv bana bi ters bakıyo

Onu baya tavsiye ediyorlar ama bizim kafamız o sesleri götürür mü bilmiyorum

Bu ben ve kv iki oğlu var sadece bana diyor ki 1 tane de yetermis kendimi boşuna yormusum 1 çocuğu olan herkese diyor ki yeter 2 ye gerek yok

Dogru bi de o var. Oglum 2 bucuk aylikken baslamislardi 2. Yi hemen yaparsiniz diye. Daha atlatamadigim hamilelik ve dogum sonrasi travmalarim vardi. Once ameliyat olmam lazim dedikce ben 1 tane oldu ikicisi de olur nolcak dediler hep. Tabi bebegim kuvozde ben perisanken kendileri yasadigim sehri gezmisti bol bol. Eve geliyordum kayinpederim torunlariyla harmandali oynuyordu.
Amaaan ceken onlar olmayinca konusmak o kadar kolay ki. Dogum sonrasi her sey batiyor zaten insana

Bir konuda danışmak istiyoruum. Emzirme örtüsü iki çeşit gördüm biri askılı gibi geçiriyosun biri de penye kumaştan oluyor daha sıkı bir şey puset için de kullanılıyormuş görmüşsünüzdür. Siz hangisini tercih ettiniz ve hangisi daha kullanışlıı? Fotoğrafları bıraktımm

kızlar günaydın,
çok canım sıkıldı, kardeşim de tavsiyem üzerine benim gittiğim hastane ve doktora gidiyordu.
19 unda doğumu gerçekleşti. doktordan değil ama hastaneden o kadar memnuniyetsiz ayrıldılar ki.
kat hemşireleri berbattı. asla gelen giden olmadı. çağarsalar 3. de falan stajyer gönderilmiş.
şimdi tabi ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim. cumartesi randevum var.
ama tabi kabul edecek mi, alışçaz mı, nasıl olcak bilmiyorum.
herşey tepetaklak oldu, fotoğrafçıyla anlaşmıştım yeni hatsanede fiyat farkı çıkarıyor ve bazılarına gelmediğini söylüyor.
bi dünya şey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…