2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynende bu tarz bişeydi valla ama sanırım geçmiş şuanlık bişey yok sanırım dün bebiş ters bi pozisyondaydı. Servisk en son ölçümde 29 civarı çıktı canım

Canım benim gittiğim hastanedende çok memnun kalmadı eşimin kuzeni yakın zamanda doğum yaptı. Odaları o kadar temiz değil yemeklerde çok kötü felan dedi. Bende en başında acabamı dedim ama doktorumdan o kadar memnunumki değiştirme fikrinden vazgeçtim. Alt tarafı kalacağım 1-2 gece idare edilir doğum sürecim yeterki iyi geçsin dedim.

Kızlar a101 de molfix pure&soft bezler geldi unutmayın, ben şimdi çıkıyorum inşallah kalmıştır

Ben eşimi gönderdim onun gittiği şubeye gelmemiş. Engel olmasam pahalı pahalı mavi paket alıp geliyordu
Uygulamada en yakın hangi şube de var gösteriyor bir bak istersen bende şimdi çıkacağım ama yamyamlar sabahın köründe kapının önünde bekliyor yaa

Bu ben ve kv iki oğlu var sadece bana diyor ki 1 tane de yetermis kendimi boşuna yormusum 1 çocuğu olan herkese diyor ki yeter 2 ye gerek yok
Bizimki arkamdan ikinci hemen peşine yapar diyormuş yüzüme diyemiyor ama bide emin bundan
anca rahatladım yaa kusma olayım bitti çok şükür ama midem hala bulanıyor hiçte kolay değil hamilelik anca ağırlaşmaya başladım sıcaklarda hepimiz gördük ne kadar zordu yatakta dönemiyon yani tamam 9ay sürüyo bitiyo sonra ama kolay bişi de değil

Günaydın kızlar a101 e molfix sarı paket gelmemiş daha , baby turco var . N’aptınız giden var mı benim gibi sabahın 9unda :)

Bende dedim noluyor noluyor hamilelik hormonlarımız aktif çalışıyor ondan bu unutkanlıklar
Ay eveeett geçen evde bi işimi halletmem lazım onu yapmışım yaptığımı unutmuşum tekrar o işin peşine koştum. Bi baktım yapılmış hayır hangi ara yaptığımı da hatırlamıyorum namaz kılıp tekrar namaza niyetlenirken buluyorum kendimi falan

Kızlar geçti sandığım o sızlama hissiyatı devam ediyor ya üstelik dün sadece sol tarafta diyordum şimdi bütün vajinada hissediyorum. Doktora mesaj attım bakalım gel derse gidicem bide şimdi fark ettim elimle dudak kısımlarına bastırınca daha fazla ağrı sızlama oluyor. Bu bebito nasıl bir pozisyon aldıda böyle oldum anlamadım

Bendede var ama en fazla çişimi yaptığımı unutup bida yapmaya giderim yani hayatım yatak wc arasındaki o yoldan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…