- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.121
Aynende bu tarz bişeydi vallaBu arada cnm yorumlarını yeni okudum ağrın iğne batması gibi mi bnmde öyleydi iki üç gün devam etti hafif hafif doktora sordum bebeklerin ikisinde başı asagidaydi rahim büyüyor baskı yapiyorlR ondan dedi kasılma varmı o önemli günde 7 defa dan fazla 10 sn den çok sürüyorsa hemen gel nst bağlayalım dedi. Anladgim kadarıyla serviks boyu çok önemli
Canım benim gittiğim hastanedende çok memnun kalmadı eşimin kuzeni yakın zamanda doğum yaptı. Odaları o kadar temiz değil yemeklerde çok kötü felan dedi. Bende en başında acabamı dedim ama doktorumdan o kadar memnunumki değiştirme fikrinden vazgeçtim. Alt tarafı kalacağım 1-2 gece idare edilir doğum sürecim yeterki iyi geçsin dedim.kızlar günaydın,
çok canım sıkıldı, kardeşim de tavsiyem üzerine benim gittiğim hastane ve doktora gidiyordu.
19 unda doğumu gerçekleşti. doktordan değil ama hastaneden o kadar memnuniyetsiz ayrıldılar ki.
kat hemşireleri berbattı. asla gelen giden olmadı. çağarsalar 3. de falan stajyer gönderilmiş.
şimdi tabi ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim. cumartesi randevum var.
ama tabi kabul edecek mi, alışçaz mı, nasıl olcak bilmiyorum.
herşey tepetaklak oldu, fotoğrafçıyla anlaşmıştım yeni hatsanede fiyat farkı çıkarıyor ve bazılarına gelmediğini söylüyor.
bi dünya şey yani
Kız sen sanki 80 lere inmemişmiydinSON 95
Bir tık daha yüksek (100-150tl) oynayabiliyor diye hatırlıyorumMerhaba saadet hanımın muayene ücreti diğer doktorlardan pahalı mı ? Öğretim üyesi galiba
Ben eşimi gönderdim onun gittiği şubeye gelmemiş. Engel olmasam pahalı pahalı mavi paket alıp geliyorduKızlar a101 de molfix pure&soft bezler geldi unutmayın, ben şimdi çıkıyorum inşallah kalmıştır
Ben ninelere döndümsizde de kambur duruş başladı mı ben kamburlaştığımı fark ettim kızlar yok mu bunun çözümü
Uygulamada en yakın hangi şube de var gösteriyor bir bak istersen bende şimdi çıkacağım ama yamyamlar sabahın köründe kapının önünde bekliyor yaaBen eşimi gönderdim onun gittiği şubeye gelmemiş. Engel olmasam pahalı pahalı mavi paket alıp geliyordu
Bizimki arkamdan ikinci hemen peşine yapar diyormuşBu benve kv iki oğlu var sadece bana diyor ki 1 tane de yetermis kendimi boşuna yormusum 1 çocuğu olan herkese diyor ki yeter 2 ye gerek yok
anca rahatladım yaa kusma olayım bitti çok şükür ama midem hala bulanıyor hiçte kolay değil hamilelik anca ağırlaşmaya başladım sıcaklarda hepimiz gördük ne kadar zordu yatakta dönemiyon yani tamam 9ay sürüyo bitiyo sonra ama kolay bişi de değilDogru bi de o var. Oglum 2 bucuk aylikken baslamislardi 2. Yi hemen yaparsiniz diye. Daha atlatamadigim hamilelik ve dogum sonrasi travmalarim vardi. Once ameliyat olmam lazim dedikce ben 1 tane oldu ikicisi de olur nolcak dediler hep. Tabi bebegim kuvozde ben perisanken kendileri yasadigim sehri gezmisti bol bol. Eve geliyordum kayinpederim torunlariyla harmandali oynuyordu.
Amaaan ceken onlar olmayinca konusmak o kadar kolay ki. Dogum sonrasi her sey batiyor zaten insana
Sen demesen farketmedim hee yanlış yazmışım ay ben bu ara hep yanlış yazıyorumKız sen sanki 80 lere inmemişmiydin
Benim de 7 mart zecmel, benim ki sıkıntılı geçiyor inşallah zamanında doğum yaparız. Bir an önce 32ler bitsin 35 36 olsun istiyorum. Dedim ki dün uyusam uyansam 36 olsaSat 8mart iştegeliyor gelmekte olan çok şükür
Alla alla nasıl gelmemiş, hiç bir şubeye mi gelmedi acaba? Eşim diyor ki manyak mısın sabah sabah ne bezi
Bende dedim noluyor noluyorSON 85
Sen demesen farketmedim hee yanlış yazmışım ay ben bu ara hep yanlış yazıyorum
Listede yoksan ekleyimBenim de 7 mart zecmel, benim ki sıkıntılı geçiyor inşallah zamanında doğum yaparız. Bir an önce 32ler bitsin 35 36 olsun istiyorum. Dedim ki dün uyusam uyansam 36 olsa
Ay eveeett geçen evde bi işimi halletmem lazım onu yapmışım yaptığımı unutmuşum tekrar o işin peşine koştum. Bi baktım yapılmış hayır hangi ara yaptığımı da hatırlamıyorumBende dedim noluyor noluyorhamilelik hormonlarımız aktif çalışıyor ondan bu unutkanlıklar
Bendede var ama en fazla çişimi yaptığımı unutup bida yapmaya giderim yaniAy eveeett geçen evde bi işimi halletmem lazım onu yapmışım yaptığımı unutmuşum tekrar o işin peşine koştum. Bi baktım yapılmış hayır hangi ara yaptığımı da hatırlamıyorumnamaz kılıp tekrar namaza niyetlenirken buluyorum kendimi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?