- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.141
Yokum sanırım, 7 mart erkekListede yoksan ekleyim
Banyoyu oturarak yapıyorum canım ve 2-3 günde bir yıkanıyorum maalesef. Genital temizliğinde zaten başından beri ağda yapamıyorum çünkü rahimde kasılmaya sebep olduğu için erken doğumu tetikleyebilir bana riskliydi. Jiletle yapıyorum o yüzden ondada eğilmiyorum valla kör atış yapıyorum önceGünaydın herkese ben yine yatakta bebek kasıklarımda fıkır fıkır. Cumartesi kontrolüm var dua edin açılma ilerlememiş olsun. Bir de şu genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben riskimdrn dolayı ağdaya gelemiyorum. Jiletle yine risktrn dolayı eğilip tam temizleyemiyorum. Ama artık iyice bi el atmam gerek. Benim gibi olanlar bu işi nasıl çözüyor bir de banyo işini nasıl yapıyorlar?yardımınıza ihtiyacım var
Erken doğum riskim var ben de öyle eni konu eğilip yapamıyorum üstünü görmeden bi şekilde hallediyorum da arkası ve altları artık fena bence. Ben de oturarak yapıyorum korkuyorum zaten duş alırken hemen bitsin yatayım istiyorum. Bu tüy dökücü kremler zararlıdır değil miBanyoyu oturarak yapıyorum canım ve 2-3 günde bir yıkanıyorum maalesef. Genital temizliğinde zaten başından beri ağda yapamıyorum çünkü rahimde kasılmaya sebep olduğu için erken doğumu tetikleyebilir bana riskliydi. Jiletle yapıyorum o yüzden ondada eğilmiyorum valla kör atış yapıyorum önceen son artık ince detay için sen otururken önüne ayna koyup devam edebilirsin. Başkada çözüm yok gibi
Kimyasal olduğu için hiç denemedim valla canım bence sen benim dediğimi yap ayna koy öyle görürsünErken doğum riskim var ben de öyle eni konu eğilip yapamıyorum üstünü görmeden bi şekilde hallediyorum da arkası ve altları artık fena bence. Ben de oturarak yapıyorum korkuyorum zaten duş alırken hemen bitsin yatayım istiyorum. Bu tüy dökücü kremler zararlıdır değil mi
Bende senin gibi yapıyorum aynayla, eşime güvenemiyorum bir türlü bir iki kere de kvdem Yardımcı oldu çok zormuş görememekKimyasal olduğu için hiç denemedim valla canım bence sen benim dediğimi yap ayna koy öyle görürsün
Ahahahh çiş şuan hepimizin ortak derdiBendede var ama en fazla çişimi yaptığımı unutup bida yapmaya giderim yanihayatım yatak wc arasındaki o yoldan ibaret
tam yazarmısın listedekileri ekliyorumYokum sanırım, 7 mart erkek
Bence de bi baksın doktor neymiş ne değilmişKızlar geçti sandığım o sızlama hissiyatı devam ediyor ya üstelik dün sadece sol tarafta diyordum şimdi bütün vajinada hissediyorum. Doktora mesaj attım bakalım gel derse gidicembide şimdi fark ettim elimle dudak kısımlarına bastırınca daha fazla ağrı sızlama oluyor. Bu bebito nasıl bir pozisyon aldıda böyle oldum anlamadım
Çünkü bu abimiz de böyle bişi demiştiBu ablamız böyle bişi diyo ki bana doğru da geldi bi yandan
Bu kadını bir iki haftadır takip ediyorum gerçekten çok iyi ve detaylı bir şekilde bilgi veriyorBu ablamız böyle bişi diyo ki bana doğru da geldi bi yandan
Allah yardımcın olsun canım yeterki bebek iyi olsun sağlıklı şekilde zamanında doğsun da. Bebeğe en son ne zaman baktılar?Kızlar hastanede cok bilgi alamıyorsun uzmanla kısacık konusabıldım toplu gelıolar asistanlar falan özeldekı gibi soru cevap pek yok. Nihayet sordum takıp edılıcem bir süre burdayım yine nst devam sancı cıkıyor ama ne ıcın cıkıyor anlasılmadı serum alıyorum tekrar nst ozaman sancı doz azalmıs oluyor, hatta ultrasona girdim amnıo sıvı yıne fazla çıktı teşhis kısmına yazılmıs, bununda etkisi var sanırım şeker yukleme yapmtsm aclık güzel çıkmıştı yenıden yine de açlık ve tokluk değerleri takıp edılıcek duruma göre bakılıcak. Şekerden şüphe var sanırım.
4 gün once cıger geliştirici vuruldum 2 doz.. Aclık sekerim 94 - 88 vs. Ama tokluk 180 sabah 146 cıktı. Doktor tokluk yuksek dedi aclık ta sorun yokmus.
Dahiliye ile görüşülücekmıs. Erken dogum tehditi var bir süre burdayım dualarınız için sağolun.
Bende sevdim sakin ve detaylı anlatıyoBu kadını bir iki haftadır takip ediyorum gerçekten çok iyi ve detaylı bir şekilde bilgi veriyor
Yok sanırım vermiyo çünkü toklukta önemli. Benim yaptırdığım şeker taramasında açlığa bakılmadı 50lik glikoz aldım bir saat sonra toklukta bakıldı. Şeker yüklemesi yaptıranlar 75lik alıp hem açlık hem tokluğa bakıldı.Kızlar dün açlık kan şekerime de bakılmış, değerim normal. Bu gebelik şekeriyle ilgili ipucu verir mi? 2 hafta var daha şeker yüklemesine.
Doğru benim doktorum da aç tok farketmiyor istediğin saatte gel dediYok sanırım vermiyo çünkü toklukta önemli. Benim yaptırdığım şeker taramasında açlığa bakılmadı 50lik glikoz aldım bir saat sonra toklukta bakıldı. Şeker yüklemesi yaptıranlar 75lik alıp hem açlık hem tokluğa bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?