- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.161
O zaman muhtemelen sende 50lik alıp 1 saat sonra kan vereceksin toklukta bakılacakDoğru benim doktorum da aç tok farketmiyor istediğin saatte gel dedi
Fiyatı nasıl canım?Kızlar a101 de molfix pure&soft bezler geldi unutmayın, ben şimdi çıkıyorum inşallah kalmıştır
Kasiyer kız belki yarın gelebilir dedi ama zannetmiyorum
219tl verdimFiyatı nasıl canım?
Söylemedi nerdeyse 10 gunu gectı en son haftasına uyumlu idi.Ya aslında yanlış sordum boyu kilosu nasıl onunla ilgili bilgi verdiler mi?
Keşke diğer şubelerde var mı diye bir sorsaydın hemen birbirlerini arayıp ayırttırıyorlarKasiyer kız belki yarın gelebilir dedi ama zannetmiyorum
Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki219tl verdim
Ben 1 numarayı mavi olandan aldım sonradan bu yeni nesil zımbırtısı çıktı o yüzden 3 numarayı sleepy almayı düşünüyorum zaten 4 numaradan bir paket aldım molfix yetmez o sleepy ile karıştırırımAslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yüreğini ferah tutmaya çalış. Dua et bol bol. Allahım yardımcın olsunKızlar hastanede cok bilgi alamıyorsun uzmanla kısacık konusabıldım toplu gelıolar asistanlar falan özeldekı gibi soru cevap pek yok. Nihayet sordum takıp edılıcem bir süre burdayım yine nst devam sancı cıkıyor ama ne ıcın cıkıyor anlasılmadı serum alıyorum tekrar nst ozaman sancı doz azalmıs oluyor, hatta ultrasona girdim amnıo sıvı yıne fazla çıktı teşhis kısmına yazılmıs, bununda etkisi var sanırım şeker yukleme yapmtsm aclık güzel çıkmıştı yenıden yine de açlık ve tokluk değerleri takıp edılıcek duruma göre bakılıcak. Şekerden şüphe var sanırım.
4 gün once cıger geliştirici vuruldum 2 doz.. Aclık sekerim 94 - 88 vs. Ama tokluk 180 sabah 146 cıktı. Doktor tokluk yuksek dedi aclık ta sorun yokmus.
Dahiliye ile görüşülücekmıs. Erken dogum tehditi var bir süre burdayım dualarınız için sağolun.
Öyle yapayım sağ olasın.Kimyasal olduğu için hiç denemedim valla canım bence sen benim dediğimi yap ayna koy öyle görürsün
Ya aynı haftadayız benimde haftamla uyumlu 1.5 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum muhtemelen hayırlısıyla 32 bi geçsin inşallahSöylemedi nerdeyse 10 gunu gectı en son haftasına uyumlu idi.
Ben saglik ocaginda yaptirdim biraz once. Acken aldilar. 50 lik ictim. 1 saat sonra tekrar aldilar.Doğru benim doktorum da aç tok farketmiyor istediğin saatte gel dedi
Bende 32 olsa okadar stres olmazdım daha 28 deyiz bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsunYa aynı haftadayız benimde haftamla uyumlu 1.5 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum muhtemelen hayırlısıyla 32 bi geçsin inşallah
Canım molfix pure soft indirimini hiç takip etmedim. İndirime girince nasıl oluyor bunların fiyatları acaba?Kızlar ben yarın yakalayabileceğimi zannetmiyorum eşimde şehir dışında olacak.
A101 online 2 tane sipariş ettim yarın teslim edilecek. 20 TL kargo ücreti verdim.
84 paket 220 yerine 230'a geldi . şuan piyasa 300-350 arası en uygun hali ile.
Bez 2.70TL gelmiş oldu bana
3 paket alırsanız kargo ücreti yok kızlar ben 400 küsürde kaldığım için verdim.
Bu arada A101 online sitesi iyi ben 2 ay önce airfrey almıştım sayflarından 1 günde teslim etmişlerdi
Eki Görüntüle 3304888
Bizim sağlık ocağı yapmıyor keşke yapsaydıBen saglik ocaginda yaptirdim biraz once. Acken aldilar. 50 lik ictim. 1 saat sonra tekrar aldilar.
Galiba hiç şubelerde yok . Online üzerinden benim gibi alanlar olmuştur.Geçen elektronik ürünlerde indirim vardı kardeşim ile gece yarısını bekleyip siteye yüklenmitik. gece 02:00'de ürünler stokta bitti görünüyordu. Hiç şubelere bile dağıtım olmuyor o şekilde aklınızda olsun.Ben yetişemeyeceğimi düşündüğüm ürünlerde a101 online şeklinde alıyorumAlla alla nasıl gelmemiş, hiç bir şubeye mi gelmedi acaba? Eşim diyor ki manyak mısın sabah sabah ne bezi
Bu hafta 1.5 mu olur.Ya aynı haftadayız benimde haftamla uyumlu 1.5 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum muhtemelen hayırlısıyla 32 bi geçsin inşallah
Canım şuan bu seri yüksek fiyat gidiyorduCanım molfix pure soft indirimini hiç takip etmedim. İndirime girince nasıl oluyor bunların fiyatları acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?