2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ekim anneleri de doğurmaya başlamış demin baktım da eylülde gelenler olmuş ama normal yani bence

Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki

Eklentiler

• 3C89B846-693E-4682-A24E-1EB0AD865CF5.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 48
Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
Ben 1 numarayı mavi olandan aldım sonradan bu yeni nesil zımbırtısı çıktı o yüzden 3 numarayı sleepy almayı düşünüyorum zaten 4 numaradan bir paket aldım molfix yetmez o sleepy ile karıştırırım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yüreğini ferah tutmaya çalış. Dua et bol bol. Allahım yardımcın olsun
Kimyasal olduğu için hiç denemedim valla canım bence sen benim dediğimi yap ayna koy öyle görürsün
Öyle yapayım sağ olasın.

Kızlar benim emzirme sütyeni geldi beden bilgileri kumaş özellikleri yazıyo. Ay çok tuhaf bişi yalnız

Eklentiler

• IMG_3650.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 47
Ya aynı haftadayız benimde haftamla uyumlu 1.5 kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum muhtemelen hayırlısıyla 32 bi geçsin inşallah
Bende 32 olsa okadar stres olmazdım daha 28 deyiz bakalım ne olacak Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben yarın yakalayabileceğimi zannetmiyorum eşimde şehir dışında olacak.
A101 online 2 tane sipariş ettim yarın teslim edilecek. 20 TL kargo ücreti verdim.
84 paket 220 yerine 230'a geldi . şuan piyasa 300-350 arası en uygun hali ile.
Bez 2.70TL gelmiş oldu bana
3 paket alırsanız kargo ücreti yok kızlar ben 400 küsürde kaldığım için verdim.
Bu arada A101 online sitesi iyi ben 2 ay önce airfrey almıştım sayflarından 1 günde teslim etmişlerdi

Canım molfix pure soft indirimini hiç takip etmedim. İndirime girince nasıl oluyor bunların fiyatları acaba?

Alla alla nasıl gelmemiş, hiç bir şubeye mi gelmedi acaba? Eşim diyor ki manyak mısın sabah sabah ne bezi
Galiba hiç şubelerde yok . Online üzerinden benim gibi alanlar olmuştur.Geçen elektronik ürünlerde indirim vardı kardeşim ile gece yarısını bekleyip siteye yüklenmitik. gece 02:00'de ürünler stokta bitti görünüyordu. Hiç şubelere bile dağıtım olmuyor o şekilde aklınızda olsun.Ben yetişemeyeceğimi düşündüğüm ürünlerde a101 online şeklinde alıyorum

Canım molfix pure soft indirimini hiç takip etmedim. İndirime girince nasıl oluyor bunların fiyatları acaba?
Canım şuan bu seri yüksek fiyat gidiyordu
Tanesi indirimde 3.20-3.40 aralığında oluyor genelde çoğu zaman daha yüksek
A101'de 4-5-6 numara kampanyada
4 numara 84 adet 2.60TL ye geliyor tanesi ( 220 TL Paket)
Bu fiyatlara internette hiç olmuyor iyi indirim oldu bez yakalamaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…