- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.181
Tam 26.hafta da gittiğimde 960gr dı benimki bugün 28+1 tahmini olarak diyorum 1.5kiloya yaklaşmıştır 29.hafta dolduğunda en azından 1.5 olur diye tahmin ediyorum. Benimki haftasıyla uyumlu seninkide uyumlu yakındır kiloları diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim ne olur bilemem.Bu hafta 1.5 mu olur.
Bize de haber ver unutmaKızlar şimdi hastaneye gidiyorum doktorum hemen gel bi muayene edelim dedi. İnşallah bir sorun yokturçıkınca haber veririm
Balım farkı çok bilmiyorum adını da unuttum omzu vs hatırlamıyorum sadece belden iğne aklımda kalan ve hayallerimin suya düşmesiBana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendi
Farkı ne balımSpinal büyük ihtimalle bu sefer de epidurali araştır
Ben de gorememistim bebegi sen gibi. Ama dogumun ertesi gun filan omuz boyun agrisi vardi bende. Igneyi hatirliyorum. Epidural de olabilir spinal da bilemedim. Ama koldan dmaar yolu acmislardiBalım farkı çok bilmiyorum adını da unuttum omzu vs hatırlamıyorum sadece belden iğne aklımda kalan ve hayallerimin suya düşmesi
Farkı ne balım
İkisinde de uyanık olmuyor musun?
Omurilikten uyuşturdular işte bacakları
Sonra doğumu canlı canlı izledim
Doktorun çocugu cektiğini filan anladım yani
Ama acı vs yok
Bende de aynı durum var . Dut suyu tavsiye eden arkadaşlar vardı ben şekerden dolayı kullanamıyorum ama sen deneyebilirsinKizlar idrar yolu enfeksiyonundan bi turlu kurtulamadimbiraz once saglik ocaginda baktilar yine enfeksiyon var. Yaklasik 1 aydir antibiyotik kullandim. En son dun bitti. Monurol, aksef, tekrar monurol, pyoloseptyl simdi tekrar monurol. Kurtulamayacagim sanirim enfeksiyondan. Temizlige o kadar dikkat ediyorum , su da iciyorum. Cranbery aldim ona baslayacagim. Enfeksiyon icin siz darkli olarak ne yapiyorsunuz
Kuru dut aldirayim esime dedigin gibi deneyeyim canimBende de aynı durum var . Dut suyu tavsiye eden arkadaşlar vardı ben şekerden dolayı kullanamıyorum ama sen deneyebilirsin
Eşim ben sor deyince anca kasiyere sorabildi. Ömründe hiç bez arayışına girmediği için bu konularda azıcığımsı cahil benim eşim.Sarı paket al diye whatsaaptan görsel attım.Bana mavi paketi çekip göndermiş bu mu diyeKeşke diğer şubelerde var mı diye bir sorsaydın hemen birbirlerini arayıp ayırttırıyorlar
O zaman iki tane almak mantıklı keşke 3 numara da olsaCanım şuan bu seri yüksek fiyat gidiyordu
Tanesi indirimde 3.20-3.40 aralığında oluyor genelde çoğu zaman daha yüksek
A101'de 4-5-6 numara kampanyada
4 numara 84 adet 2.60TL ye geliyor tanesi ( 220 TL Paket)
Bu fiyatlara internette hiç olmuyor iyi indirim oldu bez yakalamaya çalışıyoruz.
Canım benimde çok ciddi yüksek çıktı enfeksiyonum böbreklerime vurdu . 2haftadır perişandım. Amoklavin antibiyotiğini kullandım. Bu hafta daha iyiyim şuan bitti.Kuru dut aldirayim esime dedigin gibi deneyeyim canim
aynen 2-3 olsaydı onlarda çok iyi denk gelirdi.O zaman iki tane almak mantıklı keşke 3 numara da
7 aylık oluyorKızlar benim bonevit bitmedi bekledim bekledim .
Artık osteocare ye başladım bugün
O da kahvaltıdan sonra tok alınıyor de mi?
Doktor diğer ay başka ilaca geçicez dedi
Muayeneye 2 hafta kaldı ben daha ilaca bugün başladım.
Bir de ben şimdi 27.haftadayım
Kaç aylık oluyorum?
15 ile 50 arasi duydum genelde. Hastaneye gore cok degisken yani. Ben sordum gittigim hastaneye, anlasma yok, fiyat sabitleme yok, onden odeme yok :) 40000 sezeryan arti 8800 bebek paketi tutuyot. bazi hastaneler yapiyor ama paket veya sabitlemeSelam kızlar, sezeryan doğum ücretlerini biliyor musunuz? Birde hastane ile ne zaman anlaşmamız gerekiyor biliyor musunuz ?
Hahahah jiletle elde edilen sonucu ekliyorumGünaydın herkese ben yine yatakta bebek kasıklarımda fıkır fıkır. Cumartesi kontrolüm var dua edin açılma ilerlememiş olsun. Bir de şu genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben riskimdrn dolayı ağdaya gelemiyorum. Jiletle yine risktrn dolayı eğilip tam temizleyemiyorum. Ama artık iyice bi el atmam gerek. Benim gibi olanlar bu işi nasıl çözüyor bir de banyo işini nasıl yapıyorlar?yardımınıza ihtiyacım var
Baby plus olan çift katı sağlam boyutuda çok iyi ondan mı aldın sende. Biz çok beğendikBebek termosu geldi.
Baya cici miniş bir şey geniş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?