2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu hafta 1.5 mu olur.
Tam 26.hafta da gittiğimde 960gr dı benimki bugün 28+1 tahmini olarak diyorum 1.5kiloya yaklaşmıştır 29.hafta dolduğunda en azından 1.5 olur diye tahmin ediyorum. Benimki haftasıyla uyumlu seninkide uyumlu yakındır kiloları diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim ne olur bilemem.

Kizlar idrar yolu enfeksiyonundan bi turlu kurtulamadim biraz once saglik ocaginda baktilar yine enfeksiyon var. Yaklasik 1 aydir antibiyotik kullandim. En son dun bitti. Monurol, aksef, tekrar monurol, pyoloseptyl simdi tekrar monurol. Kurtulamayacagim sanirim enfeksiyondan. Temizlige o kadar dikkat ediyorum , su da iciyorum. Cranbery aldim ona baslayacagim. Enfeksiyon icin siz darkli olarak ne yapiyorsunuz

Bana yapilan epidural degil miydi acaba. Boynuma bi sey takmadilar, elimde bi buton filan yoktu. Tek bir igne yaptilar belimden.Ama basucumda bi hemsire surekli benimle ilgilendi
Balım farkı çok bilmiyorum adını da unuttum omzu vs hatırlamıyorum sadece belden iğne aklımda kalan ve hayallerimin suya düşmesi
Spinal büyük ihtimalle bu sefer de epidurali araştır
Farkı ne balım
İkisinde de uyanık olmuyor musun?
Omurilikten uyuşturdular işte bacakları
Sonra doğumu canlı canlı izledim
Doktorun çocugu cektiğini filan anladım yani
Ama acı vs yok

D d_g_g balım her şeyde risk var.
Hayatın her anı risk
Ne okudun biliyorum ama felç riskini filan mı kastediyorsun Allah korusun

Ben de gorememistim bebegi sen gibi. Ama dogumun ertesi gun filan omuz boyun agrisi vardi bende. Igneyi hatirliyorum. Epidural de olabilir spinal da bilemedim. Ama koldan dmaar yolu acmislardi

Kızlar benim bonevit bitmedi bekledim bekledim .
Artık osteocare ye başladım bugün
O da kahvaltıdan sonra tok alınıyor de mi?
Doktor diğer ay başka ilaca geçicez dedi
Muayeneye 2 hafta kaldı ben daha ilaca bugün başladım.

Bir de ben şimdi 27.haftadayım
Kaç aylık oluyorum?

Bende de aynı durum var . Dut suyu tavsiye eden arkadaşlar vardı ben şekerden dolayı kullanamıyorum ama sen deneyebilirsin

Keşke diğer şubelerde var mı diye bir sorsaydın hemen birbirlerini arayıp ayırttırıyorlar
Eşim ben sor deyince anca kasiyere sorabildi. Ömründe hiç bez arayışına girmediği için bu konularda azıcığımsı cahil benim eşim.Sarı paket al diye whatsaaptan görsel attım.Bana mavi paketi çekip göndermiş bu mu diye
Dedimki kendi başının çaresine bak e-ticaretcisin git siteden al

Kızlar dün akşamdan beri sol göbek hizamda sızlama var içten kazıyorlar sanki dokununca bile sızlıyor . Karnım da geriliyor toplanıyor sanki karnıma değilde kızıma dokunuyorum öyle dışarıya çıkacak gibi . 27 haftalık büyüdüğü için mi oluyor yoksa başka bişey mi doktora gideyim mi kararsızım

O zaman iki tane almak mantıklı keşke 3 numara da olsa

Kuru dut aldirayim esime dedigin gibi deneyeyim canim
Canım benimde çok ciddi yüksek çıktı enfeksiyonum böbreklerime vurdu . 2haftadır perişandım. Amoklavin antibiyotiğini kullandım. Bu hafta daha iyiyim şuan bitti.
Monurol tek seferlik bizimki sık tekrarladığı için Amoklovin yada Agumentin gibi antibyotiklerle 2 haftalık düzenli ilaç kullanımı ile baskılanabiliyor. Ama her ay olmaya devam edebiliriz. Bunun doğuma kadar kurtuluşu yok.
Bebeiş büyüdü idrar kesesine bastırdıkca Mesane ve çevresinde bakteeri üremesi olacak. Bu bakteriler erken ilaç kullanmazsak idrar kanallarına ve böbreklerede geçebiliyor.Elimizden düzenli su tuketmek ve antibiyotik tedavisi dışında birşey gelemz

7 aylık oluyor

Kızlar bu arada Molfix Pure & soft serisi kullananlara önerim istanbul ve civarında ANPA GROSS marketler var . Çok uyguna getiriyor molfix sarı paketleri ben her gidişimde bakıyorum genelde 2.70- 2.80 -2.90 aralığına denk geliyor. aklınızda olsun

Selam kızlar, sezeryan doğum ücretlerini biliyor musunuz? Birde hastane ile ne zaman anlaşmamız gerekiyor biliyor musunuz ?
15 ile 50 arasi duydum genelde. Hastaneye gore cok degisken yani. Ben sordum gittigim hastaneye, anlasma yok, fiyat sabitleme yok, onden odeme yok :) 40000 sezeryan arti 8800 bebek paketi tutuyot. bazi hastaneler yapiyor ama paket veya sabitleme
Hahahah jiletle elde edilen sonucu ekliyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20230921_110200_Google.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…