2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
1 aydir antibiyotik tedavisi gordum canim. Cok etkili oldugunu soyledigi ilac bile bana misin demedi. Duruyor oyle enfeksiyon hala. Ayrintilida tuvalete hemen oncesinde girmeme ragmen mesanen dolu,1 litreye yakin duruyor, bosaltamiyorsun o zaman demisti. Sanirim ondan oluyor. Bebegin de enfeksiyonla dogmasindan cok korkuyorum. Oglum enfeksiyonla dogmustu

Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
BEnim sleppy ve molfix bu seriyi kullanan yeni doğum yapmış birkaç arkadaşıma sordum . Molfixi (Sarı paket) olanı daha çok önerdiler.
Ben molfix gitmeye karar verdim. Kuzenim 6-7 ay full bu seriyi kullandı toplam 2-3 kere pişik problemi yaşadık onun dışında çok memnun kaldım dedi.
Aile bütçemiz sarsılmaya başladı diyerek 4. numaralarda daha uygun fiyatlı önlem gibi markaya geçtiğini söyledi.

Uygulamada en yakın hangi şube de var gösteriyor bir bak istersen bende şimdi çıkacağım ama yamyamlar sabahın köründe kapının önünde bekliyor yaa
Yani ben de her gittigimde erkendrn gelmis oluyorlar o yuzden bir seyi kesin slmak istiyorsam ve ihtiyaca binaen alacakssm ben de sabah erkenden gidip sirada kitap okuyorum

Bence sen nefroloji bölümüne randevu al, böbreklerini bir kontrol ettir.
Farklı bir ilaç yada tedavi önerebilirler.
Bu iki antibiyotik zaten biz hamilelere verilebilecek en yükseklerden. Senin buna rağmen kesilmediyse böbreklerin için bir uzmanın görmesni tavsiye ederim ben

Yani ben de her gittigimde erkendrn gelmis oluyorlar o yuzden bir seyi kesin slmak istiyorsam ve ihtiyaca binaen alacakssm ben de sabah erkenden gidip sirada kitap okuyorum
Aslında en mantıklısı ama çoğu şubeye gelmemiş veya internet üzerinden sipariş etmişler gece

lökasit ve eritrosit kac cikiyor ben de idrar kulturu de yapiliyor bakteri cikmazsa bol su ic diyor yanma varsa monorul veriyor sadece

lökasit ve eritrosit kac cikiyor ben de idrar kulturu de yapiliyor bakteri cikmazsa bol su ic diyor yanma varsa monorul veriyor sadece
E nabiza girmedikleri icin goremiyorum. Ama hep cok yuksek degil diyor doktor. Belki de surekli su ictigim icin yukselemiyor cok. Hic oyle yanma koku, agri da yok. 1 tane sonucu vermisti doktor elime gecen ay lokosit 5 ti. Ama bakteri hep cikiyor

Onu baya tavsiye ediyorlar ama bizim kafamız o sesleri götürür mü bilmiyorum
Valla bi hışım aldim. Hem oyuncak hem ses cikariyo filan. Gorucez kaziklandim mi iyi mi yaptim

sizde de kambur duruş başladı mı ben kamburlaştığımı fark ettim kızlar yok mu bunun çözümü
Pilates aşkım pilates

Ya sonra gordum 85le degistirdin ama yani ben 76dayim ya. Nie 10 gun var aramizda ya. Sat 1mart tabiki 10 gun olucak ama siz dogursaydiniz ya once

Esine sole esine. Tuy dokucu krem bence bu donemde kullanilmaz. İki dk esin yapsin.

Bu ablamız böyle bişi diyo ki bana doğru da geldi bi yandan
Ben semra hanima 2 seneye yakin gittim. Bahcesehirdeydi. Hatta o gidince baska bi dr geldi oyle sorun yasadim ven dln uzun hikaye. Bukadin asiri tatli bilgili guven veren bi kadin. Bizzat cokca muayene oldugum icin biliorum. Bnde takip ediorum videolarini.

Çünkü bu abimiz de böyle bişi demişti
Bu da tam bir sarlatan. İki farkli arkadasim gitti. Biri tirnak yeme muahbbetine biri de gecmisi silme mi bisey. Bildigin bir sarlatan bu. He hatta bi kitabi vardi onu da okudum. Smdi yazarken hatirladim. Soyguncu bi herif bu. Abort
D d_g_g balım her şeyde risk var.
Hayatın her anı risk
Ne okudun biliyorum ama felç riskini filan mı kastediyorsun Allah korusun
Yok ya felc riski degil eylul annelerinde olmus omurilige sizinti yapmis kahveler sunlar bunlar yuruyememis kiz baya sorun olnus
Bazi insanlarda omurilige sizinti yapiomus
Birinde de tam ilac verilirken kasilma gelmis o an kiz felc kaliyomus
Bi de bu bi kere yapiliomus. Epidural gerektikce veriliyomus. Biri doguramadan ilacin etkisi gecmis kabusa donmus dogumu. Kk da okudum hepsini
Spinal bence opsiyon olmamali yani hep kotu seyler anlattilar

29. Hafta bitince 7 ay bitmis olucak
6.5 ayliksin yani

Bende bıkac gün evde öyle bekledım zaman zaman oluyordu göbek cevremde çekiliyor yer deıstırme var sankı, hafif bir sızı gibi doktora gttm nst bktı sancıya bakayım dedı bıseyde cıkmadı herhalde üşüttüm dedım sıcak iyi gelir üzerime battaniye aldım ayagım kalın corap, ılık dus al dedi doktor hafifledi oh dedım.
2 3 gun gecmedı gene basladı doktor nst cektı sancı dedi tam göbek cevresı toplanma oluodu benım sıkıntım buydu. Bunlar büyük sancı değil ama kontrol dediler sonra seker takibi cıktı yani bişeyler cıktı bende.

Kızlar dün gece eşim uyku sersemi gitti koridorun ışığını açtı 3 gibi falandı tabi ben uyandım. Zaten tavşan uykusu gibi uykum var. Her sese her ışığa uyanıyorum ama çabuk uyuyamıyorum. Neden açtın dedim zaten o uyuyor tuvalete gitti geldi. Bişey demedim uyumaya çalıştım. Tabi uyuyamadım sonrada midem yanmaya başladı. Ay bana bi sinir geldi. Sen beni uyandırdın kendin horul horul uyuyorsun dedim. Eşim uyandı ben mi ben ne yaptım falan diyor. Ben başladım hüngür hüngür ağlamaya zaten uyuyamıyorum bide midem yanıyor uyanınca bir sürü ilaç içiyorum gaviscon 3 kere içilmesi gerekiyor ben 6 kere içiyorum falan diye eşim ne yapacağını bilemedi. Yine gaviskon içtim yattım hemen uyuyamadım ama yinede mide yanmam geçti. Ama aşırı sinir oldum. Sabahta beni öpmeden işe gitmiş uyanmayayım diye

Ayy o gece uyanıp geri uyuyamamak beni de deli ediyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…