- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.201
1 aydir antibiyotik tedavisi gordum canim. Cok etkili oldugunu soyledigi ilac bile bana misin demedi. Duruyor oyle enfeksiyon hala. Ayrintilida tuvalete hemen oncesinde girmeme ragmen mesanen dolu,1 litreye yakin duruyor, bosaltamiyorsun o zaman demisti. Sanirim ondan oluyor. Bebegin de enfeksiyonla dogmasindan cok korkuyorum. Oglum enfeksiyonla dogmustuCanım benimde çok ciddi yüksek çıktı enfeksiyonum böbreklerime vurdu . 2haftadır perişandım. Amoklavin antibiyotiğini kullandım. Bu hafta daha iyiyim şuan bitti.
Monurol tek seferlik bizimki sık tekrarladığı için Amoklovin yada Agumentin gibi antibyotiklerle 2 haftalık düzenli ilaç kullanımı ile baskılanabiliyor. Ama her ay olmaya devam edebiliriz. Bunun doğuma kadar kurtuluşu yok.
Bebeiş büyüdü idrar kesesine bastırdıkca Mesane ve çevresinde bakteeri üremesi olacak. Bu bakteriler erken ilaç kullanmazsak idrar kanallarına ve böbreklerede geçebiliyor.Elimizden düzenli su tuketmek ve antibiyotik tedavisi dışında birşey gelemz
BEnim sleppy ve molfix bu seriyi kullanan yeni doğum yapmış birkaç arkadaşıma sordum . Molfixi (Sarı paket) olanı daha çok önerdiler.Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
Yani ben de her gittigimde erkendrn gelmis oluyorlar o yuzden bir seyi kesin slmak istiyorsam ve ihtiyaca binaen alacakssm ben de sabah erkenden gidip sirada kitap okuyorumUygulamada en yakın hangi şube de var gösteriyor bir bak istersen bende şimdi çıkacağım ama yamyamlar sabahın köründe kapının önünde bekliyor yaa
Bence sen nefroloji bölümüne randevu al, böbreklerini bir kontrol ettir.1 aydir antibiyotik tedavisi gordum canim. Cok etkili oldugunu soyledigi ilac bile bana misin demedi. Duruyor oyle enfeksiyon hala. Ayrintilida tuvalete hemen oncesinde girmeme ragmen mesanen dolu,1 litreye yakin duruyor, bosaltamiyorsun o zaman demisti. Sanirim ondan oluyor. Bebegin de enfeksiyonla dogmasindan cok korkuyorum. Oglum enfeksiyonla dogmustu
Aslında en mantıklısı ama çoğu şubeye gelmemiş veya internet üzerinden sipariş etmişler geceYani ben de her gittigimde erkendrn gelmis oluyorlar o yuzden bir seyi kesin slmak istiyorsam ve ihtiyaca binaen alacakssm ben de sabah erkenden gidip sirada kitap okuyorum
3 degere bakti doktor bende. aclik tokluk ve adini tam yazamsm hbv1 gibi bir degerKızlar dün açlık kan şekerime de bakılmış, değerim normal. Bu gebelik şekeriyle ilgili ipucu verir mi? 2 hafta var daha şeker yüklemesine.
lökasit ve eritrosit kac cikiyor ben de idrar kulturu de yapiliyor bakteri cikmazsa bol su ic diyor yanma varsa monorul veriyor sadeceKizlar idrar yolu enfeksiyonundan bi turlu kurtulamadimbiraz once saglik ocaginda baktilar yine enfeksiyon var. Yaklasik 1 aydir antibiyotik kullandim. En son dun bitti. Monurol, aksef, tekrar monurol, pyoloseptyl simdi tekrar monurol. Kurtulamayacagim sanirim enfeksiyondan. Temizlige o kadar dikkat ediyorum , su da iciyorum. Cranbery aldim ona baslayacagim. Enfeksiyon icin siz darkli olarak ne yapiyorsunuz
E nabiza girmedikleri icin goremiyorum. Ama hep cok yuksek degil diyor doktor. Belki de surekli su ictigim icin yukselemiyor cok. Hic oyle yanma koku, agri da yok. 1 tane sonucu vermisti doktor elime gecen ay lokosit 5 ti. Ama bakteri hep cikiyorlökasit ve eritrosit kac cikiyor ben de idrar kulturu de yapiliyor bakteri cikmazsa bol su ic diyor yanma varsa monorul veriyor sadece
Valla bi hışım aldim. Hem oyuncak hem ses cikariyo filan. Gorucez kaziklandim mi iyi mi yaptimOnu baya tavsiye ediyorlar ama bizim kafamız o sesleri götürür mü bilmiyorum
Pilates aşkım pilatessizde de kambur duruş başladı mı ben kamburlaştığımı fark ettim kızlar yok mu bunun çözümü
Ya sonra gordum 85le degistirdin ama yani ben 76dayim ya. Nie 10 gun var aramizda ya. Sat 1mart tabiki 10 gun olucak ama siz dogursaydiniz ya onceSON 95
Esine sole esine. Tuy dokucu krem bence bu donemde kullanilmaz. İki dk esin yapsin.Erken doğum riskim var ben de öyle eni konu eğilip yapamıyorum üstünü görmeden bi şekilde hallediyorum da arkası ve altları artık fena bence. Ben de oturarak yapıyorum korkuyorum zaten duş alırken hemen bitsin yatayım istiyorum. Bu tüy dökücü kremler zararlıdır değil mi
Ben semra hanima 2 seneye yakin gittim. Bahcesehirdeydi. Hatta o gidince baska bi dr geldi oyle sorun yasadim ven dln uzun hikaye. Bukadin asiri tatli bilgili guven veren bi kadin. Bizzat cokca muayene oldugum icin biliorum. Bnde takip ediorum videolarini.Bu ablamız böyle bişi diyo ki bana doğru da geldi bi yandan
Bu da tam bir sarlatan. İki farkli arkadasim gitti. Biri tirnak yeme muahbbetine biri de gecmisi silme mi bisey. Bildigin bir sarlatan bu. He hatta bi kitabi vardi onu da okudum. Smdi yazarken hatirladim. Soyguncu bi herif bu. AbortÇünkü bu abimiz de böyle bişi demişti
Yok ya felc riski degil eylul annelerinde olmus omurilige sizinti yapmis kahveler sunlar bunlar yuruyememis kiz baya sorun olnus
29. Hafta bitince 7 ay bitmis olucakKızlar benim bonevit bitmedi bekledim bekledim .
Artık osteocare ye başladım bugün
O da kahvaltıdan sonra tok alınıyor de mi?
Doktor diğer ay başka ilaca geçicez dedi
Muayeneye 2 hafta kaldı ben daha ilaca bugün başladım.
Bir de ben şimdi 27.haftadayım
Kaç aylık oluyorum?
Bende bıkac gün evde öyle bekledım zaman zaman oluyordu göbek cevremde çekiliyor yer deıstırme var sankı, hafif bir sızı gibi doktora gttm nst bktı sancıya bakayım dedı bıseyde cıkmadı herhalde üşüttüm dedım sıcak iyi gelir üzerime battaniye aldım ayagım kalın corap, ılık dus al dedi doktor hafifledi oh dedım.Kızlar dün akşamdan beri sol göbek hizamda sızlama var içten kazıyorlar sanki dokununca bile sızlıyor . Karnım da geriliyor toplanıyor sanki karnıma değilde kızıma dokunuyorum öyle dışarıya çıkacak gibi . 27 haftalık büyüdüğü için mi oluyor yoksa başka bişey mi doktora gideyim mi kararsızım
Cnm aynada baksana bı acaba varis fln olmasın kasılma fln yok dimi karindaBendede var ama en fazla çişimi yaptığımı unutup bida yapmaya giderim yanihayatım yatak wc arasındaki o yoldan ibaret
Ona bende bakıyorum ga ama biraz odada yer sıkıntım var kararsızımBen Elele madre aldım park yatak aldım
Elele pwrk yataklara bende bakıyorum kararsızım da yer konusunda sıkıntım var yatak odam daElele almonte aldım anne olmuyor ama
Park yataklar da en küçük 60*110 olması lazım ne kadarlık yer varElele pwrk yataklara bende bakıyorum kararsızım da yer konusunda sıkıntım var yatak odam da
Ayy o gece uyanıp geri uyuyamamak beni de deli ediyor yaaKızlar dün gece eşim uyku sersemi gitti koridorun ışığını açtı 3 gibi falandı tabi ben uyandım. Zaten tavşan uykusu gibi uykum var. Her sese her ışığa uyanıyorum ama çabuk uyuyamıyorum. Neden açtın dedim zaten o uyuyor tuvalete gitti geldi. Bişey demedim uyumaya çalıştım. Tabi uyuyamadım sonrada midem yanmaya başladı. Ay bana bi sinir geldi. Sen beni uyandırdın kendin horul horul uyuyorsun dedim. Eşim uyandı ben mi ben ne yaptım falan diyor. Ben başladım hüngür hüngür ağlamayazaten uyuyamıyorum bide midem yanıyor uyanınca bir sürü ilaç içiyorum gaviscon 3 kere içilmesi gerekiyor ben 6 kere içiyorum falan diye eşim ne yapacağını bilemedi. Yine gaviskon içtim yattım hemen uyuyamadım ama yinede mide yanmam geçti. Ama aşırı sinir oldum. Sabahta beni öpmeden işe gitmiş uyanmayayım diye
En rahatı 50*90 lar eahat sığacak mecbur kalırsam 60*110 a kendi mobilyamdan çıkwrıp yer açabilirimPark yataklar da en küçük 60*110 olması lazım ne kadarlık yer var
Şöyle senin dediğin boyutta var ama park yatak değil küçük beşiklerEn rahatı 50*90 lar eahat sığacak mecbur kalırsam 60*110 a kendi mobilyamdan çıkwrıp yer açabilirim
En rahatı 50*90 lar eahat sığacak mecbur kalırsam 60*110 a kendi mobilyamdan çıkwrıp yer açabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?