- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.221
Listede var mısınMerhaba Hanımlar, konunun başında ara ara yazdım sonrasında hep takip edip konuşmalara dahil olamadım.
29+4 oldum bu gün kontrolüm vardı. Bebito 1538 gr olmuş herhangi bir sorun görülmüyor dedi.
Umarım herkesin miniği iyidir
Elele madre aldim bendeKızlarr iyi akşamlar nasılsınız
Sizden bi konuda yardım rica edicem beşik konusunda ne almalıyım karar veremedim tercihlerinizi paylaşır mısınız ?
Aksam eşim getirdi termosu oyle resimde göründüğü gibi rahatsiz etmedi ezigi gece sıcak su doldurdum sabah hala kaynardi o yüzden vazgectim iade etmekten ugrasamicam
Evet bendim ezigi büyük değil sıcak tutması da jyi iadeyle uğraşmaya değmez yani canlar çok sagolunZ Zeyzey2134 galiba yanlış hatırlamıyorsam
Hatlar karıştı benimValla bi hışım aldim. Hem oyuncak hem ses cikariyo filan. Gorucez kaziklandim mi iyi mi yaptim
Pilates aşkım pilates
Ya sonra gordum 85le degistirdin ama yani ben 76dayim ya. Nie 10 gun var aramizda ya. Sat 1mart tabiki 10 gun olucak ama siz dogursaydiniz ya once
Esine sole esine. Tuy dokucu krem bence bu donemde kullanilmaz. İki dk esin yapsin.
Ben semra hanima 2 seneye yakin gittim. Bahcesehirdeydi. Hatta o gidince baska bi dr geldi oyle sorun yasadim ven dln uzun hikaye. Bukadin asiri tatli bilgili guven veren bi kadin. Bizzat cokca muayene oldugum icin biliorum. Bnde takip ediorum videolarini.
Bu da tam bir sarlatan. İki farkli arkadasim gitti. Biri tirnak yeme muahbbetine biri de gecmisi silme mi bisey. Bildigin bir sarlatan bu. He hatta bi kitabi vardi onu da okudum. Smdi yazarken hatirladim. Soyguncu bi herif bu. Abort
Yok ya felc riski degil eylul annelerinde olmus omurilige sizinti yapmis kahveler sunlar bunlar yuruyememis kiz baya sorun olnus
Bazi insanlarda omurilige sizinti yapiomus
Birinde de tam ilac verilirken kasilma gelmis o an kiz felc kaliyomus
Bi de bu bi kere yapiliomus. Epidural gerektikce veriliyomus. Biri doguramadan ilacin etkisi gecmis kabusa donmus dogumu. Kk da okudum hepsini
Spinal bence opsiyon olmamali yani hep kotu seyler anlattilar
29. Hafta bitince 7 ay bitmis olucak
6.5 ayliksin yani
Epidurale daha rahat diyorlarBalım farkı çok bilmiyorum adını da unuttum omzu vs hatırlamıyorum sadece belden iğne aklımda kalan ve hayallerimin suya düşmesi
Farkı ne balım
İkisinde de uyanık olmuyor musun?
Omurilikten uyuşturdular işte bacakları
Sonra doğumu canlı canlı izledim
Doktorun çocugu cektiğini filan anladım yani
Ama acı vs yok
Sanal markette var mi
Kızılcik suyu dene canım araştırıp inşallah gecirir1 aydir antibiyotik tedavisi gordum canim. Cok etkili oldugunu soyledigi ilac bile bana misin demedi. Duruyor oyle enfeksiyon hala. Ayrintilida tuvalete hemen oncesinde girmeme ragmen mesanen dolu,1 litreye yakin duruyor, bosaltamiyorsun o zaman demisti. Sanirim ondan oluyor. Bebegin de enfeksiyonla dogmasindan cok korkuyorum. Oglum enfeksiyonla dogmustu
Kizilcigi kaynatarak mi iciliyorKızılcik suyu dene canım araştırıp inşallah gecirir
şuan trendyol 2.si 1.tlde bionayutal 2.71'e geliyor tanesi 4 numaranın . molfixin 2.55.Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
yok görmemiştimSanal markette var mi
Güzel haberlerini bekliyorzKızlar şimdi hastaneye gidiyorum doktorum hemen gel bi muayene edelim dedi. İnşallah bir sorun yokturçıkınca haber veririm
idrar kulturu testinde mi bakteri cikiyor ureme oldu vs gibiE nabiza girmedikleri icin goremiyorum. Ama hep cok yuksek degil diyor doktor. Belki de surekli su ictigim icin yukselemiyor cok. Hic oyle yanma koku, agri da yok. 1 tane sonucu vermisti doktor elime gecen ay lokosit 5 ti. Ama bakteri hep cikiyor
Ben 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorumKizilcigi kaynatarak mi iciliyor
Ay iyi yaa çok şükürKızlar şimdi doktordan çıktım. Bebekler pozisyon değiştirmiş kafa kafaya vermişlerbebeklerden biri 1050 gramdı diğeride 900 gramdı rahimde açılma felan yoktu çok şükür nst ye bağladı çok hafiften sancı çıktı ama önemli değil bu dedi. İlaçlara devam dedi. Kan ve idrar tahlilide verdim henüz çıkmadı sonucum. Bide nabzım yine 135 çıktı. Kardiyolojiye yönlendirdi şimdide orada sıra bekliyorum.
Bakteri sayisi yaziyordu. Idrar tahlili sonucundaidrar kulturu testinde mi bakteri cikiyor ureme oldu vs gibi
Kizilcik zamani gecti mi. Pazarda var midir acabaBen 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Sevindim canim problem cikmamasinaKızlar şimdi doktordan çıktım. Bebekler pozisyon değiştirmiş kafa kafaya vermişlerbebeklerden biri 1050 gramdı diğeride 900 gramdı rahimde açılma felan yoktu çok şükür nst ye bağladı çok hafiften sancı çıktı ama önemli değil bu dedi. İlaçlara devam dedi. Kan ve idrar tahlilide verdim henüz çıkmadı sonucum. Bide nabzım yine 135 çıktı. Kardiyolojiye yönlendirdi şimdide orada sıra bekliyorum.
Ay hemde nasıl çok şükür hemen çağırınca korktum biAy iyi yaa çok şükür
Bencede bebişler yer değiştirdikleri için ağrım oldu kuzum hala var o ağrı hissiyatı ama düne göre daha az sankiSevindim canim problem cikmamasinabebek hareketleri agri yapti demek ki
Vardır canım hem de güzel zamanıKizilcik zamani gecti mi. Pazarda var midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?