2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Listede var mısın

Kızlarr iyi akşamlar nasılsınız
Sizden bi konuda yardım rica edicem beşik konusunda ne almalıyım karar veremedim tercihlerinizi paylaşır mısınız ?
Elele madre aldim bende
Z Zeyzey2134 o termos yine düşmüş canım n11 de 319 Hb 314 iade edip yenisini alabilirsin
Aksam eşim getirdi termosu oyle resimde göründüğü gibi rahatsiz etmedi ezigi gece sıcak su doldurdum sabah hala kaynardi o yüzden vazgectim iade etmekten ugrasamicam teşekkür ederim canım benim
Z Zeyzey2134 galiba yanlış hatırlamıyorsam
Evet bendim ezigi büyük değil sıcak tutması da jyi iadeyle uğraşmaya değmez yani canlar çok sagolun

Hatlar karıştı benim kız benim de 83 son. Ama belli olmaz ki 36dan sonra hepimiz doğurabiliriz geri sayım 40 hafta belki senden önce doğurcam hiç belli olmaz.

Epidurale daha rahat diyorlar

Kızılcik suyu dene canım araştırıp inşallah gecirir

Aslında birim fiyatı çok uygun görünmüyor. Bionatural daha uyguna geliyor şu an nette. Ama molfix te denemek istiyorum. 4 numara alırım belki
şuan trendyol 2.si 1.tlde bionayutal 2.71'e geliyor tanesi 4 numaranın . molfixin 2.55.
nerede daha uygun ki

E nabiza girmedikleri icin goremiyorum. Ama hep cok yuksek degil diyor doktor. Belki de surekli su ictigim icin yukselemiyor cok. Hic oyle yanma koku, agri da yok. 1 tane sonucu vermisti doktor elime gecen ay lokosit 5 ti. Ama bakteri hep cikiyor
idrar kulturu testinde mi bakteri cikiyor ureme oldu vs gibi

Kizilcigi kaynatarak mi iciliyor
Ben 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-12-16-41-44-138_com.android.chrome.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar şimdi doktordan çıktım. Bebekler pozisyon değiştirmiş kafa kafaya vermişler bebeklerden biri 1050 gramdı diğeride 900 gramdı rahimde açılma felan yoktu çok şükür nst ye bağladı çok hafiften sancı çıktı ama önemli değil bu dedi. İlaçlara devam dedi. Kan ve idrar tahlilide verdim henüz çıkmadı sonucum. Bide nabzım yine 135 çıktı. Kardiyolojiye yönlendirdi şimdide orada sıra bekliyorum.

Ay iyi yaa çok şükür

Ben 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Kizilcik zamani gecti mi. Pazarda var midir acaba

Sevindim canim problem cikmamasina bebek hareketleri agri yapti demek ki

Sevindim canim problem cikmamasina bebek hareketleri agri yapti demek ki
Bencede bebişler yer değiştirdikleri için ağrım oldu kuzum hala var o ağrı hissiyatı ama düne göre daha az sanki ya minicik yerdeler nasıl bu kadar dönebiliyolar aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…