2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yokum sanırım, 7 mart erkek

Sağ salim gelsinler. Açılmayı vajinal muayene ile mi belirliyor ucunda kamera olan bir aletle. Yoksa eliyle mi?

anladım canım. yani sorun doktor, odai yemek değil aslında.
ama hemşireler çalışanlar o kdr ilgisiz ki. asla gelen giden olmamış taburcuya yakın emzirme için gelmişler, topuk kanını söyleye söyleye çıkışa yakın aldırabildiler.
gece çağardıklarında stajyer göndermişler, stajyerde tmm bi gidip anlatayım napacağımı öğreneyim geleyim diyip gidiyomuş. tam bir fiyasko yani. e doğumdan sonra doktorla da işin bitiyo açıkçası kat hemşiresi çocuk hemşiresi bir kere uğramaz mı yani.

Ben 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Erzurumun kızılcıgı ile iç Anadolu da satılan kızılcık bana hiç aynı gelmiyor ahh memleketim benim suyu bile ayrı

Anladım canım o zaman sen nasıl içine siniyorsa öyle davran

Kızlar şimdi a101e geldim yok gelmemiş, başka şubeyi aradılar ayırdılar şimdi oraya gideceğim almaya, sevkiyatlarda problem barmış bu aralar
Bizim buralara hiç gelmemiş çok yakın mesafeli A101’ler var hepsine baktım yok, sevkiyatlarda problem varmış. Birine geldi ama içinden bez çıkmadı .
Bu arada familia tuvalet kağıdını Migros’tan 169al almıştım 144e satıyor a101 kazıklandım :)))

Elele pwrk yataklara bende bakıyorum kararsızım da yer konusunda sıkıntım var yatak odam da
M maviiikelebekkk
Elele Donna aldım ben 70*110 anne yanı oluyor. ( Madre- Donna-Bonte Anneyanı özelliği var ALMONTE sabit aklınızda olsun)
Donna - Madre ( 70*110 - 70*120) -- Bonte (70*120 ) Almonte ( 70*120)
Ama park yataklar yatak odasına gelince göründüğü kadar küçük olmadığını anlıyorsunuz. Her markada 60*100 -- 60*110 gibi seçenek yok. ama odanızda yer yoksa en az alanı kaplayacak olana yönelin . Madre modelinde sağında solunda ekstra birkçok ürün var daha geniş bir alan kaplar Donna modelinin 70*110 olanına bakın derim

Son düzenleme:
Ben 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Ben sekersiz yaptim onu. 1 sb seker cok seker. Asiri kotu oluyo tadi ama ilac niyetine icip seker almadim aklinda olsun. Gerek yok seker tuketmeye

inşallah strese girmediğim bir gün olur çokça amiiinnn
Ay hicbisey senden ve bebeginden onemli degil lutfen takma ve sinirlenme bizi de haberdar et

Bu grup cok anlamio o isten. O isin sorumlusu @melegimcan etiketleyemediysem kizlar yardim edin

Aynen bana da sevkiyatta problem var bu aralar dedi kız ama yine de bir paket buldu da aldım

Bugün de devam ediyor ben bir doktoruma yazayım gel derse gideyim artık sana da geçmiş olsun canım sağol

Aynen bana da sevkiyatta problem var bu aralar dedi kız ama yine de bir paket buldu da aldım
A101 hep böyle yapıyor ya aktüel ürün diye yayınlayıp getirmiyorlar kac defa yaşadım sabahın köründe gidiyorum gelmedi diyorlar kapıda ne özür yazısı ne bişey çok disiplinsiz bir market Bim de asla böyle birsey olamaz

Kızlar merhaba bebeklerimin ilk hediyesini teyzesi aldı Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası şimdi onlar için Anne Sütü Saklama poşetleri alıcağım da birde aynı markada Şişeleride var onları da almam mantıklı mı? ben hiç alışveriş yapmadım bebekler için buradaki hanımlar çok bilgili madem bunlar aradan çıksın birde göğüs ucu kremi, koruyucu ve göğüs pedi ekledim sepete almışken lansiohtan ayrıca şişelerede direk sağım yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…