- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.241
Yokum sanırım, 7 mart erkek
Sağ salim gelsinler. Açılmayı vajinal muayene ile mi belirliyor ucunda kamera olan bir aletle. Yoksa eliyle mi?Kızlar şimdi doktordan çıktım. Bebekler pozisyon değiştirmiş kafa kafaya vermişlerbebeklerden biri 1050 gramdı diğeride 900 gramdı rahimde açılma felan yoktu çok şükür nst ye bağladı çok hafiften sancı çıktı ama önemli değil bu dedi. İlaçlara devam dedi. Kan ve idrar tahlilide verdim henüz çıkmadı sonucum. Bide nabzım yine 135 çıktı. Kardiyolojiye yönlendirdi şimdide orada sıra bekliyorum.
El muayyenesiyleSağ salim gelsinler. Açılmayı vajinal muayene ile mi belirliyor ucunda kamera olan bir aletle. Yoksa eliyle mi?
Bizi de haberdar etkvdem istanbula geldi akşam görüşeceğiz, güne başladığım mood budur
inşallah strese girmediğim bir gün olur çokça amiiinnnBizi de haberdar et
burda bi bebek var gibi gözüküyoEki Görüntüle 3304971 10+2 tahminleriniz nelerdir
Canım benim gittiğim hastanedende çok memnun kalmadı eşimin kuzeni yakın zamanda doğum yaptı. Odaları o kadar temiz değil yemeklerde çok kötü felan dedi. Bende en başında acabamı dedim ama doktorumdan o kadar memnunumki değiştirme fikrinden vazgeçtim. Alt tarafı kalacağım 1-2 gece idare edilir doğum sürecim yeterki iyi geçsin dedim.
Erzurumun kızılcıgı ile iç Anadolu da satılan kızılcık bana hiç aynı gelmiyor ahh memleketim benim suyu bile ayrıBen 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Canım alttan ultrason ile baktı bana. Rahim uzunluğum felan iyiydi sorun yoktu.Sağ salim gelsinler. Açılmayı vajinal muayene ile mi belirliyor ucunda kamera olan bir aletle. Yoksa eliyle mi?
Anladım canım o zaman sen nasıl içine siniyorsa öyle davrananladım canım. yani sorun doktor, odai yemek değil aslında.
ama hemşireler çalışanlar o kdr ilgisiz ki. asla gelen giden olmamış taburcuya yakın emzirme için gelmişler, topuk kanını söyleye söyleye çıkışa yakın aldırabildiler.
gece çağardıklarında stajyer göndermişler, stajyerde tmm bi gidip anlatayım napacağımı öğreneyim geleyim diyip gidiyomuş. tam bir fiyasko yani. e doğumdan sonra doktorla da işin bitiyo açıkçası kat hemşiresi çocuk hemşiresi bir kere uğramaz mı yani.
Bizim buralara hiç gelmemiş çok yakın mesafeli A101’ler var hepsine baktım yok, sevkiyatlarda problem varmış. Birine geldi ama içinden bez çıkmadı .Kızlar şimdi a101e geldim yok gelmemiş, başka şubeyi aradılar ayırdılar şimdi oraya gideceğim almaya, sevkiyatlarda problem barmış bu aralar
M maviiikelebekkkElele pwrk yataklara bende bakıyorum kararsızım da yer konusunda sıkıntım var yatak odam da
Ben sekersiz yaptim onu. 1 sb seker cok seker. Asiri kotu oluyo tadi ama ilac niyetine icip seker almadim aklinda olsun. Gerek yok seker tuketmeyeBen 1 kilo kizilcigi güzel yikayorum 1 su bardağı şeker katıyorum düdüklüye atıyorum kaynatıyorum süzgeçten süzüp dolaba koyuyorum günde 1 bardak içiyorum
Ay hicbisey senden ve bebeginden onemli degil lutfen takma ve sinirlenme bizi de haberdar etinşallah strese girmediğim bir gün olur çokça amiiinnn
Bu grup cok anlamio o isten. O isin sorumlusu @melegimcan etiketleyemediysem kizlar yardim edinEki Görüntüle 3304971 10+2 tahminleriniz nelerdir
Aynen bana da sevkiyatta problem var bu aralar dedi kız ama yine de bir paket buldu da aldımBizim buralara hiç gelmemiş çok yakın mesafeli A101’ler var hepsine baktım yok, sevkiyatlarda problem varmış. Birine geldi ama içinden bez çıkmadı .
Bu arada familia tuvalet kağıdını Migros’tan 169al almıştım 144e satıyor a101 kazıklandım :)))
Bugün de devam ediyor ben bir doktoruma yazayım gel derse gideyim artık sana da geçmiş olsun canım sağolBende bıkac gün evde öyle bekledım zaman zaman oluyordu göbek cevremde çekiliyor yer deıstırme var sankı, hafif bir sızı gibi doktora gttm nst bktı sancıya bakayım dedı bıseyde cıkmadı herhalde üşüttüm dedım sıcak iyi gelir üzerime battaniye aldım ayagım kalın corap, ılık dus al dedi doktor hafifledi oh dedım.
2 3 gun gecmedı gene basladı doktor nst cektı sancı dedi tam göbek cevresı toplanma oluodu benım sıkıntım buydu. Bunlar büyük sancı değil ama kontrol dediler sonra seker takibi cıktı yani bişeyler cıktı bende.
A101 hep böyle yapıyor ya aktüel ürün diye yayınlayıp getirmiyorlar kac defa yaşadım sabahın köründe gidiyorum gelmedi diyorlar kapıda ne özür yazısı ne bişey çok disiplinsiz bir market Bim de asla böyle birsey olamazAynen bana da sevkiyatta problem var bu aralar dedi kız ama yine de bir paket buldu da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?