2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şişe derken biberon mu yani sizin tercihinize kalmış bazıları avent aldı bazıları değişik marka

Sut saklama siseleri iyi oluyor canim onceki sagdiginla sonrakini karistirmamak icin. Sut saklama posetleri de tarih yazip buzluga atmak icin iyi oluyor. Siseler sagim yapilabilmesi de guzelmis

Biberon değil süt saklama şişeleri diye geçiyor dört tane lansiohtan kendi sitesinde bakıyorum orda gördüm
Çalışan anneysen olabilir ama bence süt saklama şişeleri dolapta dondurucu da aşırı yer kaplar gibime geliyor bunun yerine poşetler var onlar daha kullanışlı gibi bir de çok pahalı yani o kadar vermeye gerek var mı bilmedim

Ben pompayı farklı marka almıştım
2 ayrı cam biberonunu aldım ben küçük ve büüyk boy olarak küçük olan yavaş akım , büyük olan normal hızda süt akımı veriyor bebeğe. LAnsinoh güzel bir marka ben ürünlerini beğendim.

Biberon değil de biberona benzeyen şişeler varmış onu soruyor

Sut saklama siseleri iyi oluyor canim onceki sagdiginla sonrakini karistirmamak icin. Sut saklama posetleri de tarih yazip buzluga atmak icin iyi oluyor. Siseler sagim yapilabilmesi de guzelmis
Tamam benim için vakit önemli okadar sütüm olucakmı bilmiyorum ama en azından bi kalemi kapatayım teşekkür ediyorum
Biberonu iyimi biberon konusunu bayağıdır araştırıyorum buradanda okudum bi türlü karar veremedim teşekkür ediyorum
Çalışan anne olucam maalesef benim hamileliğim hem ikiz hem de tüp bebek olduğundan heyet raporluyum gebeliğin başından beri. Valla fiyatlar konusunda artık ne pahalı ne ucuz bilmiyorum ki çünkü herşey artık çok pahalı çok teşekkür ediyorum

Canım sen gel fiytları bize sor. Dalgınlıkla pahalıya alınan ürünleri bile ikna edip iptal ettirir bizim kızlar.
Kargo açılışları- ürün yorumları - tavsiyeler v.b
Hepsiburada-N11-Dolap-Trendyol Market indirimleri piyasa kurdu olduk bebişler sayesinde

Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler

İlaç falan verdımi yada serum. Benım nst de cıkınca serum veriyorlar birde elle muayene oluyor.
iyiki serum var.
Canım sabah akşam progesteron kullanıyorum zaten. Bişey vermedi istirahate devam dedi zaten çıkan sancıda çok çok azdı. Hatta nstyi yapan hemşire sancı yok demişti doktorumda önemlş değil dedi

Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler
işte şubede bulamayıp online alanlardan biri benim.
Stokları ortak ilk satış internetten yapılınca şubeye dağıtamıyorlardır.
Ben yerinizde olsam yarını yada başka şubeyi beklemem 2-3 tane alacaksınız 4 numarasdan direkt alın A101 online üzerinden yarın kapınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…