- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.261
İlaç falan verdımi yada serum. Benım nst de cıkınca serum veriyorlar birde elle muayene oluyor.Canım alttan ultrason ile baktı bana. Rahim uzunluğum felan iyiydi sorun yoktu.
Şişe derken biberon mu yani sizin tercihinize kalmış bazıları avent aldı bazıları değişik markaKızlar merhaba bebeklerimin ilk hediyesini teyzesi aldı Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası şimdi onlar için Anne Sütü Saklama poşetleri alıcağım da birde aynı markada Şişeleride var onları da almam mantıklı mı? ben hiç alışveriş yapmadım bebekler için buradaki hanımlar çok bilgilimadem bunlar aradan çıksın birde göğüs ucu kremi, koruyucu ve göğüs pedi ekledim sepete almışken lansiohtan ayrıca şişelerede direk sağım yapılıyormuş
Biberon değil süt saklama şişeleri diye geçiyor dört tane lansiohtan kendi sitesinde bakıyorum orda gördümŞişe derken biberon mu yani sizin tercihinize kalmış bazıları avent aldı bazıları değişik marka
Kızlar merhaba bebeklerimin ilk hediyesini teyzesi aldı Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası şimdi onlar için Anne Sütü Saklama poşetleri alıcağım da birde aynı markada Şişeleride var onları da almam mantıklı mı? ben hiç alışveriş yapmadım bebekler için buradaki hanımlar çok bilgilimadem bunlar aradan çıksın birde göğüs ucu kremi, koruyucu ve göğüs pedi ekledim sepete almışken lansiohtan ayrıca şişelerede direk sağım yapılıyormuş
Çalışan anneysen olabilir ama bence süt saklama şişeleri dolapta dondurucu da aşırı yer kaplar gibime geliyor bunun yerine poşetler var onlar daha kullanışlı gibi bir de çok pahalı yani o kadar vermeye gerek var mı bilmedimBiberon değil süt saklama şişeleri diye geçiyor dört tane lansiohtan kendi sitesinde bakıyorum orda gördüm
Ben pompayı farklı marka almıştımKızlar merhaba bebeklerimin ilk hediyesini teyzesi aldı Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası şimdi onlar için Anne Sütü Saklama poşetleri alıcağım da birde aynı markada Şişeleride var onları da almam mantıklı mı? ben hiç alışveriş yapmadım bebekler için buradaki hanımlar çok bilgilimadem bunlar aradan çıksın birde göğüs ucu kremi, koruyucu ve göğüs pedi ekledim sepete almışken lansiohtan ayrıca şişelerede direk sağım yapılıyormuş
Biberon değil de biberona benzeyen şişeler varmış onu soruyorBen pompayı farklı marka almıştım
2 ayrı cam biberonunu aldım ben küçük ve büüyk boy olarak küçük olan yavaş akım , büyük olan normal hızda süt akımı veriyor bebeğe. LAnsinoh güzel bir marka ben ürünlerini beğendim.
hee tmmmBiberon değil de biberona benzeyen şişeler varmış onu soruyor
Şu sondaki bebişi nasıl yapıyorsun ya,hee tmmm
Aynen bende o şekilde olucam galibaBen karar verecek gibi değilim bismillah bismillah diyip başıma gelecekleri izkeyecem
Tamam benim için vakit önemli okadar sütüm olucakmı bilmiyorum ama en azından bi kalemi kapatayım teşekkür ediyorumSut saklama siseleri iyi oluyor canim onceki sagdiginla sonrakini karistirmamak icin. Sut saklama posetleri de tarih yazip buzluga atmak icin iyi oluyor. Siseler sagim yapilabilmesi de guzelmis
Biberonu iyimi biberon konusunu bayağıdır araştırıyorum buradanda okudum bi türlü karar veremedim teşekkür ediyorumBen pompayı farklı marka almıştım
2 ayrı cam biberonunu aldım ben küçük ve büüyk boy olarak küçük olan yavaş akım , büyük olan normal hızda süt akımı veriyor bebeğe. LAnsinoh güzel bir marka ben ürünlerini beğendim.
Çalışan anne olucam maalesef benim hamileliğim hem ikiz hem de tüp bebek olduğundan heyet raporluyum gebeliğin başından beri. Valla fiyatlar konusunda artık ne pahalı ne ucuz bilmiyorum ki çünkü herşey artık çok pahalı çok teşekkür ediyorumÇalışan anneysen olabilir ama bence süt saklama şişeleri dolapta dondurucu da aşırı yer kaplar gibime geliyor bunun yerine poşetler var onlar daha kullanışlı gibi bir de çok pahalı yani o kadar vermeye gerek var mı bilmedim
E-bebekte daha uygundu indirim kalkmadıysaşuan trendyol 2.si 1.tlde bionayutal 2.71'e geliyor tanesi 4 numaranın . molfixin 2.55.
nerede daha uygun ki
Canım sen gel fiytları bize sor. Dalgınlıkla pahalıya alınan ürünleri bile ikna edip iptal ettirir bizim kızlar.Tamam benim için vakit önemli okadar sütüm olucakmı bilmiyorum ama en azından bi kalemi kapatayım teşekkür ediyorum
Biberonu iyimi biberon konusunu bayağıdır araştırıyorum buradanda okudum bi türlü karar veremedim teşekkür ediyorum
Çalışan anne olucam maalesef benim hamileliğim hem ikiz hem de tüp bebek olduğundan heyet raporluyum gebeliğin başından beri. Valla fiyatlar konusunda artık ne pahalı ne ucuz bilmiyorum ki çünkü herşey artık çok pahalı çok teşekkür ediyorum
Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dedilerA101 hep böyle yapıyor ya aktüel ürün diye yayınlayıp getirmiyorlar kac defa yaşadım sabahın köründe gidiyorum gelmedi diyorlar kapıda ne özür yazısı ne bişey çok disiplinsiz bir market Bim de asla böyle birsey olamaz
Canım sabah akşam progesteron kullanıyorum zaten. Bişey vermedi istirahate devam dedi zaten çıkan sancıda çok çok azdı. Hatta nstyi yapan hemşire sancı yok demişti doktorumda önemlş değil dediİlaç falan verdımi yada serum. Benım nst de cıkınca serum veriyorlar birde elle muayene oluyor.
iyiki serum var.
işte şubede bulamayıp online alanlardan biri benim.Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?