2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kaç TL üzerine kargo ücreti ödeniyor? Bir de uygulamamı indirmem lazım almak için?

Bu arada kan sonuçlarım çıktı. 2 aydır düzenli kan ilacı kullanmama rağmen daha da düşmüş değerlerim. Doktor dozu ikiye çıkaralım dedi Serbest T4 üm de düşük geldi. Acaba bundan mı kilo alıyorum sürekli

hee tmmm
Onlar amazon ve n11'de uyguna geliyordu. N11 de kupon varsa kullanabilirisin @

masalgibiyolculuk

Bu kupan işine de bakıcağım sanki o sitelerde ya orjinal ürün alamazsam tedirginliği oluyor ama daha uygun oluyor haklısınız ilk iş bi hepsinden hesap açayım bi trendyol hesabım var ama çok az girdim çok teşekkür ediyorum

Her çocuk farklıdır ama belki sever sizinki de. Işıkli ve sesli oyuncaklar benim oğlumu hipnoz ediyordu. Başına oturup onu seyrediyordu uzun süre. Ben hiç almadım hediye gelenlerin de pilini çıkardım hep

Cuma günü ablamdan malzemeler gelecek bebek arabası, süt sağma makinesi falan. Heyecan yaptım. Bebek arabasının freninde sorun varmış gelince onları yaptıracağım. Yıkanacak şeyler var onları yapacağım. Çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme işlerini bitirmem şazım. Orta boy valiz var iç fermuarı bozulmuş onu yaptıracağım. Gelecek ay 15inde de hastane çıkışı yaptıracağım bir yerr sordum 550 tl dedi 10lu hastane çıkışı gayet uygun geldi fiyatı.

Hastane çıkışı linki atar mısın canım bakayım bir hesaba

Kaç TL üzerine kargo ücreti ödeniyor? Bir de uygulamamı indirmem lazım almak için?
canım 500 TL altı 20 TL kargo vardı.
ben 2 paket aldım aklıma gelmedi 500'e tamamlamak salça filan alırdım
Uygulmayı yüklemen şart değil
ister bilgisyaardan ister telefondan giriş yap sitesine direkt sepete ekle bilgilerini gir. O kadar. Benim üyeliğim vardı alım yaparken daha pratik oluyor.

550 10 parça için iyi, nakış filanda oluyor mu sen bizi linkle tatlımm seni bırakmayız yoksa

Hastane çıkışı linki atar mısın canım bakayım bir hesaba
İnstagramda canım bebekdesen ismi. Araştırdıklarım arasında en uygunu o. Nakış istiyorum baskılar daha uygun ama yıkayınca soyulur falan diye korkuyorum baskı olanlar

kızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?

Ben A101 kapıda uygulamasını indirdim ama orda da yok, tanıtımda gösteriyor ama yok

İdrar yaparken mi yanma? Eğer öyleyse sistit olmuş olabilirsin. Benim evlendiğimden beri ilişki sırasında ve ilişkinin ertesi günü idrar yanmam oluyor. Hamilelikte daha çok artıyor.

İdrar yaparken mi yanma? Eğer öyleyse sistit olmuş olabilirsin. Benim evlendiğimden beri ilişki sırasında ve ilişkinin ertesi günü idrar yanmam oluyor. Hamilelikte daha çok artıyor.
yok canım sadece wc ye çıktığımda değil devamlı öyle. bugünde devam eder yarın geçer muhtemelen.

Canım eşim bu dönemde kendini koruyama alsın. Enfeksiyona çok meyilliyiz.Eskiden olmasa bile eşlerimiz ile yakınlaşınca bizdede benzer durumlar oluyor.Bu yakınlaşmalar soonucu idrar yolu enfeksiyonuda sıklaşabiliyor.
Ama durulmayacak kadar sancın ve karın bölgende ağrın varsa wc ye gittiğin halde idrar gelmiyorsa hemen test ver ilaç kullan . İlaçsız geçmiyor bu ağrılarr malesef ki

Daha doğurmadan böyle kaygılarımı oluyor, doğurup anne olunca daha kötüleri olmaz inşallah. Çok fazla destek görmemiz gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_0761.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…