- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.281
Kaç TL üzerine kargo ücreti ödeniyor? Bir de uygulamamı indirmem lazım almak için?işte şubede bulamayıp online alanlardan biri benim.
Stokları ortak ilk satış internetten yapılınca şubeye dağıtamıyorlardır.
Ben yerinizde olsam yarını yada başka şubeyi beklemem 2-3 tane alacaksınız 4 numarasdan direkt alın A101 online üzerinden yarın kapınızda
hee tmmm
Onlar amazon ve n11'de uyguna geliyordu. N11 de kupon varsa kullanabilirisin @
masalgibiyolculuk
Bu kupan işine de bakıcağım sanki o sitelerde ya orjinal ürün alamazsam tedirginliği oluyor ama daha uygun oluyor haklısınız ilk iş bi hepsinden hesap açayım bi trendyol hesabım var ama çok az girdim çok teşekkür ediyorumCanım sen gel fiytları bize sor. Dalgınlıkla pahalıya alınan ürünleri bile ikna edip iptal ettirir bizim kızlar.
Kargo açılışları- ürün yorumları - tavsiyeler v.b
Hepsiburada-N11-Dolap-Trendyol Market indirimleri piyasa kurdu olduk bebişler sayesinde
Her çocuk farklıdır ama belki sever sizinki de. Işıkli ve sesli oyuncaklar benim oğlumu hipnoz ediyordu. Başına oturup onu seyrediyordu uzun süre. Ben hiç almadım hediye gelenlerin de pilini çıkardım hepSimdi ben kocam beyle hafiften atistim. Sonra o uyudu bende instagramda gezerken bitane takip ettigim kadin uyku arkadasini gostermis kendi kullandigi bende anlamsiz bisekilde aldim. Suan pismanim ama iade etmicemisikli beyaz gurultulu sacmasapan bi tavsan aldim. İnsallah ise yariyodur. Suan ofkeyle kalkip zararla oturmanin vucut bulmus haliyim..
Hastane çıkışı linki atar mısın canım bakayım bir hesabaCuma günü ablamdan malzemeler gelecek bebek arabası, süt sağma makinesi falan. Heyecan yaptım. Bebek arabasının freninde sorun varmış gelince onları yaptıracağım. Yıkanacak şeyler var onları yapacağım. Çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme işlerini bitirmem şazım. Orta boy valiz var iç fermuarı bozulmuş onu yaptıracağım. Gelecek ay 15inde de hastane çıkışı yaptıracağım bir yerr sordum 550 tl dedi 10lu hastane çıkışı gayet uygun geldi fiyatı.
Ben çok kaptırdım kendimi bu ara hareketli ifadelere
3 noktaya tıkla orada hemen çıkıyor ifadeler kısmında M maviiikelebekkk
Eki Görüntüle 3305054
canım 500 TL altı 20 TL kargo vardı.Kaç TL üzerine kargo ücreti ödeniyor? Bir de uygulamamı indirmem lazım almak için?
550 10 parça için iyi, nakış filanda oluyor mu sen bizi linkle tatlımm seni bırakmayız yoksaCuma günü ablamdan malzemeler gelecek bebek arabası, süt sağma makinesi falan. Heyecan yaptım. Bebek arabasının freninde sorun varmış gelince onları yaptıracağım. Yıkanacak şeyler var onları yapacağım. Çok ağırlaşmadan yıkama ütüleme işlerini bitirmem şazım. Orta boy valiz var iç fermuarı bozulmuş onu yaptıracağım. Gelecek ay 15inde de hastane çıkışı yaptıracağım bir yerr sordum 550 tl dedi 10lu hastane çıkışı gayet uygun geldi fiyatı.
İnstagramda canım bebekdesen ismi. Araştırdıklarım arasında en uygunu o. Nakış istiyorum baskılar daha uygun ama yıkayınca soyulur falan diye korkuyorum baskı olanlarHastane çıkışı linki atar mısın canım bakayım bir hesaba
İnstagramda canım bebekdesen adı.550 10 parça için iyi, nakış filanda oluyor mu sen bizi linkle tatlımm seni bırakmayız yoksa
Ben A101 kapıda uygulamasını indirdim ama orda da yok, tanıtımda gösteriyor ama yokcanım 500 TL altı 20 TL kargo vardı.
ben 2 paket aldım aklıma gelmedi 500'e tamamlamak salça filan alırdım
Uygulmayı yüklemen şart değil
ister bilgisyaardan ister telefondan giriş yap sitesine direkt sepete ekle bilgilerini gir. O kadar. Benim üyeliğim vardı alım yaparken daha pratik oluyor.
İdrar yaparken mi yanma? Eğer öyleyse sistit olmuş olabilirsin. Benim evlendiğimden beri ilişki sırasında ve ilişkinin ertesi günü idrar yanmam oluyor. Hamilelikte daha çok artıyor.kızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
yok canım sadece wc ye çıktığımda değil devamlı öyle. bugünde devam eder yarın geçer muhtemelen.İdrar yaparken mi yanma? Eğer öyleyse sistit olmuş olabilirsin. Benim evlendiğimden beri ilişki sırasında ve ilişkinin ertesi günü idrar yanmam oluyor. Hamilelikte daha çok artıyor.
a101 online sitesinde satıyordur.Ben A101 kapıda uygulamasını indirdim ama orda da yok, tanıtımda gösteriyor ama yok
Hmm tahriş olmuş olabilir o zaman. Geçmiş olsun hamileyken her şey daha zor geliyoryok canım sadece wc ye çıktığımda değil devamlı öyle. bugünde devam eder yarın geçer muhtemelen.
Canım eşim bu dönemde kendini koruyama alsın. Enfeksiyona çok meyilliyiz.Eskiden olmasa bile eşlerimiz ile yakınlaşınca bizdede benzer durumlar oluyor.Bu yakınlaşmalar soonucu idrar yolu enfeksiyonuda sıklaşabiliyor.kızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
Bana yakın bir yerde varmış gidip bakıcam yok derlerse online alıcama101 online sitesinde satıyordur.
Uygulamaya girerken adres girdiysen sana yakın şubelerde olmadığı için göstermiyordur. Uygulama olmadan A101 web sitesi üzerinden alış yap. https://www.a101.com.tr/baskets/basket/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?