2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnstagramda canım bebekdesen adı.
bu ürünler dimi canım yastığı-önlüğü battaniyesi v.s ( yastık ayrıca 150 TL dedi) ışık hızında sordum soruşturudum

Nakışlı olması güzel. Şuan düz hazır 10'lu paketler bile daha pahalı .Bi isim bulayım kızıma bende yaptırabilriim bu sayfadan
Ben belki senden önce yaptırırım beğenirsem atarım gruba nasıl olduğunu falan bu 10lu hastane çıkışını hemşireye mi vereceğiz. Kan falan olur mu? Gerçi 10lu olduğu için kan olsada öbürünü giydiririz.

bence bunu verme
Fotograf çekeceğin zaman yanında bulunsun. ilk giydirmeleri için 2. bir alternatif bulunsun yanında beyaz ya renkleri ben bebiş bana teslim edilince giydiirim diye düşündüm açıkcası görünce
Grubun deneyim mi annleri nasıl oluyor bu işler bizi bilgilendirin hadi..

Her çocuk farklıdır ama belki sever sizinki de. Işıkli ve sesli oyuncaklar benim oğlumu hipnoz ediyordu. Başına oturup onu seyrediyordu uzun süre. Ben hiç almadım hediye gelenlerin de pilini çıkardım hep
Ztn bu normal oten oyuncaklardan degil. Seslerini de dinledim beyaz gurultu ve melodiler. Seyredilicek cisher prize oyuncagi gibi degil. Uyku arkadasi. Ama tabi dedigin gibi olursa ben de cikartirim icindeki zimbirtiyi.. Cikabilio yandan ztn. Tavsancik olarak kalir

Bende bunu merak ediyorum süslü olanı ilk mi vereceğiz
Ben de dusundum ama hastanede foto cekilicekse foto zamani giydirmek lazim bence

kızlar mama seti almayı düşünen olursa çok güzel sayfa buldum oioi setleri hepsi burada da 900 tl ediyor toplam ben 594 e aldım almak isteyen olursa paylaşırım siteyi aşağıdaki renkler vardı birde diş için meyve püresini koymak için bundan aldım

Bi bakayım bakalım aynen odaya bide hani bezininıslak mendilini yedek kıyafetini kıyacak alan olması çok mantıklı

Kızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor, 25. Haftadayım, sizde de var mı ? Acaba tansiyonla ilgili olabilir mi ? Ya da şeker ?

Kızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor, 25. Haftadayım, sizde de var mı ? Acaba tansiyonla ilgili olabilir mi ? Ya da şeker ?
Benim de ara ara oluyor. 26 haftaya girdim bugun. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyor. Seker yuklemesini de bugun yaptirdim normal cikti. Neden oluyor bilmiyorum

Benim hamilelikten önce olmuştu öyle. Hemen arkasından mantar oldum. Akıntını takip et. Anlarsın zaten. Belki sadece öylesine olmuştur.

Benim de ara ara oluyor. 26 haftaya girdim bugun. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyor. Seker yuklemesini de bugun yaptirdim normal cikti. Neden oluyor bilmiyorum
Benim ilk 3 ay da çok ağrıyordu 1 hafta boyunca geçmediği oluyordu, sonra düzeldi ama 3 gündir yine başladı cumartesi kontrole gitcem, sorarım doktoruma… geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…