- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.301
bu ürünler dimi canım yastığı-önlüğü battaniyesi v.s ( yastık ayrıca 150 TL dedi) ışık hızında sordum soruşturudumİnstagramda canım bebekdesen adı.
Evet canım bu ürünler. Yastığı ayrı satıyor bende yastık alacağımbu ürünler dimi canım yastığı-önlüğü battaniyesi v.s ( yastık ayrıca 150 TL dedi) ışık hızında sordum soruşturudum
Eki Görüntüle 3305135
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Nakışlı olması güzel. Şuan düz hazır 10'lu paketler bile daha pahalı .Bi isim bulayım kızıma bende yaptırabilriim bu sayfadanEvet canım bu ürünler. Yastığı ayrı satıyor bende yastık alacağım
Ben belki senden önce yaptırırım beğenirsem atarım gruba nasıl olduğunu falanNakışlı olması güzel. Şuan düz hazır 10'lu paketler bile daha pahalı .Bi isim bulayım kızıma bende yaptırabilriim bu sayfadan
Burdayım kuzum resmi atan arkadaş özelden yazmıştı yorum yaptım ona başka görmedigim var mı
Yok galibaBurdayım kuzum resmi atan arkadaş özelden yazmıştı yorum yaptım ona başka görmedigim var mı
Bende bunu merak ediyorum süslü olanı ilk mi vereceğizBen belki senden önce yaptırırım beğenirsem atarım gruba nasıl olduğunu falanbu 10lu hastane çıkışını hemşireye mi vereceğiz. Kan falan olur mu? Gerçi 10lu olduğu için kan olsada öbürünü giydiririz.
Kan oluyor diyorlar bence Başka takım verin gelince siz giydirirsinizBende bunu merak ediyorum süslü olanı ilk mi vereceğiz
bence bunu vermeBen belki senden önce yaptırırım beğenirsem atarım gruba nasıl olduğunu falanbu 10lu hastane çıkışını hemşireye mi vereceğiz. Kan falan olur mu? Gerçi 10lu olduğu için kan olsada öbürünü giydiririz.
Ztn bu normal oten oyuncaklardan degil. Seslerini de dinledim beyaz gurultu ve melodiler. Seyredilicek cisher prize oyuncagi gibi degil. Uyku arkadasi. Ama tabi dedigin gibi olursa ben de cikartirim icindeki zimbirtiyi.. Cikabilio yandan ztn. Tavsancik olarak kalirHer çocuk farklıdır ama belki sever sizinki de. Işıkli ve sesli oyuncaklar benim oğlumu hipnoz ediyordu. Başına oturup onu seyrediyordu uzun süre. Ben hiç almadım hediye gelenlerin de pilini çıkardım hep
Ben de dusundum ama hastanede foto cekilicekse foto zamani giydirmek lazim benceBende bunu merak ediyorum süslü olanı ilk mi vereceğiz
Evet park yatak olması önemli değil 50*90 kullanışlı bişeyde olur bunu hulmakta zorlandımŞöyle senin dediğin boyutta var ama park yatak değil küçük beşikler
Bi bakayım bakalım aynen odaya bide hani bezininıslak mendilini yedek kıyafetini kıyacak alan olması çok mantıklıM maviiikelebekkk
Elele Donna aldım ben 70*110 anne yanı oluyor. ( Madre- Donna-Bonte Anneyanı özelliği var ALMONTE sabit aklınızda olsun)
Donna - Madre ( 70*110 - 70*120) -- Bonte (70*120 ) Almonte ( 70*120)
Ama park yataklar yatak odasına gelince göründüğü kadar küçük olmadığını anlıyorsunuz. Her markada 60*100 -- 60*110 gibi seçenek yok. ama odanızda yer yoksa en az alanı kaplayacak olana yönelin . Madre modelinde sağında solunda ekstra birkçok ürün var daha geniş bir alan kaplar Donna modelinin 70*110 olanına bakın derim
Benim de ara ara oluyor. 26 haftaya girdim bugun. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyor. Seker yuklemesini de bugun yaptirdim normal cikti. Neden oluyor bilmiyorumKızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor, 25. Haftadayım, sizde de var mı ? Acaba tansiyonla ilgili olabilir mi ? Ya da şeker ?
Benim hamilelikten önce olmuştu öyle. Hemen arkasından mantar oldum. Akıntını takip et. Anlarsın zaten. Belki sadece öylesine olmuştur.kızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
Kızlar A101 uygulamasını indirin, yakın hangi A101 lerde var gösteriyor. Uygulamadan baktım gittim bir tane varmış aldımBen de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler
Benim ilk 3 ay da çok ağrıyordu 1 hafta boyunca geçmediği oluyordu, sonra düzeldi ama 3 gündir yine başladıBenim de ara ara oluyor. 26 haftaya girdim bugun. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyor. Seker yuklemesini de bugun yaptirdim normal cikti. Neden oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?